Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sick Bastard έγραψε:Με το που έσκασε το θέμα, έχω κλειστεί στην τουαλέτα και τον μαστιγώνω αλύπητα, έχοντας για''υλικό'' κάτι φώτο του Νάτχο που εκτύπωσα. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα ''ολοκληρώσω'' κι εγώ, ελπίζω να γίνει γρήγορα, έχει αρχίσει να μπλεδιάζει.

Μαστίγωσέ τον για την ίδια την Μπούντου.... <3
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν δεν υπήρχαν σοβαρότατες πιθανότητες να κλείσει δεν θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη, γιατί από τη στιγμή που θα ερχόταν θα τον μαθαίνανε όλοι και θα καιγόταν το χαρτί του αιφνιδιασμού. Οι συμφωνίες γίνονται πάντα εν κρυπτώ, ενώ η αρχική, προφορική συμφωνία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ πριν πρωτοεμφανιστεί ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Sick Bastard έγραψε:Με το που έσκασε το θέμα, έχω κλειστεί στην τουαλέτα και τον μαστιγώνω αλύπητα, έχοντας για''υλικό'' κάτι φώτο του Νάτχο που εκτύπωσα. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα ''ολοκληρώσω'' κι εγώ, ελπίζω να γίνει γρήγορα, έχει αρχίσει να μπλεδιάζει.
:shock: :shock: :shock:

Έγραψες! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν δεν υπήρχαν σοβαρότατες πιθανότητες να κλείσει δεν θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη, γιατί από τη στιγμή που θα ερχόταν θα τον μαθαίνανε όλοι και θα καιγόταν το χαρτί του αιφνιδιασμού. Οι συμφωνίες γίνονται πάντα εν κρυπτώ, ενώ η αρχική, προφορική συμφωνία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ πριν πρωτοεμφανιστεί ο παίκτης.
Από την άλλη, αν ο παίκτης ήταν σίγουρος, θα έβγαζε μια ανακοίνωση η ΠΑΕ, όπως είχε κάνει με τον Μαντούρο, που τον ανακοίνωσε 3 μέρες πριν υπογράψει. Λίγη υπομονή ακόμα μόνο μάγκες!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση. Ο όρος προέρχεται από τον μυθικό Πρίαπο, ο οποίος ήταν θεός της γονιμότητας και των ανδρικών γεννητικών οργάνων.
Ο όρος πριαπισμός αναφέρεται στην επώδυνη στύση τόσο του ανδρικού γεννητικού οργάνου (πέους), όσο και του ανατομικού αντίστοιχού του στο γυναικείο σύστημα (κλειτορίδα). Για το θηλυκό πριαπισμό, στα αγγλικά υπάρχει και ο όρος clitorism.
Η νόσος μπορεί να παρατηρηθεί σε άτομα τα οποία πάσχουν από δρεπανοκυτταρική αναιμία, λευχαιμία, βλάβες του νωτιαίου μυελού μετά από τραύμα ή αρτηριοφλεβώδη επικοινωνία. Ενίοτε μπορεί να είναι και φαρμακευτικής αιτιολογίας, όπως από συραγγώδη έγχυση φαρμάκων τα οποία προκαλούν στύση. Ορισμένες φορές η αιτιολογία είναι άγνωστη και η νόσος αναφέρεται ως ιδιοπαθής.
Στην περίπτωση της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας, ο πριαπισμός ποροκαλείται αφού λόγω ανοξίας και δρεπάνωσης συνήθως αποφράσσονται μικρά αγγεία. Στην αρτηριοφλεβώδη επικοινωνία, υπάρχει αυξημένη παροχή αίματος και ο πριαπισμός υποχωρεί μετά από ενδοαρτηριακό εμβολισμό.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF% ... F%8C%CF%82

:ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

RoMaN έγραψε:

Μαστίγωσέ τον για την ίδια την Μπούντου.... <3
Ποιά Μπούντου και Ουμπούντου ο λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί Δώρα Τσαμπάζη στο PAOKTV :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποιές είναι αυτές;
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Εν αναμονή της ανακοίνωσης Νάτχο (για να είμαι και ον τοπικ) :mrgreen:
Ελένη Μπούντου αρθρογραφεί στο paokweb
Εικόνα

Δώρα Τσαμπάζη πρώϊν ραδιοφωνική παρτερνέρ του χοντροκόλκα
Εικόνα

On topic Τώρα Με την διαφενόμενη προσθήκη Νάτχο θα μιλάμε για το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα ever!! και ένα φορ που να ξέρει τα βασικά και για αμυντικό αν δεν βρούμε κάτι αξιόλογο αλλά ΑΞΙΟΛΟΓΟ ας κινηθούμε για το καλοκαίρι! εξάλου όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα κινηθούμε μόνο για να κλείσουμε τρύπες και πάγκο!
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Μπορει να προοριζετε ο Γλυκος για την αμυνα
οποτε μενει και ο Χακομπο
οπτε μας μενει ο επιθετικος και κλεισαμε
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ξεχαστε τον αμυντικο. Το διδυμο στην αμυνα για τα επομενα χρονια θα ειναι οι Μαντουρο-Βιτορ. Μπακ απ οι Κατσουρανης και Τζαβελας. Το καλοκαιρι πηγαινουμε για αριστερο μπακ και τελος. Ισως και ενα αριστερο εξτρεμ αν ο Στοχ φυγει. Αυτα ειναι τα αυτονοητα.

Απο κει και περα δικη μου προβλεψη ομως ειναι πως του χρονου θα εχουμε ακομα εναν παγκιτη πολυτελειας και αυτος θα ειναι ο Λουκας.Βασικος θα ειναι καποιος με καλυτερη προσωπικη ενεργεια και καλυτερα τελειωματα.

Και αυτα αν τελικα κλεισει ο Νατκο και παρουμε και επιθετικο σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

sourmenetes έγραψε:Αν η ομαδα καταφερει και υπογραψει με τον νατχο και με ενα επιθετικο ή (και) αμυντικο τοτε πρεπει ολοι οι ξερολες που μιλαγαν για ανυπαρκτα σχεδια για ενα σωρο μ@λ@κιες να περασουν απο δω και ξερουν αυτοι τι θα κανουν...
Πρεπει το μυαλο ολων να αλλαξει.
Να φυγει αυτη η μιζερια και να επανελθει η καλη διαθεση και η αισιοδοξια,γιατι βλεποντας αυτες τις κινησεις μαλλον τα παρεακια κατι κανουν καλα.Δε θελω να επεκταθω αλλα αυτο που βλεπω ειναι:

1)Με ψιχουλα πηραμε 2 ολλανδους πολυ καλους παιχτες.
2)Με ακρα μυστικοτητα χτυπαμε εναν παιχταρα ονειρικων διαστασεων.
3)Με ψιχουλα φεραμε τερματαρα.
4)Ριξαμε το μ.ο. ηλικιας στο 28 και ισως παρακατω.
5)Αναμενουμε τι θα γινει με φορ και αμυντικο...

Αν αυτο δεν ειναι πλανο για χειμερινη αποστολη τοτε ακουστε τους αρδ της πολης...Ο ΠΑΟΚ δειχνει σοβαροτητα σε αυτην τη μεταγραφικη περιοδο που ισως ειναι η πιο πετυχημενη του βαζοντας σε ζυγαρια χρηματα-παιχτες.
+1926
Πες τα Χρισοστομε!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

soflodoras έγραψε:Ξεχαστε τον αμυντικο. Το διδυμο στην αμυνα για τα επομενα χρονια θα ειναι οι Μαντουρο-Βιτορ. Μπακ απ οι Κατσουρανης και Τζαβελας. Το καλοκαιρι πηγαινουμε για αριστερο μπακ και τελος. Ισως και ενα αριστερο εξτρεμ αν ο Στοχ φυγει. Αυτα ειναι τα αυτονοητα.

Απο κει και περα δικη μου προβλεψη ομως ειναι πως του χρονου θα εχουμε ακομα εναν παγκιτη πολυτελειας και αυτος θα ειναι ο Λουκας.Βασικος θα ειναι καποιος με καλυτερη προσωπικη ενεργεια και καλυτερα τελειωματα.

Και αυτα αν τελικα κλεισει ο Νατκο και παρουμε και επιθετικο σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο

μην ακουμπατε το λουκας δε θα αντεξω κιαλλη κολοτουμπα και πλησιαζω τα 40 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

soflodoras έγραψε:Ξεχαστε τον αμυντικο. Το διδυμο στην αμυνα για τα επομενα χρονια θα ειναι οι Μαντουρο-Βιτορ. Μπακ απ οι Κατσουρανης και Τζαβελας. Το καλοκαιρι πηγαινουμε για αριστερο μπακ και τελος. Ισως και ενα αριστερο εξτρεμ αν ο Στοχ φυγει. Αυτα ειναι τα αυτονοητα.

Παγκίτης ο Λούκας ;;Μάλλον δεν το σκέφτηκες καλά...Στον πάγκο παίκτης με 10ασσιστ γκολ και προσωπική ενέργεια;;ο καλύτερος μας παίκτης είναι φέτος υ.γ ο καλύτερος μας παίκτης παικτηκά είναι ο Στοχ άλλο που δεν αποδίδει μετά το το ξεκίνημα
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

che4 έγραψε:

μην ακουμπατε το λουκας δε θα αντεξω κιαλλη κολοτουμπα και πλησιαζω τα 40 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσε έχεις αλλάξει άποψη από την καλοκαιρινή σου άποψη ε; :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”