Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
"Players lose you games, not tactics. There's so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes" Brian Clough
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- Kostomanolis
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!
Μόνο Γλύκος, λίγο ο Νάτχο και ο Κλαούς στο γήπεδο...
Είμαι τόσο σκασμένος που δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο...
Μόνο Γλύκος, λίγο ο Νάτχο και ο Κλαούς στο γήπεδο...
Είμαι τόσο σκασμένος που δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο...
Αν καθήσει και διαβάσει κάποιος το νήμα απο την αρχή του του θα δεί ότι δεν έμεινε παίκτης που να μην τον "στολίσουμε" . Αυτό κάτι δείχνει.
Εκείνο που με εκνευρίζει εμένα αφάνταστα είναι ότι καιρό τώρα δεν βλέπω κανένα σημάδι βελτίωσης της ομάδας. Δεν φαίνεται καν τι είναι αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε ώστε να κάνουμε υπομονή. Αυτο δε που είναι πραγματικά απαράδεκτο ότι είμαστε σταθερά κάτω απο την βάση στην προώθηση του παιχνιδιού .
Εκείνο που με εκνευρίζει εμένα αφάνταστα είναι ότι καιρό τώρα δεν βλέπω κανένα σημάδι βελτίωσης της ομάδας. Δεν φαίνεται καν τι είναι αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε ώστε να κάνουμε υπομονή. Αυτο δε που είναι πραγματικά απαράδεκτο ότι είμαστε σταθερά κάτω απο την βάση στην προώθηση του παιχνιδιού .
blackfox έγραψε:Ερωτησεις που γυρεύουν απαντησεις :
1)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι να αποδώσει και εχει παθος?
2)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που ειναι δανεικος να αποδώσει και εχει παθος?
4)πως πειθεις εναν ποδοσφαιριστη που του προσφερεις 6μηνο να αποδώσει και εχει παθος?
Εδώ έχεις άδικο.
Οι δανεικοί παίκτες και ο Νάτχο που έιναι μέχρι το καλοκαίρι είναι αυτοί που παίζουν με το περισσότερο πάθος. Αυτό τα λέει όλα.
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.
-
Κι όμως τη Μπενφίκα κάτι μου λέει ότι θα την χτυπήσουμε στα ίσια. Το έχουμε δει και αυτό το έργο.Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Γλύκος.
Όλοι οι άλλοι είναι για -λογοκριμένο γιατί είμαστε οπαδικό φόρουμ.
Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;
Ποιά Μπενφίκα; Θα βαρεθούμε να μετράμε παστέλια
Στην Τρίπολη να δούμε τι έχει να γίνει σε μια εβδομάδα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Γλύκος.
Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;
Δηλαδή το έχουμε τόσο σίγουρο ότι θα είμαστε χαλαρά δεύτεροι και κάνουμε πρόβες για το κύπελο; Εκτός αν -και πραγματικά δεν το ξέρω- η κατάκτηση του κυπέλου οδηγεί στο Τσου Λου.
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά η εικόνα που βλέπω σε πολλά παιχνίδια μου δίνει την εντύπωση παικτών που θέλουν να διώξουν τον προπονητή.
πραγματικα κανενας δεν ξεχωρισε.....και ο γλυκος που μπορουμε να πουμε πως εκανε καποιες αποκρουσεις,εκανε και λαθη στα βολε και καποιες εξοδους Μεσολογγίου,με αποκορυφωμα το 2ο γκολ που ειναι δικο του παντελως......
Νινης
το χρυσο βατμουρο.....ο χειροτερος......κατεστρεφε τα παντα.....
MVP δεινω λουκας για τον λογο πως "αν ειχε ερθει πιο νωρις",στο ημιχρονο ας πουμε,μπορει να ηταν αλλο το αποτελεσμα..............

Νινης

MVP δεινω λουκας για τον λογο πως "αν ειχε ερθει πιο νωρις",στο ημιχρονο ας πουμε,μπορει να ηταν αλλο το αποτελεσμα..............

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 09 Φεβ 2014, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όπα - να άλλος ένας συνταξιδιώτης!Black_White_Heart έγραψε:και εγω αυτο με την Benfika φοβαμαι....και θα ερθω και απο Γερμανια για να δω το ματσ...Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Γλύκος.
Ποιό κύπελλο; Ξυπνήστε;
Το ξαναγράφω.
karl, εάν το e-mail της εγγραφής σου ισχύει ακόμα, τότε έχεις e-mail.
Ντίνος
αν δεν θελουν οι παιχτες δεν μπορεις να κανει και πολλαgeorgedoulk2008 έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμος παρά την ντροπή που νιώθω.
1ον Νίνης, Κατσουράνης και Λάζαρ δεν μπορούν.
2ον Τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα δεν μπορώ να θυμιθώ τέτοιον ΠΑΟΚ χωρίς πάθος και εγωισμό
3ον Αν κ. Στέβενς δουλεύετε πραγματικά εδώ και 8 μήνες και αυτό που βλέπουμε είναι το αποτέλεσμα σας, τότε δυστυχώς δεν κάνετε για τον ΠΑΟΚ.
και δεν μιλαω για στησιματα βεβαια αλλα
για νοοτροποια δημοσιων υπαληλων
χαλαρα ..ζωααρα...
μην μας αγχωνετε
μια παρεα ειμαστε που απολαμβανουμε το παιχνιδι
μεχρι να μας καλεσουν στην εθνικη εκει θα παιξουμε
εδω περναμε την ωρα μας
Οποιος έχει δει έστω και ένα παιχνίδι του βάζελου φέτος ξέρει ότι μπορεί σαν μονάδες να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλα σαν σύνολο είναι πολύ στρωμένη ομάδα που στηρίζεται πολύ στη ταχύτητα και στα τρεξίματα. Απέναντι σ αυτή την ομάδα δε κατεβάζεις ότι πιο αργό έχεις στις πτέρυγες και στο κέντρο της άμυνας. Σήμερα το παιχνίδι το έχασε ολοκληρωτικά ο Stephens. Πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα ο Ολλανδός...
Οτι έχουμε τραγικούς παίκτες πίσω και στο κέντρο το σκεφτήκατε καθόλου; Ο Σκόνδρας είναι χάλια, δεύτερος είναι ο Κίτσιου και κάποιοι προόριζαν τον Αποστολόπουλο(!) για παίκτη του ΠΑΟΚ, κέντρο άμυνας ένας χαφ και ένας αριστερός μπακ και κέντρο πολύ αργό. Αυτό που με προβληματίζει μεταξύ των άλλων είναι οτι δεν παίζει ο Ινσαουράλδε. Αν δεν είναι καλός αυτός ο παίκτης θα έχουμε πρόβλημα στην συνέχεια.
Για μένα καλά έκανε και έβαλε τον Νίνη. υποτίθεται είναι καλός παίκτης και μπορούσε να το αποδείξει σε ένα μεγάλο παιχνίδι στην πρώην ομάδα του, δεν το έκανε οπότε φυσιολογικά θα πάει στο καλό. Βέβαια για πειράματα είμαστε; Όχι, αλλά μάλλον ο Στέφενς σκέφτεται διαφορετικά. Ίσως φταίμε και οι οπαδοί λίγο που δεν υπάρχουμε φέτος...
Θα δείξει η συνέχεια.
Για μένα καλά έκανε και έβαλε τον Νίνη. υποτίθεται είναι καλός παίκτης και μπορούσε να το αποδείξει σε ένα μεγάλο παιχνίδι στην πρώην ομάδα του, δεν το έκανε οπότε φυσιολογικά θα πάει στο καλό. Βέβαια για πειράματα είμαστε; Όχι, αλλά μάλλον ο Στέφενς σκέφτεται διαφορετικά. Ίσως φταίμε και οι οπαδοί λίγο που δεν υπάρχουμε φέτος...
Θα δείξει η συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simewn την Κυρ 09 Φεβ 2014, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Δυστυχώς, συμφωνώ απόλυτα!chrisg4 έγραψε:Οποιος έχει δει έστω και ένα παιχνίδι του βάζελου φέτος ξέρει ότι μπορεί σαν μονάδες να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλα σαν σύνολο είναι πολύ στρωμένη ομάδα που στηρίζεται πολύ στη ταχύτητα και στα τρεξίματα. Απέναντι σ αυτή την ομάδα δε κατεβάζεις ότι πιο αργό έχεις στις πτέρυγες και στο κέντρο της άμυνας. Σήμερα το παιχνίδι το έχασε ολοκληρωτικά ο Stephens. Πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα ο Ολλανδός...
- buffalobill4
Καμια διαιτησια δε φταιει. Μα καμια. Η ομαδα μας επαιξε χειροτερα απ οτι επαιξε ο Απολλων Αθηνων στην Τουμπα. Και ναι θα ηταν αδικο να παρουμε εστω και βαθμο με τετοια εμφανιση
Υπαρχει σαφες προβλημα νοοτροπιας της ομαδας. Εχουμε νοοτροπια χωριου που παει να κλεψει ματς απο χειροτερους αντιπαλους.
Ο παναθηναικος ειναι πολυ πιο δουλεμενη ομαδα απο μας (οχι καλυτερη ατομικα αλλα πιο ομαδα) και δε χωραει αμφιβολια σ αυτο. Θελω να δω την ομαδα ξανα να κατεβαινει στην αθηνα οπως με μπολονι (καμια μομφη για το χουμπ)
γλυκος τζαβελλας κλαους οι καλυτεροι
Υπαρχει σαφες προβλημα νοοτροπιας της ομαδας. Εχουμε νοοτροπια χωριου που παει να κλεψει ματς απο χειροτερους αντιπαλους.
Ο παναθηναικος ειναι πολυ πιο δουλεμενη ομαδα απο μας (οχι καλυτερη ατομικα αλλα πιο ομαδα) και δε χωραει αμφιβολια σ αυτο. Θελω να δω την ομαδα ξανα να κατεβαινει στην αθηνα οπως με μπολονι (καμια μομφη για το χουμπ)
γλυκος τζαβελλας κλαους οι καλυτεροι
Πραγματικά αυτό που είδα σήμερα είναι ανεξήγητο.. οι βαζελοπαίχτες δεν έχασαν ούτε ΜΙΑ προσωπική μονομαχία, ούτε τζαρτζάρισμα ούτε τίποτα.. επίσης απίστευτο τρέξιμο πάνω κάτω..obanebane έγραψε:Μεχρι οσο αντεξα να δω επαιζαν μηχανακια απο τη μια με παλαιμαχους απο την αλλη.
Η αν το θελετε αλλιως ντοπες με πορτοκαλαδες.
Υ.Γ Επειδη δεν εχω δει πολυ τον βαζελο φετος αυτοι παντα ετσι τρεχουν και πρεσαρουν και πεφτουν τρεις στον αντιπαλο?
Εμείς από την άλλη τι να σχολιάσει κανείς.. ένα ολοστρόγγυλο 0 ! Όπως και σε όλα τα σημαντικά ματς φέτος..
Δεν κερδίσαμε κανένα αυτή είναι η αλήθεια..
Επίσης είχα γράψει μετά το ματς με Πλατανιά:
Parolos έγραψε:Θα περιμένω να δω την ομάδα με τα 2 κανονικά CB που έχουμε πλέον.
Επίσης θα περιμένω να δω αν ο Νάτχο παρασυρθεί κι αυτός σιγά σιγά στη μετριότητα, γιατί σήμερα η ποιότητα έκανε μπαμ από χιλιόμετρα..
Αν γίνει έτσι φταίει κάτι βαθύ στην ομάδα..