προσωπικη μου γνωμη ειναι , οτι ο λατινος που θα παρουμε αυριο ( τελευταια μερα ιανουαριου )
ειναι ο Εντουάρντο απο την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
εχω την ιδια γνωμηjohn4serres έγραψε:good job
προσωπικη μου γνωμη ειναι , οτι ο λατινος που θα παρουμε αυριο ( τελευταια μερα ιανουαριου )
ειναι ο Εντουάρντο απο την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Για ποιον μιλας???xlebouras έγραψε:Μαλιστα χωρις ρητρα και απ'οτι βλεπω εχει παιξει και europa league
Στο Europa,έχει παίξει μόνο στα προκριματικά,οπότε μπορεί να παίξει με Μπενφίκα και λογικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,θα μάθουμε αν υπάρχει ή όχι οψιόν αγοράς αδερφέ..xlebouras έγραψε:Μαλιστα χωρις ρητρα και απ'οτι βλεπω εχει παιξει και europa league
αποκλειστηκε απο την σεν γκαλεν στα προκριματικαkarlat85 έγραψε:μαλλον για τον αργεντίνο,αλλα η σπαρτακ μονο προκριματικα έπαιξε άρα δεν υπάρχει θέμα
Αδερφε μολις το ειδα αυτη η σκεψη μου περασε ...και για επικοινωνιακους λογους ακομα ...πρωτοσελιδα χαβουζας"ο ΠΑΟΚ εφερε τον μπρεμπατοφ αφου πιο πριν τον απεριψε ο μιτσελ"che4 έγραψε:η γατα γραφει οτι ο μιτσελ ο μεγας κοουτς απερριψε τον μπερμπατοφ.....ειχε απορριψει και μαντουρο απο οσο θυμαμαι να γραφουν οι γελοιοι.....βρε λες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()