Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
2
2%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
7
8%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
6
7%
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
2
2%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
6
7%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΟΧ
2
2%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
15
18%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΒΟΥΚΙΤΣ
8
10%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΤΧΟ
32
39%

Σύνολο ψήφων: 83

Dimg4

Re: Πλατια της σεζοανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπο

Δημοσίευση από Dimg4 »

blackfox έγραψε:Ευτυχώς οι αλλαγές προπονητών γινονται καθ όλη την διάρκεια της σεζόν..
Συστηματικο πολεμο στον Στεφενς εσυ ε?
markos4

Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2-1,MVP-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από markos4 »

7 γκελες θα μπορουσες να ειχες και με εναν προπονητη που παιρνει
500 χιλιαρικα και οχι 1,5 χαρτι.

Δεν πως χασαμε απο τον πανιωνιο και πως τον κερδισε σημερα
ο εργοτελης που επαιζε με 9 παιχτες.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

ZamanFou έγραψε:ακομη δεν μπορω να χωνεψω πως καταφεραμε και χασαμε τον αγωνα ενω ημασταν μπροστα στο σκορ και παιζαμε με τον προτελευταιο της βαθμολογιας που δεν μπορουσε να αλλαξει 3 πασες..
Δεν ειναι πορεια πρωταθλητισμου αυτη..

Εχω βαρεθει αυτη την χαρμολυπη εδω και τοσα χρονια..
Απο τα πανηγυρια στα ταρταρα..
Αυτό το παίζαμε με τον προτελευταίο της βαθμολογίας και μας κέρδισε λέτε όλοι και μετά λέτε γιατί δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μπορείς να χάσεις κι από τον τελευταίο.
Επίσης κανένας δεν είπε ότι θα κάναμε πορεία πρωταθλητισμού φέτος. Παράδειγμα η Arsenal που κάνει πορεία πρωταθλητισμού ή η Liverpool που έχει killer δίδυμο στην κορυφή γκέλαραν με τους αντίστοιχους Πλατανιάδες της Αγγλίας. Επειδή ήμασταν κοντά και είπαμε να το προσπαθήσουμε στην αρχή δε σημαίνει πως άλλαξαν οι δυνατότητές μας.
Όσο για το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου, δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω παρά "όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις". Οπαδός σημαίνει στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας, όποιος δε στηρίζει αυτό που χτίζεται τώρα σημαίνει είναι εναντίον άρα αυτή τη στιγμή θέλει να χαλάσει (δηλαδή το κακό του ΠΑΟΚ) για να βγει δικαιωμένος. Αφήστε λίγο να κάνουν τη δουλειά τους, κι εγώ θέλω να πετάμε αλλά η μπάλα δεν είναι ομελέτα για να γίνει σε λίγα λεπτά.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Dimg4 έγραψε:
blackfox έγραψε:Ευτυχώς οι αλλαγές προπονητών γινονται καθ όλη την διάρκεια της σεζόν..
Εσυ μπορεις να το λες πολεμο,εγω το λεω αποψη μου.
πιστευω παντως σαν παντελώς ασχετος επι προπονητικης που ειμαι εαν με ειχαν προπονητη στο τζαμπα στην ομαδα και εγω 7-8 γκελες θα ειχα μεχρι σημερα με αυτο ροστερ ,σε αυτο το πρωταθλημα και με αυτους τους ανυπαρκτους ανταγωνιστες...τωρα εαν μου διναν 1.5εκ τον χρονο μπορει και να περιόριζα τις γκελες σε 5-6....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackfox την Δευ 03 Φεβ 2014, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Λάθος έγινε. Πήγα να επικροτήσω τα προτελευταίο ποσταρισμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karl την Δευ 03 Φεβ 2014, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Καρλ εσύ και σε είχα για φόλα στεφενσιακο
willy888

Δημοσίευση από willy888 »

Μακαρι ολες οι ομαδες στο πρωταθλημα , οταν δεν επαιζαν οπως εμεις σημερα να εχαναν βαθμους .
Τοτε θα ηταν ανταγωνιστικό.
Η σφαλιαρα ηταν καλη , η ομαδα θα στρωσει , θα διορθωθουν πολλά κυρίως νοοτροπίες και εγωιστικό ποδόσφαιρο
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Προσωπικα απ την ομαδα στο πρωταθλημα δεν εχω απαιτησεις..κουτσα στραβα θα βγουμε 2οι..
Εκει που θα με πειραξει αν χασουμε και θα αρχισω τα καντηλια ειναι στα ματς του κυπελλου,Αλλα 3 ματς ειναι ελπιζω να τα δωσουν ολα..

Για το σημερινο δε σχολιαζω τπτ η ομαδα ηταν τραγικη,πραγματικα πιστευω οτι μπορει να μας βαλει γκολ οποιαδηποτε ομαδα στον πλανητη
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

blackfox έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
πιστευω παντως σαν παντελώς ασχετος επι προπονητικης που ειμαι εαν με ειχαν προπονητη στο τζαμπα στην ομαδα και εγω 7-8 γκελες θα ειχα μεχρι σημερα με αυτο ροστερ ,σε αυτο το πρωταθλημα και με αυτους τους ανυπαρκτους ανταγωνιστες...τωρα εαν μου διναν 1.5εκ τον χρονο μπορει και να περιόριζα τις γκελες σε 5-6....
Αυτό που λες ότι εσύ πιστεύεις ότι θα έκανες 7-8 γκέλες εμείς στο χωριό μου το λέμε μαλ@κίες. Δεν προσβάλλω συνήθως τη γνώμη κάποιου εκτός κι αν με τρολλάρει και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου. Άρα εννοείς ότι θα ήσουν καλύτερος στη θέση του Stevens. Να μου στείλεις βιογραφικό γιατί θέλω να χτίσω ομάδα και ψάχνω προπονητή με τοπ παραστάσεις και τίτλους να δουλεύει τζάμπα και να κάνει μόνο 7-8 γκέλες. Ευχαριστώ.

Φτάνει και να μην το συνεχίσει κανείς, παρακαλώ πολύ!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Pablito έγραψε:Προσωπικα απ την ομαδα στο πρωταθλημα δεν εχω απαιτησεις..κουτσα στραβα θα βγουμε 2οι..
Εκει που θα με πειραξει αν χασουμε και θα αρχισω τα καντηλια ειναι στα ματς του κυπελλου,Αλλα 3 ματς ειναι ελπιζω να τα δωσουν ολα..

Για το σημερινο δε σχολιαζω τπτ η ομαδα ηταν τραγικη,πραγματικα πιστευω οτι μπορει να μας βαλει γκολ οποιαδηποτε ομαδα στον πλανητη

Έτσι δε βγαίνουμε δεύτεροι στα πλέιοφ όλοι θα παίζουν αρχικά εναντίον μας γιατί εμάς θα κυνηγάνε

Το ξαναλέω διάφορα κάτω από τρεις βαθμούς απ το δεύτερο στην αρχή των πλέιοφ είμαστε χαμένοι
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Τραγική εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Φταίνε όλοι. Δικαιολογίες τέλος, για όλους, προπονητή και παίκτες.
Pablito έγραψε:Προσωπικα απ την ομαδα στο πρωταθλημα δεν εχω απαιτησεις..κουτσα στραβα θα βγουμε 2οι..
Είσαι πολύ σίγουρος γι'αυτό, ε...?
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Che: Λάθος έγινε. Πήγα να επικροτήσω τα προτελευταίο ποσταρισμα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και να πεις ότι δεν παρακάλεσα... Παρακάλεσα!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

blackfox έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Φίλε μου επειδή κάτι ξέρουμε από αυτό που όπως λες είσαι άσχετος, αν σε είχαν βάλει προπονητή, όχι σε Α' Εθνική αλλά σε Γ' σου λέω εγώ, με καλό ρόστερ (δλδ στο πάω ακόμα πιο εύκολα), ούτε την δεύτερη βδομάδα θα έβγαζες. Θα σε έτρωγαν ζωντανό μέσα στα αποδυτήρια. Δεν είναι φούτμπολ μάνατζερ. Είναι αληθινοί άνθρωποι.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

che4 έγραψε:

Έτσι δε βγαίνουμε δεύτεροι στα πλέιοφ όλοι θα παίζουν αρχικά εναντίον μας γιατί εμάς θα κυνηγάνε

Το ξαναλέω διάφορα κάτω από τρεις βαθμούς απ το δεύτερο στην αρχή των πλέιοφ είμαστε χαμένοι
ελα ρε τσε. τι ηττοπαθεια ειναι αυτη.
νταξει καναμε μια ηττα, ημασταν τραγικοι αλλα δεν χαθηκε κι ο κοσμος.
σιγα τις ομαδαρες που θα αντιμετωπισουμε στα πλει οφ.
ο ατρομητος μες την εδρα του εκανε το πολυ 5-6 επιθεσεις σ ολο τον αγωνα και το 1-1 ηταν πλασματικοτατο.
με βαζελο το σκορ ανετα εβγαινε και 4,5-1.
ποιον να φοβηθω στα πλει οφ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”