6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Προτιμω να τον πουλησουμε το καλοκαιρι μετα το mundial που θα εχουμε παρει τα φραγκα και η αξια του θα εχει ανεβει εστω και λιγες χιλιαδες
-
black death
To provlima einai oti ama den paizei ston PAOK, mporei kai na mhn paei Mundial.xlebouras έγραψε:Προτιμω να τον πουλησουμε το καλοκαιρι μετα το mundial που θα εχουμε παρει τα φραγκα και η αξια του θα εχει ανεβει εστω και λιγες χιλιαδες
(sorry, no greek keyboard)
και το χα ψυλλιαστει οτι κτ επαιζε με τζιολη....ειμαι κατα σε μετεγγαρφη οποιουδηποτε καλου παικτου χωρις καλο αντιτιμο...και τζιολης ειναι καλος παικτης
- trel@menos
καταρχας μιλαμε για παικτη με το μουντιαλ μπροστα του, βασικο με την εθνικη του στα τελευταια ματς, και βασικοτατο μεχρι τωρα στον δευτερο στην ελλαδα και στους 32 του γιουροπα. 2 μυρια τουλαχιστον. σιγα μην τον δωσουμε και τζαμπα. εδω ο γκει εδωσε τον φεισα με 4.5 και τον καγκουρα με 15.
καλως μενει για μενα..
καλως μενει για μενα..
Δεν ξερω αν αξιζει τοσα λεφτα,αλλά οπωσδηποτε δεν πρεπει να φυγει ετσι.Ελληνας διεθνης και βασικος εως προσφατα δεν υπαρχει λογος να φυγει.
Μακάρι να βγάλουμε κανένα ψιλό...αν και χλωμό το κόβω...μου θυμίζει την περίπτωση Κάτσε που κάποιοι περίμεναν καμιά 15αριά προτάσεις του εκατομμυρίου και τελικά ήρθε μόνο μια από Ιταλία με 300 χιλιάρικα σε δόσεις.
Από την άλλη συνήθως κάτι τεταρτοκοσμικές ομάδες μπορεί και να πληρώνουν για τέτοιους παίκτες, ποτέ δεν ξέρεις...μακάρι
Από την άλλη συνήθως κάτι τεταρτοκοσμικές ομάδες μπορεί και να πληρώνουν για τέτοιους παίκτες, ποτέ δεν ξέρεις...μακάρι
τον ακουσες τον προπονητη σου...κατσε τωρα στα αυγα σου ή φερε καμια προταση της προκοπης και θα πανηγυρισουμε ολοι μαζι...
- sourmenetes
- Moderator
Δεν πρεπει να φυγει σε καμοια περιπτωση τωρα.Ο ξεκουραστος τζιολης μπορει να μας βοηθησει.Μην ξεχναμε οτι στο γιουροπα δεν παιζει ουτε μαρτενς ουτε νατχο.
- thanos-xanthi
δε ξερω τι ειδους συμφωνια πανε να κανουν με την Καισερισπορ
παντως αν φυγει, παλι μειωνονται οι επιλογες στα χαφ, ειδικα για τα ματς με Μπενφικα
απο την αλλη αν βγαλει ματια και παρεις λεφτα απο παιχτη που πηρες ελευθερο, κι αυτο καλο ειναι
χρειαζονται και οι πωλησεις, και για να βλεπει ο Ιβαν οτι δε πεταει λεφτα, και για να ακουγεσαι στην πιατσα
παντως αν φυγει, παλι μειωνονται οι επιλογες στα χαφ, ειδικα για τα ματς με Μπενφικα
απο την αλλη αν βγαλει ματια και παρεις λεφτα απο παιχτη που πηρες ελευθερο, κι αυτο καλο ειναι
χρειαζονται και οι πωλησεις, και για να βλεπει ο Ιβαν οτι δε πεταει λεφτα, και για να ακουγεσαι στην πιατσα
κλασσικη βαζελουπαλληλιστικη νοοτροπια δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο προσωπικα...οταν τα σκατα ερχονται καποιοι παλευουν και καποιοι το βαζουν στα ποδια και ο τζιολης απεδειξε για αλλη μια φορα ποσο μικρος παιχτης ειναι...την χαρα μου για την επικειμενη αποχωρηση δεν μπορω να την κρυψω...να παρουν σειρα μεχρι το καλοκαιρι και καποιοι αλλοι που νομιζαν οτι στον ΠΑΟΚ θα κανουν προπονηση για το μουντιαλ...αρχισε να θυμιζει ΠΑΟΚ η ομαδα...
υγ και με μια καλη πωληση το καλοκαιρακι αλεξανδρε...
υγ και με μια καλη πωληση το καλοκαιρακι αλεξανδρε...
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία,εγώ θεωρώ πως ο Τζιόλης προσέφερε όσο μπορούσε και έκανε μερικές πραγματικά πολύ καλές εμφανίσεις.
Το γεγονός βέβαια πως τώρα φεύγει μου δίνει την εντύπωση,είτε πως δεν αντέχει τον ανταγωνισμό,είτε πως κατάλαβε πως η ομάδα ξεπερνά το επίπεδο του.
Και στις δύο περιπτώσεις,φαίνεται πως δεν έχει τον χαρακτήρα να σταθεί σε πρωταγωνιστική ομάδα.
Καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
Το γεγονός βέβαια πως τώρα φεύγει μου δίνει την εντύπωση,είτε πως δεν αντέχει τον ανταγωνισμό,είτε πως κατάλαβε πως η ομάδα ξεπερνά το επίπεδο του.
Και στις δύο περιπτώσεις,φαίνεται πως δεν έχει τον χαρακτήρα να σταθεί σε πρωταγωνιστική ομάδα.
Όντως πρόσφερε αλλα οπως ειπε ο Χουμπ ΟΠΟΙΟΣ δεν αντέχει τον ανταγωνισμό ας του το πει
- BarbaBarbAntonis
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ σωστα...Odi έγραψε:Σε αντίθεση με την πλειοψηφία,εγώ θεωρώ πως ο Τζιόλης προσέφερε όσο μπορούσε και έκανε μερικές πραγματικά πολύ καλές εμφανίσεις.
Τωρα αμα ο ιδιος θελει να φυγει σιγουρα δεν τον τιμα.