77.Σωτήρης Νίνης

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 77.Σωτήρης Νίνης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

POWER-4- έγραψε:ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΡΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ?

Η Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΞΕΡΙΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ 3-4 ΑΚΟΜΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΝΑ ΣΚΙΝΗΚΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ 6 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΕΚΑΤΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΣ.Λ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ - ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.

Εγώ, όμως, θέλω να σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά, γιατί τα κεφαλαία είναι πολύ κουραστικά.

Ντίνος
Συμφωνώ και με εσένα και με αυτούς που σε λένε να γράφεις με μικρά..
Κάνε μια προσπάθεια κι ας μη βάλεις τόνους, σιγά.. :)
POWER-4-

Δημοσίευση από POWER-4- »

Οκ μετα απο παροτρυνση σας θα γραφω με μικρα αλλα να ξερετε δουλευω το ατονικο συστημα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σημερα καλος ηταν, αλλα εχω την εντυπωση οτι σε ροστερ που θα φτιαξει ο στεφενς δεν θα χει θεση...ηδη πολλες φορες ειναι εκτος αποστολης και οταν το παιρνει ειναι εκτος ενδεκαδας
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Νιώθω ότι δεν παίρνεις τις ευκαιρίες από τον προπονητή!Δεν ξέρω γιατί ισως δεν είσαι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ!Είσαι και πρώην βάζελος άστα να πάνε!Μου θυμίζεις την περίπτωση Νέσιντ σε καλύτερη Κατάσταση!Προσπάθησες σήμερα πάντως χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο λόγω οτι είχε κριθεί ο αγώνας!Τί να πω ρε Σωτήρη στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλεις μάτια για να παραμείνεις!Τώρα έχουμε και Μάρτενς!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Για μενα ειναι πολυ soft και δεν ταιριαζει νομιζω και μετα την ελευση του μαρτενς στον νεο ΠΑΟΚ απο του χρονου..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ekatnetworkltd έγραψε:Νιώθω ότι δεν παίρνεις τις ευκαιρίες από τον προπονητή!Δεν ξέρω γιατί ισως δεν είσαι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ!Είσαι και πρώην βάζελος άστα να πάνε!Μου θυμίζεις την περίπτωση Νέσιντ σε καλύτερη Κατάσταση!Προσπάθησες σήμερα πάντως χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο λόγω οτι είχε κριθεί ο αγώνας!Τί να πω ρε Σωτήρη στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλεις μάτια για να παραμείνεις!Τώρα έχουμε και Μάρτενς!

Δε περνει ευκαιριες? Ειναι σαν το Νετσιντ? :shock:

Ρε φιλε, ενα γυρο ολοκληρο βασικος ηταν...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

CCCP έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Νιώθω ότι δεν παίρνεις τις ευκαιρίες από τον προπονητή!Δεν ξέρω γιατί ισως δεν είσαι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ!Είσαι και πρώην βάζελος άστα να πάνε!Μου θυμίζεις την περίπτωση Νέσιντ σε καλύτερη Κατάσταση!Προσπάθησες σήμερα πάντως χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο λόγω οτι είχε κριθεί ο αγώνας!Τί να πω ρε Σωτήρη στον ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλεις μάτια για να παραμείνεις!Τώρα έχουμε και Μάρτενς!

Δε περνει ευκαιριες? Ειναι σαν το Νετσιντ? :shock:

Ρε φιλε, ενα γυρο ολοκληρο βασικος ηταν...
Τον Νέτσιντ δεν ήθελε ο HUUB να τον προωθήση λόγου οτι θα φτιάχναμε παίχτη για άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν!Αν ήταν περιουσία του ΠΑΟΚ δεν θα κτύπαγε πεντάλεπτα σε κάθε αγώνα και αν,αλλά θα αγωνιζότανε στους μισούς αγώνες τουλάχιστον!Η μαλακία έχει ξεκινήση απο τον δανεισμό του χωρίς να έχει οψιόν αγοράς!πως να στο πώ δεν πολυπροσέχτηκε!Το ίδιο σε μικρότερο βαθμό γίνεται και με τον Νίνη(όχι ότι αξιζει τις πιο πολλές φορές για βασική εντεκάδα).Εάν βέβαια έπαιζε καλά έως πολύ καλά η ιταλική ομάδα θα ζήταγε πάρα πολλά λεφτά ( δεν έχει οριστεί ποσό)!Τέλος πήραμε τον Μάρτενς
Με λιγότερα χρήματα και περισσότερη αξία και ησυχάσαμε!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Πως αλλαξες ετσι μεσα σε 2 χρονια....δυστηχως σωτηρη για ΠΑΟΚ βασικος δεν. Εισαι ενας καλος παγκιτης για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για μενα ουτε καν παγκιτης
ειναι φανερα βαρυς, καμια εμπνευση, καμια ταχυτητα
παιζει ξενερωμενος σαν να κανει αγγαρεια
σαν βετερανος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα δεν με άρεσε χθες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γεωργιαδης νινης δεν εχουν δωσει σχεδον τπτ φετος...για νινη ειχα απιτησεις αλλα ειναι υπερβολικα ακινδυνος για 10αρι παρα την ποιοτητα του
trelosalonikia

Δημοσίευση από trelosalonikia »

ο νινης δεν εχει δωσει απολυτως τιποτα στην ομαδα παιζει σαν να βαριεται σαν να ειναι βετερανος μπορει να εχει ταλεντο αλλα δεν δουλευει ωστε να εξελιχθει γιατι ειναι πολυ κριμα γιατι θα καταληξει ενα ακομα αιωνιο ταλεντο
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ξανα το απολυτο τιποτα
δε φαινεται καθολου, δεν εχει φρεσκαδα, ξεπεταγμα, καθετη, σουτ, τιποτα απολυτως
κριμα ρε Σωτηρη
black death

Δημοσίευση από black death »

Ωραίο το τακουνάκι που ξεκινάει το πρώτο γκολ και μετά πάει να εκτελέσει ένα κόρνερ και η μπάλα δεν φτάνει στην περιοχή. :evil: Ξύπνα! Δεν ξέρω, βάλε τον Ονιέικε να σου τραβάει μπάτσες πριν μπεις στο γήπεδο. :o
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν μπορεις ρε Σωτηρακη. Εικονα παλαιμαχου εχεις που τρακερνει προσπαθωντας να κανει καμια ντριπλα. Ουτε καν αναλαμπες δεν εχεις. Συνεχως κατω εισαι ρε φιλε. Τι να πω? Στο καλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”