Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
kastrakis

Re: Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;

Δημοσίευση από kastrakis »

Πρωτη φορα με πηγε ο πατερας μου στην Τουμπα, σ εναν αγωνα με τον Πανιωνιο το 1973.Πρωτη μου φορα εβλεπα τοσο πολυ κοσμο.Καταμεστο γηπεδο,στην 4 ημασταν σαν τα τσαμπια.Τρομαξα σαν παιδι,την πρωτη φορα που φωναξε ο κοσμος απο την δυναμη της φωνης και το παθος.
Μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι ημουν ξετρελλαμενος,η ομαδα του Κουδα εκανε μαγικα στο γηπεδο (3-0 με μπαλαρα),ο κοσμος με το τραγουδι του εκανε μαγικα στις κερκιδες.Αξεχαστο απογευμα.

Οι χαμενες πατριδες,η συγκρουση με το κατεστημενο κι οτι εκφραζει αυτο καθε φορα,ο μυθος των οπαδων και της Τουμπας,ο μυθος της ομαδας που δημιουργει πιστους οπαδους κι ας μην ειναι παντα κορυφαια,τα συναιασθηματα που δημιουργει ακομη κι αν χανει......ειναι αυτα που μας κρατουν ακομη εκει.

Μπραβο στο παλικαρι που ανοιξε αυτο το ποστ.Να θυμηθουμε καποια πραγματα που μας κρατουν ενωμενους.
Ο γιος μου ειναι 6 χρονων και φοβαμαι να τον παω στη γηπεδο τωρα,μ ολα αυτα που γινονται......

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
blondman

Δημοσίευση από blondman »

Ειμαι γεννημενος το 1978.λογω πατερα φανατικου παοκτση στον συνδεσμο καλι8εας και μετα προεδρο στον αμπαλαεα πηγα πρωτη φορα στην τουμπα στο παιχνιδι ΠΑΟΚ-ναπολι στην 8υρα 3.ηταν μια εμπερια πρωτογνωρη για μενα.τοτε κολλησα το μικροβιο που δεν υπαρχει αντιδοτο γι'αυτο μια φορα ΠΑΟΚ για παντα ΠΑΟΚ.Ειμαι ΠΑΟΚ γιατι παλια δεν μασ ενδιεφερε ποια 8α ειναι η ενδεκαδα -ποιοσ σφυριζει το ματς-ποσα χιλιομετρα 8α κανουμε -τι καιρο 8α κανει-ποσοι 8α μασ την πεσουν-αν εχουμε δια8εση να φωνακσουμε -το ΜΟΝΟ που μασ ενδιεφερε ηταν να δινουμε το παρον στο γηπεδο κα8ε εδρας που παιζει η αγαπημενη μασ ομαδα.Τοτε ημασταν κα8ε κυριακη 6 λεωφορεια -300 κομαντος-300 αδερφια -χεραμε ο ενασ τον αλλον και εμπιστευομασταν ο ενασ τον αλλον,και διναμε το παρον σε κα8ε γηπεδο με δισκολεσ συν8ηκες αλλα ειμασταν μια γρο8ια ειμασταν δυνατοι αν και ειμασταν λιγοι.Εκεινος ο κοσμοσ υπερσκιαζε την ομαδα και εκανε το ονομα του ΠΑΟΚ λααμπρο ανα τους αιωνες.Γι'αυτο εγινα ΠΑΟΚ γιατι εδινα το παρων σε κα8ε γηπεδο κα8ε κυριακη.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Χωρικε ακομα και ο αργυριου που ηταν χανουμι αν δεν κανω λαθος εκεινο το βραδι τρελαθηκε το πιστεψε και αυτος οτι θα την περασουμε την μπαγερν και φωναζε σαν απο χρονια να ταν ΠΑΟΚ,την αλλη μερα εβλεπες στα ματια ολων αυτο που λεμε σημερα respect τι κανατε ρε συ μας χαζεψατε ελεγαν ολοι πραγματικα επικη εμφανιση που οποιος δεν βαριεται την συστηνω ανεπιφυλακτα να κατσει να το δει στο youtube υπαρχει ολος ο αγωνας.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

το ίδιο βράδυ έπαιζε ο γαυρος με τη Μπενφίκα. Είχαν κερδισει 1-0 στο καραισκάκη και μας είχαν ζαλίσει οτι πανε για πρόκριση κ.λ.π. και είσέπραξαν τεσσάρα!!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

Γιατι αυτη η ομαδα,αυτος ο ΛΑΟΣ ειναι το κατι διαφορετικο...Ειναι και μια μικρη εικονα της ζωης..Μπορει να ερχονται λυπες απανωτες,ατυχιες (αποκλεισμοι αρκετοι,κουπες λιγες)αλλα μια στιγμη,μια βραδια ειναι αρκετη για να νιωσεις καθε μεγαλειο,τοση συγκινηση που πιστευω οι αλλοι οπαδοι δεν προκειται να το νιωσουν ετσι...οταν ολα ειναι μαυρα ξαφνικα θα ερθει η προκριση στο χαιμπουρι,στην Πολη,στην Αγγλια και θα σε στειλει στα ουρανια...και θα ερθουν αλλες στιγμες οπως με σαλκε,με αγιαξ που πολεμησες,εδωσες μαχη και την εχασες για λιγο...αυτη η ομαδα αλλα και ο ΛΑΟΣ ειναι ικανοι για να κανουν τα ευκολα δυσκολα και το αντιθετο..
απο μικρη ελεγα Π.Α.Ο.Κ. λογω πατερα αλλα δεν ασχολιομουν.. εκανε το λαθος και με πηγε στην ΤΟΥΜΠΑ και μετα απο αυτο "χιλιομετρα για σενα 'ναι παρα πολλα"και τωρα κανεις δεν μπορει να με ξεκολησει..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά, αυτό με τον πατέρα, να μη το σχολιάσω..
Δήλωνα Π.Α.Ο.Κ. από τα νήπια, αλλά όλη η οικογένεια ήμασταν Π.Α.Ο.Κ. στο μπλα-μπλα. Άντε να είδαν από το Mega κανέναν αγώνα και από την TV γενικά, δεν πήγαμε γήπεδο.
Πρώτη φορά πήγα Τούμπα στα 13 μου με παρέα, με τον Απόλλων Καλαμαριάς στην 7 και φωνάζαμε "Βάλε τα σκουλήκια μες στη πρίζα Ζήση Βρύζα" όταν αυτός έκανε ζέσταμα μπροστά μας..!
Τώρα έχω κάνει Π.Α.Ο.Κ. τον αδερφό μου από μικρό (η πρώτη του λέξη σε χαρτί ήταν "ΠΑΟΚ") και τη μάνα μου και δεν χάνουμε αγώνα που να μη δούμε!

Όσον αφορά τον τίτλο του topic, έχω απαντήσει πρόσφατα στον Parolo, θα το παραθέσω εδώ σιγά σιγά..
Άβαταρ μέλους
montelo

Re: Απ: Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;

Δημοσίευση από montelo »

Εγω ημουν για χρονια στους ναους της μοδας Παρισι και Νεα Υορκη παρουσιαζοντας το haute couture του Christian Dior και αλλων υψηλων οικων μοδας μεχρι που επεσε στα ματια μου μια καλοκαιρινη κολεξιον του Μακη Τσελιου Homme για τον ΠΑΟΚ...
Αυτο ητανε...δεν υπηρχε περιπτωση να γινω αλλη ομαδα...
Τα συνολακια ητανε μουρλια..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

2001, τελικός με Ολυμπιακό, 4-2... Ο αγώνας που έγινα ΠΑΟΚ, ο πρώτος αγώνας που θυμάμαι από τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση... έρωτας με την πρώτη..
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Γιατί όταν γεννιέσαι στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Ρέντη και βλέποντας την χαβούζα και των αηδία των γαύρων από μέσα καταλαβαίνεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη διέξοδος να είσαι περήφανος για μια ομάδα!Να έχεις ηθική και πηγαίνεις στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και όχι με το ερώτημα ποιόν θα σφάξω για να νικήσω σήμερα!
Γιατί χωρίς να είμαι από την Κων/πολη καταλαβαίνω τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα γράμματα!
Και όταν θα πεθάνω θέλω τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στον τάφο μου επάνω!!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ilovegame27 έγραψε:Γιατί όταν γεννιέσαι στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Ρέντη και βλέποντας την χαβούζα και των αηδία των γαύρων από μέσα καταλαβαίνεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη διέξοδος να είσαι περήφανος για μια ομάδα!Να έχεις ηθική και πηγαίνεις στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και όχι με το ερώτημα ποιόν θα σφάξω για να νικήσω σήμερα!
Γιατί χωρίς να είμαι από την Κων/πολη καταλαβαίνω τι σημαίνουν αυτά τα τέσσερα γράμματα!

+++++++++++Κορυδαλλός++++++++++1926++++++++ΠΑΟΚ++++++==++++++++++++++

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Parolos έγραψε:Αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει οπαδισμό γιατί έγινες ΠΑΟΚ ρε Ρομάν?

RoMaN έγραψε:Για αυτά που πρεσβεύει η ιδέα του Π.Α.Ο.Κ., τη δικαιοσύνη, την αντίσταση στον δυνάστη. Και για τον προσφυγικό του χαρακτήρα, αφού είμαι Πόντιος.
Και γιατί είμαι Θεσσαλονικιός και ήξερα ότι ο Άρης και ο Ηρακλής δεν θα γίνουν ποτέ Π.Α.Ο.Κ.!
Δεν έγινα Π.Α.Ο.Κ. για το λαό, αφού πρώτη φορά πήγα Τούμπα 13-14 χρονών, οπότε δεν είχα καμιά ιδιαίτερη γεύση..
Αν είχα γίνει Π.Α.Ο.Κ. για το λαό, ο λαός θα με έκοβε το γήπεδο τώρα...αλλά με το κόβει η τσέπη μου. Και όποτε πάω, λυπάμαι για το λαό. Μεθυσμένοι, ξύλο μεταξύ μας, βρισίδια στη μάνα του Lucas, και μόνο εγώ και άλλος ένας πιτσιρικάς να χειροκροτάμε στην 5, στα λάθη των παιχτών...

Edit: Δεν είπα ότι δεν έχει οπαδισμό, ήμαρτον! Εδώ αλλόθρησκοι μας παραδέχονται!
Απλά αυτή η ομόνοια, αγνή αγάπη και η ένωση που υπήρχε, κάπου χάθηκαν τα τελευταία χρόνια...
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί το σχόλιό σου; Φαντάσου να μην υπήρχε και η προέγκριση, τι θα έγραφες τότε! Την επόμενη φορά, όμως, που θα ξεφύγεις θα αποχωρήσεις.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
zissos
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από zissos »

Είμαι ΠΑΟΚ επειδή, ήμουν ασπρόμαυρο παιδί
στο μυαλό μου μια μπάλα, γκάβλα για την Κυριακή
υπόλοιπο Μακεδονίας και στα στήθια περηφάνια
δίχως μέριμνα σφυρίχτρας, δίχως αίσθηση ορφάνιας
ούτε να μου φταίει κανένας και να τσαμπουκαλευτεί
Είμαι ΠΑΟΚ επειδή :pano:
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

montelo έγραψε:Εγω ημουν για χρονια στους ναους της μοδας Παρισι και Νεα Υορκη παρουσιαζοντας το haute couture του Christian Dior και αλλων υψηλων οικων μοδας μεχρι που επεσε στα ματια μου μια καλοκαιρινη κολεξιον του Μακη Τσελιου Homme για τον ΠΑΟΚ...
Αυτο ητανε...δεν υπηρχε περιπτωση να γινω αλλη ομαδα...
Τα συνολακια ητανε μουρλια..

Φίλε montelo, με όλο τον σεβασμό, θα στο πω, δεν σε πιστεύω. Και δεν μιλάω για το εξωτερικό, εκεί δεν γνωρίζω τι έκανες, αλλά ο ίδιος ο Τσέλιος, που είχαμε βγει βράδυ στην Στανίση σε σχήμα στην Αθήνα (δεν θα πω ονόματα για ευνόητους λόγους), μου είχε πει ότι δεν ήταν καθόλου (μα καθόλου) ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Αδερφέ Ντίνο, sorry παραφέρθηκα. Αν νομίζεις ότι το παλικάρι ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ , το αφήνω το θέμα.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ilovegame27 έγραψε:Γιατί όταν γεννιέσαι στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Ρέντη και βλέποντας την χαβούζα και των αηδία των γαύρων από μέσα καταλαβαίνεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη διέξοδος να είσαι περήφανος για μια ομάδα!Να έχεις ηθική και πηγαίνεις στο γήπεδο με ψηλά το κεφάλι και όχι με το ερώτημα ποιόν θα σφάξω για να νικήσω σήμερα!

Οπα ΡΕΝΤΗ???και εγω απο εκει ειμαι!!! :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”