Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το πως εχει κινηθεί η ομαδα στις μεταγραφες αυτη την περιοδο και δεν εννοώ απο αποψη παικτων.
Φαίνεται να εχει γίνει καλος σχεδιασμος, προσεκτικες και καλες κινήσεις και μαλιστα με σχεδιο και για τωρα αλλα και για το μελλον. Οχι δανεικοι (οχι οτι υπαρχει κατι κακο με τους δανεικους), οχι λυσεις του ποδιου και ρισκα αντε μπας και βγει...Εγω ειμουν της αποψης οτι ας γινει καλος σχεδιασμος για το μελλον και ας μην ερθει ουτε ενας παικτης τωρα. Οποτε, και χωρις να αφηνω τον εαυτο μου να παραενθουσιαστει, το τι εχει γινει εχει ξεπερασει καθε προσδοκια μου.
Φαίνεται να εχει γίνει καλος σχεδιασμος, προσεκτικες και καλες κινήσεις και μαλιστα με σχεδιο και για τωρα αλλα και για το μελλον. Οχι δανεικοι (οχι οτι υπαρχει κατι κακο με τους δανεικους), οχι λυσεις του ποδιου και ρισκα αντε μπας και βγει...Εγω ειμουν της αποψης οτι ας γινει καλος σχεδιασμος για το μελλον και ας μην ερθει ουτε ενας παικτης τωρα. Οποτε, και χωρις να αφηνω τον εαυτο μου να παραενθουσιαστει, το τι εχει γινει εχει ξεπερασει καθε προσδοκια μου.
Γλυκος
κιτσιου-μαντουρο(κατσουρ)-(μεταγραφη)-λινο/τζαβελλας
κατσε(μαντουρο)-νατκο
λουκας-μαρτενς-στοχ(ομπασι?)
μεταγραφη
κιτσιου-μαντουρο(κατσουρ)-(μεταγραφη)-λινο/τζαβελλας
κατσε(μαντουρο)-νατκο
λουκας-μαρτενς-στοχ(ομπασι?)
μεταγραφη
στο σπορτ24 εχειι live μνημοσυνο για την πωληση του καγκουρα..λολ.
bonus σχόλιο φυτογαυρου .
Θωμάς : Καλησπέρα. Ο Νάτχο δεν έκανε για τον Ολυμπιακό; H μήπως το ότι δεν μαρκάρει δεν αρέσει στον Μίτσελ; Πάντως ένας τέτοιος παίκτης δεν πιστεύω ότι κάνει την διαφορά σε μια ομάδα με αργούς παίκτες όπως ο ΠΑΟΚ...
Θωμάς : Καλησπέρα. Ο Νάτχο δεν έκανε για τον Ολυμπιακό; H μήπως το ότι δεν μαρκάρει δεν αρέσει στον Μίτσελ; Πάντως ένας τέτοιος παίκτης δεν πιστεύω ότι κάνει την διαφορά σε μια ομάδα με αργούς παίκτες όπως ο ΠΑΟΚ...
Και στον σκύλο κεντρικό θέμα είναι η μη αναγκαιότητα απόκτησης παίκτη στη θέση του. Πλάκα έχει.barlow4 έγραψε:στο σπορτ24 εχειι live μνημοσυνο για την πωληση του καγκουρα..λολ.
- abc_o_ karpouzas

τηελω κατι να πω και απο την χαρα μου δεν μπορω να σκεφτω τιποτα
το μυαλο μου σταματισε
ΠΑΟΚ και το μυαλο μου σταματισε

Ας μη βιαζομαστε καλυτερα, αυτο που εχω μαθει για τις μετεγγραφεςειναι οτι μεχρι να μπει η υπογραφη ολα παιζονται...
μακαρι να ρθει δεν το συζηταμε.....αλλα επειδη η προσγειωση μπορει να ναι ασχημη ας προσεχουμε.....
μακαρι να ρθει δεν το συζηταμε.....αλλα επειδη η προσγειωση μπορει να ναι ασχημη ας προσεχουμε.....
ως προς τον ενθουσιασμο το λεω μπαρλοου, μας ξερουμε τοσα χρονια...αυριο μπορει να βριζουμε...
ρε παιδιά, ο αληταράς αυτός γουστάρει τα Παλαιστινιακά ή να τα κρύψουμε? Θέλω τεκμηριωμένες απαντήσεις!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τρί 28 Ιαν 2014, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Θα khαρώ πολύ αν έρθει, αλλά ένας επιθετικός θα khρειαστεί πιστεύω..
Στα khαφ πάντως είμαστε υπερπλήρεις, το καλοκαίρι βλέπω να khαιρετάει κάποιος από αυτή τη θέση..
Αλλά και γενικά, ως roster, νομίζω πως ποτέ δεν υπήρkhε τόση πληρότητα στην ομάδα...!
Το καλοκαίρι θα khύσουμε με το roster μας...!!!

Στα khαφ πάντως είμαστε υπερπλήρεις, το καλοκαίρι βλέπω να khαιρετάει κάποιος από αυτή τη θέση..
Αλλά και γενικά, ως roster, νομίζω πως ποτέ δεν υπήρkhε τόση πληρότητα στην ομάδα...!
Το καλοκαίρι θα khύσουμε με το roster μας...!!!

Ας μην βιαζόμαστε. Μπορεί να ήρθε να υπογράψει στην γριά!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΣΤΗ Β', ΜΙΑ ΣΤΗ Γ'.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΣΤΗ Β', ΜΙΑ ΣΤΗ Γ'.

Με κλειδιά ανοίγει η πόρτα του δωματίου του πολυτελούς ξενοδοχείου;;; δεν έχει κάρτα;;kaltirim έγραψε:... Ο ίδιος δεν έδειξε αρνητικός, όμως αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά! Παρόλα αυτά ο Νάτχο θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, καθώς μετά το τέλος του δείπνου πήρε κλειδιά και ανέβηκε σε δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου. Αυτό αποτελεί από μόνο του μια καλή ένδειξη...
Επιμέλεια: Ελένη Μπούντου

Με αυτον στα χαφ και Μαρτενς - Μαντούρο ίσως αυτή την στιγμή να μην είναι απαραίτητος ο επιθετικός , εκτός και αν είναι το κάτι εξαιρετικό.
Mozard έγραψε:Απολαύστε!![]()
Σχόλια γαύρων προ 2 εβδομάδων όταν και γράφτηκε για πρόταση του gay προς τον παίκτη..
πολυ καλος παικτης,απορω πως ειναι ελευθεροςΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΠαιχταρας αλλα μαλλον παραπληροφορηση .... μακαρι αλλα χλωμοΟύτε για πλάκα. Έχουν δείξει ενδιαφέρον πραγματικά μεγάλοι σύλλογοι + τον χρυσώνει η Γαλατά...http://www.gazzetta.gr/football/article ... olympiakos12 εκ. η αξία του. No chance παιδιά
αυτο μου φτανει..