Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- theodorsalonika
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ετσι για χαβαλε θα σε πειραζε να εχουμε και τους δυο;Κανεναν δεν βλαψαν τα ονειρα.eorptol έγραψε:ΛΕΦΤΑ υπάρχουν κοροϊδία για να τα πετάνε απο δώ και απο εκει δεν υπάρχουνsotiris1960 έγραψε:Συμφωνω απολυτως.Θελουμε παικτη να τρυπαει τις κλειστες αμυνες και να μας φτιαχνει.Γκολ κουτσα στραβα βαζουμε.Στο φιναλε παρτε και τους δυο για τρελλα κεφια.Οπως ελεγε και μια ψυχη λεφτα υπαρχουν.sotos26 έγραψε:Διαβάζω διαβάζω, βάζετε δίπλα δίπλα Βέλγο και Βραζιλιάνο; Τι σχέση έχουν, εγώ δεν τρώω παπά ο Βέλγος Κλάους είναι... Φέρτε ρε τον Βραζιλιάνο να δούμε ρε καμιά ενέργεια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- loukas karadimos
Καλησπερα παιδια.
Συγγνωμη που θα χαλασω το κλιμα που επικρατει εδω μεσα απο προχθες,αλλα επειδη σε αυτο το τοπικ γινεται το πατιρντι νομιζω οτι πρεπει να γραφτει κατι για να το δουν ΟΛΟΙ.
Φυσικα αφορα αυτα τα λουλουδια που πηδηξαν το καγκελο της 4 για να χτυπησουν συνοπαδο τους και μαλιστα ΤΥΦΛΟ.
Ιβαν,ριχνεις τα λεφτακια σου (μεχρι στιγμης εχεις τονωσει την ρευστοτητα της ΠΑΕ,και δεν εχεις επενδυσει,αλλα μου κανει) σε ενα βαρελι χωρις πατο,οπως ειπες οτι δεν θελεις να κανεις στην πρωτη σου συνεντευξη.Το θεμα ειναι οτι εναμιση χρονο τωρα,την τρυπα στο βαρελι την ανοιγουν τα λουλουδια μας,μια με τον σαλπιγγιδη,μια με τον κατσουρανη,μια με τον στεφανο,μια με τον τζιωλη,μια με τον παμπλο,και ποιος αλλος ξερει ποιος εχει σειρα.
Ναι και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τον σαλπιγγιδη με την φανελα της αγαπημενης μου ομαδας και δεν του συγχωρω με τιποτα,οχι οτι εφυγε,αλλα το χτυπημενο πεναλτυ στο ΟΑΚΑ,με τιποτα και ΠΟΤΕ,γιατι περα απο το αν ειναι δικο μας παιδι η οχι,δειχνει εναν ανθρωπο δημοσιοσχετιστα και λιγο.Αλλα ποτε δεν χτυπησα συνοπαδο μου γιατι αποδοκιμαζε η δεν αποδοκιμαζε,η εκραζε η δεν εκραζε η κοιτουσε αμεριμνος οταν τον εβριζε ΟΛΟ το γηπεδο στο ματς του κυπελου της ιδιας χρονιας.
Ξεφυγα,και για να καταληξω,Ιβαν παρε σκουπα και πετα αυτα τα κατακαθια στον καλαθο των αχρηστων.Γιατι οσο δεν τους πετας,τον πατο στο βαρελι θα στον ανοιγουν απο μεσα!!
Συγγνωμη που θα χαλασω το κλιμα που επικρατει εδω μεσα απο προχθες,αλλα επειδη σε αυτο το τοπικ γινεται το πατιρντι νομιζω οτι πρεπει να γραφτει κατι για να το δουν ΟΛΟΙ.
Φυσικα αφορα αυτα τα λουλουδια που πηδηξαν το καγκελο της 4 για να χτυπησουν συνοπαδο τους και μαλιστα ΤΥΦΛΟ.
Ιβαν,ριχνεις τα λεφτακια σου (μεχρι στιγμης εχεις τονωσει την ρευστοτητα της ΠΑΕ,και δεν εχεις επενδυσει,αλλα μου κανει) σε ενα βαρελι χωρις πατο,οπως ειπες οτι δεν θελεις να κανεις στην πρωτη σου συνεντευξη.Το θεμα ειναι οτι εναμιση χρονο τωρα,την τρυπα στο βαρελι την ανοιγουν τα λουλουδια μας,μια με τον σαλπιγγιδη,μια με τον κατσουρανη,μια με τον στεφανο,μια με τον τζιωλη,μια με τον παμπλο,και ποιος αλλος ξερει ποιος εχει σειρα.
Ναι και εγω δεν γουσταρω να βλεπω τον σαλπιγγιδη με την φανελα της αγαπημενης μου ομαδας και δεν του συγχωρω με τιποτα,οχι οτι εφυγε,αλλα το χτυπημενο πεναλτυ στο ΟΑΚΑ,με τιποτα και ΠΟΤΕ,γιατι περα απο το αν ειναι δικο μας παιδι η οχι,δειχνει εναν ανθρωπο δημοσιοσχετιστα και λιγο.Αλλα ποτε δεν χτυπησα συνοπαδο μου γιατι αποδοκιμαζε η δεν αποδοκιμαζε,η εκραζε η δεν εκραζε η κοιτουσε αμεριμνος οταν τον εβριζε ΟΛΟ το γηπεδο στο ματς του κυπελου της ιδιας χρονιας.
Ξεφυγα,και για να καταληξω,Ιβαν παρε σκουπα και πετα αυτα τα κατακαθια στον καλαθο των αχρηστων.Γιατι οσο δεν τους πετας,τον πατο στο βαρελι θα στον ανοιγουν απο μεσα!!
Obasi δανεικο για 6 μηνες με οψιον αγορας και
Μoraes αγορα για 2,5 χρονια
και ας τρωμε και 3 γκολ σε καθε αγωνα..............,θα βαζουμε 6

Μoraes αγορα για 2,5 χρονια
και ας τρωμε και 3 γκολ σε καθε αγωνα..............,θα βαζουμε 6

- GiorgosAtha
Με αυτούς τι να τα κάνεις τα μπάκ?eorptol έγραψε:Οχι βέβαια αλλα θα προτιμούσα έναν Σέντερ φορ και ένα Σέντερ μπακ

- Unpsofable78
+1926 ρε παληκαρε απο εμενα.Ενα σοβαρο θεμα που οι περισσοτεροι απο μας το περασαμε στο ντουκου δυστυχως.loukas karadimos έγραψε:Καλησπερα παιδια.
Απλα ντροπη...
-
Ρε παιδιά για ποίο λόγο να αποκτήσουμε τον Ομπάσι;; Το παιδί επειδή τον έχω δει σε πολλούς αγώνες παίζει δεξιά ακριβώς στην θέση του Λούκας...προτιμάτε να τον φάει ο Στεφενς και να βάζει Ομπάσι;; Δεν το νομίζω! Και για να προλάβω εκείνους που θα πουν ότι παίζει και επίθεση η αριστερά...Αυτό δεν ισχύει παιδιά η κανονική του θέση είναι έξω δεξιά και επίσης ούτε και μπακ απ του Λούκας είναι σωστό να αποκτηθεί διότι αυτός θέλει να έρθει βασικός.
ο Ομπάσι στη Σάλκε αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του φορ. μάντεψε ποιος τον πήρε τοτε.......
επίσης όσους αγώνες επαιξε στη Σάλκε ήταν σαν φορ.
ο ολαϊταν του γαύρου πχ έχει παίξει λιγότερους αγώνες σαν φορ.
- ΑποστόληςΑ
Μόνο με Lucas δεν βγαίνει η σεζόν. Χρειαζομαστε αξιόπιστο back-up, όπως ακριβώς και με το δίδυμο Lucas - Τζιόλη. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να παίρναμε αριστερό εξτρέμ για back-up του Stoch γιατί ως δεξί θα μπορούσε άνετα να παίξει ο Oliseh. Προφανώς είναι δύσκολο να βρεθεί αριστερό εξτρέμ, οπότε ο Oliseh θα εξακολουθήσει να δίνει ανάσες στον Stoch.
-
Ο Ομπάσι στην Χοφενχαίμ έπαιζε δεξιά και κεντρικός επιθετικός ήταν ο Μπα.Στην Σαλκε πάντα ήταν βασικός ο Χούντελαρ(τα πρώτα χρόνια αναπληρωματικός του ήταν ο Μαρικά) όσο για τον Ολαιτάν δεν είναι σωστό παράδειγμα διότι είναι άλλου στυλ παίκτηςK_geo έγραψε:ο Ομπάσι στη Σάλκε αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του φορ. μάντεψε ποιος τον πήρε τοτε.......
δεν νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό φίλε μου!
ναι, κανονικά, η θέση του είναι στα δεξιά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει αγώνες στην κορυφή της επίθεσης.
ο ολαϊταν είναι σωστό παράδειγμα κατα την άποψη μου γιατί έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και με τον Ομπάσι και με τον Ολίσε. άλλωστε έπαιζε 2 χρόνια στη Βέροια και είχα την ευκαιρία να το δω. βασικά, έμενε και 3 μήνες στο απο πάνω διαμέρισμα αλλα τεσπα.....

ναι, κανονικά, η θέση του είναι στα δεξιά, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει αγώνες στην κορυφή της επίθεσης.
ο ολαϊταν είναι σωστό παράδειγμα κατα την άποψη μου γιατί έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και με τον Ομπάσι και με τον Ολίσε. άλλωστε έπαιζε 2 χρόνια στη Βέροια και είχα την ευκαιρία να το δω. βασικά, έμενε και 3 μήνες στο απο πάνω διαμέρισμα αλλα τεσπα.....

- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μόνο με Lucas δεν βγαίνει η σεζόν. Χρειαζομαστε αξιόπιστο back-up, όπως ακριβώς και με το δίδυμο Lucas - Τζιόλη. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να παίρναμε αριστερό εξτρέμ για back-up του Stoch γιατί ως δεξί θα μπορούσε άνετα να παίξει ο Oliseh. Προφανώς είναι δύσκολο να βρεθεί αριστερό εξτρέμ, οπότε ο Oliseh θα εξακολουθήσει να δίνει ανάσες στον Stoch.
Δημήτρης Πόποβιτς!
προσπαθω να θυμηθω παικτες μαυρους που ειχαμε και οσο θυμαμαι τοσο χειροτερο ειναι...!! Δεν αντεξα να ψαξω πιο πριν απο τοσο...navigator11 έγραψε:rou έγραψε:βασικα πλεον μονο οτι βαζει το -καπακι- αν καταλαβες τι εννοω , αν οχι πανε στο ειδικο θεμα που εχει στο φορουμ..
Ειμαι ο μονος που φοβαται για μαυρο επιθετικο?? -μην παρεξηγηθω- δεν εχω κατι με τους μαυρους , απλα εχουν αποδειχθει λιγο τσαπατσουλιδες να το πω? αψυχολογιτοι να το πω???
Ο Ολίσες δηλαδή σε χαλνάει;
![]()
![]()
Φουτσινι-αμα ηθελε κατι εκανε , αλλα γενικα ΔΕΝ
Αμαεφουλε- χαχαχα
καμαρα - κατι εκανε αλλα τιποτα σπουδαιο
κουμαλο (Παναγια μου)
Νιμανι - ουτε στον οφη...
Ζουελα - κατι εκανε αλλα εφυγε
Εντινιο - 1 γκολ στον γαυρο
Μουν - χωρις σχολια
αμπουμπακαρι - ουτε 90 λεπτο δεν θυμαμαι
Λινο - Ο μονος Μεγαλος παικτης και ακομα..
Μπακαγιοκο - εβαλε αρκετα γκολ για παγκιτης
Μπαιανο - χαχα
Ιτανζ - εφυγε και δεν τον βλεπω να χει μελλον σε μας
Και οι μελαψοι μας
Ελ ζαρ- εμενα μου αρεζε παντως
Αριας - βιτολο ?
Λεοναρντο - χωρις σχολια
ετο - ακομα περπαταει για κροατια
μπουσαιντι - ο -παιρνω πασα και την δινω κατευθειαν-
Μαρκος Αντονιο - Καλος αλλα τον χασαμε