Παναθηναικος- Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1
οπως λεει και στη κεντρικη,το σημερινο ματς ειναι ματς αποδειξεων.Καλη εμφανιση και νικη θελουμε,τετοια ματς πρεπει να τα κερδιζουμε αφου αλλαζουμε επιπεδο
γαμστε τους χωρις σαλιο για να αρχισουν να τρεμουν και τα γαυρακια σιγα σιγα
Στο ΝΝΑ απένατι έχει καφετέρεια με NOVA και άλες 2-3 εκεί γύρω... Καλό σκασιαρχείο!!!Ekatnetworkltd έγραψε:Έχω μπεί στο νοσοκομείο με πνευμονία!Το γήπεδο του παναθηναικού είναι 1000 μέτρα από εδώ πίσω απο την αμερικανική πρεσβεία,Ξέρω οτι η αποστολή του ΠΑΟΚ θα περάση απο εδώ και έχω βγει στο μπαλκόνι για να τους δώ!Το μόνο που με λυπεί είναι που δεν θα δω το μάτς!Μπορεί να την κάνω σκαστός για το σπίτι για κανένα δύωρο!Ακόμα δεν εχω ακούσει σειρήνες και περιμένω!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Και Περαστικά!!!!!

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης συμφωνα με την Νόβα
ρόμβος μου μυρίζει
ρόμβος μου μυρίζει
- theodorsalonika
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον την 11αδα δεν την πιστευε κανεις οτι θα ειναι αυτη...
Τα κραταμε για το δευτερο τα καλα μου φαινεται...

Τα κραταμε για το δευτερο τα καλα μου φαινεται...
θυμηθηκα τον δαρλα... τον χαραλαμπιδη... τον τσιγκα... τον τοργκελε... τον μουν... ελπιζω να διαψευστω αλλα χαραμιζουμε μια αλλαγη σιγουρα ετσι!
ποιος νινης ρε παιδια κοντρα στον βαζελο???
ποιος νινης ρε παιδια κοντρα στον βαζελο???
Με τέτοια ενδεκάδα ελπίζω να κρατήσουμε το 0 στα πρώτα 60'
Στοχ και Λούκας μέσα μετά αλλά ο Νάτχο κουρασμένος..
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχει στο μυαλό του ο Στέφενς. Οψόμεθα.
------------------------------------ Γλύκος ------------------------------------karlat85 έγραψε:Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνης, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης συμφωνα με την Νόβα
ρόμβος μου μυρίζει
----------------- Κατσουράνης ------------ Τζαβέλλας ---------------------
--- Σκόνδρας --------------------------------------------------------- Lino ---
----------------------- Manduro ------------ Kace ----------------------------
------------------------------------ Natcho -------------------------------------
--- Σαλπιγγίδης ---------------------------------------------------- Νίνης ---
--------------------------------- Αθανασιάδης --------------------------------
Προφανώς δεν εξέτισε την εσωτερική τιμωρία ο Stoch και για τον Lucas έκρινε ο Στέφενς ότι δεν είναι σε φόρμα.
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον αυτο...paok87 έγραψε:Με τέτοια ενδεκάδα ελπίζω να κρατήσουμε το 0 στα πρώτα 60'
Ο βαζελος θα μπει με ενθουσιασμο λογικα,να τρεξει κτλ.Θελει να τον περιμενει ισως και μετα λουκας-στοχ-χουσειν.
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που στον τίτλο του τόπικ η πράσινη ταναπου είναι με κεφαλαία..?
Δε νομίζω να έχει συμβεί με κάποιον άλλο αντίπαλο μας φέτος..
Κάντε έναν κόπο οι αντμίνς ή να αλλάξετε τα υπόλοιπα η αυτό..
πουτ@ νασγιοί παναθηναικοί..
Ξεκωλι@στε τους..!!!!
Δε νομίζω να έχει συμβεί με κάποιον άλλο αντίπαλο μας φέτος..
Κάντε έναν κόπο οι αντμίνς ή να αλλάξετε τα υπόλοιπα η αυτό..
πουτ@ νασγιοί παναθηναικοί..
Ξεκωλι@στε τους..!!!!
Ενδεχομένως να μην θέλει να τρέξει αμέσως, καθώς παίζουμε εκτός έδρας. Επίσης καλό είναι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε τακτικά σωστοί και με μεγάλα διαστήματα κατοχής της μπάλας, ώστε να τους αναγκάσουμε να την κυνηγούν μέχρι να ψοφήσουν. Υπολογίζω αλλαγή στο 55' κάποιον γρήγορο ακραίο (Λούκας, Χούσεν, Στοχ) με στόχο την εκτόξευση του ρυθμού. Είναι πολύ σημαντικό να πάμε στο ημίχρονο χωρίς να έχουμε δεχθεί γκολ... Ο Βούκαρος γιατί είναι εκτός;
Ρίσκο πάντως να παίξουμε ποδόσφαιρο αναμονής..έχει να γίνει από το Γκεζελκίρχεν...
Το κλειδί για μένα είναι οι αντοχές του Νάτχο και οι αποστάσεις που θα δίνει σε κέντρο και επίθεση.
Από Νίνη/Σάλπι δεν περιμένω πολλά.
Το κλειδί για μένα είναι οι αντοχές του Νάτχο και οι αποστάσεις που θα δίνει σε κέντρο και επίθεση.
Από Νίνη/Σάλπι δεν περιμένω πολλά.
- sourmenetes
- Moderator
Περιεργα πραγματα...Τουλαχιστον ετσι, υποθετικα βεβαια, δεν τρως γκολ με τπτ αλλα δε βαζεις κιολας..
Αλλα οταν θα χρειαστει να βαλεις στο Β', βαζοντας Λουκας στη θεση του Κοντου, Στοχ η Χουσεν στη θεση του νινη και λαζαρ στη θεση του μαντουρο, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα κ οι κατσε-νατχο-κλαους πτωματα...
Αλλα οταν θα χρειαστει να βαλεις στο Β', βαζοντας Λουκας στη θεση του Κοντου, Στοχ η Χουσεν στη θεση του νινη και λαζαρ στη θεση του μαντουρο, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα κ οι κατσε-νατχο-κλαους πτωματα...