Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από nikolasf »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Αληθεύει ότι ο φορ θα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή? :oops:
Φάε τη γλωσσα σου :? :? :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

psykoman έγραψε:Ο Ιβαν πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος που σε πορισμα που εβγαλαν ορκωτοι που πληρωσε αδρα και δειχνει κατα ''καποιους'' οτι ο Ζησης εκανε παρτυ...να κραταει τον Ζηση ακομη προεδρο...

Προσεξτε τωρα τι γινετε...ο απλος κοσμος του ΠΑΟΚ πισω απο εναν υπολογιστη και εναν καναπε καταλαβε ακριβως τι γινετε και ποσο ''λαμογιο'' ειναι ο Ζησης...ενω ο Ιβαν που μιλαει συνεχεια μαζι του...συναναστρεφετε μαζι του και θελει 50 Ζησηδες για πρωινο... τον δουλευουν και τον κοροιδευουν λες και βρηκαν το χαιβανακι που δν ξερει τι του γινετε...

Η λογικη σ αυτην την ομαδα πλεον...και μιλαω για τις αποψεις συνοπαδων εχει κανει περιπατο καιρο τωρα...

Πω πω ρε φιλε, ποσο δικιο παιζει να εχεις!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω απορω τα φραγκα πως τα εβγαλε ο ιβαν με τετοια αφελεια που εχει ; δεν συμβουλευεται τα πολυξερα λαμογια κα αρπακτικα στην σαλονικα που ξαφνικα μεινανε χωρις μασα ο ΠΑΟΚ τους την προσφερε χρονια τωρα ,και τωρα η στερηση τους οδηγει σε κινησεις πανικου
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
Θα περιμένω να δω ποιον θα έχεις στο γραφείο με συμβόλαια αύριο μεθαύριο.
Κρίμα ρε Ζήση και σε πίστευα πριν 4 χρόνια όσο τίποτα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Parolos έγραψε:Κρίμα ρε Ζήση και σε πίστευα πριν 4 χρόνια όσο τίποτα..
Ισχύει.. Τότε που λέγαμε "Ξέρει ο Ζήσης..."!! :o
Ειδικά όταν παραδέχτηκε το λάθος του δημόσια με τον Beretta (και στο καπάκι παραιτήθηκε νομίζω) τον παραδέχτηκα.
Από την εποχή Boloni και μετά όμως...που γέρασαν και οι πρώην συμπαίχτες του..

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Αληθεύει ότι ο φορ θα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή? :oops:

Ο Βρύζας center for έπαιζε... :cry:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ελα ντε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

lefis έγραψε:
Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.
Δεν ανέφερα το οικονομικό ούτε είπα γιατί δεν τον πήραν τότε..
Αλλά 2 χρόνια μετά , που τον έδιωξε ο Βρύζας ως αποτυχημένο (και καλά) , πάει να πάρει παίχτη που είχε προτείνει?? Παραδέχεται κι ο ίδιος εμμέσως οτι έκανε πατάτα που τον εδιωξε..
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Parolos έγραψε:
lefis έγραψε:
Αλλά 2 χρόνια μετά , που τον έδιωξε ο Βρύζας ως αποτυχημένο (και καλά) , πάει να πάρει παίχτη που είχε προτείνει?? Παραδέχεται κι ο ίδιος εμμέσως οτι έκανε πατάτα που τον εδιωξε..
Πάρολε διαφωνώ. Δεν είχαμε τον Μπόλονι σκάουτ, προπονητή τον είχαμε. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον lefi για το οικονομικό. Αυτός μπορεί να ζητούσε της Παναγιάς τα μάτια, σε μια χρονιά που εμείς αναγκαστήκαμε και πουλήσαμε Βιειρίνια. Άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα. Το ότι πρότεινε έναν παίχτη που μπορεί να έπιανε ή όχι δεν έχει να κάνει με το αν θα έμενε προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. φαίνεται σαν μομφή στον Μπόλονι το κείμενο αλλά δεν είναι. Τον θεωρώ τεράστιο απλά του έδωσαν τσατάλες να πολεμήσει με τανκς και μετά του πήραν και τις πέτρες... (βλ. Κοντρέρας, Βιειρίνια, Βιτόλο)
black death

Δημοσίευση από black death »

Είσαι ο Μπόλονι. Πας στο Κατάρ και λούζεσαι με πετροδόλαρα ή κάθεσαι εδώ να παλεύεις με χρέη και σαρδέλες;
Γιατί επιλέγετε να αγνοείτε κάποιες πραγματικότητες;
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Αν έχεις φιλοδοξίες πηγαίνεις αλλού, όχι στο Κατάρ. Αλλά για τους λόγους που είπες δεν μένεις ΣΙΓΟΥΡΑ εδώ...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μ'αρέσει η λογική σου Parolos, που ενώ κρατάς μικρό καλάθι για Νάτχο, υιοθετείς πλήρως το δημοσίευμα για Μοράες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Parolos έγραψε:
lefis έγραψε:
Αυτό,ρε μάν,το άλμα πώς το κάνεις;Δηλαδή το να έκοβε το μάτι του Μπόλονι αλλά να μην κολλούσε για κάποιο λόγο προπονητικά στον ΠΑΟΚ αποκλείεται;Ο διάδοχος του Μπόλονι απεδείχθη μετριότητα.Να συμφωνήσουμε.Άλλο αυτό.
Ας μην εξετάσουμε κι αυτό που αναφέρει ο leftis κι είναι πολύ λογική παράμετρος της κουβέντας.Τα δεδομένα πλέον έχουν αντιστραφεί δραματικότατα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

paok87 έγραψε:Μ'αρέσει η λογική σου Parolos, που ενώ κρατάς μικρό καλάθι για Νάτχο, υιοθετείς πλήρως το δημοσίευμα για Μοράες.
Parolos Τρί Ιαν 28, 2014 3:58 am έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Την παραμικρή ευκαιρία για κράξιμο στο ..."παρεάκι" :lol: ήθελα να θίξω.
Και δε το λέω για σένα προσωπικά.

Τελοσπάντων έχω διαφωνήσει άπειρα για το δημαγωγό και γελωτοποιό του Κατάρ, δεν έχω καμία διάθεση να επανέλθω. Θυμήθηκα επί τη ευκαιρία και το κράξιμο για την πώληση του wonderkid Σταφυλίδη με ΜΟΝΟ :lol: 1.5Μ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”