Φάε τη γλωσσα σουPAPA TSIBIKOS έγραψε:Αληθεύει ότι ο φορ θα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή?

Φάε τη γλωσσα σουPAPA TSIBIKOS έγραψε:Αληθεύει ότι ο φορ θα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή?
psykoman έγραψε:Ο Ιβαν πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος που σε πορισμα που εβγαλαν ορκωτοι που πληρωσε αδρα και δειχνει κατα ''καποιους'' οτι ο Ζησης εκανε παρτυ...να κραταει τον Ζηση ακομη προεδρο...
Προσεξτε τωρα τι γινετε...ο απλος κοσμος του ΠΑΟΚ πισω απο εναν υπολογιστη και εναν καναπε καταλαβε ακριβως τι γινετε και ποσο ''λαμογιο'' ειναι ο Ζησης...ενω ο Ιβαν που μιλαει συνεχεια μαζι του...συναναστρεφετε μαζι του και θελει 50 Ζησηδες για πρωινο... τον δουλευουν και τον κοροιδευουν λες και βρηκαν το χαιβανακι που δν ξερει τι του γινετε...
Η λογικη σ αυτην την ομαδα πλεον...και μιλαω για τις αποψεις συνοπαδων εχει κανει περιπατο καιρο τωρα...
Ισχύει.. Τότε που λέγαμε "Ξέρει ο Ζήσης..."!!Parolos έγραψε:Κρίμα ρε Ζήση και σε πίστευα πριν 4 χρόνια όσο τίποτα..
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Αληθεύει ότι ο φορ θα είναι αποκλειστικά δική του επιλογή?
έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
Θα περιμένω να δω ποιον θα έχεις στο γραφείο με συμβόλαια αύριο μεθαύριο.
Κρίμα ρε Ζήση και σε πίστευα πριν 4 χρόνια όσο τίποτα..
Δεν ανέφερα το οικονομικό ούτε είπα γιατί δεν τον πήραν τότε..lefis έγραψε:έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
Πάρολε διαφωνώ. Δεν είχαμε τον Μπόλονι σκάουτ, προπονητή τον είχαμε. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον lefi για το οικονομικό. Αυτός μπορεί να ζητούσε της Παναγιάς τα μάτια, σε μια χρονιά που εμείς αναγκαστήκαμε και πουλήσαμε Βιειρίνια. Άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα. Το ότι πρότεινε έναν παίχτη που μπορεί να έπιανε ή όχι δεν έχει να κάνει με το αν θα έμενε προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ.Parolos έγραψε:Δεν ανέφερα το οικονομικό ούτε είπα γιατί δεν τον πήραν τότε..lefis έγραψε:έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
Αλλά 2 χρόνια μετά , που τον έδιωξε ο Βρύζας ως αποτυχημένο (και καλά) , πάει να πάρει παίχτη που είχε προτείνει?? Παραδέχεται κι ο ίδιος εμμέσως οτι έκανε πατάτα που τον εδιωξε..
Αυτό,ρε μάν,το άλμα πώς το κάνεις;Δηλαδή το να έκοβε το μάτι του Μπόλονι αλλά να μην κολλούσε για κάποιο λόγο προπονητικά στον ΠΑΟΚ αποκλείεται;Ο διάδοχος του Μπόλονι απεδείχθη μετριότητα.Να συμφωνήσουμε.Άλλο αυτό.Parolos έγραψε:Δεν ανέφερα το οικονομικό ούτε είπα γιατί δεν τον πήραν τότε..lefis έγραψε:έχει καμία σχεση ο ΠΑΟΚ του μπόλονι με τον σημερινό όσον αφορά τα οικονομικά??και εγω σου λέω τον προτεινε ο μπολονι άρεσε και στον βρύζα και οταν φτασανε στο δια ταυτα άκουσε πχ 1 εκ. για την μεταγραφη....την εξέλιξη πιστευω την ξερεις.Parolos έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.
Αλλά 2 χρόνια μετά , που τον έδιωξε ο Βρύζας ως αποτυχημένο (και καλά) , πάει να πάρει παίχτη που είχε προτείνει?? Παραδέχεται κι ο ίδιος εμμέσως οτι έκανε πατάτα που τον εδιωξε..
paok87 έγραψε:Μ'αρέσει η λογική σου Parolos, που ενώ κρατάς μικρό καλάθι για Νάτχο, υιοθετείς πλήρως το δημοσίευμα για Μοράες.
Parolos Τρί Ιαν 28, 2014 3:58 am έγραψε:Αν καταλήξεις στον Μοράες, παίχτη που πρότεινε πριν 2 χρόνια ο Μπόλονι θα είμαι και 100% σίγουρος οτι τον Ρουμάνο δεν τον έδιωξες από προπονητή για το καλό του ΠΑΟΚ. Απλά θα επιβεβαιώσεις τη σκέψη μου οτι εξυπηρέτησες άλλου είδους συμφέροντα.