Εγω αυτο που δεν καταλααινω ειναι γιατι (οχι μονο εσυ αλλα και οι υπολοιποι) δε τα γραψατε αυτα μετα τους αγωνες π.χ με τη γρια η με τον απολλων σμυρνης. Προσφατοι ειναι οι αγωνες που ανεφερα τοτε ειχατε αλλη αποψη για τον προπονητη?
Γραφεις κυριολεκτικα οτι ναναι και δεν απαντας σε τιποτα.
Σου ειπα εγω να γραψεις διθυραμβους μετα απο τους αγωνες του κυπελου?
Εγω απλα αναρωτιεμα γιατι αφου λες οτι ξερεις απο ποδοσφαιρο βγαινεις και κρινεις τον προπονητη μετα απο μια ηττα ( η αληθεια ειναι συνοδευτηκε και απο κακη εμφανιση) που ηρθε μετα απο μια σειρα αγωνων που ηταν ΠΡΕΠΕΙ για την ομαδα και ανταπεξειλθε πληρως.
Γιαυτο ο ολλανδος μιλησε για κακη νοοτροπια.
Οσο για αυτα που γραφεις οτι εχουμε παρει και ματς που δεν αξιζαμε πες μου ενα μονο.
Το να παιζεις επιθετικο και κυριαρχικο ποδοσφαιρο ειναι γνωρισμα μεγαλων ομαδων,το να ταμπουρωνεσαι και να κλεβεις παιχνιδια ειναι γνωρισμα μετριων και μικρων ομαδων.
Οταν καποτε το καταλαβετε τοτε ο ΠΑΟΚ θα ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα.
Αντιπαρερχομαι τα περι ο,τι ναναι...
Δεν προσεξα το σχολιο σου πριν απαντησω, γι'αυτο αν θες τσεκαρε λιγο ξανα το ποστ μου που παραθετεις ..
Σορρυ ρε φιλε αλλα τα ματς με γρια/βεροια/απολλων στο γηπεδο σου, δε μπορουν να αποτελεσουν ουτε καν κριτηριο...
Μιλας για μια σειρα αγωνων
ΦΩΤΙΑπου ηταν ΠΡΕΠΕΙ για την ομαδα και ανταπεξειλθε πληρως.
Αυτο ελειπε μετα τον μπουλκουμε απο το Νιωνιο, να μην κανουν τη δουλεια για την οποια πληρωνονται, και οι νικες να ειναι αξιο αναφορας!
Ποιος τελικα απο τους δυο μας δεν καταλαβαινει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα μεγαλη ομαδα??????
Και ειδικα οταν τα αναφερεις σα σημειο αναφορας που πρεπει να επισκιαζουν οποιες μετεπειτα κακες εμφανισεις και να αποτρεπουν οσους επιχειρουν να κρινουν τις παθογενειες που ολως τυχαιως εμφανιζονται σε αγωνες εκτος εδρας με ψιλολιμα..Με γρια τη σκαπουλαρες ανετα, με Νιωνιο εχασες, με Παναιτωλικο εχασες...
Και ειδικα ο Νιωνιος αφου σε νικησε εφαγε 4 στο κεφαλι απο πανθρακικο,2 απο οφη κ εχασε εντος απο εργοτελη...
Το να μιλας για κακη νοοτροπια και να μην κανεις τπτ οπως φαινεται απο τα αποτελεσματα κ τις εμφανισεις για να την αλλαξεις, μπορει να μην ειναι αποκλειστικη ευθυνη των παικτων σου, υποψιν...
Οσο για αυτα που γραφεις οτι εχουμε παρει και ματς που δεν αξιζαμε πες μου ενα μονο.
Επειδη μου το ζηταει και o desperando...
Ποιο απ'ολα θελετε ρε παιδια, δουλεομαστε τωρα?
Με
γρια εκτος που μας εκαναν γιογιο? (ή θ πειτε για το πεναλτι)
Με
παναιτωλικο μεσα που στο πρωτο ημιχρονο καναμε μια φαση ενω οι αλλοι εβγαλαν πολυ καλη φαση στο 12 , τετατετ μετα απο κορνερ δικο μας (

) και στο 20 και στο 40...
Που στο δευτερο εβαλες το γκολ με το λαθος του μαυρου εξω απο την περιοχη κ μετα δεν εκανες ουτε φαση..
Ή μηπως να σας θυμισω το λαθος οφσαιντ στο 85' ενω ο καμαρα εβγαινε μονος με γλυκο?
Με
ξανθη εκτος που ειχες καλυτερο παικτη το γλυκο (αποκρουσεις 8' , 17', 25' ) και σε ολο το σ'ολο το β' ημιχρονο δεν εκανες ουτε ΜΙΑ φαση, κ μπηκε η ψυχαρα ο Λινο κ το παιξαμε για λιγο Μαντσεστερ?
Με
λεβαδειακο εντος που τους ακυρωνει κανονικο γκολ στο 78' για να κανουν το 1-1?
Με
Αλκμααρ που τα δευτερα τους σε εκαναν γιογιο στην τουμπα κ συ με βασικη σχεδον ενδεκαδα τη στιγμη που επαιρνες την πρωτη θεση κ δε θα επαιζες με μπενφικα ακομα και με 0-0, 1-1?
Με
βεροια που βγαλανε πολλες φασεις κ θα μπορουσε καλλιστα να ερθει κ ισοπαλια?