6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί δεν τον τιμά ρε παιδιά; Ξεκίνησε τη χρόνια με Λαζάρ, Γκαρσια, Κάτσε για το κέντρο και τωρα εχει άλλους 5 υποψήφιους για τη θέση.

Είτε εθνική, είτε Μουντιάλ, είτε θέλει να εχει φανέλα βασικού δικαίωμα του ειναι.

Αδιάφορο όσο έπαιζε δεν τον λες πάντως..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:κλασσικη βαζελουπαλληλιστικη νοοτροπια δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο προσωπικα...οταν τα σκατα ερχονται καποιοι παλευουν και καποιοι το βαζουν στα ποδια και ο τζιολης απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο μικρος παιχτης ειναι...την χαρα μου για την επικειμενη αποχωρηση δεν μπορω να την κρυψω...να παρουν σειρα μεχρι το καλοκαιρι και καποιοι αλλοι που νομιζαν οτι στον ΠΑΟΚ θα κανουν προπονηση για το μουντιαλ...αρχισε να θυμιζει ΠΑΟΚ η ομαδα...

υγ και με μια καλη πωληση το καλοκαιρακι αλεξανδρε...
Είσαι άδικος και δυστυχώς επιτρέπεις στην αντιπάθεια σου να ψιλοαλλοιώνει βασικά χαρακτηριστικά της περίπτωσης Τζιόλη όπως αυτή τη στιγμή έχουν διαμορφωθεί .

Ο παίκτης θέλει να πάιξει στο Μουντιάλ , έχει πολλές ελπίδες να το κάνει και θέλει να εξασφαλίσει με το καλύτερο τρόπο αυτές τις πιθανότητες. Υπό νορμάλ συνθήκες εκεί θα παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από ότι εδώ και θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Όχι ότι εδώ δε θα παίξει , κάθε άλλο μάλιστα. Δεν είναι το ίδιο όμως και μιλάμε ουσιαστικά για 2-3 μήνες.

Αν δεν ήταν το Μουντιάλ στη μέση θα συμφωνούσα με σένα 100% ότι κοτεύει και βαζελοτέτοια κλπ. Άλλο το ένα όμως και άλλο η απόλυτη φυσιολογική επιθυμία να πας στη δύση της καρίερας σου σε ένα Μουντιαλ.

Αγωνιστικά εγώ τον θέλω ακόμα περισσότερο τώρα γιατί υποψιάζομαι ότι το 1/3 ματς του πάει πολύ καλύτερα απο το 3/3. Και σε αυτό το 1 θα σκιστεί για να παίξει.

Τέλοσπάντων γνώμες είναι αυτές. Θα φανεί το τι θα γίνει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Φεύγει. Στο καλο ψηλέ!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Asimos έγραψε:Γιατί δεν τον τιμά ρε παιδιά; Ξεκίνησε τη χρόνια με Λαζάρ, Γκαρσια, Κάτσε για το κέντρο και τωρα εχει άλλους 5 υποψήφιους για τη θέση.

Είτε εθνική, είτε Μουντιάλ, είτε θέλει να εχει φανέλα βασικού δικαίωμα του ειναι.

Αδιάφορο όσο έπαιζε δεν τον λες πάντως..
+1
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Για να κάνω και λίγο αντίλογο, ο Τζιώλης προφανώς είδε ότι μαζέψαμε συνολικά άλλους 5 παίκτες στη θέση του, 2 παλιους (Λαζαρ, Κατσουρ), 2 νέοι (Μαντούρο, Νατχο) και έναν που επανέρχεται από τον πάγο φουριόζος (Κάτσε).

Αυτός θέλει να παίζει και με λίγη αυτογνωσία καταλαβαίνει ότι, αν μείνει, θα πρέπει να μοιραζεται τη θέση του με τουλάχιστον 3 από αυτούς (ανάλογα με το ποιοι θα παίζουν κατά συνθήκην σεντερ μπακ, όπως ο Κατσουρ ή ο Μαντούρο), που είναι όλοι καλοί έως εξαιρετικοί παίκτες.

Αρα οι επιλογές του είναι οι εξής:
1. Μένει και παίζει μια στη χάση μια στη φέξη, βολεύεται σαν δημόσιος υπάλληλος, παίρνει τα φραγκάκια του ιβαν και όλα καλά.
2. Φεύγει, ξεβολεύεται και δοκιμάζει την τύχη του κάπου αλλού, έστω και σε μια μικρή ομάδα, όπως η Καϊσερί (γι αυτήν δε μιλάμε;). Δε νομίζω να πάρει και πολλά περισσότερα εκεί, αν όχι λιγότερα (αλήθεια, πόσα παίρνει εδώ, ξέρει κανείς;;;). Εικασία κάνω, βλέποντας το πολύ μικρό μπάτζετ της τουρκικής ομάδας.

Εγώ δε βλέπω μεγάλο πρόβλημα σε αυτό. Το να λέμε να δουλέψει και να βελτιωθεί θεαματικά (να γίνει άλλος παίκτης) και να κερδίσει θέση βασικού στα 28 του δεν είναι και τόσο εύκολο. Να ήταν 20-22, να πω ναι.

Και δε νομίζω ότι δεν προσέφερε όσο έμεινε. Είναι ταμάμ για σαντοποδόσφαιρο, κοντρολαρισμένος και σοβαρός. Στο νέο ΠΑΟΚ, που υποτίθεται θέλει να παίξει πιο γρήγορα, δεν ξέρω αν ταιριάζει.

Δηλαδή αν θέλαμε να τον διώξουμε (;) και αυτός έλεγε όχι θα μείνω να δείξω την αξία μου και κατσικωνόταν στο συμβόλαιο του, θα τον τιμούσε;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε:κλασσικη βαζελουπαλληλιστικη νοοτροπια δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο προσωπικα...οταν τα σκατα ερχονται καποιοι παλευουν και καποιοι το βαζουν στα ποδια και ο τζιολης απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο μικρος παιχτης ειναι...την χαρα μου για την επικειμενη αποχωρηση δεν μπορω να την κρυψω...να παρουν σειρα μεχρι το καλοκαιρι και καποιοι αλλοι που νομιζαν οτι στον ΠΑΟΚ θα κανουν προπονηση για το μουντιαλ...αρχισε να θυμιζει ΠΑΟΚ η ομαδα...

Είσαι άδικος και δυστυχώς επιτρέπεις στην αντιπάθεια σου να ψιλοαλλοιώνει βασικά χαρακτηριστικά της περίπτωσης Τζιόλη όπως αυτή τη στιγμή έχουν διαμορφωθεί .

Ο παίκτης θέλει να πάιξει στο Μουντιάλ , έχει πολλές ελπίδες να το κάνει και θέλει να εξασφαλίσει με το καλύτερο τρόπο αυτές τις πιθανότητες. Υπό νορμάλ συνθήκες εκεί θα παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από ότι εδώ και θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Όχι ότι εδώ δε θα παίξει , κάθε άλλο μάλιστα. Δεν είναι το ίδιο όμως και μιλάμε ουσιαστικά για 2-3 μήνες.

Αν δεν ήταν το Μουντιάλ στη μέση θα συμφωνούσα με σένα 100% ότι κοτεύει και βαζελοτέτοια κλπ. Άλλο το ένα όμως και άλλο η απόλυτη φυσιολογική επιθυμία να πας στη δύση της καρίερας σου σε ένα Μουντιαλ.

Αγωνιστικά εγώ τον θέλω ακόμα περισσότερο τώρα γιατί υποψιάζομαι ότι το 1/3 ματς του πάει πολύ καλύτερα απο το 3/3. Και σε αυτό το 1 θα σκιστεί για να παίξει.

παιχτης που εχει συμβολαιο με την ομαδα οφειλει να κοιταει πρωτα αυτην και μετα το μουντιαλ και οχι να φερνει προταση την τελευταια στιγμη χωρις να εχει ενημερωσει καν τον προπονητη του...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

giapas έγραψε:

Συμφωνώ μαζί σου!Απλά ήταν άτυχος που έπαιξε σε μια θέση που έπαιζε και ο Γκαρσία!Αυτό απο μόνο του ήταν για αυτόν ένα μεγάλο μειονέκτημα στα μάτια του Παοκτσή!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ με τον Sera. Απαράδεκτη στάση του παίκτη. Αφήνω βέβαια ένα περιθώριο να υπάρχουν στοιχεία που δεν ξέρουμε, αλλά δε το νομίζω.

ΑΣΤΕΙΑ αντίληψη περί στόχων του παίκτη. Οχι μεγάλες, μηδενικές φιλοδοξίες δείχνει αυτό που επιλέγει...
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

καλυτερα θα τανε να φυγει ο λαζαρ γιατι ο τζιολης ειναι το μονο 6αρι που ειχαμε με κατσε!ασε που και ηλικιακα βολευει ο λαζαρ και σαν συμβολαιο που τελειωνει!μονο ΠΑΟΚ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:παιχτης που εχει συμβολαιο με την ομαδα οφειλει να κοιταει πρωτα αυτην και μετα το μουντιαλ και οχι να φερνει προταση την τελευταια στιγμη χωρις να εχει ενημερωσει καν τον προπονητη του...
Καμία σχέση δεν έχει η ύπαρξη συμβολαίου , με το πότε θα έρθει μια πρόταση. Με το σκεπτικό σου, ποτέ δε θα γινόταν μεταγραφή της τελευταίας στιγμής . Επιπλέον, κανείς δεν υποχρεώνει κάποιο σύλλογο να αποδεχθεί πρόταση τελευταίας στιγμής.

Παίκτης που έχει συμβόλαιο με την ομάδα οφείλει να πειθαρχεί (σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του) στις αποφάσεις της ομάδας του και τίποτα παραπάνω.

Τέλος κανείς παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει κανέναν προπονητή σχετικά με τέτοια θέματα. Δηλαδή άμα ερχόταν να σου πει ότι τον θέλει η Γαλατά με 4 μύρια .. τι θα μου έλεγες ? Κότα ο Τζιόλης και θέλει να φύγει? ή ότι είναι αντιεπαγγελματίας γιατί δε στο είπε 3 μέρες πιο νωρίς?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτον όλοι οι άνθρωποι κάποια πράγματα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα κάνουν άσχετα αν ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να τα κάνουν.

Δεύτερον ο Τζιόλης είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος κίνησε τη διαδικασία, δεν ήρθε απο μόνη της η τούρκικη ομάδα να τον ζητήσει.

Μικρές διαφορές, τεράστια η απόκλιση...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιαπα εγω δεν ειδα καμια προθεση της παε να δωσει τον τζιολη...ισα ισα θα χρειαζοταν σιγουρα μεχρι το καλοκαιρι κυριως στην ευρωπη...ειναι προφανες οτι ο τζιολης κινησε ολες τις διαδικασιες...ο ΠΑΟΚ τον πληρωνει οχι η εθνικη και το μουντιαλ οφειλε να δειξει πολυ μεγαλυτερο σεβασμο...εμενα μου εδειξε ποσο πολυ λογαριαζε τον ΠΑΟΚ και τους συμπαιχτες του παρατωντας τους τελευταια στιγμη...
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

Τέλοσπάντων γνώμες είναι αυτές. Θα φανεί το τι θα γίνει[/quote]

+1000 Πές τα ρε φίλε!
Ξαναγράφω γιατί σβήστηκε το πόστ μου απο λάθος.

Ο πάικτης δεν έδειξε ποτέ μη επαγγελματική συμπεριφορά. Για μένα έκανε πολύ καλο πρώτο εξάμηνο, και άξιζε να έχει μια θέση στο ρόστερ για αλλαγή και φυσικά για τα ευρωπαικά παιχνίδια..Ο παίκτης προφανώς και αντιλαμβάνεται οτι δεν έχει θέση στην 11αδα, στην θέση του παίζουν Μαντούρο που φάνηκε οτι δεν προορίζεται για την άμυνα (και μπαίνει 11αδα ώντας ακόμη ανέτοιμος) και φυσικά δεν πρόκειται να πετάξει έξω την μεγαλύτερη μεταγραφή του πρωταθλήματος Νατχο. Τί να κάτσει και να παλέψει ρε παιδιά; Μιλάμε για 3.5 μήνες μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις και οι προαναφερόμενοι θα βγούν απο 11αδα μόνο εαν είναι τραυματίες, τιμωρημλενοι ή κουρασμένοι (ακόμη και ντεφορμέ τέτοιοι παίκτες δεν βγαίνουν-βλέπε Στόχ).
Οπότε ο παίκτης απο 1η επιλογή έγινε 3η στην θέση του! Και προφανώς δικαιούται να θέλει να παίζει και προφανώς και θέλει να παέι Μουντιάλ Βραζιλίας περισσότερο απο το να βρίσκεται 3ος στον ΠΑΟΚ.

Δεν πούλησε ΠΑΟΚτσιλίκι ποτέ και προσέφερε όσο μπορούσε. Εγώ τον ήθελα για μπαλαντέρ μιας και εκτός Μαντούρο δεν παίζει άλλο ψηλό κορμί στο κέντρο και φυσικά για τα ματς της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

άντε αγόρι μου....
αέρα στα πανιά σου
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ok ...από πλευράς μου , έχω καλύψει το θέμα.
Απλά δε συμφωνούμε αλλά δεν είναι και τόσο τραγικής σημασίας το θέμα.

Πάμε παρακάτω!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”