Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

marley 4 έγραψε:φιλε συμφωνω απολυτα
αλλα αλλου εντοπιζω το προβλημα
το να πανε φυλακη εχει γινει ατακα και λυση για ολα
ο βλακας που πεταξε την κροτιδα να του κοπει η εισοδος ακομα και δια παντος στο γηπεδο
αλλα φυλακη? οχι ρε παιδια φυλακη δεν μπαινουν ουτε οι παιδεραστες και οι δολοφονοι
γενικα ρε παιδια βλακειες εχουμε κανει ολοι ειδικα οταν εισαι νεος και βραζει το αιμα σου
τι να γινει δηλαδη να μπαιναμε ολοι φυλακη

βλακεια να χτυπασ αδελφο σου οπως και να βριζεις
πιο πολυ να χτυπας ειδικα και οταν ειναι τυφλος
αλλα φυλακη?
δεν καταλαβαινεται οτι με τα βαλτους μεσα και ολοι μεσα φτιαχνετε κλιμα μεγαλης αντιδρασης?
δεν εχουμε ιδια αντιμετωπηση οταν γινονται τα ιδια και χειροτερα αλλου
φτασαμε στο σημειο να δεχονται επιθεσεισ οπαδοι μας
και οι "μπερδεμενοι?" η "τυφλοι" να κατηγορουν τα παιδια που δεχθηκαν επιθεση

@SERA
χιλιομετρα καναμε παλι
εχουμε κουραση μεγαλη
ΠΑΟΚ εκδρομες με κεφτεδακια και ταραμα
ετσι μαθαμε απο παιδια
ΔΙΚΕΦΑΛΕ μονο για σενα τρωω κυριακες κατεψυγμενα
ΠΑΟΚ ολε ολεολεο για σενα σοδα θα πινω και θα λεω
Συμφωνώ μαζί σου!Όχι φυλακή!κάτι άλλο ναί!ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ!Δολοφόνοι και παιδεραστές μέσα!Αυτός να πάει να ζητήση συγνώμη απο το παλικάρι τον τυφλό!ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

dimbar έγραψε:
eorptol έγραψε:Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;

Πίστεψε τον εισαγγελέα που τον παραπέμπει για κακούργημα!
Αρα να τον πιστεψω και για τα παιδια μας που ειναι φυλακη;
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Εγώ νομίζω ορισμένοι το έχουν παρατραβήξει. Όσοι ενοχλείστε από συνθήματα με ναρκωτικά, είστε επίσης υπέρ της κατάργησης εθνικιστικών συνθημάτων από το στρατό και τις ειδικές δυνάμεις? Να λένε κι αυτοί "φίλοι μας τούρκοι αλβανοί" και "απόψε στη σκοπιά σουβλάκια σεφταλιά" και στον πόλεμο να πίνουν τσαγάκι? Τα συνθήματα στο γήπεδο είναι για πόρωση του κόσμου, πρέπει να περιέχουν υπερβολή και να δίνουν δύναμη και ώθηση. Δε νομίζω κανένας να έχει πρόβλημα όταν λέει το "γ@ύροι μουνιά γ@ύροι μουνιά γ@μώ το βρωμοπειραιά", εκεί δεν είναι βρισιά? Εκεί δεν ακούνε τα παιδιά?
Επίσης, οι οργανωμένοι περιορίζονται σε μια θύρα του γηπέδου. Είναι ένας άγραφος νόμος στις ομάδες που δίνουν ένα χώρο στους ultras και απολαμβάνουν μια σχετική ελευθερία εκεί. Τώρα το να πηδήξεις τα κάγκελα να δείρεις κάποιον θα ήθελα να μην το χαρακτηρίσω για να μείνω σε κόσμια επίπεδα. Αλλά τώρα όλοι εσείς θέλετε να κάνετε αρνάκια τη θύρα 4? Δηλαδή τώρα έγιναν πρεζάκηδες και αλήτες? Δηλαδή το '80-'90 όλοι αυτοί έρχονταν στο γήπεδο κι έπαιζαν σκάκι ακούγοντας Bach και πίνοντας τσάι? Το κάθε πρόβλημα να μη συγχέεται με τα πάντα όλα. Δε γουστάρετε την 4, μην πατάτε σε αυτή. Αν διώξετε αυτά τα άτομα από το γήπεδο, θέλω ειλικρινά κάποιος να μου πει αν πιστεύει ότι θα ακουστούν πάνω από 2-3 συνθήματα μέσα στον αγώνα. Και γενικά ποιος είσαι εσύ να μου στερείς την είσοδο στο γήπεδο? Αν σε δείρω ναι, αλλά το γήπεδο δεν είναι σπίτι σου (κι ας το αποκαλούμε έτσι). Εσύ μπορεί να γουστάρεις να μη βλέπεις πρεζάκηδες π.χ. εγώ μπορεί να γουστάρω να βλέπω μόνο γκόμενες στο γήπεδο 20-30 ψηλές ξανθές και τα σχετικά. Η ΠΑΕ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις (κάποιος από το γήπεδο μάλλον το κάρφωσε γιατί οι δημοσιογράφοι χαμπάρι δεν πήραν στην αρχή) έπρεπε να το καταδικάσει και να δείξει ότι το γήπεδο είναι ένα ασφαλές μέρος και πως νοιάζεται γι'αυτό. Εσείς αν ακούγατε ότι δέρνουν τυφλούς στο Stamford Bridge π.χ. θα πηγαίνατε?
Πέταξε κροτίδα? Τιμωρήστε τον. Έδειρε κάποιον? Τιμωρήστε τον. Είναι λεπτό το θέμα γιατί είχαν ξαναπηδήξει κάγκελα 4->5 για να δείρουν κόσμο πάλι αλλά τώρα μην πετάμε κι ό,τι να'ναι, είναι λεπτό το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

χιλιομετρα καναμε παλι
εχουμε κουραση μεγαλη
ετσι μαθαμε απο παιδια
ΔΙΚΕΦΑΛΕ μονο για σενα τρωω κυριακες κατεψυγμενα
ΠΑΟΚ ολε ολεολεο για σενα σοδα θα πινω και θα λεω
:lol: :lol: :lol: Είσαι ένας μικρός θεούλης!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Angel να ξερεις οτι διαβασα αυτα που εγραψες, μου αρεσει η ντομπροσυνη και ειλικρινεια που γραφεις, θα θελα πολυ να ανοιξουμε κουβεντα και να βρουμε μια ακρη, αλλα καποια αλλη στιγμη τρελε.

Ισως στην επομενη μ@λακια που θα γινει και θα φορτωσω :D .
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από montelo »

Συγγνωμη δεν ηξερα σε ποιο θεμα να ποσταρω αλλα ρε παιδια τι απεγινε το PAOKyourself?
Εκεινο με τις φωτογραφιες στο γηπεδο?
Ωραια ιδεα επαιρνες μια macho man ποζα και σε βγαζε ο φακος
Καθε κυριακη δανειζομουν ρουχα υψηλης ραπτικης απο σχεδιαστες μοδας φιλους για να τους προμοταρω το εργο...
Ωραιες στιγμες...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τοπ μοντελος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

psykoman έγραψε:
dimbar έγραψε:
eorptol έγραψε:Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;

Τα παιδιά που παραπέμπονται παραπέμπονται γιατί τους κατηγορεί η αστυνομία για σύσταση συμμορίας ενώ ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ για απιστία εις βάρος του ΠΑΟΚ με βάση ένα έγκριτο πόρισμα οικονομικού ελέγχου που δημοσιοποιήθηκε και όσοι ενδιαφερθήκαμε το διαβάσαμε αρα μπορούμε να χουμε μια προ-δικαστική άποψη.
Ισως αν μπορούσες να μας παραπέμψεις στο ανάλογο έγγραφο της αστυνομίας για την εγκληματική οργάνωση των παιδιών που κατηγορούνται και το διαβάζαμε, να μπορούσαμε να διαμορφώσουμε μία ανάλογη προ-δικαστική 'αποψη και γι αυτό το ζήτημα οπότε και θα μπορούσα να σου λύσω την απορία.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Μην επιμένεις αδερφέ για το έγγραφο της αστυνομίας, γιατί πιθανότατα θα δεις κάτι αντίστοιχο:

Εικόνα

Η πλειοψηφία των μπάτσων παλαιόθεν έχει πάρει διαζύγιο από τις έννοιες σοβαρότητα, δικαιοσύνη και ευφυΐα.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Παρεμπιπτόντως Othin πολύ ωραίο τραγούδι.

[youtube]1KsyrTmWfGo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

dimbar έγραψε:
psykoman έγραψε:
dimbar έγραψε:Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;

Τα παιδιά που παραπέμπονται παραπέμπονται γιατί τους κατηγορεί η αστυνομία για σύσταση συμμορίας ενώ ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ για απιστία εις βάρος του ΠΑΟΚ με βάση ένα έγκριτο πόρισμα οικονομικού ελέγχου που δημοσιοποιήθηκε και όσοι ενδιαφερθήκαμε το διαβάσαμε αρα μπορούμε να χουμε μια προ-δικαστική άποψη.
Ισως αν μπορούσες να μας παραπέμψεις στο ανάλογο έγγραφο της αστυνομίας για την εγκληματική οργάνωση των παιδιών που κατηγορούνται και το διαβάζαμε, να μπορούσαμε να διαμορφώσουμε μία ανάλογη προ-δικαστική 'αποψη και γι αυτό το ζήτημα οπότε και θα μπορούσα να σου λύσω την απορία.
Λογικα τα παιδια μας ειναι μεσα με εισαγγελικη αποφαση και οχι αποφαση της αστυνομιας...
και η ''διαφωνια'' μου (αν μπορεις να το πεις ετσι) ειναι γτ στο ενα θεμα να ειναι σωστος ο εισαγγελεας και στο αλλο οχι...δλδ δν μπορουμε να κανουμε ''ευαγγελιο'' την αποφαση εισαγγελεα στην μια πειρπτωση επειδη μας συμφερει και να αμφισβητουμε την αλλη αποφαση επειδη δν μας συμφερει...δν ξερω αν εγινα κατανοητος...

υ.γ.Καποιος με καλυτερες γνωσεις στα δικονομικα (οπως ο μπαρλοου) ισως θα μπορουσε να μας βοηθησει στην κουβεντα...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

marley 4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:εγω εχω ενα θεμα με τα συνθηματα...ειναι περισσοτερο για βαρυτονους παρα για υψιφωνους...το θεωρω αδικο και ρατσιστικο... :ugeek: :ugeek:
αυτο σε πειραξε εσενα αλητη
τα συνθηματα που ειναι γεματα βομωλοχιεσ και ναρκωτικα δεν σε πειραζοθν?
πχ εκεινο το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα 8α μπορουσε να γινει

η το επαισχυντο ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια
θα μπορουσε αντι να διαφημιζει τρομοκρατες να γινει
ΠΑΟΚ 8ρησκεια ολοι στα ωδεια τεταρτη εχουμε κενο λειπει η κυρια
ωραιοτατο χωρις υβρεις με ξεκαθαρο μηνυμα ε και λιγη αλητεια που χανουμε μαθημα
χρειαζονται και αυτα
Παλιοπαιδαρά Bob... Μία εβδομάδα τώρα θυμάμαι το ποστ σου αυτό. Ρωτάνε τα αγγλάκια γιατί γελάω μόνος μου και δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Με έχεις κάνει μεγάλη ζημιά σε λέω... Άντε να χαθείς να χαθείς...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Απ: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από guardian4 »

montelo έγραψε:Συγγνωμη δεν ηξερα σε ποιο θεμα να ποσταρω αλλα ρε παιδια τι απεγινε το PAOKyourself?
Εκεινο με τις φωτογραφιες στο γηπεδο?
Ωραια ιδεα επαιρνες μια macho man ποζα και σε βγαζε ο φακος
Καθε κυριακη δανειζομουν ρουχα υψηλης ραπτικης απο σχεδιαστες μοδας φιλους για να τους προμοταρω το εργο...
Ωραιες στιγμες...

:lol: :lol: :lol:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

psykoman έγραψε:

Λογικα τα παιδια μας ειναι μεσα με εισαγγελικη αποφαση και οχι αποφαση της αστυνομιας...
και η ''διαφωνια'' μου (αν μπορεις να το πεις ετσι) ειναι γτ στο ενα θεμα να ειναι σωστος ο εισαγγελεας και στο αλλο οχι...δλδ δν μπορουμε να κανουμε ''ευαγγελιο'' την αποφαση εισαγγελεα στην μια πειρπτωση επειδη μας συμφερει και να αμφισβητουμε την αλλη αποφαση επειδη δν μας συμφερει...δν ξερω αν εγινα κατανοητος...

υ.γ.Καποιος με καλυτερες γνωσεις στα δικονομικα (οπως ο μπαρλοου) ισως θα μπορουσε να μας βοηθησει στην κουβεντα...
Μη διαστρεβλώνεις αυτό που έγραψα.
Ξαναγράφω λοιπόν, αν μπορείς να με παραπέμψεις στο κατηγορητήριο της αστυνομίας στο οποίο βασίστηκε ο εισαγγελέας για την προφυλάκιση των οπαδών, ίσως μπορέσω να σου απαντήσω.Για την παραπομπή του Ζ μπορούμε να 'εχουμε άποψη μιας και το πόρισμα στο οποίο βασίστηκε ο εισαγγελέας έχει δημοσιοποιηθεί.

Και για να το κλείσουμε, οχι μόνο δεν με συμφέρει που παραπέμπεται ένας πρόεδρος του ΠΑΟΚ αλλά μου προκαλεί και ντροπή.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

dimbar έγραψε:

Ε να μη δικαστουν τοτε.αφου αποφασισε ο εισαγγελεας.δεν ξερω αν ειναι αθωος αλλα οτι τον παρεπεμψε δε λεει απολυτως τιποτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”