66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
kaltirim

Re: Bibras Natkho

Δημοσίευση από kaltirim »

Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσει τα ασπρόμαυρα ένας τέτοιος παίκτης σε αυτή την ηλικία. Καλώς όρισες παικταρά! :opaokara:
thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

της κοντης ψ..ης τις φταινε οι τριχες.. Τα ΣΥΝ. Παιρνεις παιχτουρα ετοιμη ,σε ακουει η ευρωπη,δεν σε πηρε κανεις χαμπαρι(ενα μπραβο στη διοικηση δεν βλαπτει)και επιτελους σκασαμε χαμογελο ικανοποιησης...μεχρι που ανακοινωθηκε το συμβολαιο...ΡΕ πατε καλα?τι περιμενετε να υπογραψει 5ετες κλειστο και να αγορασει και σπιτι στο πανοραμα? στην ευρωπη δεν μπορει να παιξει , εξασφαλισμενο τσαμπιονσ λιγκ δεν εχει (ας οψεται ο χοντρος).πρωταθλημα αγνωστο..(οι #παιχταραδες# που ερχονται στον γαβρο ,ερχονται για το ελλην πρωταθλημα η γιατι εχουν εξασφαλισμενη προβολη στο τσ λ?)εγω προσωπικσοι μα θα δωσω ολη μου τη θετικη ενεργεια σε αυτη τη διοικηση και στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑς να αντεξει τη γκρινια μας υγ. η ομαδα μας ΠΑΟΚ δε λεγεται η΄΄ μπατσοι καμερες και ναρκωτικα? εχω μπερδευτει λιγο...ΠΑΟΚ ΑΤΗΕΝς
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

black-white-crete έγραψε:Καλως ηρθες μωρη παικτουρα να μας ανιξεις τα ματια....
Χιλια μπραβο σε ολους οσους συνεβαλαν!!!

Και πιστευω οτι ο μονος λογος που στεναχωριομαστε αδερφια ειναι η σαπιλα του πρωταθληματος...
γιατι αν το -11 ηταν τωρα -5 (λειαν επιεικως) ο παικτης αυτος σου εδινε πρωταθλημα(και 20εκ απο τσου.λου) και τοτε κανενας
δε θα νοιαζοταν αν ηταν μονο 6 μηνες...
Έτσι ακριβώς είναι. Πήραμε παίκτη για τους ημιτελικούς με γαύρο.

Τώρα που το ξανάσκέφτομαι , αν μπορεί να τους αγαπήσει χωρίς σάλιο στα τρία ματς , ας πάει στο καλό το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ αν στην αρχη ακουσεις τιποτα ουουουου σε καποιον συμπαιχτη σου μην δωσεις σημασια εμεις εσενα σε αγαπαμε και ας "φαινεται"οτι ηρθες για 6 μηνες για αλλους λογους.Και πουσε το κυπελλο αυτο το θελω ρε μαγκα ακους το θελω σαν τρελλος για να το παρω θα διαλυσω με τη βοηθεια σου και των αλλων παιδιων τον ψευτοπρωταθλητη,και στον τελικο σε μια πολη που την λενε χαβουζα θα δεις 40000 κομμαντα τρελλαμενα να σε αποθεωνουνε και να σε σηκωνουνε στους ομους τους θα δεις στην επιστροφη σου στην θεσσαλονικη το λεωφορειο να μεταφερετε στις πλατες μας και τον λευκο πυργο γεματο με με 1000000 ΠΑΟΚσηδες να φωναζουν ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ και καπου εκει θα αποφασισεις οτι και εσυ εισαι ΠΑΟΚ :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 29 Ιαν 2014, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

desperando έγραψε:
don pablo έγραψε:
desperando έγραψε:ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.
για να καταλαβω μεταξυ του 6 μηνες η καθολου εσυ προτιμουσες το καθολου?
κοιτε αδερφε αν η ολη ανακοινωση ειναι ενα φορολογικο τρικ ή για λογους που εχουν να κανουν με τα λογιστικα της εταιριας τοτε παω πασο.
αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει συμβολαιο ποδοσφαιριστη που με την ληξη του μπορει να επιβαλει περιορισμους στον ποδοσφαιριστη.
κατι τετοια τα ελεγε καποτε ο κοντης και γελουσαμε.
αν λοιπον δεν ειναι καποιο τρικ της διοικησης η ολη ανακοινωση τοτε εγω προσωπικα δεν θα τον ηθελα για 6 μηνες.
να τον κανω τι?
ευρωπη δεν εχει δικαιωμα να παιξει
το προταθλημα ειναι χαμενο
η πρωτη θεση στα πλει οφ κατα 95% εξασφαλισμενη
και το μονο που ειναι στον αερα ειναι τα δυο ματς με τον γαυρο στο κυπελο.
εγω δεν θα εδεινα ενα μυριο σε καποιον για δυοο ματς που χτυπα ξηλο σε εκεινα τα παιχνιδια ο παικτης μπορει και να μην μπορεσει να αγωνιστει γιατι στραμπουλιξε το ποδι του στην προηγουμενη προπονηση.
θα διαιθετα αυτο το ενα μυριο για να μπορεσω να φερω παικτες που θα βοηθησουν την ομαδα και σημερα αλλα και αυριο στα πλει οφ του τσου λου.
εξαλλου θελω ναμου πεις ποιος παικτης θα εβαζε το ποδι του στην φωτια μεχρι να ερθουν οι προτασεις απο τις ομαδες που περιμενει.

υγ ξεκαθαριζω οτι ολα τα παραπανω τα γραφω με βαση την επισημη δηλωση της ομαδας για το συμβολαιο του παικτη.
αν αυτη ειναι ψεμα και ισχυει κατι διαφορετικο τοτε αλαζουν πολλα
Και εμένα αυτές είναι οι σκέψεις μου. Μου φαίνεται αδιανόητο να τζογαρει ο Σαββίδης 1.2 μιλιονια για 2 ματς με τον γαυρο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη ο παικτης ηρθε με συμβολαιο μολις 6 μηνων και οσο να'ναι το διαστημα ειναι μικρο, καλο θα ηταν να αποφευχθουν στο εγγυς μελλον κρισεις και ατακες τυπου "παλτο " "σηκω και φυγε για ομαδα β' εθνικης " , " ισραηλινος Τζιωλης " και αλλες @ρχιδιες καμαρωτες που λεγονται... :ugeek:

Οχι τιποτε αλλο αλλα τα τοπικα δημοσιογραφικα λιγουρια κατι τετοια περιμενουν.....

ΚΑΛΩς ΗΡΘΕΣ....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

+ λαμόσα + ντεσπεράντο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω οτι το κέρδος σε επίπεδο μελλοντικών μεταγραφών είναι μεγαλύτερο απο το αν ο παίκτης παίζει στην Ευρώπη.

ΥΓ. Ο ΠΑΟΚ πλέον θα έχει τρία δεκάρια στην ίδια ενδεκάδα! Έναν που θα φοράει τη φανέλα με το 10 και θα... μοιάζει λίγο, έναν που θα παίζει στη θέση του δεκαριού, κι έναν που κάνει δεκάρι αλλά τον φωνάζουν 8άρι!
Άβαταρ μέλους
andis4

Δημοσίευση από andis4 »

Αντε παιχτουρα καλως ορισες στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας :opaokara:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Παιδες μπορει να ειναι φορολογικοι λογοι μπορει ομως να ειναι και λογοι που να εχουν σχεση με το θεμα των χρεων και το κατα ποσο θα εχουν διευθετηθει εως τοτε...
Σε καθε περιπτωση εαν μας ελεγαν "θελετε αυτον τον παικτη,για 6 μηνες ?" ,θα πηδουσαμε απο την χαρα μας.
Καλως ηρθες παιχταρα!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

καλως τον.6 μηνες ειναι πολλοι.στο διμηνο θα παρακαλας να μεινεις.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

thanasisk79 έγραψε: Παιρνεις παιχτουρα ετοιμη ,σε ακουει η ευρωπη,δεν σε πηρε κανεις χαμπαρι(ενα μπραβο στη διοικηση δεν βλαπτει)και επιτελους σκασαμε χαμογελο ικανοποιησης...μεχρι που ανακοινωθηκε το συμβολαιο...ΡΕ πατε καλα?τι περιμενετε να υπογραψει 5ετες κλειστο και να αγορασει και σπιτι στο πανοραμα? στην ευρωπη δεν μπορει να παιξει , εξασφαλισμενο τσαμπιονσ λιγκ δεν εχει (ας οψεται ο χοντρος).πρωταθλημα αγνωστο..(οι #παιχταραδες# που ερχονται στον γαβρο ,ερχονται για το ελλην πρωταθλημα η γιατι εχουν εξασφαλισμενη προβολη στο τσ λ?)εγω προσωπικσοι μα θα δωσω ολη μου τη θετικη ενεργεια σε αυτη τη διοικηση

Περα απο τις επιφυλαξεις και τις ενστασεις υπαρχουν και τα παραπανω ΣΥΝ που πολυ ευστοχα περιγραφει ο φιλος.....

Ας μην μεμψιμοιρουμε με το παραμικρο και ψαχνουμε αιτιες .....
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

Odi έγραψε:Καλά,ας βοηθήσει ο παικταράς να σηκώσουμε το κύπελλο και να βγούμε αέρα δεύτεροι και τότε θα δούμε κατά πόσο ισχύει αυτό το "6 μήνες" ή υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε.

Προς το παρόν (αν και όπως είπα στο άλλο τόπικ δεν ήθελα 6μηνο συμβόλαιο),θα χαρούμε έναν πάρα πολύ καλό παίκτη να αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα.Και θα μετρήσει πολύ για το πρεστίζ της ομάδας.

Κάποιου του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια.. :roll:

+10000000000
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν θα τσιμπήσουμε εκατομμύρια με πώληση το καλοκαίρι.
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

Παιδια το ολο γεγονος μονο αισιοδοξους μπορει να μας κανει
Μεχρι χθες παρακαλουσαμε αυτος ο παικτης να μας κοιταξει..
Μιλαμε για " ονειρωξη" πραγματικη και σε κ@λα και σε δειαρκεια.. :)

Τους ορους της συμφωνιας δε θα τους μαθουμε ποτε(ουτε ποσα θα παρει)..ο Σαββιδης ειναι επιχειρματιας
πανω απο ολα.-

Δε μεγαλωνουμε μονο...Γιγαντωνομαστε!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”