Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
εν ψυχρο κλωτσια του σαμαρη στον δημουτσο για κοκκινη καρτα και δεν δινει καν κιτρινη!Ολο πεφτουν τα γαυρακια!!
ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ!!!
Παρα την ασφυκτικη πιεση του κορακιου, που στο τελος επαιζε τον gay 100%-0%, αντεξε ο Ατρομητος και πηρε το 0-0
Δε το ειδα ολο, μονο το τελευταιο τεταρτο ειδα...
Δε το ειδα ολο, μονο το τελευταιο τεταρτο ειδα...
-
πάει να βγει γύρω στο 75' ως αλλαγή ένας παίκτης του Ατρομήτου και κατευθείαν του λέει ο διαιτητής ''γρήγορα γρήγορα'' μόνο που δεν τον έβγαλε ο ίδιος τον παίκτη, 5 λεπτά καθυστερήσεις και στο τελευταίο 10λεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχείς βουτιές για να εκβιάσουν το πέναλτι θα είναι τυχερός ο διαιτητής αν δεν πάρει χαμηλή βαθμολογία
- thanos-xanthi
ελα ρε ατρομητε κανε το θαυμα σου
πετα την σαπιοομαδα
να βγαλουμε και γουστα τρελα
πετα την σαπιοομαδα
να βγαλουμε και γουστα τρελα

- navigator11
Με δεδομένο πως θα περάσουμε Απόλλωνα,προσωπικά θα προτιμήσω στα ημιτελικά τον π@υστοέφηβο.
- VictorAK47
1. Περαστικά στον Αναστασάκο.
2. Είμαι ο μόνος που καταχάρηκε με την πώληση του Βάις; Πραγματικά, τέτοιον θεατρίνο δεν τον άντεχε ούτε η σούπερλιγκ και ευτυχώς που και ο ίδιος το κατάλαβε και πήγε σε καλύτερο θίασο.
3. Πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα εντός έδρας σε εγχώριες διοργανώσεις για το γάβρο. Είναι να γίνει η αρχή.
2. Είμαι ο μόνος που καταχάρηκε με την πώληση του Βάις; Πραγματικά, τέτοιον θεατρίνο δεν τον άντεχε ούτε η σούπερλιγκ και ευτυχώς που και ο ίδιος το κατάλαβε και πήγε σε καλύτερο θίασο.
3. Πρώτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα εντός έδρας σε εγχώριες διοργανώσεις για το γάβρο. Είναι να γίνει η αρχή.
Οποιος και να τυχει θα φαει καλαrainmaker έγραψε:Κανονιστε ν αποκλειστητε παλιογαυροι. Μαλακες.
Αν και ο γαυρος θα περασει κουτσα στραβα

Ο Μητρογλας μας αφησε τον ρομπερτο σαν ματιασμενο τον ειδα με τη ξανθη,δε θελει και πολυ αν χανεις το Α και το Ω χωλαινει ολο το υπολοιπο αλφαβητο (διαιτησια και λοιποι συγγενεις) νομιζω οτι αντιμετωπιζεται. 

Σιγα μην αποκλειστουν. Αυριο πρωτοσελιδα γαυρος κτλπ θα μιλουn για διαιτησια κτλπ, και πρωτοσελιδο κανα τραγι σεντερ φορ αντικαταστατη του Glx που θα κοστιζει το 1/10 του ποσου εισπαρξης του.
Ο μαρινειρο την μυριστηκε την δουλεια , σου λεει αμα αρχισουν και βγαινουν οι μαμαλουκοι τσ.λ και με παιρνουν τα 10, εγω με 10 χαρτια τι να παιρνω και τι να πουλαω και που να δινω δανεικους? Ερχεται και ο μελισσανιδης οπου να ναι..
Κονόμα φετος 20+βαις+μητρογλου, και αλεο.
Ο μαρινειρο την μυριστηκε την δουλεια , σου λεει αμα αρχισουν και βγαινουν οι μαμαλουκοι τσ.λ και με παιρνουν τα 10, εγω με 10 χαρτια τι να παιρνω και τι να πουλαω και που να δινω δανεικους? Ερχεται και ο μελισσανιδης οπου να ναι..
Κονόμα φετος 20+βαις+μητρογλου, και αλεο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 29 Ιαν 2014, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane έγραψε:Ο Μητρογλας μας αφησε τον ρομπερτο σαν ματιασμενο τον ειδα με τη ξανθη,δε θελει και πολυ αν χανεις το Α και το Ω χωλαινει ολο το υπολοιπο αλφαβητο (διαιτησια και λοιποι συγγενεις) νομιζω οτι αντιμετωπιζεται.
Αυτον τον ρομπερτο πως γινεται να τον τσιμπησουμε ρε π@υστη? Μεγαλο τρυπημα σε λεω..

Κλαμααα..

ο βαλντες παικταρα παντως...ελπιζω να μην τον πηρανε τσαμπα..
Οντως και εμενα μου αρεσει ο παραγουανος μεγαλος μαχητης δε μασαει πουθενα,αλλα να κανει και τα κοκκορια του να γεννανε οπως ο καγκουρας αποκλειεται.
Φρουρε αν ο ρομπερτο ξανακανει σεζον σαν τη φετινη στην υπολοιπη καριερα του θα μου κανει τρομερη εντυπωση.
Φρουρε αν ο ρομπερτο ξανακανει σεζον σαν τη φετινη στην υπολοιπη καριερα του θα μου κανει τρομερη εντυπωση.
Nelson Valdez; Υπερεκτιμημένος παίκτης. Τρομερός χασογκόλης.
Μοναδικό του προτέρημα είναι η ταχύτητα.
Εξαιρετικός για να τρέχει να απομακρύνει γρήγορα φωτοβολίδες που πέφτουν στο γήπεδο.
Μοναδικό του προτέρημα είναι η ταχύτητα.
Εξαιρετικός για να τρέχει να απομακρύνει γρήγορα φωτοβολίδες που πέφτουν στο γήπεδο.