Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
- efthimis_paok
- paokovios1974
Re: Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
2-11-83 ο ζαν μαρι πφαφ εχει εκτελεσει το 17ο penalti εχει πεσει στο εδαφος και ΟΛΟΙ η μεγαλη μπαγερν του μοναχου εχει πεσει απο πανω του εξαλοι πανυγηρισμοι,γιατι κερδισε το κυπελο πρωταθλητριων θα σκεφτει καποιος, ΟΧΙ γιατι κατορθωσε μετα απο 120 λεπτα με παραταση μεσα να κερδισει μια επισης πολυ μεγαλη ομαδα με την αισχρη παρεμβαση του διαιτητη, απο την ελλαδα ειναι και λεγεται Π.Α.Ο.Κ.Ενα 10χρονο αγορι ειναι πεσμενο στο πατωμα και κλαιει ασταματητα δεν μπορει να πιστεψει αυτο που μολις εχει συμβει.Αρκετη ωρα αργοτερα καταφερνει να σηκωθει το συναισθημα εχει αλλαξει τωρα απο την μεγαλη στεναχωρια στην ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ ειμαι και τους κοιταζω ολους στα ματια τους δαγκωνω απο τον λαιμο και τους πνιγω,και οσοι με κερδιζουν τρελενονται απο την χαρα τους γιατι ξερουν οτι κερδισαν ενα μεγαλο μαχητη,γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ
- Ekatnetworkltd
ΠΑΟΚ έγινα γιατί με έκανε ο πατέρας μου!Γιατί ήμουν ο μόνος ΠΑΟΚΖΗΣ στο σχολείο που όταν έχανε βρισκόμουν με καμιά 100 να με περιμένουν στην πόρτα για καζούρα!ΠΑΟΚ έγινα παρακολουθώντας το αγώνα bayer-ΠΑΟΚ στις αρχές της δεκαετίας του 80'!Ήμουν δεν ήμουν πέντε χρονων και απο τότε άρχισε να λειτουργή η μνήμη μου!ΠΑΟΚ θα πεθάνω και στον τάφο μου απάνω ΠΑΟΚ Σ´ΑΓΑΠΩ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
γιατι οταν μεγαλωνεις στην Καβαλα του 1980 ο ΠΑΟΚ ειναι η πρωτη και μοναδικη επιλογη....και οταν εχεις την μοναδικη ευκαιρια να εισαι παρων στα παιχνιδια με τη Ναπολι και τον γαυρο στις Σερρες λες...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ.....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ.....
Ekatnetworkltd έγραψε:ΠΑΟΚ έγινα γιατί με έκανε ο πατέρας μου!Γιατί ήμουν ο μόνος ΠΑΟΚΖΗΣ στο σχολείο που όταν έχανε βρισκόμουν με καμιά 100 να με περιμένουν στην πόρτα για καζούρα!
αυτο ομως λειτουργει και αντιθετα πολλες φορες, που η ομαδα σε ξεπληρωνει δινοντας σου το προνομιο να πιανεις ΕΣΥ στην καζουρα 100 ατομα...χεχε
- Ekatnetworkltd
IKARIA_4 έγραψε:Ekatnetworkltd έγραψε:ΠΑΟΚ έγινα γιατί με έκανε ο πατέρας μου!Γιατί ήμουν ο μόνος ΠΑΟΚΖΗΣ στο σχολείο που όταν έχανε βρισκόμουν με καμιά 100 να με περιμένουν στην πόρτα για καζούρα!
αυτο ομως λειτουργει και αντιθετα πολλες φορες, που η ομαδα σε ξεπληρωνει δινοντας σου το προνομιο να πιανεις ΕΣΥ στην καζουρα 100 ατομα...χεχε
Γινότανε και έτσι με πολύ περηφάνια σε μια περιοχή γαυροκρατούμενη!
-
κατεβαινοντας τα σκαλια του δημοτικου στην αθηνα,το μισο δημοτικο φωναζε αρης ,αρης και το αλλο μισο ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.Ε μου κολλησε το ασπρομαυρο ,το σουτ με το ενα χερι του κοντου,η τρελα του μπανε με το σπασμενο δαχτυλο,η αραχνη ,ναι η αραχνη!(θα αυτο μαστιγωθω...) ο τσεκος ο αληταρας , η μαχη απεναντι στον αμερικανο και τον κλαψιαρη (γιατι μονο αυτοι υπηρχαν.) Αντι να με παει ο πατερας μου σε αγωνα του πανιωνιου με πηγε στο εθνικος ΠΑΟΚ 1-1 (ισοφαρησε ο σκαρταδος με πεναλτυ).τα 300 κομαντα απεναντι φωναζαν ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με αρχ...και οχι καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια .Ε δε θελει και πολλη να κολλησεις.
-
κατεβαινοντας τα σκαλια του δημοτικου στην αθηνα,το μισο δημοτικο φωναζε αρης ,αρης και το αλλο μισο ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ.Ε μου κολλησε το ασπρομαυρο ,το σουτ με το ενα χερι του κοντου,η τρελα του μπανε με το σπασμενο δαχτυλο,η αραχνη ,ναι η αραχνη!(θα αυτο μαστιγωθω...) ο τσεκος ο αληταρας , η μαχη απεναντι στον αμερικανο και τον κλαψιαρη (γιατι μονο αυτοι υπηρχαν.) Αντι να με παει ο πατερας μου σε αγωνα του πανιωνιου με πηγε στο εθνικος ΠΑΟΚ 1-1 (ισοφαρησε ο σκαρταδος με πεναλτυ).τα 300 κομαντα απεναντι φωναζαν ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με αρχ...και οχι καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια .Ε δε θελει και πολλη να κολλησεις.
Επειδή υπήρχε ένας γραφικός τύπος στο Αγρίνιο (ναι, εγώ) που δεν του άρεσε το "εγώ και όλοι σας" του "αυτοκράτορα" και προτιμούσε τον Κόρφα, τον Μπάνε, τον Σταυρόπουλο. Μοιραία μετά ήρθε και το ποδόσφαιρο αλλά πρωτίστως με το μπάσκετ κόλλησα.
Γενημένος δίπλα στο γήπεδο, στην Αγία Βαρβάρα την εκκλησία κοντά.
Σχολείο εκεί στην Κλεάνθους.
Περιμέναμε να σχολάσουμε να πάμε να δούμε προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, να πάρουμε αυτόγραφα από τους παίχτες. Επιλογή δεν υπήρχε..
Σχολείο εκεί στην Κλεάνθους.
Περιμέναμε να σχολάσουμε να πάμε να δούμε προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, να πάρουμε αυτόγραφα από τους παίχτες. Επιλογή δεν υπήρχε..
-
Γιατι δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που πηγα στη τουμπα
Γιατι τα συναισθηματα που μου δινει ο παοκ δεν μου τα δινει τιποτα αλλο
Γιατι καθε φορα παου χανει ο δικεφαλος ολα γυρω μου ειναι μαυρα
Γιατι δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που εκανα τα πρωτα μου χιλιομετρα για τον παοκ
Γιατι ο παοκ ειναι ολη μου ηζωη
Γιατι τα συναισθηματα που μου δινει ο παοκ δεν μου τα δινει τιποτα αλλο
Γιατι καθε φορα παου χανει ο δικεφαλος ολα γυρω μου ειναι μαυρα
Γιατι δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που εκανα τα πρωτα μου χιλιομετρα για τον παοκ
Γιατι ο παοκ ειναι ολη μου ηζωη

Δυστυχώς δεν το διάλεξα να είμαι ΠΑΟΚ, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση. Ούτε στην ερώτηση γιατί έμεινα ΠΑΟΚ μπορώ να απαντήσω.
ΥΓ α ρε παοκόβιε1974 τι θες και τα θυμάσαι, πολλοί κοιμηθήκαμε κλαμένοι και νευριασμένοι εκείνο το βράδυ
ΥΓ α ρε παοκόβιε1974 τι θες και τα θυμάσαι, πολλοί κοιμηθήκαμε κλαμένοι και νευριασμένοι εκείνο το βράδυ
Εμενα ΠΑΟΚ με εκανε ενας ανθρωπος και του χρωσταω ευγνωμοσύνη αιώνια. Για το λογο αυτο, οσα λάθη κι αν κάνει στη θέση που είναι τώρα, παντα θα εχει την υποστηριξη μου.
ΜΠΡΑΝΙΣΛΑΒ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ.
Sent from my Note II while being in the toilet.
ΜΠΡΑΝΙΣΛΑΒ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ.
Sent from my Note II while being in the toilet.
- paokovios1974
Parolos έγραψε:Κλείδωμα.
Ασε τους ανθρωπους να εκφραστουν βγαινουν πολυ ομορφα συναισθηματα απο τις αναμνησεις των αδερφων ελα και συ στην παρεα μας
paokovios1974 έγραψε:2-11-83 ο ζαν μαρι πφαφ εχει εκτελεσει το 17ο penalti εχει πεσει στο εδαφος και ΟΛΟΙ η μεγαλη μπαγερν του μοναχου εχει πεσει απο πανω του εξαλοι πανυγηρισμοι,γιατι κερδισε το κυπελο πρωταθλητριων θα σκεφτει καποιος, ΟΧΙ γιατι κατορθωσε μετα απο 120 λεπτα με παραταση μεσα να κερδισει μια επισης πολυ μεγαλη ομαδα με την αισχρη παρεμβαση του διαιτητη, απο την ελλαδα ειναι και λεγεται Π.Α.Ο.Κ.Ενα 10χρονο αγορι ειναι πεσμενο στο πατωμα και κλαιει ασταματητα δεν μπορει να πιστεψει αυτο που μολις εχει συμβει.Αρκετη ωρα αργοτερα καταφερνει να σηκωθει το συναισθημα εχει αλλαξει τωρα απο την μεγαλη στεναχωρια στην ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ ειμαι και τους κοιταζω ολους στα ματια τους δαγκωνω απο τον λαιμο και τους πνιγω,και οσοι με κερδιζουν τρελενονται απο την χαρα τους γιατι ξερουν οτι κερδισαν ενα μεγαλο μαχητη,γι αυτο ειμαι ΠΑΟΚ
εκείνο το βράδυ έγινα ΠΑΟΚ. θα μπορούσα να τα έχω γράψει εγώ αυτά που γράφεις!!!