ρε μάγκες.....γεννάει κανένας ακόμα μπας και κλείσουμε και φορ;;;;
ο Αργεντίνος θα είναι το πιο ΔΥΝΑΜΙΚΟ σεντερ μπακ στο Ελλ. πρωτάθλημα. να με θυμηθείτε......
Καμόρα? αν ναι τότε λογικό....Dimg4 έγραψε:Εκανα το λαθος χθες και ακουσα λιγο μετροπολις στο δρομο για θεσσαλονικη το βραδυ κατα τις 10.30 και αν δεν ηξερα τι μου γινοταν θα νομιζα οτι μας παρακαλαει ο Σκοκο να ερθει και εμεις ενω εχω τον Ρομπερ στη θεση του, δεν τον θελουμε!
Επαθα ζημια με την κακια και προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ και γιατι να μην παρουμε τον Σκοκο
Στον Μαντούρο και στον Κατσουράνη αδερφέ μιλάμε για ποσά κοντά στα 700 χιλιάρικα και όχι κοντά στα 2 μύρια νομίζω η διαφορά είναι τεράστια!karlat85 έγραψε:Αν υπάρχει τρικ για την εφορία θα το καναμε και στον μαντουρο και πέρσι στον κατσουρ,
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προβλέπω αύριο να σκάσει η βόμβα με...
...Sakis...
...the best cf of all decates!

Η κάθε ομάδα όμως δεν δέχεται πόλεμο από το κράτος με τα χρέη της ούτε πουθενά στον κόσμο μια διαλυμένη κυβέρνηση δεν δέχεται 11 εκατομμύρια κασέρι για να καθαρήσεις από χρέη...karlat85 έγραψε:Θα το έκανε καθε ομαδα 6αμηνο και μετά καινούριο
Δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τί ισχύει αδερφέ..karlat85 έγραψε:Αν υπάρχει τρικ για την εφορία θα το καναμε και στον μαντουρο και πέρσι στον κατσουρ,