απο που βγαζεις αυτο το συμπερασμαAthens έγραψε:ο oli μου αρεσει που αρθογραφει καιμε σοβαροτητα αναλυει...
επεσε και αυτος ομως στην παγιδα των μεταγραφων και εγραφε για παικτες που η παε εκ του αποτελεσματος δεν ενδιαφερθηκε ποτε...
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- paokovios1974
Εμενα μου αρεσε που το πραγματικο τρολλ το εχουν αντιληφθει ολοι πιο ειναι και δεν του απαντανε...για την ιστορια ο τελευταιος που παρασυρθηκε και του απαντησε ημουν εγω
Οντοπικ η καλυτερη χειμερινη μεταγραφικη περιοδος στον ΠΑΟΚ σιγουρα απο πλευρας βιογραφικου ονοματων προοπτικων και κυριως ανεβασμα επιπεδου ροστερ και αγωνιστικης φιλοσοφιας μια μικρη μονο προγευση πηραμε χθες απο το 15 εως το 40 οπου το γηπεδο πραγματικα οχι κατηφορησε γκρεμοτσακιστηκε τετοια πιεση τετοια ταχυτητα...τι να πω μακαρι αυτο να ειναι μονο η αρχη,εγω το πιστευω βεβαιως βεβαιως
Α να μην το ξεχασω Ολι σε ευχαριστουμε 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Παρ 31 Ιαν 2014, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυριο εως τις 14:00 μ.μ εχουν δικαιωμα οι ομαδες να καταθεσουν τα συμβολαια των νεων αποκτηματων τους.
ουτε με sugar dady μην πω ουτε με edit game δεν κανεις τετοιες μεταγραφες στο fm με τον ΠΑΟΚ…ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΕΜΕ!!!!! unrealistic χτυπαμε λεμε!!!!!!!
-
Πολύ σωστή η άποψη που έκφερες DC.
Δεν θα απαντήσω στα παιδιά που με βρήκαν σαν ένα πληγωμένο θήραμα και όρμηξαν πάνω μου διότι θεωρώ ότι είμαι αδικημένος γιατί δεν είπα κάτι χοντρό και επιμένω σε αυτό.
Δεν θα απαντήσω στα παιδιά που με βρήκαν σαν ένα πληγωμένο θήραμα και όρμηξαν πάνω μου διότι θεωρώ ότι είμαι αδικημένος γιατί δεν είπα κάτι χοντρό και επιμένω σε αυτό.
Ναι αλλα υποθετικα οι υπογραφες πρεπει να ειχαν πεσει εως σημερα στις 20:00
Περα απο τη πλακα ναι μεχρι τις 14:00 αυριο μπορουμε να παρουμε παιχτη.
Ο γαυρος δεν τον εχει ανακοινωσει ακομα τον περες.

Περα απο τη πλακα ναι μεχρι τις 14:00 αυριο μπορουμε να παρουμε παιχτη.
Ο γαυρος δεν τον εχει ανακοινωσει ακομα τον περες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 31 Ιαν 2014, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Για να μην αιωρούνται πλάνες, ο φίλος ο Barberis1926 δεν μπαναρίστηκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο, για να του δοθεί η δυνατότητα να μας εξηγήσει γιατί έκανε ότι έκανε, μήπως και θελήσει να απολογηθεί κάποτε, αλλά δεν το βλέπω. Η συγγνώμη θέλει κάκαλα για να την πεις!
Επίσης, αφήστε, παρακαλώ πολύ, τις κοντρίτσες σας για τον Oli και συνεχίστε οn topic.
Επίσης, αφήστε, παρακαλώ πολύ, τις κοντρίτσες σας για τον Oli και συνεχίστε οn topic.
-
Όχι όχι μέχρι τις 8 μπορούσαμε πέρασε η διορία για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο!!DC έγραψε:Δηλαδή, έχουμε άλλες 17 ώρες να ψήσουμε κανά παικταρά ακόμα;;;
Η δικιά μου διαπίστωση σαν καινούριος είναι ότι κάποιοι χρήστες είναι μεγαλύτεροι
παπατζήδες από τον μπαρμπέρη αλλά τους έχετε στο απυρόβλητο επειδή είναι παλιοί.
Μας ψόφησαν στον παπά τις τελευταίες 20 μέρες ενώ αυτός ο φουκαράς που ομαδικώς
τον αποπήρατε πούλησε κανα δυό στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μετά σίγησε.
παπατζήδες από τον μπαρμπέρη αλλά τους έχετε στο απυρόβλητο επειδή είναι παλιοί.
Μας ψόφησαν στον παπά τις τελευταίες 20 μέρες ενώ αυτός ο φουκαράς που ομαδικώς
τον αποπήρατε πούλησε κανα δυό στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μετά σίγησε.
- efthimis_paok
Απολογισμός κατι παπαρανω απο θετικός και συμπέρασμα ότι τη δουλεύουμε πολυ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο τελικά. Προσθήκες σημαντικές, ξεσκαρταρισμα και ξαλαφρωση μπατζετ. Απλα δεν υπάρχει Πολυς χρόνος με κενά για να δουλευτούν μαζί και να δέσουν οι παικται.
Στο Γνωστό site http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche ... asics.html
έχει μέσα την καλύτερη εντεκάδα στις μεταγραφές τις τελευταίας εβδομάδας ...ρίξτε μια ματια στο center back και στο 6

έχει μέσα την καλύτερη εντεκάδα στις μεταγραφές τις τελευταίας εβδομάδας ...ρίξτε μια ματια στο center back και στο 6

-
Να ρωτήσω κάτι; Τελικά αυτός ο Μαρικά που, μας τα κάνανε τσουρέκια επί 50+ σελίδες, πήγε πουθενά ή να'χαμε να λέγαμε...; Άντε γιατί μερικοί θέλουν πολύ "ξύλο" (λεκτικό) εδώ μέσα...
Ο μπαρμπέρης πού είναι;

Ο μπαρμπέρης πού είναι;

- sourmenetes
- Moderator
Μαγκες χαλαρώστε λίγο με το ποιος πουλάει παπα και ποιος ξέρει τι λέει.η admin team γνωρίζει πολλά χρόνια κάποιους εδω μέσα και ξέρει να κρινει πρόσωπα και καταστασεις.δοξα τω Θεό έχουμε περάσει δεκαδες μεταγραφικές περιόδους και ξέρουμε ποιος τρολαρει και ποιος όχι.
Επομένως μην αγχώνεστε και μην επιτιθεστε.το κλείνουμε εδω.
Επομένως μην αγχώνεστε και μην επιτιθεστε.το κλείνουμε εδω.
Και έτσι αρκεί.Edward έγραψε:Στο Γνωστό site http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche ... asics.html
![]()
Στην πραγματικότητα πάντως έχει να κάνει με τα χτυπήματα για κάθε παίχτη στη σελίδα του transfermarkt και όχι με τις δυνατότερες μεταγραφές. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι το site το έχουμε ξεσκονίσει...