όχι να τα διαβάσεις. Εμένα μου κάνουν καλό . Εξηγούν πολλά πράγματα , που εγώ τουλάχιστον αδυνατούσα να συλλάβω.angelheart έγραψε:Δεν θέλω καν να διαβάσω τα σχόλια τώρα που φεύγει γιατί θα τα πάρω στο κρανίο. Θα πω μόνο ότι ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι παίκτες που έχουμε τώρα (ΤΩΡΑ), να δείξουν τον ίδιο ΣΕΒΑΣΜΟ στη φανέλα που φοράνε, όσο έδειξε ο Αλεχάντρο, για όσο καιρό τη φόρεσε.
Γερός να είναι του εύχομαι.
6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
- potamda
- Bet Guru 2023
Βέβαια... όχι εσείς, αλλά ο άσχετος Χουμπ Στέφενς είναι γραφικός,ο οποίος παίρνει και χαρτάκι από το παρεάκι, που τον θεωρούσε πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα και στις δηλώσεις του τον εκθείαζε. Άλλωστε όταν έλειπε από την ομάδα, το κέντρο λειτουργούσε υποδειγματικά (ξέρω, ξέρω, αν έμπαινε ο Παυλάρας)...guardian4 έγραψε:
Αλέξανδρε, σ' ευχαριστώ για ό, τι πρόσφερες. Καλή συνέχεια και σε περιμένω πίσω!
- theodorsalonika
- trel@menos
σας τα λεγαμε, εμεις οι ψαγμενοι, εσεις τα προβατα, και φυσικα ειρωνιες για ολους με το τσουβαλι. για παικτες, συνοπαδους, διοικηση. για ολους.
τωρα ποσο δικαιωμενος μπορει να αισθανεται καποιος που δεν πιστευε εναν παικτη, ο οποιος τη μιση χρονια ηταν βασικος κι αναντικαταστατος απο τον χουμπ και κρατησε ολο το κεντρο ελειψει εναλλακτικων οντας μαλιστα απο τους σημαντικοτερους παικτες της ομαδας, δεν ξερω.
αυτο που ξερω ειναι οτι ο τζιολης προσφερε παρα πολλα, ποτε δεν πουλησε οπαδιλικι, δεν δημιουργησε προβλημα, και εδινε οτι μπορουσε σε καθε αγωνα. δικαιωμα του να θελει να παει καπου που θα παιζει πιο πολυ ενοψει μουντιαλ. δεν εκανε κατι ανεντιμο.
καλη συνεχεια λοιπον και αν επιστρεψει το καλοκαιρι καλως να γυρισει.
τωρα ποσο δικαιωμενος μπορει να αισθανεται καποιος που δεν πιστευε εναν παικτη, ο οποιος τη μιση χρονια ηταν βασικος κι αναντικαταστατος απο τον χουμπ και κρατησε ολο το κεντρο ελειψει εναλλακτικων οντας μαλιστα απο τους σημαντικοτερους παικτες της ομαδας, δεν ξερω.
αυτο που ξερω ειναι οτι ο τζιολης προσφερε παρα πολλα, ποτε δεν πουλησε οπαδιλικι, δεν δημιουργησε προβλημα, και εδινε οτι μπορουσε σε καθε αγωνα. δικαιωμα του να θελει να παει καπου που θα παιζει πιο πολυ ενοψει μουντιαλ. δεν εκανε κατι ανεντιμο.
καλη συνεχεια λοιπον και αν επιστρεψει το καλοκαιρι καλως να γυρισει.
Ρε σεις θα ηρεμείστε λίγο; Τί σας πιάνει με τα στρατόπεδα και τα "σεις και μεις" ?
Κι εγώ δεν θεώρησα σωστή την στάση του παίκτη, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πετάω λάσπη, είναι σιχαμένος κλπ. Αρκετά καλή πορεία είχε, όντως προσέφερε όσο μπορούσε, αλλά νομίζω πως είναι εκεί το θέμα.
Κι εγώ δεν θεώρησα σωστή την στάση του παίκτη, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πετάω λάσπη, είναι σιχαμένος κλπ. Αρκετά καλή πορεία είχε, όντως προσέφερε όσο μπορούσε, αλλά νομίζω πως είναι εκεί το θέμα.
- trel@menos
προφανως δεν εννοω εσενα ραιν.
δεν με ενοχλει να πει καποιος την αποψη του, αν ειναι αντιθετη απ τη δικη μου. αλλα μεχρι εκει. δεν μπορω ειρωνιες, σασταλεγαμε, και ειμαστε πιο ψαγμενοι απ ολους και σας κατουραμε ολους κτλ.
τεσπα ισως κακως απαντησα. τελος απο μενα.
δεν με ενοχλει να πει καποιος την αποψη του, αν ειναι αντιθετη απ τη δικη μου. αλλα μεχρι εκει. δεν μπορω ειρωνιες, σασταλεγαμε, και ειμαστε πιο ψαγμενοι απ ολους και σας κατουραμε ολους κτλ.
τεσπα ισως κακως απαντησα. τελος απο μενα.
Φωτάκη δεν τον λες
κλάσεις ανωτερος, σε όλα
ασε που πιστευω πως το 1μιση χαρτί θα το πάρουμε το καλοκαιρι
καταπιε αμετρητα χιλιομετρα, εκανε οτι μπορουσε
τωρα αν δεν θελει να συμμετεχει σαν στρατιωτης οπως και οποτε του ζητηθεί
και χωρις να υπερβαλλει εαυτόν για να κερδισει θεσει βασικού
δικο του θεμα, δεν κραταω καμμια κακία
καλα κανει
δεν κρατας κανεναν με το ζορι
κλάσεις ανωτερος, σε όλα
ασε που πιστευω πως το 1μιση χαρτί θα το πάρουμε το καλοκαιρι
καταπιε αμετρητα χιλιομετρα, εκανε οτι μπορουσε
τωρα αν δεν θελει να συμμετεχει σαν στρατιωτης οπως και οποτε του ζητηθεί
και χωρις να υπερβαλλει εαυτόν για να κερδισει θεσει βασικού
δικο του θεμα, δεν κραταω καμμια κακία
καλα κανει
δεν κρατας κανεναν με το ζορι
Δεν μπορειτε να κατηγορειτε εναν παιχτη λιγους μηνες πριν το μουντιαλ
Ειναι λογικο να θελει να συμμετασχει σε αυτο
Αν εμενε στον ΠΑΟΚ, καταλαβε οτι δεν θα ειχε συνεχομενα παιχνιδια, αρα μπορει να γινοταν στραβη (που δεν νομιζω) και να μην ηταν στην προεπιλογη για το μουντιαλ
Οποτε, καλυτερα να παει σε αλλη ομαδα για να παρει τον χρονο που θελει (ξεφουσκωνει λιγο το μπατζετ και υπαρχει δυνατοτητα κερδους σε περιπτωση πωλησης)
Δηλαδη, μετα απο μια ανεξοδη μεταγραφη, η ΟΜΑΔΑ μας, μπορει να εχει και εσοδα
Επισης, ο Τζιολης, ηταν οαση σε αρκετους αγωνες και τον εβλεπα και να τρεχει (περιεργο)
Οποτε, μην σχολιαζετε αδικα τις επιλογες καποιων παιχτων (βλεπε αντιθετη σταση Χακομπο)
Οποιος επαιξε εστω και λιγο ποδοσφαιρο (εστω και ερασιτεχνικο), καταλαβαινει
Ειναι λογικο να θελει να συμμετασχει σε αυτο
Αν εμενε στον ΠΑΟΚ, καταλαβε οτι δεν θα ειχε συνεχομενα παιχνιδια, αρα μπορει να γινοταν στραβη (που δεν νομιζω) και να μην ηταν στην προεπιλογη για το μουντιαλ
Οποτε, καλυτερα να παει σε αλλη ομαδα για να παρει τον χρονο που θελει (ξεφουσκωνει λιγο το μπατζετ και υπαρχει δυνατοτητα κερδους σε περιπτωση πωλησης)
Δηλαδη, μετα απο μια ανεξοδη μεταγραφη, η ΟΜΑΔΑ μας, μπορει να εχει και εσοδα
Επισης, ο Τζιολης, ηταν οαση σε αρκετους αγωνες και τον εβλεπα και να τρεχει (περιεργο)
Οποτε, μην σχολιαζετε αδικα τις επιλογες καποιων παιχτων (βλεπε αντιθετη σταση Χακομπο)
Οποιος επαιξε εστω και λιγο ποδοσφαιρο (εστω και ερασιτεχνικο), καταλαβαινει
- navigator11
Για ... αποτυχημένους βάζελους η ζυγαριά σταθμίζει αλλιώς.Και θα εξακολουθήσει.Μην το κουράζουμε παραπάνω.
Καλή συνέχεια και με υγεία να'χει ο άνθρωπος.Προσέφερε αθόρυβα και χωρίς να πέσει σε επίπεδο να πουλήσει οπαδιλήκι.Ασυγχώρητο "σφάλμα".
Καλή συνέχεια και με υγεία να'χει ο άνθρωπος.Προσέφερε αθόρυβα και χωρίς να πέσει σε επίπεδο να πουλήσει οπαδιλήκι.Ασυγχώρητο "σφάλμα".
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
-
black death
Να θυμίσω ότι πάει δανεικός (με αρκετά ψηλή ρήτρα), που σημαίνει ότι το καλοκαίρι μπορεί να παίζει πάλι στον ΠΑΟΚ.
Ξέρω, ξέρω, εφιαλτικό σενάριο για κάποιους.
Ξέρω, ξέρω, εφιαλτικό σενάριο για κάποιους.
*Για το 6μηνο που έπαιξε εδώ
*Για το ότι απέφυγε την ανεργία το καλοκαίρι
*Για το επόμενο διαστημικό γι' αυτόν συμβόλαιο
*Για την τελευταία του παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση
*Για τη βισματική κλήση του στην Εθνική από το αρρωστάκι το Φερνάντο
μας οφείλει πολλά ευχαριστώ.
Αν επιστρέψει το καλοκαίρι θα σημαίνει ότι η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος υπήρξε παρωδία, όπως η περσινή.
*Για το ότι απέφυγε την ανεργία το καλοκαίρι
*Για το επόμενο διαστημικό γι' αυτόν συμβόλαιο
*Για την τελευταία του παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση
*Για τη βισματική κλήση του στην Εθνική από το αρρωστάκι το Φερνάντο
μας οφείλει πολλά ευχαριστώ.
Αν επιστρέψει το καλοκαίρι θα σημαίνει ότι η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος υπήρξε παρωδία, όπως η περσινή.
-
black death
Άλλωστε η Εθνική ξεχειλίζει από χαφ παγκοσμίου κλάσεως και ο Τζιόλης παίζει με βύσμα.
Τρώει και τη θέση του Έλληνα Τουρέ, Ανδρέα Σάμαρη.
Τρώει και τη θέση του Έλληνα Τουρέ, Ανδρέα Σάμαρη.
- mantzoumis
Στάθηκε σαν σωστός επαγγελματίας όσο καιρό αγωνίστηκε στην ομάδα μας και έδωσε αυτό που μπορούσε αξιοπρεπέστατα. Το κέντρο μας στηρίχτηκε σ 'αυτόν κατά 50% σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.
Τώρα με τις νέες μεταγραφές καταλαβαίνει πως πρέπει να πάει κάπου αλλού, για να μπορεί να παίζει. Θεμιτό για μένα αφού παίχτες γύρο στα 30 έχουν το μυαλό τους στην τελευταία συμμετοχή τους σε μουντιάλ.
Έτσι και πάλι σαν σωστός επαγγελματίας, φέρνει πρόταση δανεισμού του σε ομάδα που:
α) θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής
β) θα ελαφρύνει τον ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο του και
γ) αν ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι η όποια οψιόν αγοράς του, θα βγάλει και κέρδος ο ΠΑΟΚ από έναν μουντιαλικό παίχτη. Ότι καλύτερο γι' αυτόν και την ομάδα μας.
Τώρα με τις νέες μεταγραφές καταλαβαίνει πως πρέπει να πάει κάπου αλλού, για να μπορεί να παίζει. Θεμιτό για μένα αφού παίχτες γύρο στα 30 έχουν το μυαλό τους στην τελευταία συμμετοχή τους σε μουντιάλ.
Έτσι και πάλι σαν σωστός επαγγελματίας, φέρνει πρόταση δανεισμού του σε ομάδα που:
α) θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής
β) θα ελαφρύνει τον ΠΑΟΚ από το συμβόλαιο του και
γ) αν ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι η όποια οψιόν αγοράς του, θα βγάλει και κέρδος ο ΠΑΟΚ από έναν μουντιαλικό παίχτη. Ότι καλύτερο γι' αυτόν και την ομάδα μας.