31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
απαράδεκτη η 2η κίτρινη για το χέρι. Από την άλλη ευτυχώς που έκανε το χέρι γιατί έτσι όπως ψαχνόταν για κάρτα μπορεί να έτρωγε καμμιά απευθείας κόκκινη.
Είναι άδικο να του γίνεται σκληρή κριτική. Ο παίκτης είνα μπακ και μάλιστα όχι αμυντικογενές στιλ σνάουτσερ. Δεν αποδίδει καλά και είναι λογικό, χωρίς να είναι βέβαια τραγικός. Είναι ανώτερος του Σπυρόπουλου ως μπακ και σε καλυτερη ηλικία, και απλά πληρώνουμε το γεγονός ότι αντί να αποκτήθεί 1 ακόμη κεντρικός αμυντικός κλάσης, πήραμε και 3ο μπακ. Για μένα το 3ο μπακ πρέπει να είναι μικρός σαν τον Κωσταντινίδη που να παίζει δεξιά και αριστερά. Του χρειάζονται παιχνίδια και για αυτό μένει σε αυτή τη θέση νομίζω, μιας που ο Λίνο είναι δίκαια το βασικό μας μπακ (και για αλλη μια χρονια το καλύτερο της Λίγκας).
Γιώργο, θα σε πω κάτι εντελώς φιλικά. Εδώ είναι ΠΑΟΚ, όχι χαμουτζία. Όταν σε ακυρώνουν ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ το γκολ, δεν μανουριάζεις, παραδέχεσαι την παράβαση. Καλός είναι ο τσαμπουκάς, όταν συνδυάζεται με ντομπροσύνη. Αλλιώς λέγεται θράσος.

Ale έγραψε:Γιώργο, θα σε πω κάτι εντελώς φιλικά. Εδώ είναι ΠΑΟΚ, όχι χαμουτζία. Όταν σε ακυρώνουν ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ το γκολ, δεν μανουριάζεις, παραδέχεσαι την παράβαση. Καλός είναι ο τσαμπουκάς, όταν συνδυάζεται με ντομπροσύνη. Αλλιώς λέγεται θράσος.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ???????
Αλλο ματς εβλεπα εγω μαλλον...
Παιδια μην αρχιζετε παλι να μαλωνετε μεταξυ σας αν ηταν σωστο το γκολ ή οχι..
Το ακυρωσε,οκ..κερδιασαμε 3-0 και παμε παρακατω..
Ο τζαβελας ειναι παιχτης με πολυ παθος και τσαμπουκα..Θα φωναξει και στο σωστο και στο αδικο χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα θρασσος..
Το ακυρωσε,οκ..κερδιασαμε 3-0 και παμε παρακατω..
Ο τζαβελας ειναι παιχτης με πολυ παθος και τσαμπουκα..Θα φωναξει και στο σωστο και στο αδικο χωρις αυτο να σημαινει απαραιτητα θρασσος..
Re: Απ: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Εγω ενα τραγουδι απλα θελω να του αφιερωσω...
Δεν είναι ωραίος αλλά μ’ αρέσει Δεν είναι ο τύπος του καμικάζι Με πάθος δίπλα την έχω πέσει γιατί την βρίσκω σαν με κοιτάζει
Είναι φάση το αγόρι (Είναι φάση) Είναι φάση το παιδί (Το παιδί) Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία: να τη βρούμε με το αγόρι (Πω πω φάση) να τη βρω με το παιδί (Το παιδί) και να πέσουμε τα δυο μας σ’ αφασία
Δεν είναι γόης μα έχει κάτι Δε με προσέχει κι όλο τα πίνει Τον έχω βάλει όμως στο μάτι γιατί με φτιάχνει και μου τη δίνει
Είναι φάση το αγόρι (Είναι φάση) Είναι φάση το παιδί (Το παιδί) Το γουστάρω κι ένα έχει σημασία: να τη βρούμε με το αγόρι (Πω πω φάση) να τη βρω με το παιδί (Το παιδί) και να πέσουμε τα δυο μας σ’ αφασία
Δεν είναι ωραίος αλλά μ’ αρέσει Δεν είναι ο τύπος του καμικάζι Με πάθος δίπλα την έχω πέσει γιατί την βρίσκω σαν με κοιτάζει
Δεν είναι γόης μα έχει κάτι Δε με προσέχει κι όλο τα πίνει Τον έχω βάλει όμως στο μάτι γιατί με φτιάχνει και μου τη δίνει
- desperando
- Επικοινωνία:
γιωργο επειδη ξερω οτι διαβαζεις θα σου πω κατι.
αυτη την στιγμη εισαι απο τους λιγους στην ομαδα που ΝΙΩΘΟΥΝ γι αυτο μαζεψε τους πιτσιρικαδες αλλα και τους καινουριους παικτες και προσπαθησε να τους δωσεις να καταλλαβουν και που βρισκονται αλλα και τι θελει να βλεπει ο κοσμος απο αυτους.
πρεπει να γινεται ομαδα οπου ο ενας θα παιζει πρωτα για τον διπλανο του και μετα για τον εαυτο του.
πρεπει να σας γινει βιωμα,ολοι μαζι στα πανηγυρια και ολοι μαζι στις μανουρες.αυτο θα πει ομαδα.
αυτη την στιγμη εισαι απο τους λιγους στην ομαδα που ΝΙΩΘΟΥΝ γι αυτο μαζεψε τους πιτσιρικαδες αλλα και τους καινουριους παικτες και προσπαθησε να τους δωσεις να καταλλαβουν και που βρισκονται αλλα και τι θελει να βλεπει ο κοσμος απο αυτους.
πρεπει να γινεται ομαδα οπου ο ενας θα παιζει πρωτα για τον διπλανο του και μετα για τον εαυτο του.
πρεπει να σας γινει βιωμα,ολοι μαζι στα πανηγυρια και ολοι μαζι στις μανουρες.αυτο θα πει ομαδα.
- Ekatnetworkltd
Και ο HUUB να τους το πεί!++++++++++++1926++++++++++++desperando έγραψε:γιωργο επειδη ξερω οτι διαβαζεις θα σου πω κατι.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- efthimis_paok
Tην ώρα που ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Παναιτωλικό στο "Γ.Καραϊσκάκης", ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε με δηκτικό τρόπο το γεγονός πως δεν είχε κόσμο το γήπεδο...
"Η μεγαλύτερη τιμωρία σας... Το άδειο γήπεδο", έγραψε ο διεθνής αριστερός μπακ στη σελίδα του στο Facebook!
Απο το στόμα όλων των Παοκτσιδων.
Καλα τα λέει ο ντεσπε.
"Η μεγαλύτερη τιμωρία σας... Το άδειο γήπεδο", έγραψε ο διεθνής αριστερός μπακ στη σελίδα του στο Facebook!
Απο το στόμα όλων των Παοκτσιδων.
Καλα τα λέει ο ντεσπε.
- Sick Bastard
Ενώ στην Τούμπα, κρεμιόμαστε απ τα τσαμπιά.
Καλύτερα να μασάει ο Τζαβέλλας παρά να μιλάει.
Αντε με τις κουραδομαγκιές και τις δηλώσεις. Στο -14 είμαστε και με 4αρα στην πλάτη.
Άντε με τα μα και τα μου.
Καλύτερα να μασάει ο Τζαβέλλας παρά να μιλάει.
Αντε με τις κουραδομαγκιές και τις δηλώσεις. Στο -14 είμαστε και με 4αρα στην πλάτη.
Άντε με τα μα και τα μου.
Sick Bastard έγραψε:Καλύτερα να μασάει ο Τζαβέλλας παρά να μιλάει.
Δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.MANIAKOS έγραψε:με εκνευριζει ο τροπος που μασας μαστιχα
- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε τζαβελλινι μακαρι να ειχαμε σε καθε γραμμη τουλαχιστον εναν παικτη με το μενταλιτε το δικο σου