ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΤΕ!!!!
--4/10/99--
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ...
[youtube]cLML7OrrOPo[/youtube]
--4/10/99--
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ...
[youtube]cLML7OrrOPo[/youtube]
Στο ημίχρονο, που δεν έχει ματς να δείτε, όλο το γήπεδο πλάτες. Και πάνω κάτω το "ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ". Αυτό να δω κι ας πεθάνω
- ΑποστόληςΑ
Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Όπου και να 'στε, να 'στε γαλήνιοι.
Μόλις διάβασα κάπου την ιστορία του Θεόφιλου. Για την τελευταία του επιθυμία να ταφεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Κόντεψα να δακρύσω μέσα στον κόσμο.
Και οι θεσσαλονικιοί "ΠΑΟΚτσήδες" γεμίζουν τις καφετέριες αντί για το γήπεδο. Κράζουν αντί να υποστηρίζουν τους παίκτες μας. Σηκώνουν χέρι ο ένας εναντίον του άλλου. Και όλοι οι "Θεόφιλοι" που βρίσκονται ανάμεσά μας λιώνουν στο μαράζι, την σιωπή και την στενοχώρια βλέποντας την ποδοσφαιρική ομάδα να παλεύει με θεούς και δαίμονες για να κατακτήσει ό,τι της αξίζει στο γήπεδο, αλλά ο "Λαός" να είναι περήφανα και αλαζονικά απών.
Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι, Θεόφιλε, και να ξέρεις ότι οι καρδιές σταματούν μόνο όταν τις ξεχνούν. Πλέον θα κάνεις παρέα με τα παιδιά των Τεμπών, τον Αρίστο τον Φουντουκίδη, τον Φόρη τον Γεντζή και τον Λευτέρη τον Παπαδάκη. Άσε εμάς "που δεν φύγαμε ποτέ" να τσακωνόμαστε για μεταγραφές, συνθήματα, κοντούς, ψηλούς και άλλα τέτοια εξόχως σημαντικά...
Και οι θεσσαλονικιοί "ΠΑΟΚτσήδες" γεμίζουν τις καφετέριες αντί για το γήπεδο. Κράζουν αντί να υποστηρίζουν τους παίκτες μας. Σηκώνουν χέρι ο ένας εναντίον του άλλου. Και όλοι οι "Θεόφιλοι" που βρίσκονται ανάμεσά μας λιώνουν στο μαράζι, την σιωπή και την στενοχώρια βλέποντας την ποδοσφαιρική ομάδα να παλεύει με θεούς και δαίμονες για να κατακτήσει ό,τι της αξίζει στο γήπεδο, αλλά ο "Λαός" να είναι περήφανα και αλαζονικά απών.
Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι, Θεόφιλε, και να ξέρεις ότι οι καρδιές σταματούν μόνο όταν τις ξεχνούν. Πλέον θα κάνεις παρέα με τα παιδιά των Τεμπών, τον Αρίστο τον Φουντουκίδη, τον Φόρη τον Γεντζή και τον Λευτέρη τον Παπαδάκη. Άσε εμάς "που δεν φύγαμε ποτέ" να τσακωνόμαστε για μεταγραφές, συνθήματα, κοντούς, ψηλούς και άλλα τέτοια εξόχως σημαντικά...
-
''''Δεν διαμαρτύρομαι και δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν κάνω διακρίσεις και όσο μπορεί ο καθένας παίζει. Αφού φοράει την φανέλα της ομάδας, ό,τι και να κάνει δεν με αποθαρρύνει. Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό είναι μέσα στην καρδιά μου".
..Μπαρμπα Νικο...καλο παραδεισο....
..Μπαρμπα Νικο...καλο παραδεισο....
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μπαρμπα Νίκο καλό ταξίδι
προς τον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.

προς τον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.

- Μπαρκαρούτσος
Ποιος έφυγε;; Εμείς οι νεότεροι μάλλον δεν καταλαβαίνουμε για ποιον μιλάτε..
Αντίο πάντως, όποιος κι αν ήταν, είναι συνοπαδός μου!

Αντίο πάντως, όποιος κι αν ήταν, είναι συνοπαδός μου!

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μακάρι να είχαμε όλοι μας το ένα πέμπτο της αγάπης που είχε ο ίδιος για την ίδια την ζωή, την παράδοση και τον ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
καλο ταξιδι μπαρμα-Νικο...
αμπαλαεα με τα αδερφια απο κει ψηλα τωρα ξες εσυ...
απο τους πιο ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!

αμπαλαεα με τα αδερφια απο κει ψηλα τωρα ξες εσυ...
απο τους πιο ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!