Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
6 εκ. για να παρεις έναν τερματοφύλακα που έκανε 3-4 εξαιρετικά παιχνιδια που έχει πολύ καλά ρεφλέξ μα αστάθεια στις εξόδους του και τον έχουν ξαποστείλει τόσες ομάδες το θεωρω υπερβολικό και μεγάλη μαγκια του μανατζερ του που του φέρνει τόσα λεφτά.Τον θεωρω τον καλύτερο για τον γκειρο απο εποχη κηπουρου αλλά όχι φυσικα καλύτερο του.Όπως είπες κι ενας συνοπαδος πιο πανω μπορει να τα παρει πισω αφου στο ελλαντικο πρωταθλημα δε τρωει γκολ κι ανεβαζει το κασέ του.Δε ξέρω αν ο Γλύκος είναι εφάμιλός του αλλά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που είναι σίγουρα και καλυτεροι του απλά έκανε καλo Ch.L. Τώρα θα δούμε τι πιάνει ο σάκος με την MU
Ο Ρομπερτο πολυ καλος τερματοφυλακας.Μην κανετε αυτα που κοροιδευετε στους γαβρους.
Αν τον πηρε ακριβα; Ναι.Αν τα αξιζε; Θα δουμε.
Οπως ομως εχω την απαιτηση να αναγνωρίζεται η αξια του Μααρτενς μου απο τον καθε αντιπαλο, ετσι πρεπει να εχω τα κακαλα να αναγνωριζω την αξία του Ρομπέρτο του αντιπαλου.
Άσχημα τα νέα από την Ξάνθη καθώς το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της Skoda είχε τροχαίο με δύο πεζούς αγνώστων στοιχείων, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα την Εγνατία Οδό!
Ο Πανόπουλος πήγαινε στην Αλεξανδρούπολη και κοντά στα διόδια του Ιάσμου παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τους δύο άτυχους άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ακριτική πόλη, είναι νεκροί.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα, αλλά όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Πανόπουλος στην προσπάθειά του να τους αποφύγει τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος της Ξάνθης είναι σοκαρισμένος από το περιστατικό και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται με εκδορές στη Χειρουργική Κλινική