66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natkho
Ειναι το λιγοτερο γελοιο κ μειωτικο για το λαο μας κ την ιστορια του, να προωθειται η αποψη οτι ΤΩΡΑ πρεπει ν γεμισει η τουμπα κ ν γινει οπως παλια για να μεινει ο παικτης..Μεχρι τωρα δεν υπηρχε λογος γ να γινει αυτο...
Ποσο χαμηλα θ πεσουμε αλλο?
Εννοειται πως οχι. Ο αρχηγος παντα θα ειναι αρχηγος. Τα λεφτα δεν μας κανουν να ξεχναμε(και δεν πρεπει)ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:καλοριζικος!!!
τωρα εγω που θα ηθελα τον Παμπλο στην ομαδα για να του μεταδωσει την καβλα θεωρουμαι οπισθοδρομικος;;
Τιμη και δοξα στον παυλαρα και καλως να ορισει σε ποστο. προεδρος της ΠΑΕ.
- paokovios1974
Η μονη διαφορα με τον τροπο υπογραφης του συμβολαιου ειναι στο κερδος που θα εβγαζε οΠΑΟΚ εαν ειχε υπογραψει ας πουμε για 2/μιση χρονια παλι το καλοκαιρι θα ηταν στοχος πολλων ομαδων και αν ηθελαν θα εκαναν προσφορα και θα τον επαιρναν,απλως σε αυτην την περιπτωση θα τα τσεπωναμε,ενω τωρα γινεται το εξης ο παιχτης ειναι μεν ελευθερος το καλοκαιρι αλλα με ισοποση προσφορα ενεργοποιητε συμβολαιο 2 ετων,παιζει δηλαδη μεχρι τον ιουλιο?και τοτε ο ιβαν του προσφερει νεο συμβολαιο και τον κλεινει.Θα μου πειτε μα καλα ελευθεροςειναι δεν μπορει να του προσφερει καποιος περισσοτερα και να τον παρει...Απαντω και τωρα ελευθερος ηταν αλλα εμεις τον πηραμε,ολοι στο γηπεδο αυριο μαγκες ολοι στο γηπεδο 

Αφηστε τις γκρινιες και απολαυστε το ταξιδι που ΘΑ μας προσφερει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
- paokovios1974
Δηλαδη δεν καταλαβαινεις οτι ορισμενοι πικραινομαστε πολυ απο την εικονα της τουμπας και παρακαλαμε εστω και ετσι τον κοσμο για να ξαναρθει,εννοειτε οτι το γηπεδο πρεπει να ειναι παντα γεματο ελα ομως που τα καθισματα ειναι περισσοτερα απο τον κοσμο...τραγικη εικονα λες και ο ΠΑΟΚ διαλυεταιsimba έγραψε:Ειναι το λιγοτερο γελοιο κ μειωτικο για το λαο μας κ την ιστορια του, να προωθειται η αποψη οτι ΤΩΡΑ πρεπει ν γεμισει η τουμπα κ ν γινει οπως παλια για να μεινει ο παικτης..Μεχρι τωρα δεν υπηρχε λογος γ να γινει αυτο...
- mitsotakis
guardian4 έγραψε:Εννοειται πως οχι. Ο αρχηγος παντα θα ειναι αρχηγος. Τα λεφτα δεν μας κανουν να ξεχναμε(και δεν πρεπει)ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:καλοριζικος!!!
τωρα εγω που θα ηθελα τον Παμπλο στην ομαδα για να του μεταδωσει την καβλα θεωρουμαι οπισθοδρομικος;;
Τιμη και δοξα στον παυλαρα και καλως να ορισει σε ποστο. προεδρος της ΠΑΕ.
Και πρωτάθλημα να πάρουμε , και Μπάρτσα να γίνουμε ,πάντα θα νοσταλγούμε την τέταρτη θέση και το αντιποδόσφαιρο του Σάντος με ηγέτη τον Παυλάρα...
Ο Παμπλο ετσι ξενερωμενος που ηταν θα κατορθωνε ακριβως το αντιθετο.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:καλοριζικος!!!
"Στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθεί την Πέμπτη ο Νάτχο προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο νεοαποκτηθείς Ισραηλινός μέσος, ο οποίος διάλεξε το νούμερο 66 για τη φανέλα του, μιας και το συγκεκριμένο νούμερο παραπέμπει στον πατέρα του και την ξαδέρφη του θα βρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
Μάλιστα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στον κόσμο του «Δικεφάλου» που θα βρεθεί στο γήπεδο για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα."
Από novasports.gr
Εσείς που μπορείται σας ικετύεω ... Δείξτε του αύριο που ήρθε!!!! Αλλοστε θα είναι και ωράιο ματσάκι με πολλά γκολ

Ο νεοαποκτηθείς Ισραηλινός μέσος, ο οποίος διάλεξε το νούμερο 66 για τη φανέλα του, μιας και το συγκεκριμένο νούμερο παραπέμπει στον πατέρα του και την ξαδέρφη του θα βρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
Μάλιστα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στον κόσμο του «Δικεφάλου» που θα βρεθεί στο γήπεδο για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα."
Από novasports.gr
Εσείς που μπορείται σας ικετύεω ... Δείξτε του αύριο που ήρθε!!!! Αλλοστε θα είναι και ωράιο ματσάκι με πολλά γκολ

- anekfrastos
Κάτσε να δεις πόσο χαζός είμαι εγώ τώρα.desperando έγραψε:επειδή εγώ είμαι λίγο χαζός,
μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν να έχει εξάμηνο συμβόλαιο και να μπορεί να παίξει στα προκριματικά του τσου λου μέσα στον αύγουστο

Γιατί 6μηνο συμβόλαιο;
Αφού η κανονική περίοδος λήγει 13 Απριλίου, ο τελικός κυπέλλου είναι 26 Απριλίου και το μουντιάλ αρχίζει 12 Ιουνίου, που σημαίνει ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέσα στο Μάιο.
Γιατί να κάνει συμβόλαιο μέχρι 31 Ιουλίου; (1 Φεβ + 6 μήνες = 31 Ιουλίου)
Γιατί να πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ 2 μήνες (Ιούνιο-Ιούλιο) χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις;
Γιατί το εξάμηνο συμβόλαιο ειναι το μικρότερο δυνατό που μπορεί να υπογράψει ένας παίκτης σύμφωνα με τους κανονισμούς της fifa
Αν ειναι να μείνει ..θα μείνει.. Αυτό που έχουμε να κάνουμε ειναι να του δείξουμε ποιοι είμαστε κ να καταλάβει σε ποια ομαδαρα ήρθε...μην χαλιεστε με τέτοια....κ εγώ ήθελα να έχει 3,5 χρόνια συμβόλαιο αλλα....anekfrastos έγραψε:Κάτσε να δεις πόσο χαζός είμαι εγώ τώρα.desperando έγραψε:επειδή εγώ είμαι λίγο χαζός,
μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν να έχει εξάμηνο συμβόλαιο και να μπορεί να παίξει στα προκριματικά του τσου λου μέσα στον αύγουστο![]()
Γιατί 6μηνο συμβόλαιο;
Αφού η κανονική περίοδος λήγει 13 Απριλίου, ο τελικός κυπέλλου είναι 26 Απριλίου και το μουντιάλ αρχίζει 12 Ιουνίου, που σημαίνει ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέσα στο Μάιο.
Γιατί να πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ 2 μήνες (Ιούνιο-Ιούλιο) χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις;
Υ.γ όλα τα συμβόλαια λίγουν 30.6
Δεν το έθεσα καλά, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριο η μικρότερη διαρκεία συμβολαίου μπορεί να ειναι μέχρι 31 Ιουνίου
anekfrastos έγραψε:Κάτσε να δεις πόσο χαζός είμαι εγώ τώρα.desperando έγραψε:επειδή εγώ είμαι λίγο χαζός,
μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν να έχει εξάμηνο συμβόλαιο και να μπορεί να παίξει στα προκριματικά του τσου λου μέσα στον αύγουστο![]()
Γιατί 6μηνο συμβόλαιο;
μετα λεμε γιατι κανει παρτυ ο καθε κολκας
οταν λεμε εξαμηνο εννοουμε ηρθε στην μεση της χρονιας
τα συμβολαια των παιχτων ειναι μεχρι 30/6 ολων των παιχτων μας
φυσικα εννοειτε πως ΔΕΝ 8α παιξει προκριματικα με τον ΠΑΟΚ
τα πλευ οφ φιλε δεν τα μετρας αλλα και αν η ομαδα παρει πρωταθλημα δεν αλλαζει κατι
το συμβολαιο ολων πχ βουκιτς για να καταλαβεις ληγει στις 30/6
η μεταγραφικη περιοδος επισημα ξεκιναει την 1/7
- john4serres
φτασαμε κιολας τις 12 σελιδες , μπραβο !
Καλωσόρισες παικταρα , αυτο το 6μηνο θα ειναι το καλυτερο της ποδοσφαιρικης σου καριερας και θα γινει +3 χρονια
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Καλωσόρισες παικταρα , αυτο το 6μηνο θα ειναι το καλυτερο της ποδοσφαιρικης σου καριερας και θα γινει +3 χρονια
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Ήθελα να ξερω τι ειδους ποδοσφαιρο εχουμε για να ερθει αυτος ο παιχταρας που:
αρχες Φλεβαρη σε λιγο και δε ξερουμε ποσες ομαδες υποβιβαζονται μαζι με τον Αρη και ποιες ανεβαινουν
υπαρχουν 2,5 γηπεδα της προκοπης και το ενα δε χρησιμοποιειται καν
μια ομαδα ελεγχει τα παντα και κερδιζει παντα οσο χαλια και να παιζει και οι μισες ομαδες του πρωταθληματος ειναι θυγατρικες της
τα εισιτηρια που κοβονται καθε αγωνιστικη ειναι συνολικα 35.000...
και επισης
τι ειδους αφοσιωση δειχνουμε εμεις οταν γεμιζουμε σπανια πλεον το γηπεδο, οταν ο καθενας εχει 3-4 αντιπαθειες το λιγοτερο μεσα στην ομαδα, οταν βρισκει 1002 λογους για να πλακωθει με εναν συνοπαδο του και οταν εχει το καταπτυστο συνθημα "ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου κτλ..." κατω απο τη γλωσσα.
Η σταση που θα ακολουθησω ειναι οτι θα γουσταρω οσα παιχνιδια παιξει (3 με γαυρο, 3 τουλαχιστον με βαζελο) και θα ελπιζω οτι κι αλλοι σαν αυτον θα ερθουν οσο ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει!Και ας ειναι για 6 μηνες...
αρχες Φλεβαρη σε λιγο και δε ξερουμε ποσες ομαδες υποβιβαζονται μαζι με τον Αρη και ποιες ανεβαινουν
υπαρχουν 2,5 γηπεδα της προκοπης και το ενα δε χρησιμοποιειται καν
μια ομαδα ελεγχει τα παντα και κερδιζει παντα οσο χαλια και να παιζει και οι μισες ομαδες του πρωταθληματος ειναι θυγατρικες της
τα εισιτηρια που κοβονται καθε αγωνιστικη ειναι συνολικα 35.000...
και επισης
τι ειδους αφοσιωση δειχνουμε εμεις οταν γεμιζουμε σπανια πλεον το γηπεδο, οταν ο καθενας εχει 3-4 αντιπαθειες το λιγοτερο μεσα στην ομαδα, οταν βρισκει 1002 λογους για να πλακωθει με εναν συνοπαδο του και οταν εχει το καταπτυστο συνθημα "ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου κτλ..." κατω απο τη γλωσσα.
Η σταση που θα ακολουθησω ειναι οτι θα γουσταρω οσα παιχνιδια παιξει (3 με γαυρο, 3 τουλαχιστον με βαζελο) και θα ελπιζω οτι κι αλλοι σαν αυτον θα ερθουν οσο ο ΠΑΟΚ μεγαλωνει!Και ας ειναι για 6 μηνες...