Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από adamroxas »

Για τον μαυροματη εχω διαβασει και ακουσει πολλα, αλλα αυτα πρωτη φορα τα ειδα! χαχαχαχαχα αντε να μαθαινουμε και εμεις οι νεωτεροι!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το δεξι κροσε και γκολ ισχυει ή ειναι αστικος μυθος? :mrgreen:

ανοιξτε τις μετεγγραφες καλοκαιριου να μην πληξουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Με την προσθήκη και του Hoesen ο απολογισμός για Ιανουάριο είναι παραπάνω από εντυπωσιακός και απρόσμενα τόσο ποιοτικός και ουσιαστικός. Πήραμε 6 παίκτες όλοι τους σε έξη καίριες θέσεις του άξονα και χτίσαμε γερό σκαρί για να ασχοληθούμε και με τα φτερά το καλοκαίρι και να απογειωθούμε στα ουράνια.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

adamroxas έγραψε:Για τον μαυροματη εχω διαβασει και ακουσει πολλα, αλλα αυτα πρωτη φορα τα ειδα! χαχαχαχαχα αντε να μαθαινουμε και εμεις οι νεωτεροι!
Ωχ, δεν έχεις δει ματς με Μαυρομάτη;
Από τα καλύτερα ήταν και το περιμένει ο Αναστόπουλος, αλλά είναι μεγάλο για να το γράψω τώρα...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

olivares έγραψε:Νίκο χαμουτζή, προπύργιο του ΠΑΟΚ στη χαβούζα σκόπευα να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο με την επιστροφή της ομάδας από την Κρήτη αλλά αφού μου δίνεις τώρα την ευκαιρία διευκρινίζω πως βάσει της συμφωνίας οποιαδήποτε πρόταση δεχτεί ο παίκτης ως τις 26 Ιουλίου τα μεσάνυχτα οπότε δηλώνεται η λίστα για τα προκριματικά του τσου λου διατηρούμε το δικαίωμα να την ισοφαρίσουμε και αυτομάτως να ανανεωθεί το συμβόλαιο για ένα έτος. Το ποσό του συμβολαίου θα επαναδιαπραγματευτεί τότε και είναι ανεξάρτητο από το ύψος των 250 χιλιάδων ευρώ που δώσαμε το τελευταίο εξάμηνο που είναι τα ίδια που θα έπαιρνε καθαρά και στη Ρούμπιν για το ίδιο διάστημα.

Κλείνοντας τις μεταγραφές με την 6η και τελευταία του πολυπόθητου φορ την τελευταία μέρα όπως είχε αποφασιστεί υπάρχει συνολικά η ανάγκη για απόδοση συγχαρητηρίων στη διοίκηση και το τεχνικό τμήμα. Σιχαρίκια γιατί κάλυψε όλες τις ανάγκες της ομάδας και τις επιθυμίες του προπονητή με το παραπάνω αποκτώντας τερματζή, σένδερ βακ, αμυντικό χαφ, κεντρικό μέσο, δεκάρι και σένδερ φορ και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο 2 από τα 3 διαθέσιμα χαρτιά και αφήνοντας έτσι κάβα άλλο ένα για το καλοκαίρι όπου υπάρχει πρόθεση να κινηθούμε για 3 παίκτες από έναν σε κάθε γραμμή προχωρώντας και με κάποιες βαρβάτες περιπτώσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί και έφτασαν πολύ κοντά και τώρα όπως και το περαμένο καλοκαίρι με το Θωμά το Ροζίτσκι.

Εξαιτίας αυτής της παλλαϊκής ικανοποίησης σήμερα μετά από καιρό πραγματικά ευχαριστήθηκα κερκίδα στην Τούμπα καθώς φαίνεται ότι επιτέλους ο ενθουσιασμός επιστρέφει στον κόσμο που παρέμενε δύσπιστος μετά το κάζο της εποχής Ζαγοράκη όπου και πάλι είχε πιστέψει και ενθουσιαστεί για να προδωθεί στο τέλος.
Τώρα, όμως η ομάδα προφανώς προχωράει στο δρόμο της αρετής μετά την πρόσληψη και την εμπιστοσύνη σε έναν σπουδαίο προπονητή και τη σοβαρή στρατηγική έρευνα από τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη με τα οποία έχουν χωριστεί οι ζώνες εστίασης έχοντας την οικογένεια Στέφενς να δίνει έμφαση στις περιοχές Γερμανίας-Ολλανδίας και Βελγίου, τον Τσις στη Ρωσία και την Ουκρανία όπου το όνομα του Σαββίδη είναι γνωστό και αρκετοί θέλουν να ανοίξουν μπίζνες μαζί του και τον Τζίτζι στις περιοχές Ιταλίας και Ισπανίας και τους υπόλοιπους scouts για την κεντρική Ευρώπη και το μόνο που στερούμαστε είναι να καλύψουμε τη ζώνη Λατινικής Αμερικής, κυρίως Βραζιλίας και Αργεντινής είτε οργανώνοντας ένα μικρό δίκτυο και εκεί είτε προσκολλούμενοι σε άλλες ομάδες που έχουν ήδη αναπτυγμένο δίκτυο εκεί όπως η Udinese.

Για το μικρό Αιαντόπουλο να πω πως έχω προσωπικά λίγα δείγματα γιατί τον παρακολούθησα μόνο στο παιγνίδι με τη Barca και εκεί είδα πως είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ και γνωρίζει πολύ καλά πως να ντριμπλάρει εκμεταλλευόμενος την κίνηση του χωρίς τη μπάλα και χάρη στην εξαιρετική Ολλανδική τακτική παιδεία του βγαίνει με άνεση και δεξιά στο πλάι για αυτό και σίγουρα ταιριάζει πολύ περισσότερο στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει ο Χουμπ από ότι ο Necid τον οποίο αποχαιρετώ μαζί με τον canario φιλώντας τους σταυρωτά.

[youtube]9gmZ4RJp5GQ[/youtube]
ωραιος ολι...ξερεις τι παιζει με τις ρητρες του ολλανδου και του αργεντινου??και κατι τελευταιο γνωριζεις για τι μπατζετ μιλαμε περιπου την επομενη χρονια? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

paok87 έγραψε:@ black death έχει δώσει εξήγηση για τους Ντε Μπουρ, ότι τους αποκαλούσε όπως ακριβώς τους πρόφεραν οι σπίκερς στα αντιστοιχα πρωταθληματα τους. Νομίζω εκείνη την περίοδο ο Φρανκ ηταν Μπαρτσελονα και ο Ροναλντ ηταν στους Ρέιντζερς. :opaokara: :opaokara:

@ ΜΑΝΙΑΚΟS το αρ εξτρεμ της ΑΖ να χτυπήσουμε. Πληροί όλα τα κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Δυστυχως, το μονο που εχω ακουσει ειναι ενα ηχητικο ντοκουμεντο (το σουτ τηλεφωνημα), και εχω διαβασει κατι αλλες ατακες τυπου "κορνερ σε πλεονεκτικη θεση" κτλ
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Μπίμπρας Νάτχο: «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ (σ.σ. στα ελληνικά). Ήταν απίστευτο όλο αυτό που βίωσα σήμερα εδώ. Ένιωσα πολύ όμορφα στο γήπεδο της νέας μου ομάδας. Είναι πολύ ωραία εδώ. Ο κόσμος με έκανε να νιώσω καλύτερα από ποτέ».
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Πιστεύω πως με 40.000 κόσμο (μην το αναλύσουμε καλύτερα παραπάνω...) στη Τούμπα και τους Ινσαουράλδε, Μαντούρο, Νάτχο, Μάρτενς, Χώσεν (γιατί έτσι μου αρέσει να τον λέω) στην ενδεκάδα, στο ματς με τον γαύρο είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο, ρίχνουμε χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρά μια 5άρα! Τα γράφω αυτά επειδή μου αρέσει να είμαι ρεαλιστής.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Sera, η ρήτρα στα τέλη του μήνα της Ήρας είναι 2μισι ζεστά χαρτιά για το Αιαντόπουλο και άλλα 2 αντίστοιχης θερμότητας για τον El Chaco εκ των οποίων το 25% του λαλα πηγαίνει στη Boca που διατηρούσε το αντίστοιχο ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του και λύσης του 4ετους συμβολαίου του που έξεπνεε το 2016 και όχι το 2015 όπως έχει λανθασμένα γραφτεί ακόμη και σε έγκυρες πηγές πληροφόρησης.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:
paok87 έγραψε:[youtube]QDA2F0xBask[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ας πει "Natkho..δίνει στον Van Hooijdonk, αποφεύγει το τακλινγκ του Insaouralde και σουτάρει - ωωωω απόκρουση του Gspurning!" και τα έχω ακούσει όλα.
Η κόκκινη προσθήκη δική μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Έλα ρε φίλε με έφαγες στη γωνία! Κόρνερ απο καλή θέση είχε πει ο Θεούλης που τον προτιμώ με 1000 απο τους σημερινούς νερόβραστους σπίκερ, τουλάχιστον... ένιωθες αναμετάδοση αγώνα, τώρα είναι σα φιλικά προετοιμασίας! Καλά να ναι ο γίγαντας!

ΥΓ 4-3-3 και θα χάνεται το τόπι λέμε... Οσονούπω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το κορυφαιο απολα ειναι το πισωπλατη μαχαιρια στο στηθος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nikolasf έγραψε:
RoMaN έγραψε:
paok87 έγραψε:[youtube]QDA2F0xBask[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ας πει "Natkho..δίνει στον Van Hooijdonk, αποφεύγει το τακλινγκ του Insaouralde και σουτάρει - ωωωω απόκρουση του Gspurning!" και τα έχω ακούσει όλα.
Η κόκκινη προσθήκη δική μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Σωστός!
paok 4

Δημοσίευση από paok 4 »

olivares έγραψε:Sera, η ρήτρα στα τέλη του μήνα της Ήρας είναι 2μισι ζεστά χαρτιά για το Αιαντόπουλο και άλλα 2 αντίστοιχης θερμότητας για τον El Chaco εκ των οποίων το 25% του λαλα πηγαίνει στη Boca που διατηρούσε το αντίστοιχο ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του και λύσης του 4ετους συμβολαίου του που έξεπνεε το 2016 και όχι το 2015 όπως έχει λανθασμένα γραφτεί ακόμη και σε έγκυρες πηγές πληροφόρησης.
Φίλτατε ολι μήπως μπορείς να μου πεις πόσα λεφτά θα δώσουμε στον Νάτχο αυτό το εξάμηνο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”