Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

lefis έγραψε:παιδιά αυτό που ακούνε τα αυτιά μου είναι απίστευτο....
ο george buzos λεει οτι στα ερτζιανα ακούγεται ότι ο κόσμος αντιδρά για την μεταγραφή γιατί περιμένει επιθετικό και έχουμε αμυντικούς κλπ κλπ αλλα αυτός δεν συμφωνεί και ανταπαντά ο stelios ότι ετσι είναι τα πραγματα οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν έχουν κανένα σχεδιασμό και είναι ότι να ναι αλλα τετοια ευκαιρία δεν την αφήνεις....και κλείνει ότι πρεπει να χειροκροτησουμε μια κίνηση δεν ειναι ολα μαυρα.....ε φτανει ρε φτανει.
καμμενο τελειως το εχουνε
εχουν κοπει οι ειδησεις και η πληροφορηση
ας σκυλιασουν οσο θελουν
με το ζορι ντε και καλα να δουνε μαυρα τα πραγματα
ουστ αρδ της πλακας
μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από pouthenas »

Η φαση θυμιζει μπατατουδη...ξυπνα βανια η μιζα πεφτει συννεφο στο παρεακι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

soflodoras έγραψε:Ξεχαστε τον αμυντικο. Το διδυμο στην αμυνα για τα επομενα χρονια θα ειναι οι Μαντουρο-Βιτορ. Μπακ απ οι Κατσουρανης και Τζαβελας. Το καλοκαιρι πηγαινουμε για αριστερο μπακ και τελος. Ισως και ενα αριστερο εξτρεμ αν ο Στοχ φυγει. Αυτα ειναι τα αυτονοητα.

Απο κει και περα δικη μου προβλεψη ομως ειναι πως του χρονου θα εχουμε ακομα εναν παγκιτη πολυτελειας και αυτος θα ειναι ο Λουκας.Βασικος θα ειναι καποιος με καλυτερη προσωπικη ενεργεια και καλυτερα τελειωματα.

Και αυτα αν τελικα κλεισει ο Νατκο και παρουμε και επιθετικο σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο
και εγω κάπως έτσι το βλέπω, εκτός του Λουκά που διαφωνώ. εκτός Σόφλο αν πάμε για 433 οπότε θα μπορούμε να έχουμε τριάδα κέντρο Μαντούρο-Μπίμπρας-Κάτσε και μπροστά τους ΒελγοΚύπριο, Λουκά και σεντερ φορ. οπότε άμυνα ή έχουμε Βίτορ-Τζαβέλλα για του χρόνου, ή μια προσθήκη.

αλλά ο ΜΜ40 μπορεί να παίξει και στο κέντρο σε 433....

τι να πω. τα σίγουρα δεδομένα είναι 2:
1) ότι κάνουμε ομάδα με πολυθεσίτες παίχτες που μπορούν να αλλάξουν το σύστημα κατα τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή παίχτη απο τον πάγκο.
2) ότι του χρόνου το μανατζεράκι θα είναι καυλα! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pouthenas έγραψε:Η φαση θυμιζει μπατατουδη...ξυπνα βανια η μιζα πεφτει συννεφο στο παρεακι...
Επειδη δε βλεπω να το γραφεις για πλακα περιμενω τα στοιχεια σου.Εφοσον τα παραθεσεις θα δεχτω με ευγενεια την αποψη σου.
Εφοσον δεν τα παραθεσεις θα πεσει ban και στο επομενο φαλτσο εφυγες.
Παρακαλω να μην ασχοληθει καποιος αλλος με το ποστ του pouthena.
Αναμενουμε στοιχεια.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φρεσκα κουλουρια
εκλεισε για 2.5 χρονια 1,5 χαρτι συμβολαιο και στα 6 η ρητρα

η τζιφρα μπηκε εχθες περιπου στις 03 και 42 ωρα ελλαδος
μολις ο στοχ τελειωσε και το 2 μπουκαλι βοτκα
ειπε στον ναχτο αντε ρε υπεργραψε τωρα που πηγε το μαρακι στο wc
και αστραπιες κινησεις βγηκαν τα στυλο και το ντηλ εγινε
σημερα το πρωι το μαρακι ψαχνει να καταλαβει τι εγινε αλλα ποιος νοιαζεται
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pouthenas έγραψε:Η φαση θυμιζει μπατατουδη...ξυπνα βανια η μιζα πεφτει συννεφο στο παρεακι...
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Marley δεν ειναι ωρες για παραμυθια.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Άσχετο με την περιπτωση Νατχο (ακόμα τσιμπιέμαι) αλλά έπεσε φημη για Φυτανίδη.Πιστεύω ότι πρέπει να την κυνηγήσουμε,καλό παιχτάκι με λίγα λεφτά θα κλείσει πολλές τρύπες πίσω μέχρι το καλοκαίρι που ευελπιστώ να έρθει αμυντικός μεγάλου βελενηκούς.

Αντε μωρή :pano: αρα ανακοίνωσε τον Νατχο!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Demir έγραψε:Δεν μ αρέσει αυτή η καθυστέρηση...άντε κ γράφω μάθημα στις 3.00...
και γω γ@μω την τυχη μου. θα πεφτουν οι υπογραφες και μεις σαν μ@λακες θα γραφουμε. :D
τι κανει η παε, τι καθυστερηση ειναι αυτη, το παρεακι κοιμαται, ιβαν ξυπνα σε κλεβουν, τη μιζα κανονιζουν γι αυτο αργουν τοσο, γ@μιεται η εθνικη, το λομπου τα λαμογια, που ειναι οι μετοχες? :lol:

υγ. το μυαλο που ειχαμε το χασαμε κι αυτο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μάγκες έρχεται ο Μπίμπρας έρχεται και η....κόρη μου! βουρ για μαιευτική είμαι!!!!

άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: ή να παω στο Μακεδονία λέτε;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

K_geo έγραψε:μάγκες έρχεται ο Μπίμπρας έρχεται και η....κόρη μου! βουρ για μαιευτική είμαι!!!!

άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Να σου ζήσει αδερφε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

αιντε με το καλο να βγει η παοκτσου!!!! :opaokara:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

K_geo έγραψε:μάγκες έρχεται ο Μπίμπρας έρχεται και η....κόρη μου! βουρ για μαιευτική είμαι!!!!

άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και την κοράκλα σου φίλε. Με το καλό.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

άντε ΠΑΟΚάρα λέμε!!!!!!

Να σου ζήσει φίλε μου.......

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”