Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
2
2%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
7
8%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
6
7%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
2
2%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
6
7%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΟΧ
2
2%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
15
18%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΒΟΥΚΙΤΣ
8
10%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΤΧΟ
32
39%

Σύνολο ψήφων: 83

Pablito

Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Pablito »

LoverBoy έγραψε:Τραγική εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Φταίνε όλοι. Δικαιολογίες τέλος, για όλους, προπονητή και παίκτες.
Pablito έγραψε:Προσωπικα απ την ομαδα στο πρωταθλημα δεν εχω απαιτησεις..κουτσα στραβα θα βγουμε 2οι..
Είσαι πολύ σίγουρος γι'αυτό, ε...?
90% Ναι..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Οποιαδήποτε άλλη προσωπική "κοντρίτσα" του black fox και του Dimg4, η οποία δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, θα πηγαίνει άπατη!
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

trel@menos έγραψε: ποιον να φοβηθω στα πλει οφ?
Tον κακό μας το εαυτό μονο!
Dimg4

Re: Πλατια της σεζοανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπο

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4 έγραψε:Και να πεις ότι δεν παρακάλεσα... Παρακάλεσα!

Ντίνος
Συγνωμη Ντινο, δεν το ειδα πριν.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Με τα λίγα που έχω δει, ρισκάρω να κάνω πρόβλεψη για τους νεαποκτηθέντες...
Ο Μάρτενς θα αποδειχτεί η πλέον αποτυχημένη μεταγραφή, ο Μαντούρο μια μέτρια επιλογή και για τον Νάτχο θα σερνόμαστε από πίσω του για να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι.

Καλό feeling έχω για τον Ινσαουράλδε, που βέβαια δεν τον είδαμε ακόμη, ενώ για τον Χούσεν πιστεύω ότι αν προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' το γάλα. Το θεωρώ όμως δύσκολο και γενικά πιστεύω ότι δεν ταιριάζει και με την ιδιοσυγκρασία μας. Για να μη παραλείψω τον Γκσπούρνινγκ, θεωρώ ότι από τη στιγμή που αποφασίστηκε να πάρει φανέλα βασικού ο Γλύκος είναι εξαιρετική επιλογή ως back up.

ΥΓ: Ζητώ συγνώμη αν ήμουν off-topic, αλλά αυτό το post το έγραψα ερεθιζόμενος απο το σημερινό ματς κι έτσι το συνδύασα....
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

DarkBishop έγραψε:
ZamanFou έγραψε:ακομη δεν μπορω να χωνεψω πως καταφεραμε και χασαμε τον αγωνα ενω ημασταν μπροστα στο σκορ και παιζαμε με τον προτελευταιο της βαθμολογιας που δεν μπορουσε να αλλαξει 3 πασες..
Δεν ειναι πορεια πρωταθλητισμου αυτη..

Εχω βαρεθει αυτη την χαρμολυπη εδω και τοσα χρονια..
Απο τα πανηγυρια στα ταρταρα..
Αυτό το παίζαμε με τον προτελευταίο της βαθμολογίας και μας κέρδισε λέτε όλοι και μετά λέτε γιατί δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μπορείς να χάσεις κι από τον τελευταίο.
Επίσης κανένας δεν είπε ότι θα κάναμε πορεία πρωταθλητισμού φέτος. Παράδειγμα η Arsenal που κάνει πορεία πρωταθλητισμού ή η Liverpool που έχει killer δίδυμο στην κορυφή γκέλαραν με τους αντίστοιχους Πλατανιάδες της Αγγλίας. Επειδή ήμασταν κοντά και είπαμε να το προσπαθήσουμε στην αρχή δε σημαίνει πως άλλαξαν οι δυνατότητές μας.
Όσο για το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου, δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω παρά "όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις". Οπαδός σημαίνει στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας, όποιος δε στηρίζει αυτό που χτίζεται τώρα σημαίνει είναι εναντίον άρα αυτή τη στιγμή θέλει να χαλάσει (δηλαδή το κακό του ΠΑΟΚ) για να βγει δικαιωμένος. Αφήστε λίγο να κάνουν τη δουλειά τους, κι εγώ θέλω να πετάμε αλλά η μπάλα δεν είναι ομελέτα για να γίνει σε λίγα λεπτά.
Αν πιστευεις πως ο ΠΑΟΚ χανει επειδη ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα και οχι επειδη καποιοι ποδοσφαιριστες της ομαδος μας βγαζουν μια ανευ λογου δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα τοτε πραγματικα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα..
Η κριτικη (καλοπροαιρετη) ειναι παντα καλη και ενα κινητρο για βελτιωση..
Τα κακως κειμενα πρεπει να λεγοντε..
Ο ΠΑΟΚ αυτες τις ομαδες πρεπει να τις κερδιζει με σβηστε τις μηχανες..Αυτη ειναι η αποψη μου..
Κανενας δεν ειπε οτι θα τους εμποδισουμε να κανουν την δουλεια του ή δεν στηριζουμε την προσπαθει επειδη ασκουμε κριτικη..
εντελως φιλικα

Υ.Γ..:την τεταρτη θα ειμαι τουμπα οπως και τα τελευταια 9 χρονια σε καθε εντος εδρας παιχνιδι του ΠΑΟΚ οχι για να κραξω αλλα για να φωναξω για την ΠΑΟΚαρα μου :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

ΟΚ Dimg4, κανένα πρόβλημα!

Ε, ναι ρε συ! Ήρεμα, οι πιο παλιοί, εδώ μέσα! Πρέπει να δίνετε το παράδειγμα και να κάνετε τόπο στην οργή! Σήμερα οι "κανακάρηδές" μας μάς πότισαν πίκρα και είμαστε όλοι εντελώς τσαταλιασμένοι, αλλά ας είμαστε πιο εγκρατείς με τους συνομιλητές μας. Κάποιοι, μέσα στην αγανάκτησή τους, έχουν και τα δίκια τους, ρε γμτ...
Άβαταρ μέλους
blackfox

Re: Πλατια της σεζοανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπο

Δημοσίευση από blackfox »

Φίλε μου επειδή κάτι ξέρουμε από αυτό που όπως λες είσαι άσχετος, αν σε είχαν βάλει προπονητή, όχι σε Α' Εθνική αλλά σε Γ' σου λέω εγώ, με καλό ρόστερ (δλδ στο πάω ακόμα πιο εύκολα), ούτε την δεύτερη βδομάδα θα έβγαζες. Θα σε έτρωγαν ζωντανό μέσα στα αποδυτήρια. Δεν είναι φούτμπολ μάνατζερ. Είναι αληθινοί άνθρωποι.
Angelheart
[/quote]

Μάλλον κάποιοι δεν αντιλαμβανονται την έννοια της υπερβολής angelheart Δεν χρειάζεται να είσαι μουσικός για να καταλάβεις μια παραφωνία σε ένα μουσικό κομμάτι έτσι και στην προπονητική δεν χρειάζεται να είσαι Μουρινο για να αντιληφθείς πέντε πράγματα..επίσης η αντίληψη των εννοιών ή των πραγμάτων ή της προπονητικής δεν βαθμολογείται με βάση το εκάστοτε κασέ

Y.Γ Πιστεύω αντιλήφθηκες οτι πρώτος εγώ δέχθηκα ''επίθεση'' από κάποιους που είναι αντίθετοι με την άποψη μου.Εαν για να εκφράσεις άποψη σε αυτό το φόρουμ πρέπει να διακρίνετε η κονκάρδα με τον Στεφενς στο πέτο,πείτε μου να αγοράσω μια .

Ευχαριστώ

Δέχτηκες επίθεση γιατί ΤΡΟΛΑΡΙΣΕΣ. Αν είχες κάνει μια βόλτα, θα έβλεπες ότι "πέρασα" πολύ χειρότερα σχόλια από το δικό σου για τον Στέφενς. Γιατί ; πολύ απλά λένε τη γνώμη τους. Με ενδιαφέρει αν το έκανες ; όχι βέβαια.
Αν νομίζεις ότι ξέρεις από προπονητική πολύ ευχαρίστως να ακούσουμε τι έχεις να πεις (ΔΕΝ είπα να προτείνεις). Παρακαλώ πολύ όμως να μην αναφερθείς σε πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί και τα ξέρουμε. Αυτό δλδ που κάνουν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ κάποιοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μας λένε αυτό που διάβασαν (το πιθανότερο από μας - και δεν είναι αλαζονεία αυτό) κάπου αργά το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ λίγο μετά το ματς με τους γαλάζιους του γκελζενκίρχεν.
Η δε επίθεση που ΟΝΤΩΣ δέχτηκες, τακτοποιήθηκε από τον Ντίνο, ο οποίος με πρόλαβε.
Βάλε όποια κονκάρδα θέλεις. Το ίδιο μου κάνει.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Καλύτερα να προηγούνται οι άλλοι!Αφού έτσι μάθαμε φέτος!Παράδειγμα προς αποφυγή αυτο το μάτς για οδηγό προς το μέλλον!Καλύτερα τώρα παρά πιό μετά!Ρε μην φέρνεται την καταστροφή!Υπάρχει ελπίδα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εξηγήστε μου για να καταλάβω οι αντιφρονούντες, πχ η αλεπού που μου είναι και πολύ σημπαθής κατά τ'άλλα, είναι τόσο χάλια πρωτάθλημα και άρα πρέπει να κερδίζουμε με κλειστές μηχανές κτλ κτλ ή δεν παίζει ρόλο η δυναμική του πρωταθλήματος και άρα η ομάδα πρωταθλητισμού θέλει χρόνο και καλό προπονητή? Διαλλέξτε λίγο μάγκες, δεν γίνεται και το ένα και το άλλο...Τι σημασία έχει το πόσο χάλια είναι ο αντίπαλος? Νοοτροπία είναι αυτή αθλητών? Πρέπει να σε κυνηγάει το αφεντικό ρε Στοχ(πχ) για να αποδώσεις?
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στον πλανητη που οταν θα χασει θα γινουμε ΚΩΛΟΣ απο τον μεγαλομετοχο μεχρι τον μικροτερο φιλαθλο μας! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗΔΕΝ!!

Στην επομενη ΝΙΚΗ ολοι να σχολιασετε καλα?? αμα εχει και καλη εμφανιση να σας δω...
εγω θα κανω υπομονη μεχρι το τελος του μηνα λογω κυριως των νεων παιχτων που μπαινουν τωρα..ελπιζω να σταματησει να κανει αλχημειες τυπου σκονδρα-τζαβε στην αμυνα κ σπυρο-λινο στα αριστερα..ας βαλει επιτελους κανονικη 11αδα..
gergeo4 απαιτω να κανεις ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του, οπως απαιτουσες απο μενα να κανω περυση υπομονη για αυτον που παριστανε τον προπονητη μας ;)

mvp ΝΑΤΧΟ.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο Στέφενς προσπαθεί να φτιάξει ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο, να είναι κυρίαρχη ομάδα σε σχέση με τους αντιπάλους της και όχι να κλέβει αποτελέσματα και να μεταφέρει το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό του γηπέδου.
Κι ο ίδιος γνωρίζει οτι αυτό που έχει διαλέξει να κάνει, θα φέρει και άτυχα αποτελέσματα. Θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά ώστε να κερδίσει το παιχνίδι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος οτι θέλει να φτιάξει την δική του ομάδα με κάθε κόστος και το μόνο που απαιτείται είναι αν υπάρχει εμπιστοσύνη οτι θα είναι ικανός να τα καταφέρει.

Αν μιλούσαμε για έναν άλλο προπονητή που δεν είναι των παραστάσεών του και είχε να αποδείξει πράγματα, πολύ δύσκολα θα έμπαινε σε αυτή την διαδικασία, όμως φαίνεται οτι ο Στέφενς δεν μασάει και πιστεύει στον εαυτό του ή είναι πολύ εγωιστής για να αφήσει τον εαυτό του να αποτύχει. Εγώ πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο γιατί αν τα καταφέρει θα μιλάμε για κάτι πολύ όμορφο.

Παράδειγμα, έχεις πρόβλημα στην άμυνα αλλά υπερτερείς στην επίθεση. Μπορείς να αποδυναμώσεις την επίθεσή σου για να ισορροπήσεις την άμυνα ή να δυναμώσεις την επίθεση για να δημιουργήσεις ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Και τα δύο μπορεί να σου φέρουν την νίκη, αλλά μόνο με το δεύτερο θα επιβληθείς στον αντίπαλο αν παίξεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Το πρώτο είναι χαμηλότερου ρίσκου μεν αλλά στην πράξη αυξάνεις την πιθανότητα ισοπαλίας, κάτι που σημαίνει πως αν αυτό είναι φιλοσοφία σε όλο το πρωτάθλημα και κάνεις σε 1-2 παιχνίδια γκέλα με ισοπαλία ή ήττα, το υπερκαλύπτεις με την μία νίκη που θα έκανες λόγω επιθετικής φιλοσοφίας κι ας χάσεις στο ενδιάμεσο, γιατί υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο παιχνίδι αλλά μόνο η νίκη δίνει 3 βαθμούς.
Με λίγα λόγια θέλω να πω οτι με αυτήν την φιλοσοφία πήραμε πολλά παιχνίδια , σίγουρα περισσότερα από όσα χάσαμε και θα πάμε καλύτερα όσο περνά ο καιρός.

ΥΓ. Κανένας άπειρος προπονητής, χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό του και χωρίς πυγμή δεν θα σκεφτόταν καν να τολμήσει κάτι τέτοιο γιατί θα λύγιζε στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Simewn την Δευ 03 Φεβ 2014, 02:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Simewn έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι ο Στέφενς προσπαθεί να φτιάξει ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο, να είναι κυρίαρχη ομάδα σε σχέση με τους αντιπάλους της και όχι να κλέβει αποτελέσματα και να μεταφέρει το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Κι ο ίδιος γνωρίζει οτι αυτό που έχει διαλέξει να κάνει, θα φέρει και άτυχα αποτελέσματα. Θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά ώστε να κερδίσει το παιχνίδι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος οτι θέλει να φτιάξει την δική του ομάδα με κάθε κόστος και το μόνο που απαιτείται είναι αν υπάρχει εμπιστοσύνη οτι θα είναι ικανός να τα καταφέρει. Αν μιλούσαμε για έναν άλλο προπονητή που δεν είναι των παραστάσεών του και είχε να αποδείξει πράγματα, πολύ δύσκολα θα έμπαινε σε αυτή την διαδικασία, όμως φαίνεται οτι ο Στέφενς δεν μασάει και πιστεύει στον εαυτό του ή είναι πολύ εγωιστής για να αφήσει τον εαυτό του να αποτύχει. Εγώ πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο γιατί αν τα καταφέρει θα μιλάμε για κάτι πολύ όμορφο.
Παράδειγμα, έχεις πρόβλημα στην άμυνα αλλά υπερτερείς στην επίθεση. Μπορείς να αποδυναμώσεις την επίθεσή σου για να ισορροπήσεις την άμυνα ή να δυναμώσεις την επίθεση για να δημιουργήσεις ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Και τα δύο μπορεί να σου φέρουν την νίκη, αλλά μόνο με το δεύτερο θα επιβληθείς στον αντίπαλο αν παίξεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου. Το πρώτο είναι χαμηλότερου ρίσκου μεν αλλά στην πράξη αυξάνεις την πιθανότητα ισοπαλίας, κάτι που σημαίνει πως αν αυτό είναι φιλοσοφία σε όλο το πρωτάθλημα και κάνεις σε 1-2 παιχνίδια γκέλα με ισοπαλία ή ήττα, το υπερκαλύπτεις με την μία νίκη που θα έκανες λόγω επιθετικής φιλοσοφίας κι ας χάσεις στο ενδιάμεσο, γιατί υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο παιχνίδι αλλά μόνο η νίκη δίνει 3 βαθμούς. Με λίγα λόγια θέλω να πω οτι με αυτήν την φιλοσοφία πήραμε πολλά παιχνίδια , σίγουρα περισσότερα από όσα χάσαμε και θα πάμε καλύτερα όσο περνά ο καιρός.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

sotos26 έγραψε:Εξηγήστε μου για να καταλάβω οι αντιφρονούντες, πχ η αλεπού που μου είναι και πολύ σημπαθής κατά τ'άλλα, είναι τόσο χάλια πρωτάθλημα και άρα πρέπει να κερδίζουμε με κλειστές μηχανές κτλ κτλ ή δεν παίζει ρόλο η δυναμική του πρωταθλήματος και άρα η ομάδα πρωταθλητισμού θέλει χρόνο και καλό προπονητή? Διαλλέξτε λίγο μάγκες, δεν γίνεται και το ένα και το άλλο...Τι σημασία έχει το πόσο χάλια είναι ο αντίπαλος? Νοοτροπία είναι αυτή αθλητών? Πρέπει να σε κυνηγάει το αφεντικό ρε Στοχ(πχ) για να αποδώσεις?

Soto αν και κοιμάμαι όρθιος(είναι 02:00 εδώ στην Ολλανδία) θα σου υπενθυμίσω ότι σε αυτήν την ζωή(έτσι και στο ποδόσφαιρο) είναι όλα σχετικά.Η αλήθεια πάντα(σχεδόν πάντα..) είναι στην μέση ,έτσι και στο παραπάνω ερώτημα η απάντηση πιστεύω είναι κάπου στην μέση των δυο που προτείνεις.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Θα απαντήσω αυτό που είπε κάποιος κατα άλλα αντιπαθής χοντρός!!!
Ο Μόνος σίγουρος στην ομάδα ΜΟΥ είναι ο Προπονητής!!! ;) ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”