Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kranatos

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kranatos »

obanebane έγραψε:Ρε ιταλε αφηστε το δε προκειτε να βρεθει ακρη,ο ανθρωπος σας εξηγησε οτι δε μπορεσαν να αντιληφθουν οτι ηταν τυφλος τι αλλο θελετε να σας πει?
Αυτο φανταζομαι σημαινει οτι αν καταλαβαινε οτι ειχε προβλημα δε θα γινοταν τιποτα.
Ξεχειλωσε το παρατραβηξατε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
100%
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Γενικά τα πεσιματα στην 4 είναι πολλά κσι χωρίς καμία αιτία, αρκεί να μην είσαι σε "πυρήνα" συνδέσμου
Γιαυτό δεν μου λέει τίποτα το ποιος εβρισε ποιον
Οταν κάποιοι δυσανασχετουν πχ που βρίζουν τον σαλπιγγιδη υπάρχουν άλλοι που κόβουν φάτσες
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εσύ καταλαβαίνεις πως δεν είναι επιχείρημα το "δεν κατάλαβε πως ήταν τυφλός"?
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

psykoman έγραψε:Καλα δν εκανε κανενας...απλος σε ατομα με ειδικες αναγκες και ιδιαιτερη ψυχολογια δειχνεις περισσοτερη ανοχη...
ρατσιστης?
αυτη ειναι ρατσιστικη αντιμετωπιση...νομιζω οτι ουτε και οι ιδιοι θα θελανε κατι τετοιο στα πλαισια τις ισονομιας ολων...

υγ: αν ποτε εγκριθει και το δεις...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και λοιπον τι θελεις τωρα,νομιζεις οτι οδηγει καπου το δικαστηριο στο φορουμ?
Αν θελεις δεχεσε την εξηγηση που σου εδωσε αν οχι δικαιωμα σου.
Τι ακριβως ζητας δηλαδη αιμα,εκδικηση?
Χαλαρωστε λιγο καταδικαστηκε το γεγονος τι αλλο δηλαδη πρεπει να γινει?
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Παιδια τι στειρα αντιπαραθεση ειναι αυτη?Ποιος εκανε την μεγαλυτερη μακακια?
Ειναι δυνατον να συγκρινουμε την μια περιπτωση με την άλλη?Η μια ειναι κακουργημα (αν αποδειχτει) κι η άλλη απλη χαζομαρα.Γιατι πρεπει ο ενας να την πει στον άλλο δηλ,με τετοια παραδειγματα.
Ημουν στην 5 κοντα στον τυφλο κι ειδα την φαση απο την στιγμη που ηταν πεσμενος.....δεν ξερω αν εβρισε αλλά νομιζω οτι πηγαινοντας κοντα ο οποισδηποτε καταλαβαινει οτι ειναι τυφλος.Μην μας κανετε να δικαιολογουμε τα αυτονοητα ρε παιδια.Κι εσεις καταλαβαινετε οτι καποιες φορες γινετε λακαμια,τι να κανουμε......
Η περιπτωση Ζαγορ,αν αποδειχτει θα ειναι μεγατονων,αλλά αυτα θα φανουν εκει που πρεπει.

Τα παιδια των συνδεσμων νομιζω καταλαβαινουν οτι αυτο που μας καιει δεν ειναι αυτο-καθαυτο το περστατικο,αλλα η αντιπαραθεση που υπαρχει στην 4.Το γεγονος οτι ολο αυτο εχει αντικτυπο στην ομαδα ,αυτο μας καιει.Ακομη κι η γιουχα στον σαλπι,οι περισσοτεροι στην 5 φωναζουμαι υπερ του,για να μην ακουστει η γιουχα απο την 4 ,οχι επειδη ειμαστε υποστηρικτες του.Ουτε επειδη ειμαστε εναντιον των συνδεσμων,άλλωστε ολοι απο εκει περασαμε και σε 10-15 χρονια τα παιδια μας θα ειναι στις θεσεις σας.

Εαν μου επιτρεπεται μια αποψη,βρειτε τα μεταξυ σας ,δεν ειναι και πολυ δυσκολο να βρειτε κοινη πορεια με εναν αδελφο ΠΑΟΚτση,εστω κι αν διαφωνεις μαζι του σε πολλα.Καντε μια συντονιστικη και βρεθειτε με τον Ιβαν,μονο θετικα για τον ΠΑΟΚ θα εβγαιναν απο μια τετοια συναντηση.Οσον αφορα τον ΠΑΟΚ,δεν χωρανε προσωπικες στρατηγικες και πεισματα.Νομιζω οτι μονο εσεις μπορειτε να τον φερετε στο φιλοτιμο και πολλα απ αυτα τα προβληματα θα ειχαν λυθει σχεδν αυτοματα.

Μ ολα αυτα ,δεν θελω να την πω σε κανεναν.Την γνωμη μου εκφραζω.
Σορυ για το μακροσκελες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Θέλω να πιω τη μπύρα μου από κρανίο γιατί με χαλάει το μπουκάλι, με κατάλαβες...
Απλά το ποστ εμφανίστηκε ετεροχρονισμένα λόγω προέγκρισης, χαλάρωσε. Φαίνεται ότι απαντώ 10 ποστ πριν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ακου φιλε μου τη μπιρα σου πιες την και απο τη λεκανη της τουαλετας σου δε με ενδιαφερει.
Το οτι τα ποστ σου περνανε απο λογοκρισια επισης δε με ενδιαφερει,αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι βρεθηκες στο δρομο του ποστ μου και σου απαντησα.
Δε νομιζω οτι μπορεις να με κατηγορησεις για την απαντηση,γιατι αυτη ηταν αμεσα συνυφασμενη με αυτο που εγραψες.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

Δηλαδη το βρισιδι ειναι μονοπωλιακο? θιχτικαν αυτοι που βριζουν τις μανες παιχτων μας, και οχι μονο..και το οτι δεν ηταν αντιληπτο το προβλημα με την οραση του ειναι ελαφρυντικο? :o
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

kastrakis έγραψε:Παιδια τι στειρα αντιπαραθεση ειναι αυτη?Ποιος εκανε την μεγαλυτερη μακακια?
Ειναι δυνατον να συγκρινουμε την μια περιπτωση με την άλλη?Η μια ειναι κακουργημα (αν αποδειχτει) κι η άλλη απλη χαζομαρα.Γιατι πρεπει ο ενας να την πει στον άλλο δηλ,με τετοια παραδειγματα.
Ημουν στην 5 κοντα στον τυφλο κι ειδα την φαση απο την στιγμη που ηταν πεσμενος.....δεν ξερω αν εβρισε αλλά νομιζω οτι πηγαινοντας κοντα ο οποισδηποτε καταλαβαινει οτι ειναι τυφλος.Μην μας κανετε να δικαιολογουμε τα αυτονοητα ρε παιδια.Κι εσεις καταλαβαινετε οτι καποιες φορες γινετε λακαμια,τι να κανουμε......
Η περιπτωση Ζαγορ,αν αποδειχτει θα ειναι μεγατονων,αλλά αυτα θα φανουν εκει που πρεπει.

Τα παιδια των συνδεσμων νομιζω καταλαβαινουν οτι αυτο που μας καιει δεν ειναι αυτο-καθαυτο το περστατικο,αλλα η αντιπαραθεση που υπαρχει στην 4.Το γεγονος οτι ολο αυτο εχει αντικτυπο στην ομαδα ,αυτο μας καιει.Ακομη κι η γιουχα στον σαλπι,οι περισσοτεροι στην 5 φωναζουμαι υπερ του,για να μην ακουστει η γιουχα απο την 4 ,οχι επειδη ειμαστε υποστηρικτες του.Ουτε επειδη ειμαστε εναντιον των συνδεσμων,άλλωστε ολοι απο εκει περασαμε και σε 10-15 χρονια τα παιδια μας θα ειναι στις θεσεις σας.

Εαν μου επιτρεπεται μια αποψη,βρειτε τα μεταξυ σας ,δεν ειναι και πολυ δυσκολο να βρειτε κοινη πορεια με εναν αδελφο ΠΑΟΚτση,εστω κι αν διαφωνεις μαζι του σε πολλα.Καντε μια συντονιστικη και βρεθειτε με τον Ιβαν,μονο θετικα για τον ΠΑΟΚ θα εβγαιναν απο μια τετοια συναντηση.Οσον αφορα τον ΠΑΟΚ,δεν χωρανε προσωπικες στρατηγικες και πεισματα.Νομιζω οτι μονο εσεις μπορειτε να τον φερετε στο φιλοτιμο και πολλα απ αυτα τα προβληματα θα ειχαν λυθει σχεδν αυτοματα.

Μ ολα αυτα ,δεν θελω να την πω σε κανεναν.Την γνωμη μου εκφραζω.
Σορυ για το μακροσκελες.
δεχομαι το σκεπτικο σου και θα συμφωνουσα μαζι σου γιατι θες απλα να ληξουν ολα και ενωμενοι να παμε ψηλα τον ΠΑΟΚ μας
ομως φιλε μου καποιοι ειναι φυλακη καποιοι ελευθεροι- φυλακισμενοι και για ολα σε αυτην την χωρα φταιει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σε λιγο θα περπαταμε στο δρομο και θα μας βαζουν μεσα
εχει στοχοποιηθει ο λαος μας ειτε το δεχεσαι ειτε οχι και δυστηχως μεσα απο την ομαδα
κανεις δεν λεει να πανε φυλακη πχ η γαυροι σε οσα κανουν αλλα παντα εμεις
εχεις αναρωτηθει γιατι σκουζουν ολοι οταν προκειτε για εμας και αδιαφορους για αλλους?
εδω δεχθηκε επιθεση η ο 8εος να την κανει λεσχη ΠΑΟΚ κερκυρας και κατηγορουν ΠΑΟΚτσηδες τους δικους μας σφ
κοντεψαν να αφησουν νεκρο οι κροατες μεις φταιμε
μας επιτηθονται ολλανδοι εμεις φταιμε γιατι δεν κατσαμε να μας σκοτωσουν
πετανε στιλο οι αυστριακοι εμεις φταιμε που δεν καθησαμε στην κερκιδα να παιζουμε στοιχημα αν θα εχουμε νεκρο
καταλαβες τωρα?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΟΠΟΙΟΣ έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τα όργανα αυτής, να σηκώσει το χέρι, να αφήσει τις δύο υποθέσεις πάνω της (μια που τις έπιασε) και παρακαλείται θερμώς να σταματήσει να δικάζει μέσα από τα φόρουμ.
Ευχαριστώ.

Κανείς, ε; :lol:
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

Μερικές απορίες για διάφορα που γράφτηκαν..

Εγώ που ζω στην αθήνα και ανάμεσα σε άλλους έχω φίλους γαύρους,πρέπει να με αρχίσουν στις μάπες, γιατί έχω βρίσει τους γαύρους και τα σπίτια τους;

Η για παράδειγμα ο σαλπιγγίδης επειδή κάποιοι του βρίζουν επανειλλημένα την μάνα και το σπίτι, δικαιολογείται σύμφωνα με κάποιο αξιακό δίκαιο να πάρει 5 τσάκαλους και να τους βρει ένα προς ένα και να τους αρχίσει στα σούτια;

Και όσον αφορά την περίπτωση ζαγοράκη, γράφτηκε το οτι θα πρεπει να έχουμε πρόβλημα για κάποιον που κατηγορείται για κάτι - Ισχύει το αντιστοιχο για τους ΠΑΟΚτσήδες που μαζέψανε και κατηγορούνε για διάφορα ενώ δεν έχουν δικαστεί;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Mozard έγραψε:Μερικές απορίες για διάφορα που γράφτηκαν..

Εγώ που ζω στην αθήνα και ανάμεσα σε άλλους έχω φίλους γαύρους,πρέπει να με αρχίσουν στις μάπες, γιατί έχω βρίσει τους γαύρους και τα σπίτια τους;

Η για παράδειγμα ο σαλπιγγίδης επειδή κάποιοι του βρίζουν επανειλλημένα την μάνα και το σπίτι, δικαιολογείται σύμφωνα με κάποιο αξιακό δίκαιο να πάρει 5 τσάκαλους και να τους βρει ένα προς ένα και να τους αρχίσει στα σούτια;

Και όσον αφορά την περίπτωση ζαγοράκη, γράφτηκε το οτι θα πρεπει να έχουμε πρόβλημα για κάποιον που κατηγορείται για κάτι - Ισχύει το αντιστοιχο για τους ΠΑΟΚτσήδες που μαζέψανε και κατηγορούνε για διάφορα ενώ δεν έχουν δικαστεί;
ολα λαθος
ασε τα γενικα
αν εσενα λες εσενα προσςπικα σοθ βρισοθν την μανα
τι κανεις?
αν δωσει μιας σφαλιαρα στον τυπο ποθ παραλιγο να σε τρακαρει πασ φυλακη?
σε καθε γηπεδο βριζοθν ολοι ολους ακυρος εισαι σε αυτο
και τελος ο ζαγορακης δεν ειπε οτι δεν τα πηρε τα καλυψε ο αλλος
για τα χρεη που αφησε δεν δικαζετε
ενω εγω που χρωσταω 2 φραγκα στην εφορια παω μεσα η θα μου παρουν το σπιτι
υγ αν στην πεσουν γαυροι καθησε να τισ φασ και προσεχησου να ζεισ γιατι αλλιως θα εισαι ενα πρεζονι ποθ σε περιμενειη φυλακη
κυνηγι μασσιγων εχουμε ειτε καταλαβαινεισ ειτε οχι
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Mozard έγραψε:

++++++++ και στα 2 που λες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Άντε παλι τα ιδια και τα ιδια θα σε βρίσει ενας τυφλός η οποιοςδηποτε ΑΜΕΑ και θα τον πλακωσεις στο ξύλο ; και μην λέμε παραμύθια οτι δεν το κατάλαβε οταν άρχισε να τον δέρνει ειναι δυνατόν να μην το κατάλαβε ; Για χαζους μας περνάει ; Και δεν είχε τα κότσια ούτε συγνωμη να ζητήσει ....όσο για τον ζαγορακη ο Σαββιδης που ξεψάχνισε οπως ειπε ο ίδιος τα οικονομικά ειπε οτι ο ζαγορ ειναι καθαρός τωρα εγω ποιους να πιστέψω τον Σαββιδη η κάποιους οπαδούς ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”