Σε αυτό και μόνο πρέπει να σταθούμε.

trel@menos έγραψε:με τη διαρκεια νταξει ολοι ξενερωσαμε πιστευω. αλλα διαβαζω κατι πραγματα, θα μου πεσουν τα μαλλια απ το κεφαλι. μονο το οτι καλυτερα να παιρναμε τον πελε δεν εχω δει ακομα.barlow4 έγραψε:μην τα μπερδευεις ρε συ.κανεις δεν ειπε οτι ξενερωσε με τον παικτη.αν ειναι δυνατον.με τη διαρκεια ειναι το ξενερωμα.θα βοηθησει για τους λογους που αναφερθηκαν αλλα δε χτιζεις ετσι ρε συ.trel@menos έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω αυτους που λενε οτι ξενερωσαν λες και τον ειχαμε κλεισμενο με 5ετες αλλα τελικα στραβωσε στο τελος.
μεχρι πριν 2 μερες ουτε το φανταζομασταν αλλα τωρα ξενερωσαμε κιολας. απιστευτο.
και κατι ακομα. για να χει πιθανοτητες να μεινει πρεπει να δει και ανταποκριση απο μας. αν δει με τον απολλωνα πχ 5 χιλιαδες στο γηπεδο, να πεφτουν σουτιδια, να βριζουν παικτες κτλ, μην εχουμε τιποτα ψευδαισθησεις οτι υπαρχει περιπτωση να μεινει.
αν και εγω κραταω μια πισινη οτι μπορει να τον εχουμε και μετα το καλοκαιρι. ειναι γατα ο ιβαν σε κατι τετοια.
αλλα ακομα και να μην τον εχουμε, τι ειχαμε τι χασαμε στην τελικη.
Ιανουαριος+6 μηνες= Ιουλιος..desperando έγραψε:επειδή εγώ είμαι λίγο χαζός,
μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως είναι δυνατόν να έχει εξάμηνο συμβόλαιο και να μπορεί να παίξει στα προκριματικά του τσου λου μέσα στον αύγουστο
ABALAEA2 έγραψε:Απλά είναι τα πράγματα:
Παίρνουμε το χειρότερο σενάριο. Είσαι κύριε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και έρχεται ο παικταράς και σου λέει:
Έρχομαι σχεδόν τσάμπα για 6 μήνες και ούτε μέρα παραπάνω να σου ανεβάσω την ομάδα 50%
Θές?
Είναι κανένας σας ρε που θα' λεγε όχι????
Κύριοι της διοίκησης, είμαστε πολλοί που σας ευχαριστούμε για τον παικταρά!
Οι υπόλοιποι να πάνε τώρα να ανοίξουν τα γαμοραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης! Αμάν πια!