Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

dimbar έγραψε:
abg12d34 έγραψε:να πουμε τι εμεις οι δυο ρε φιλε

εσυ εχεις προβλημα με τον ζαγορακη
εγω εχω προβλημα με αυτον που πηδηξε το καγκελο και εκανε αυτο που εκανε
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με κάποιον που κατηγορείται ότι καταχράστηκε ΄λεφτα του ΠΑΟΚ ;

φιλε dimbar σκληρη κουβεντα λες και την λες πισω απο ενα nick name

εξαλλου εσυ εχεις δικασει καποιον.....που κατηγορειται οτι καταχραστηκε.......

ενοχος ειναι αυτος που εχει δικαστει

επισης πρεπει να θεωρεις τον ιβαν ...χαλβα....που εχει μαζι του τον καταχραστη ζ και δινει μισθο στον αλλον ζ
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

εγω παντως επιμενω οτι καποια συνθηματα μπορουν να αλλαξουν..
ας πουμε το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα
μπορει να γινει..
ΠΑΟΚ δελασαλ γαλλικαααα...
μαθαμε πιανο απο μικραααα....
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Και θα πω ενα σκηνικο που μολις ειπε και στο ραδιο ο τυφλος οπαδος μας στο οποιο φυσικα ημουν μπροστα.
Στην τουρκια λεει μπηκαμε στο 36. Πηγαν να με παρουν το μπαστουνι τη μπλουζα ολα μπηκαμε με σπρωξιματα.

Επειδη Ζαγορακης αφου πηγες ψιλοξυπολυτος στα αγγουρια καθομασταν σαν ΧΑΙΒΑΝΙΑ απ εξω στο κρισιμοτερο ματς της συγχρονης ιστοριας μας φοβουμενοι τιμωρια. ΕΑΝ δεν εμπαιναν μπροστα τα αλανια απο δυτικα και οχι μονο που να αρχισουν τα δικα τους, εαν δεν ετρωγαν ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ του αιωνα απο το μισο μετρο θα μπαιναμε του αγιου ..ανημερα.

Αυτα. Οποιος δεν ειδε τι κοκκινιλα ειχαν στο σωμα απο ψεκασμα και ξυλο στις τουαλετες να μη σηκωνει το δερμα ουτε νερο, να ουρλιαζουν απ τον πονο, για να μπουμε επιτελους ολοι οι υπολοιποι μεσα...Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εκανε ελέγχους ο Ιβαν ξέρει τι παρέλαβε ειπε για τον ζαγορακη τι πιστεύει τον εχει δεξί του χέρι αλλα ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε τον κάθε Στελλα και θεωρούμε αφελή τον Σαββιδη
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DASKALOS4 έγραψε:η διαφορα μας ειναι οτι στην κροτιδα ΟΛΟΙ ειπαμε ΜΑ..ΑΚΙΑ και στην περιπτωση τυφλου ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑ..ΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ οπως εξελιχτηκε και ας εβρισε κι αυτος. Καθε φορα που παιζονται σουτια με πιανεται η καρδια

Εσυ μολις δηλωσες οτι δε σε νοιαζει τι εκανε η διοικηση ζαγορ
καλυτερα θα ηταν αντι για την καρδια σου να ελεγες οτι επιτελους πιασαμε αυτον που οπως λες εκανε ΜΑ..ΑΚΙΑ
εκτος εαν νομιζεις οτι η υποχρεωση μας ειναι μονο ....επο εδω μεχρι εκει....
και η περιφρουριση μεσα στο γηπεδο...δεν γαμης....ας το κοιταζει ο ιβαν

εσενα που σε νοιαζει για την διοικηση του ΠΑΟΚ οπου την βλεπεις να την κραζεις δεν μπορει να σου το απαγορευσει κανεις

εγω εκραζα σχεδον για τους ιδιους λογους τον Παντελακη και τελικα μετα απο πολλα χρονια καταλαβα οτι εκραζα τα ......μουτρα μου

παραπανω δεν επιθιμω να μιλησω ...ευχαριστω
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Στέλλα τον λένε τον εισαγγελέα που του όρισε εγγύηση 5 χιλιάρικα κι αυτόν και τον φαλακρό πράκτορα Ήτα Βήτα 320..?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DASKALOS4 έγραψε:η διαφορα μας ειναι οτι στην κροτιδα ΟΛΟΙ ειπαμε ΜΑ..ΑΚΙΑ και στην περιπτωση τυφλου ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑ..ΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ οπως εξελιχτηκε και ας εβρισε κι αυτος. Καθε φορα που παιζονται σουτια με πιανεται η καρδια

Εσυ μολις δηλωσες οτι δε σε νοιαζει τι εκανε η διοικηση ζαγορ
Δεν ειναι δικαιολογία οτι έβρισε εσυ θα τον εδερνες και ας σε λέγε τα χειρότερα μπινελικια ; Οχι βέβαια ,αυτος που το έκανε μπορεί να κανει τα χειρότερα αφού εκανε αυτο το πράγμα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

abg12d34 έγραψε:
dimbar έγραψε:

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με κάποιον που κατηγορείται ότι καταχράστηκε ΄λεφτα του ΠΑΟΚ ;

επισης πρεπει να θεωρεις τον ιβαν ...χαλβα....που εχει μαζι του τον καταχραστη ζ και δινει μισθο στον αλλον ζ
Ο Ζαγοράκης κατηγορείται για απιστία εις βάρος του ΠΑΟΚ σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμπεται σε δίκη.
Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα!

Οσον αφορά τον Ιβάν, δεν νομίζω ότι καταχράστηκε δικά του λεφτά ο Ζαγοράκης.Γιατί να μην τον έχει δίπλα του, εξ άλλου προσπαθεί να τον καλύψει όσο μπορεί δικαιολογόντας τα 300.000 έλλειμα ταμείου.Βέβαια υπάρχουν καμμιά 700.000+ ακόμα για τα οποία θα κρίνει το δικαστήριο.
Οσον αφορα τον Βρύζα, δεν τον ανέφερα πουθενά γιατί απ όσο ξέρω δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι.

eorptol,
'ασε τον Στέλλα, η απόφαση του εισαγγελέα για την παραπομπή Ζαγοράκη σε καλύπτει ή ποστεύεις ότι παρέπεμψε τον Ζαγοράκη για να πλήξει τον Σαββίδη;

Και αφού τους εμπιστεύεται τόσο ο Ιβάν γιατί έφερε την Γκοντζάρεβα;Ας έδινε την οικονομική διαχείριση σ εναν απ τους δύο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Παρ 31 Ιαν 2014, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:Στέλλα τον λένε τον εισαγγελέα που του όρισε εγγύηση 5 χιλιάρικα κι αυτόν και τον φαλακρό πράκτορα Ήτα Βήτα 320..?
Δεν απαντάς στην ερώτηση θεωρείς βλάκα και αφελή τον Σαββιδη που τον εχει δεξί του χέρι ;
Θελει έναν κλέφτη δίπλα του ο Ιβαν ;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η Μαρία είναι το αριστερό;
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

κι ο Σαμαρας εχει για δεξι χερι το βενιζελο. τι σημαινει αυτο και ποιος την πληρωνει

οχι φιλε δε θα τον βαρουσα ποτε τον αλλον. αμα ημουν ομως στη θεση του τυφλου θα βγαινα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και θα λεγα εκανε μεγαλη μα..κια αυτος που με χτυπησε, τον προκαλεσα βεβαια και γω φταιω, αλλα παει, περασε , να γινει παραδειγμα η ιστορια μου για να μη σηκωσει ποτε ξανα χερι ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Αν αυτο δεν ειναι ομορφο τοτε τι ειναι.
Αλλα αυτος βγηκε και εκανε δηλωσεις στα σπορ του βορρα και τωρα ειναι στο ραδιο καλεσμενος του Καμορα.
Τα συμπερασματα δικα σας κυριοι :idea:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα με κάποιον που κατηγορείται ότι καταχράστηκε ΄λεφτα του ΠΑΟΚ ;[/quote]

επισης πρεπει να θεωρεις τον ιβαν ...χαλβα....που εχει μαζι του τον καταχραστη ζ και δινει μισθο στον αλλον ζ[/quote]

Ο Ζαγοράκης κατηγορείται για απιστία εις βάρος του ΠΑΟΚ σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμπεται σε δίκη.
Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα!

Οσον αφορά τον Ιβάν, δεν νομίζω ότι καταχράστηκε δικά του λεφτά ο Ζαγοράκης.Γιατί να μην τον έχει δίπλα του, εξ άλλου προσπαθεί να τον καλύψει όσο μπορεί δικαιολογόντας τα 300.000 έλλειμα ταμείου.Βέβαια υπάρχουν καμμιά 700.000+ ακόμα για τα οποία θα κρίνει το δικαστήριο.
Οσον αφορα τον Βρύζα, δεν τον ανέφερα πουθενά γιατί απ όσο ξέρω δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι.

eorptol,
'ασε τον Στέλλα, η απόφαση του εισαγγελέα για την παραπομπή Ζαγοράκη σε καλύπτει ή πiστεύεις ότι παρέπεμψε τον Ζαγοράκη για να πλήξει τον Σαββίδη;

Και αφού τους εμπιστεύεται τόσο ο Ιβάν γιατί έφερε την Γκοντζάρεβα;Ας έδινε την οικονομική διαχείριση σ εναν απ τους δύο;[/quote]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Παρ 31 Ιαν 2014, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

eorptol έγραψε:
Kranatos έγραψε:Στέλλα τον λένε τον εισαγγελέα που του όρισε εγγύηση 5 χιλιάρικα κι αυτόν και τον φαλακρό πράκτορα Ήτα Βήτα 320..?
Δεν απαντάς στην ερώτηση θεωρείς βλάκα και αφελή τον Σαββιδη που τον εχει δεξί του χέρι ;
δηλαδη επειδη δεν ειναι αφελης ο ιβαν
ο ζαγορακης ειναι αθωος ?

καταλαβαινεις τι λες ?
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

eorptol έγραψε: Δεν απαντάς στην ερώτηση θεωρείς βλάκα και αφελή τον Σαββιδη που τον εχει δεξί του χέρι ;
Θελει έναν κλέφτη δίπλα του ο Ιβαν ;
Θεωρώ τη στάση του ύποπτη.
Και όσο τα χρέη είναι παγωμένα ακόμα περισσότερο.
Τους θέλει κοντά του μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
eorptol έγραψε: Δεν ειναι δικαιολογία οτι έβρισε εσυ θα τον εδερνες και ας σε λέγε τα χειρότερα μπινελικια ; Οχι βέβαια ,αυτος που το έκανε μπορεί να κανει τα χειρότερα αφού εκανε αυτο το πράγμα
Εσένα αν σου βρίσουν τη μάνα αδερφέ πώς αντιδράς?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DASKALOS4 έγραψε:κι ο Σαμαρας εχει για δεξι χερι το βενιζελο. τι σημαινει αυτο και ποιος την πληρωνει

οχι φιλε δε θα τον βαρουσα ποτε τον αλλον. αμα ημουν ομως στη θεση του τυφλου θα βγαινα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και θα λεγα εκανε μεγαλη μα..κια αυτος που με χτυπησε, τον προκαλεσα βεβαια και γω φταιω, αλλα παει, περασε , να γινει παραδειγμα η ιστορια μου για να μη σηκωσει ποτε ξανα χερι ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Αν αυτο δεν ειναι ομορφο τοτε τι ειναι.
Αλλα αυτος βγηκε και εκανε δηλωσεις στα σπορ του βορρα και τωρα ειναι στο ραδιο καλεσμενος του Καμορα.
Τα συμπερασματα δικα σας κυριοι :idea:
Γιατι θεωρείς τον Σαμάρα αξιόπιστο ; Ίδια ΦΑΡΑ ειναι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”