Ekatnetworkltd έγραψε:desperando έγραψε:μακάρι να εχω άδικο.
απλά σχεδιάζω τα μούτρα με κάτι πονακια στην μέση
Το παρατήρησα και εγώ με την φωτογραφία και κατευθείαν μου έκανε εντύπωση!Μακάρι μα κάνω λάθος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι εγώ είμαι σίγουρος, πως συμβαίνει ακριβώς αυτό που γράφει ο Shadow και ο Χωρικός.
Στο βιντεάκι της προπόνησης δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Λαζάρ. Απεναντίας, το κλίμα στην προπόνηση δείχνει να είναι πολύ καλό, αφού ο Στοχ, παρότι τιμωρημένος, αλλά και «ηττημένος» στο εσωτερικό διπλό, κάνει πλάκα με την κάμερα, ενώ και ο επίσης "ηττημένος" Λαζάρ μόλις αντιλαμβάνεται το πείραγμα των «νικητών», που τον τραβάν προς το μέρος τους για αναμνηστική φωτογραφία με την μεριά των θριαμβολογούντων, χαμογελάει και φεύγει χωρίς φυσικά να παρεξηγηθεί κανείς. Αν ακούσετε προσεκτικά τους διαλόγους, καταλαβαίνετε ότι στο συγκεκριμένο πλάνο στήνονται για φωτογραφία οι «winners», που φυσικά κάνουν πλάκα στους ..."loosers".
Επίσης, ξέρω ότι οι πόνοι στην μέση είναι η νούμερο ένα δικαιολογία για κάποιον που θέλει να προφασιστεί τραυματισμό, αλλά δεν έχουμε καμιά ένδειξη ότι ο Λαζάρ υποκρίνεται τον τραυματία, επειδή είναι χολωμένος με τον προπονητή ή την διοίκηση. Η έως σήμερα συμπεριφορά του παίκτη δεν αιτιολογεί τέτοιες υποθέσεις.