Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
B&W

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από B&W »

theo G4 έγραψε:
Parolos έγραψε:
theo G4 έγραψε:
Αδερφέ μου, γκαρτάσι μου, στον πάρολο δεν αξίζει το
< ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ >
Είναι ποιο άρρωστος παοκτσής από όλους μας.

:pano:
Δε νομίζω να έβγαλα ΠΑΟΚόμετρο ποτέ για να δέχομαι τέτοια ειρωνεία αδελφέ..
Στο ορκίζομε στο παιδί μου .
Δεν σε ειρωνεύτηκα το πιστεύω αυτό που είπα
κατάλαβα ότι σε την είπαν

Ίσως να κάνω λάθος αλλά δεν ειρωνεύτηκα
Αν ο δικός μου πατέρας έλεγε κάτι τέτοιο, ακόμη και τη μεγαλύτερη παρεξήγηση να είχε υποστεί, θα αισθανόμουν άσχημα!
paok87

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από paok87 »

karlat85 έγραψε:
DarkBishop έγραψε:Αύριο το πρωί γράφω μάθημα κι έχω τρελαθεί στα red bull/monster για να κάνω επανάληψη. Από την άλλη έχω και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που είναι πιο αποτελεσματικές στο να με κρατάνε ξύπνιο όπως φαίνεται!
Τι μου θύμησες τώρα, κόπηκα σε μάθημα πατώντας f5 για τον Crespo
Λέτε για εξεταστικές, δεν είδα όμως κανένα να σχολιάζει το παραπάνω ΕΠΙΚΟ , ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ποστ.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Διευκρινιστικά η MVA είναι η εταιρεία που άνοιξαν οι λιθουανοί Βαλέριους Μιζιγκούρσκις και Μαλίκ Αρουτιούνοφ και ο Ρώσος Αρσέν Μινάσσοφ για αυτό και το όνομα της προήλθε από τα αρχικά των ονοματεπωνύμων τους.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

theo G4 έγραψε: Στο ορκίζομε στο παιδί μου .
Δεν σε ειρωνεύτηκα το πιστεύω αυτό που είπα
κατάλαβα ότι σε την είπαν

Ίσως να κάνω λάθος αλλά δεν ειρωνεύτηκα
Συγγνώμη κι από μένα τότε φίλε.
:pano:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ρε παιδια αν ειναι δυνατον εννοειτε οτι δεν το ειπα στον Παρολο το ειτε το θελετε ειτε οχι προς αυτους που μας θελουν στην μιζερια μας μια ζωη τεταρτους αρδ κτλ αναφερομουν,η μονη αναφορα στον παρολο ηταν να μην προσγειωνει τον λαο του ΠΑΟΚ τιποτα αλλο αν παρεξηγηθηκαν τα λογια μου συγνωμη,Παρολε εισαι αδερφος γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ,...οντοπικ τι παιχταρα ρε μαγκες ο Νατσο ΘΑ τρελαθω
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

HeartOfDarkness έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Ο Πετρωτός έβγαλε στο radio ένα δημοσιογράφο απο Ρωσία και εξεπλάγην που συζητά με Νατχο ο ΠΑΟΚ καθώς πίστευςε ότι θα πάει η Γερμανια η Αγγλία!
Επίσης την παλευει σοβαρά την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ για Βόσσεν!
o δημοσιογράφος απο την Ρωσία μαλλον είχε πιει 5-6 βότκες απο το πρωί και όλο γιές-γιές ηταν :lol:
Στάνταρντ ! :) τον ρωτούσε τι θέση παιζει, 6αρι ή 8αρι και απαντούσε good shoot...good shoot
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Λέτε να σκάσει πακέτο 2πλη ανακοίνωση για Νάτχο - σέντερ φορ (έκπληξη όπως είπε και ο Χουμπ) και να πέσουμε όλοι σε κατάσταση νιρβάνας;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

buffalobill4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ισραηλινό μέσο
Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Μπίμπρας Νάτχο, ένα όνομα που έχει απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλινός μέσος είναι στη συμπρωτεύουσα και συζητά με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά», όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η μεταγραφή του από τη Ρούμπιν Καζάν να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Και αυτό διότι για τον 25χρονο χαφ υπάρχει ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ενώ τις τελευταίες ημέρες το όνομά του ακούστηκε ακόμη και για τον Ολυμπιακό.

Ο Νάτχο είναι 30 φορές διεθνής με το Ισραήλ και αγωνίζεται από το 2010 στη Ρούμπιν, ενώ στην πατρίδα του είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Πηγή: sport-fm.gr
Να 'ταναι η ζήλια ψώρα :lol: :lol: :lol:
Καλα οι τυποι εκει στον σπορ εφεμ ειναι αλητες ρουφιανοι. Κατα προεκταση και η φυλλαδα τους η σπορ ντει.
Πρωτη φορα βλεπω αρθρο για μια ομαδα που αναφερει το ονομα της μια φορα και το ονομα του αντιπαλου 2. :lol: :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

κοιμαμε ωρε? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

paok87 έγραψε:
karlat85 έγραψε:
DarkBishop έγραψε:Αύριο το πρωί γράφω μάθημα κι έχω τρελαθεί στα red bull/monster για να κάνω επανάληψη. Από την άλλη έχω και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που είναι πιο αποτελεσματικές στο να με κρατάνε ξύπνιο όπως φαίνεται!
Τι μου θύμησες τώρα, κόπηκα σε μάθημα πατώντας f5 για τον Crespo
Λέτε για εξεταστικές, δεν είδα όμως κανένα να σχολιάζει το παραπάνω ΕΠΙΚΟ , ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ποστ.
:lol: :lol: :lol: εμενα με βλεπω να κοβομαι για f5 στον νατχο.
πανε και μου βαζουν εξεταστικες μεσα στη μεταγραφικη περιοδο. :evil: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kon@London

Δημοσίευση από Kon@London »

An paroume auto ton paixth pragmatika allazoume epipedo.Anarwtiemai ti tha ginei an erthoun kai dyo dynata onomata se amyna kai epithesh.

Syyggnwmh gia ta Greek-English, grafw apo ton ypologisth ths douleias kai den exei Ellhnika. File nikolasf ki egw diorthwseis kanw!
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Τώρα διαβάζω ότι τα βρήκε με Φουλαμ ο Μήτρογλας και μένει μόνο η αποδοχή της πρότασής από τον γαύρο.
Αν, λέω αν, πάρουμε τον Νάτχο και έναν επιθετικό αξίας περί των 4 εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt, το ρόστερ μας θα έχει ίδια αν όχι μεγαλύτερη αξία από αυτό του γαύρου!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Edward

Δημοσίευση από Edward »

Στο Εμετικό 24 γραφει ότι η genk απέρριψε πρόταση του Παοκ για Vossen
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Ότι και να γίνει πάντως, τα φαινόμενα δείχνουν πως έχουν αρχίσει τα τύμπανα του "πολέμου" να ηχούν!

[youtube]bDQKNTC7YQ4[/youtube]
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Συγνώμη από όλους και ειδικά από B&W & paokovios1974 & Parolos
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”