Να την κάνεις και την πρώτη κοπέλα που θα παίζει Football Manager!!
Να σου ζησει,να την δεις οπως επιθυμεις!!!K_geo έγραψε:μάγκες έρχεται ο Μπίμπρας έρχεται και η....κόρη μου! βουρ για μαιευτική είμαι!!!!
άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: ή να παω στο Μακεδονία λέτε;;;![]()
![]()
Να σου ζήσει αδερφέ μουK_geo έγραψε:μάγκες έρχεται ο Μπίμπρας έρχεται και η....κόρη μου! βουρ για μαιευτική είμαι!!!!
άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: ή να παω στο Μακεδονία λέτε;;;![]()
![]()
πλακα μας κανεις ρε φιλε? απο που προερχεται η φημη?gergeo4 έγραψε:Κυκλοφορεί η φήμη πως υπάρχει εμπλοκή στη μεταγραφή Νάτχο στον ΠΑΟΚ, ευελπιστούμε πως με την παρέμβαση Σαββίδη ο Ισραηλινός θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα κι ας πάρει κάτι παραπάνω .... Δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση!
paoknextgenaration
![]()
το συγκεκριμενο παραμυθατζιδικο μπλογκ δε το πιστευω σε τιποταgergeo4 έγραψε:Κυκλοφορεί η φήμη πως υπάρχει εμπλοκή στη μεταγραφή Νάτχο στον ΠΑΟΚ, ευελπιστούμε πως με την παρέμβαση Σαββίδη ο Ισραηλινός θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα κι ας πάρει κάτι παραπάνω .... Δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση!
paoknextgenaration
![]()
δεν βλεπω να γραφει κατι τετοιο το συγκεκριμενο σαητ παντωςgergeo4 έγραψε:Κυκλοφορεί η φήμη πως υπάρχει εμπλοκή στη μεταγραφή Νάτχο στον ΠΑΟΚ, ευελπιστούμε πως με την παρέμβαση Σαββίδη ο Ισραηλινός θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα κι ας πάρει κάτι παραπάνω .... Δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση!
paoknextgenaration
![]()