Athens έγραψε:για να καταλαβω...
πηραμε ολλανδο απο σεβιλη, με συμμετοχες σε εθνική ολλανδιας
πηραμε τον αρχηγο της αλκμααρ με τις καλυτερες συστασεις...
πηραμε τον παικταρα μεσα απο τα χερια της Ρομα και αλλων μεγαλων ομαδων...
και θα παρουμε και στοπερ που εχει παιξει στην μποκα?
ελπιζω να σταματησει η γκρινια
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ο mâchéda παίζει να ναι η καλύτερη περίπτωση... Δεν ξεχνώ οτι πριν 3 χρόνια μας έδωσε το πρωτάθλημα με τα γκολ του... Καλός παικτης ειναι...MANIAKOS έγραψε:http://www.transfermarkt.de/de/federico-macheda/profil/spieler_61887.html αυτον ή μπερμπατοφ ή μοραες να τελειωνουμε
αν μπορεί κάποιος ας ανεβάζει ένα screenshot με τα attributes των τελευταίων ονομάτων από το fm14.
μιλάω για νάτχο, insuarralde, obasi, moraes
μιλάω για νάτχο, insuarralde, obasi, moraes
Ούτε εγώ. Λένε πως δεν ξεπατάει απο την αντίπαλη περιοχή.CCCP έγραψε:Θα το πω και βριστε με![]()
Εγω τον Μπερμπατοφ δεν τον θελω.
Χαίρομαι βαθύτατα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομάδα παίρνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ Center back...!!
Χίλια μπράβο!
ΥΓ: Ερχόμαστε κουφάλες...!

Χίλια μπράβο!
ΥΓ: Ερχόμαστε κουφάλες...!

Μαζί σου αδερφέ...Jr Moraes είναι η φάση η αυτό το στυλCCCP έγραψε:Θα το πω και βριστε με![]()
Εγω τον Μπερμπατοφ δεν τον θελω.

- ace79grpaok
Ο Vossen δεν υφισταται πλεον και ακουγεται για ενα λατινο ονομα δεν ξερουμε.ace79grpaok έγραψε:me for ti gineται?
- ΑποστόληςΑ
+1Parolos έγραψε:Χαίρομαι βαθύτατα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομάδα παίρνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ Center back...!!
Χίλια μπράβο!
ενω τα πολλα λεφτα, η βομβα θα ηταν ο φορ, ασχοληθηκαμε με τα αλλα κενα και αφησαμε το φορ για το καλοκαιριace79grpaok έγραψε:me for ti gineται?
ΠΑΟΚ εισαι

- navigator11
Ήρθε η ώρα για Κρέσπο!!!xlebouras έγραψε:Ο Vossen δεν υφισταται πλεον και ακουγεται για ενα λατινο ονομα δεν ξερουμε.ace79grpaok έγραψε:me for ti gineται?
Κάλλιο αργά.

Περα απο την πλακα, του Μπερμπατοφ δε μου αρεσει ο χαρακτηρας και θεωρω και οτι αν δεχοταν να ερθει στην Ελλαδα και τον ΠΑΟΚ θα σήμαινε οτι ερχετε για ένσημα. Αυτος θεωρει ακομα οτι μπορει να παιξει πρεμιερ λιγκ, πιστευω πως αποκλείεται να δεχτει να παει Ελλαδα εκτος κι αν εχει αποδεχθει οτι ειναι στα τελευταία του και τέτοιο παικτη δε θελω.