Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από pgetsos »

παιδια σκορπιστε στο ιντερνετ και βρειτε φωτογραφιες του Μεσσι, να ξερουμε ποιον θα παρουμε μετα!!! :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Aussie

Δημοσίευση από Aussie »

Μηπως η έβδομη μεταγραφη εχει σχέση με αντίδραση του Ολισε , μηπως κατι παίζεται στην ίδια θέση και το άκουσε ο Ολισε και θελει να φύγει , μηπως ειναι ενα πολυ γνώριμο όνομα , μηπως ειναι μια μεγάλη επιστροφη , μηπως ?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

Χωρικός έγραψε:
paok 4 έγραψε:Πρώην μέλος του φόρουμ(Τοσκίτσης) γράφει ότι μάλλον πάμε και για άλλη μεταγραφή....
ο Βασιλόπουλος το γράφει..
Οταν το εγραψα αδερφε το ειχα δει απο τον Τοσκιτση στο φεισμπουκ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

olivares έγραψε:Εικόνα
Μην τα κάνεις αυτά, ρε Πέρσι, πρωινιάτικα! Έχουμε και δουλειές να πάμε σε λίγες ώρες! :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γελαστε ελευθερα με το εξωφυλλο του γαυρου, πρεπει να την πινουν γερα αυτοι οι εκει κατω! Γραφουν περι χυλοπιτας βαλτεζ σε μας για να ηρεμησουν τα προβατακια του πειραια μετα τα ξεπουληματα των βασικων τους. Η Μαντσεστερ ερχεται γαυρακια.... οπως και η Τουμπα με Νατχο, Μαρτενς, Στοχ, Μαντουρο, Κατσε σας περιμενει
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

epitropos έγραψε:και obasi? τρελανε μας και θα το παρω σερι μεχρι αυριο τετοια ωρα μωρε...χαχαχαχαχα (αυτος δεν ειναι? το μυαλο μου ποναει.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: )
o obasi ειναι στην φωτογραφια ναι
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

off topik βασικά στους νέους κοριτσοπατεράδες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ οι κούκλες, τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.Σαν έμπειρος κοριτσοπατέρας σας λέω θα ζήσετε τρελά γούστα.Δεν παίζονται στα χάδια και τις πο@ταν@ές.Η δικιά μου πλέον (8,5 χρ) όταν με βλέπει να φεύγω γήπεδο λέει, εμένα δεν θα με πάρεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ;

on topik
Νομίζω ότι είναι ο πιό επιτυχημένος ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ μεταγγραφικά ever.Τα γούστα έρχονται.Υπομονή και στηριξη....τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο εγώ νομίζω ότι διαβάζεται "Χέσεν" και όχι "Χούσεν";;
Πλάκα πλάκα, τόσους Ολλανδόφωνους έχουμε στην ομάδα... Πιάστε κάποιον μετά από κάποιον αγώνα και ρωτήστε:

1. Πώς είναι το επίθετο του Danny;
2. "Κόιτ", "Κάιτ", "Κούιτ", "Κάουτ" ή "Κόουτ";;;
3. Τελικά πώς λένε αυτόν; [youtube]QDA2F0xBask[/youtube]
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Dimg4 έγραψε:Γελαστε ελευθερα με το εξωφυλλο του γαυρου, πρεπει να την πινουν γερα αυτοι οι εκει κατω! Γραφουν περι χυλοπιτας βαλτεζ σε μας για να ηρεμησουν τα προβατακια του πειραια μετα τα ξεπουληματα των βασικων τους. Η Μαντσεστερ ερχεται γαυρακια.... οπως και η Τουμπα με Νατχο, Μαρτενς, Στοχ, Μαντουρο, Κατσε σας περιμενει
αδερφέ, μην τρελαίνεσαι και μην αυταπατάσαι... και ο gay θα έρθει στην Τούμπα με Σαρρή, Μπριάκο, Δούρο και όλα τα καλόπαιδα που μας σφάζουν (με ή χωρίς βαμβάκι) κάθε φορά που παίζουμε στην Ελλάδα. Δεν είδες χθες τι έγινε; Χρειάζονται από σήμερα κιόλας εντατικά μαθήματα σε όλους τους καινούριους με θέμα "Η παράγκα του Βουβαλάκη και η διαιτησία στην Ελλάδα"!!! Η καλύτερη μεταγραφή θα είναι όταν διώξουμε τη σαπίλα από τα όργανα του ποδοσφαίρου και έρθουν άνθρωποι αντικειμενικοί και με άμεμπτο διαιτητικό και παραγοντικό παρελθόν (όσο αυτό είναι εφικτό στην Ελλάδα). Αλήθεια εκείνος ο Κύρος Βασσάρας πότε θα ασχοληθεί και λίγο με τον παραγοντισμό στη διαιτησία (μόνο αυτός μου έρχεται στο μυαλό);

Ως τότε γίνε δυνατός και δείξε ποιος είσαι στην Ευρώπη για να ξεμπροστιάζεις τη σαπίλα στην Ελλάδα.

Γιατί :pano: είσαι αφού!!!!
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

olivares έγραψε:Sera, η ρήτρα στα τέλη του μήνα της Ήρας είναι 2μισι ζεστά χαρτιά για το Αιαντόπουλο και άλλα 2 αντίστοιχης θερμότητας για τον El Chaco εκ των οποίων το 25% του λαλα πηγαίνει στη Boca που διατηρούσε το αντίστοιχο ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του και λύσης του 4ετους συμβολαίου του που έξεπνεε το 2016 και όχι το 2015 όπως έχει λανθασμένα γραφτεί ακόμη και σε έγκυρες πηγές πληροφόρησης.

Δηλαδή oli μαζί με τη ρήτρα του Στοχ (αν υποθέσουμε ότι τον κρατάμε μετά το δανεισμό) φτάνουμε τα 2(αργεντινός) + 2,5(ολλανδός) + 2 με 3 (σλοβάκος) = 6,5 με 7,5 μύρια για το καλοκαίρι. :shock:

Βάλε και τα χρήματα που θα απαιτειθούν για να ανανεώσουμε τον Natkho (1 με 1,5 μύριο το χρόνο μίνιμουμ), φτάνουμε τα 7,5 με 9 μύρια. Αρα έχουμε υπερκαλύψει το όποιο μεταγραφικό μπάτζετ για το καλοκαίρι (γιατί εάν δεν πουλήσουμε κανέναν παίκτη, δεν νομίζω ότι ο ιβάν θα δώσει περισσότερα για το καλοκαίρι)!!! Και δεν έχω βάλει ανανεώσεις συμβολαίων και τον Olise (που θα πρέπει κάτι να δώσουμε στους Ρώσους εάν θέλουμε να τον κρατήσουμε).

Κύριοι, μόλις ολοκληρώθηκε το topic "Μεταγραφές Καλοκαίρι 2014-2015"... μπορείτε να κάνετε ήσυχοι τις διακοπές σας και ραντεβού στην Τούμπα για τα προκριματικά τσου λου!!! 8-) 8-) 8-)

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να το παρουμε απο την αρχη το τοπικ ή να μελετησουμε τις τελευταιες 30 σελ???

Εγω λεω να το παρουμε απο την αρχη.Η συννεφια πανω απο την Τουμπα και την Μικρας Ασιας εδειχνε ικανη να σκορπισει μπολικη μιζερια και ανικανοποιηση στον ευρυ κοινο.Το μεγαλυτερο μερος του κοσμου δυσανασχετουσε για την κωλυσιεργια στο θεμα μεταγραφων και οι ιθυνοντες δεχονταν απανωτα πυρα.

Τσιστακοφ,βρυζας,στεφενς και Ιβαν επυρπολουντο για πολλες μερες και ωρες για διαφορετικους λογους.Ο ενας για την τεχνοκρατικοτητα του,ο αλλος για την εμφανιση της ομαδας ο αλλος για τα καβουρια στην τσεπη που δεν τα εβγαζε καιρο και γενικως η μουρμουρα εδινε και επαιρνε σε συνδυασμο με τις κακες εμφανισεις στην αρχη του 2014.

Και εκει που ολα εδειχναν ιδανικα για βροχη και "βουτυρο στο ψωμι" των δημοσιογραφων για την ανοργανωτη Παε,το αοριστο πλανο και τις μεταγραφες που δεν ανταποκρινονταν στις ελλειψεις της ομαδας ηρθε ο καλος Ιβαν,η γατα ο Τσιστακοφ,ο εξυπνος Βρυζας και ο αναμφιβολου ποιοτητας Στεφενς.

Ο ΠΑΟΚ για πλακα εκλεισε 3 μεταγραφες επιπεδου και ξεφτυλισε ολους αυτους που ηθελαν μια ανικανη διοικηση και τεχνικο τιμ για να μπορουν να πουλανε ειδησεις.Ο ΠΑΟΚ δουλευε για μηνες καποιες απο τις μεταγραφες και η υπομονη μεχρι και την τελευταια μερα και ωρα τον δικαιωσε.Ο ΠΑΟΚ καθαρισε την μπουγαδα με 2 μυρια φερνοντας

1)Εναν 28αρη επιθετικο χαφ ολλανδικου μοντελου.
2)Εναν 25αρη αμυντικο χαφ που αναμφιβολα το βιογραφικο του σε χαροποιει.
3)Εναν 25αρη αμυντικο χαφ μουντζαχεντιν,τον οποιο αν τον εφερνε ο γαυρος τα κακαλα μας θα γινοντουσαν αμον τη γαιδουρι.
4)Εναν αξιοπρεπεστατο τερματοφυλακα.
5)Εναν πολυ σκληρο αμυντικο
6)Και εναν πολυ φιλοδοξο επιθετικο ολλανδικης σχολης.

Αυτος ο καβουρακιας τους εφερε αυτους...Αυτη η ανοργανωτη παε εκανε τις κινησεις αυτες.

Για το λογο αυτο πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουμε ανθρωπους που εχουν και γνωριμιες και καλη αποψη και δειχνουν σοβαροτητα στη δουλεια τους.Ολα θελουν υπομονη ομως.Πρεπει να το βαλουμε καλα μεσα στο μυαλο μας.Ο ΠΑΟΚ γιγαντωνεται και μας θελει ολους κοντα του αλλα και εμας σοβαρους και πειθαρχημενους.

Τα υπολοιπα θα φανουν στο γηπεδο..Ραντεβου στο γηπεδο μαγκες...
Εκει ειναι η θεση μας...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν γνωρίζω τον παίκτη αλλα οταν ακούω 1,88 εξτρεμ,μου ερχεται στο μυαλό ο Νιμανί :( :( :(
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»
Ο Ντάνι Χούσεν μίλησε για την επιλογή του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θέλει να πάρει πολλές συμμετοχές και να πετύχει πολλά γκολ.
«Ο Τον Λόκχοφ μού τηλεφώνησε αρκετές φορές, μου είπε ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα αυτή. Επίσης μίλησα με τον Μαντούρο, τον οποίο γνωρίζω από τον Άγιαξ, και μου είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους κατάφεραν να μου δημιουργήσουν ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ. Για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Έτσι απόρριψα την επιλογή της Λιβόρνο. Θέλω να πάρω πολλές συμμετοχές και να πετύχω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Χούσεν στον Τύπο της πατρίδας του.

http://www.gazzetta.gr/football/article ... e-ton-paok

Καλώς να 'ρθεις παικταρά στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Η ομάδα όσο πάει θα βγάζει μάτια :shock: :P :D και γούστα τρελά.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε: 1)Εναν 28αρη επιθετικο χαφ ολλανδικου μοντελου.
2)Εναν 25αρη αμυντικο χαφ που αναμφιβολα το βιογραφικο του σε χαροποιει.
3)Εναν 25αρη αμυντικο χαφ μουντζαχεντιν,τον οποιο αν τον εφερνε ο γαυρος τα κακαλα μας θα γινοντουσαν αμον τη γαιδουρι.
4)Εναν αξιοπρεπεστατο τερματοφυλακα.
5)Εναν πολυ σκληρο αμυντικο
6)Και εναν πολυ φιλοδοξο επιθετικο ολλανδικης σχολης.

Αυτος ο καβουρακιας τους εφερε αυτους...Αυτη η ανοργανωτη παε εκανε τις κινησεις αυτες.
Αν ήταν πραγματικά καλοί παίχτες, θα θυμόσασταν και τα ονόματά τους, κε μοδεράτορα.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Για γλωσσοδετης δεν κανω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”