Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Εγώ λέω να πάρουμε από 2 παίχτες εντεκαδάτους σε κάθε θέση για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...!
Έχετε καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να έχουμε απο 2 και 3 εντεκάδες? Νεοπλουτισμός σε όλο του το μεγαλείο! Ξέρετε πολλές ομάδες του δικού μας επιπέδου που έχουν 2 διεθνείς τερματοφύλακες μην τυχών και τραυματιστεί ο ένας όπως θέλουμε εμείς (Γλυκος/Ελλάδα - Stoicovic/Σερβια)? Δεν άκουσα τους οπαδούς της Μπάγερν να λένε "Τι προγραμματισμός είναι αυτός ρεεε! Αν τραυματιστεί ο Neuer θα είμαστε με τον Starke? Πάρτε τον Cassillas ρε καβούρια!". Εδώ ο gay-vros πλήν του Roberto (που είναι και δανεικός) έχει τον Meyeri (γελάνε και τα τσιμέντα) και το ΚΑΠΗ τον Carroll!
Έχετε καταλάβει ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να έχουμε απο 2 και 3 εντεκάδες? Νεοπλουτισμός σε όλο του το μεγαλείο! Ξέρετε πολλές ομάδες του δικού μας επιπέδου που έχουν 2 διεθνείς τερματοφύλακες μην τυχών και τραυματιστεί ο ένας όπως θέλουμε εμείς (Γλυκος/Ελλάδα - Stoicovic/Σερβια)? Δεν άκουσα τους οπαδούς της Μπάγερν να λένε "Τι προγραμματισμός είναι αυτός ρεεε! Αν τραυματιστεί ο Neuer θα είμαστε με τον Starke? Πάρτε τον Cassillas ρε καβούρια!". Εδώ ο gay-vros πλήν του Roberto (που είναι και δανεικός) έχει τον Meyeri (γελάνε και τα τσιμέντα) και το ΚΑΠΗ τον Carroll!
- thanos-xanthi
φίλε κρητικέ,kritikos44 έγραψε:Φιλε soflodora
1. Aν ο ΠΑΟΚ δεν ψαχνει επιθετικο ψηλο τοτε ο Μπερμπατοφ και ο αλλος απο Κυπρο μαλλον ηταν απλα φημες των αρδ , οποτε πασο. Ουτε μεσα στην ΠΑΕ ειμαι ουτε εχω κολλητο τον μπατζανακη του περιπτερα του οδηγου της ανιψιας του Σαββιδη. Απλα σχολιαζω τα ονοματα που γραφονται στον τυπο αλλα και εδω μεσα που δεν κολλανε μεταξυ τους στο τι θελουμε.
2. Η ελευση Jones δε με χαλαει καθολου. Απεναντιας και μακαρι να ερθει . Απλα μου φαινεται λιγο προχειρο να παρουμε ενα ακομα αμ. χαφ και να παιξει ο Maduro σεντερ μπακ που επισης ειναι αμ. χαφ . (Το αν το γραφει η οχι το football manager δεν το σχολιαζω καθολου)
3. Το να κινηθουμε για Στοικοβιτς εξηγησα πολυ καλα γιατι το γραφω. Τοσο ο Χακομπο μια βδομαδα πριν εμοιαζε τελειωμενος , οσο και ο δανεισμος του Ιτανζ δειχνει οτι δεν υπολογιζεται (επισης συμφωνα με τον Ολιβαρεζ που εσυ ο ιδιος λες οτι φαινεται να ξερει τι γραφει , ο Ιτανζ δεν γυρναει) . Γιατι να μην χτυπησω Στοικοβιτς και να φυγει ο Χακομπο που για πολλοστη φορα καταφερε και τα εκανε κωλο ? Ετσι και τον Στεφενς ισχυροποιω και περναω μυνημα περι πειθαρχειας στην υπολοιπη ομαδα. Το αν λεγεται προγραμματισμος αυτο δεν ξερω , αλλα ξερω οτι με τον Χακομπο το εχουμε δει πολλες φορες το εργο. Δεν κρινω τα προσοντα του σαν τερματοφυλακα αλλα τα μυαλα του. Επισης τον προγραμματισμο τον ειδα οταν πηραμε 2 αρ. μπακ και ακομα ο Λινο μας ξελασπωνει , αλλα και στα σεντερ μπακ που παιζουμε με τον Τζαβελλα και τον Κατσουρανη. Ακομα και για να απαντησω στο οτι πρεπει να παιρνουμε ακριβως αυτο που χρειαζομαστε την καταλληλη χρονικη στιγμη εγω λεω οτι αυτην την χρονικη στιγμη θελουμε σεντερ μπακ αλλα δεν φαινεται να κανουμε κινηση.
Τελος παντων μπορει ΟΛΑ τα παραπανω να μην εχουν καμμια σημασια διοτι και περυσι αλλα εγραφε ο τυπος και αλλους πηραμε
πραγματικά τσάμπα χάνουμε χρόνο να σχολιάζουμε την οποιαδήποτε αρδια
πολλοι απο αυτούς προτάθηκαν, δε ξέρεις τι θέλει ο προπονητής, σε ποιον ειμαστε πιο κοντα
υπαρχει οπως φαινεται ενας σχεδιασμος καλυτερος απο αλλες περιοδους
καμια αλλη ομαδα δεν ενισχυθηκε ετσι
το να ερχομαστε σ αντιπαραθεση ακομα και φιλικά, για το τι εγραψε ο ενας η ο αλλος αρδ ο οποιος μπορει απλα να γραφει εικασιες, ε αναλωνομαστε χωρις λογο
ταμειο θα γινει σε μια βδομαδα
μεχρι τοτε, μπορουμε να μιλαμε για οτι υπαρχει επισημο, για τα αλλα δε θα κατσω να κραξω κανεναν
Συμφωνώ με soflodora, κοίτα καλύτερα τα γεγονότα κι εμπιστέψου την κρίση σου περισσότερο από όσο εμπιστεύεσαι αυτά που διαβάζεις στον τύπο.kritikos44 έγραψε:Φιλε soflodora
1. Aν ο ΠΑΟΚ δεν ψαχνει επιθετικο ψηλο τοτε ο Μπερμπατοφ και ο αλλος απο Κυπρο μαλλον ηταν απλα φημες των αρδ , οποτε πασο. Ουτε μεσα στην ΠΑΕ ειμαι ουτε εχω κολλητο τον μπατζανακη του περιπτερα του οδηγου της ανιψιας του Σαββιδη. Απλα σχολιαζω τα ονοματα που γραφονται στον τυπο αλλα και εδω μεσα που δεν κολλανε μεταξυ τους στο τι θελουμε.
2. Η ελευση Jones δε με χαλαει καθολου. Απεναντιας και μακαρι να ερθει . Απλα μου φαινεται λιγο προχειρο να παρουμε ενα ακομα αμ. χαφ και να παιξει ο Maduro σεντερ μπακ που επισης ειναι αμ. χαφ . (Το αν το γραφει η οχι το football manager δεν το σχολιαζω καθολου)
3. Το να κινηθουμε για Στοικοβιτς εξηγησα πολυ καλα γιατι το γραφω. Τοσο ο Χακομπο μια βδομαδα πριν εμοιαζε τελειωμενος , οσο και ο δανεισμος του Ιτανζ δειχνει οτι δεν υπολογιζεται (επισης συμφωνα με τον Ολιβαρεζ που εσυ ο ιδιος λες οτι φαινεται να ξερει τι γραφει , ο Ιτανζ δεν γυρναει) . Γιατι να μην χτυπησω Στοικοβιτς και να φυγει ο Χακομπο που για πολλοστη φορα καταφερε και τα εκανε κωλο ? Ετσι και τον Στεφενς ισχυροποιω και περναω μυνημα περι πειθαρχειας στην υπολοιπη ομαδα. Το αν λεγεται προγραμματισμος αυτο δεν ξερω , αλλα ξερω οτι με τον Χακομπο το εχουμε δει πολλες φορες το εργο. Δεν κρινω τα προσοντα του σαν τερματοφυλακα αλλα τα μυαλα του. Επισης τον προγραμματισμο τον ειδα οταν πηραμε 2 αρ. μπακ και ακομα ο Λινο μας ξελασπωνει , αλλα και στα σεντερ μπακ που παιζουμε με τον Τζαβελλα και τον Κατσουρανη. Ακομα και για να απαντησω στο οτι πρεπει να παιρνουμε ακριβως αυτο που χρειαζομαστε την καταλληλη χρονικη στιγμη εγω λεω οτι αυτην την χρονικη στιγμη θελουμε σεντερ μπακ αλλα δεν φαινεται να κανουμε κινηση.
Τελος παντων μπορει ΟΛΑ τα παραπανω να μην εχουν καμμια σημασια διοτι και περυσι αλλα εγραφε ο τυπος και αλλους πηραμε
- GiorgosAtha
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιον πείραξε το στυλ του προηγούμενου post μου. Απλά θεωρώ μέγα λάθος σε μια ομάδα όπως εμείς να "σπαταλάμε" λεφτά τα οποία μπορούν να πάνε αλλού που τα έχουμε ανάγκη μόνο και μόνο για την πιθανότητα να τραυματιστεί ο Γλυκος -χτύπα ξύλο το παιδί-! Ο αναπληρωματικός γι αυτό τον λόγο είναι αναπληρωματικός... γιατί είναι 1+ επίπεδο κάτω από τον βασικό σου και είναι πιθανό να παίρνει λιγότερα από τον βασικό σου. Αλλιώς θα ήταν αυτός βασικός. Βάλτε κάτω όλες τις ομάδες ανά την Ευρώπη... καμία -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτές για άλλους λόγους βλ. Real M.- ο αναπληρωματικός δεν είναι ισάξιος -πόσο μάλλον καλύτερος- (μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια) από τον βασικό.
Δια ταύτα... Δεν θα με πείραζε -βάση των σημερινών δεδομένων- η τριάδα μας να ήταν πχ. Γλύκος - Γιακουμής - Κ20... Το να πάω να πληρώσω μισθό διεθνή για να πάρω έναν που κατά πάσα πιθανότητα θα μου γυαλίζει τον πάγκο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω 2 τερματάδες ισάξιους και δεν φοβάμαι να τραυματιστεί κάποιος... ε, είναι λάθος! Προτιμώ αυτά τα λεφτά να τα δώσω extra στον Vossen και τον κάθε Vossen που έχω ανάγκη ή και ακόμα να τα επενδύσω στις ακαδημίες παρά να τα σπαταλήσω για έναν που θα κάνει την δουλειά του "γυαλιστικού".

Δια ταύτα... Δεν θα με πείραζε -βάση των σημερινών δεδομένων- η τριάδα μας να ήταν πχ. Γλύκος - Γιακουμής - Κ20... Το να πάω να πληρώσω μισθό διεθνή για να πάρω έναν που κατά πάσα πιθανότητα θα μου γυαλίζει τον πάγκο μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω 2 τερματάδες ισάξιους και δεν φοβάμαι να τραυματιστεί κάποιος... ε, είναι λάθος! Προτιμώ αυτά τα λεφτά να τα δώσω extra στον Vossen και τον κάθε Vossen που έχω ανάγκη ή και ακόμα να τα επενδύσω στις ακαδημίες παρά να τα σπαταλήσω για έναν που θα κάνει την δουλειά του "γυαλιστικού".

σιγά ρε τι ζητάς συγνώμη?
δεν συμφωνούμε αλλά δεν υπάρχει και λόγος να ζητάς συγνώμη...
τις απόψεις μας λέμε εδώ μέσα....
αν είναι όλοι να λέμε τα ίδια δεν έχει νόημα
δεν συμφωνούμε αλλά δεν υπάρχει και λόγος να ζητάς συγνώμη...
τις απόψεις μας λέμε εδώ μέσα....
αν είναι όλοι να λέμε τα ίδια δεν έχει νόημα
- Ekatnetworkltd
Έτσι είναι++++++++++++++++++++++++++++++1926+++++GiorgosAtha έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιον πείραξε το στυλ του προηγούμενου post μου. Απλά θεωρώ μέγα λάθος σε μια ομάδα όπως εμείς να "σπαταλάμε" λεφτά τα οποία μπορούν να πάνε αλλού που τα έχουμε ανάγκη μόνο και μόνο για την πιθανότητα να τραυματιστεί ο Γλυκος -χτύπα ξύλο το παιδί-! Ο αναπληρωματικός γι αυτό τον λόγο είναι αναπληρωματικός... γιατί είναι 1+ επίπεδο κάτω από τον βασικό σου και είναι πιθανό να παίρνει λιγότερα από τον βασικό σου. Αλλιώς θα ήταν αυτός βασικός. Βάλτε κάτω όλες τις ομάδες ανά την Ευρώπη... καμία -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτές για άλλους λόγους βλ. Real M.- ο αναπληρωματικός δεν είναι ισάξιος -πόσο μάλλον καλύτερος- (μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια) από τον βασικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Τζόνς είναι πολύ καλός παίκτης. Μήν είμαστε υπερβολικοί Μαντούρο, και ιδιαίτερα Μάρτενς πριν τρεία χρόνια δε ερχόντουσαν ούτε με σφαίρες στον ΠΑΟΚ. Το καλό είναι ότι αυτοί είναι σταθεροί παίκτες και όχι μια του ύψους μια του βάθους όπως η πλειονότητα των φανταζί παικτών. Άν και ο σέντερ φόρ είναι στο ίδιο μήκος κύματος, θεωρώ ότι έχουμε κάνει την πιο ουσιώδη μεταγραφική μας ενίσχυση.
- john4serres
Στον ΠΑΟΚ στέλνουν τον διεθνή επιθετικό Βαλέρι Μποζίνοφ Βουλγαρικά ΜΜΕ και αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο!
Ο 27χρονος που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, τον Ιανουάριο του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός τα τελευταία χρόνια στις Λέτσε, Βερόνα και Βιτσέντσα και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.
Ο Μποζίνοφ είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Δικέφαλο, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λέτσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Πάρμα Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Παράλληλα, μετρά 42 συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική Βουλγαρίας.
πηγη: http://inpaok.com/158890/%CF%83%CF%84%C ... %BF%CF%86/
Ο 27χρονος που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα, τον Ιανουάριο του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός τα τελευταία χρόνια στις Λέτσε, Βερόνα και Βιτσέντσα και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.
Ο Μποζίνοφ είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Δικέφαλο, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λέτσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Πάρμα Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Παράλληλα, μετρά 42 συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική Βουλγαρίας.
πηγη: http://inpaok.com/158890/%CF%83%CF%84%C ... %BF%CF%86/
- GiorgosAtha
Αν δώσουμε βάση στα δημοσιεύματα από Βουλγαρία έχουμε πάρει 20 παίχτες
Τελευταίο παράδειγμα ο Ferarresso... ήρθε αυτή η ψυχή ή ακόμα περιμένει στα ΚΤΕΛ?

Κανένας λόγος να ζητάς συγγνώμη...GiorgosAtha έγραψε:Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιον πείραξε το στυλ του προηγούμενου post μου. Απλά θεωρώ μέγα λάθος σε μια ομάδα όπως εμείς να "σπαταλάμε" λεφτά τα οποία μπορούν να πάνε αλλού που τα έχουμε ανάγκη μόνο και μόνο για την πιθανότητα να τραυματιστεί ο Γλυκος -χτύπα ξύλο το παιδί-! Ο αναπληρωματικός γι αυτό τον λόγο είναι αναπληρωματικός... γιατί είναι 1+ επίπεδο κάτω από τον βασικό σου και είναι πιθανό να παίρνει λιγότερα από τον βασικό σου. Αλλιώς θα ήταν αυτός βασικός. Βάλτε κάτω όλες τις ομάδες ανά την Ευρώπη... καμία -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτές για άλλους λόγους βλ. Real M.- ο αναπληρωματικός δεν είναι ισάξιος -πόσο μάλλον καλύτερος- (μέχρι αποδείξεως του εναντίου βέβαια) από τον βασικό.
- SePuLtUrA_4_
Ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο μποζινοφ? Παλια που τον θυμάμαι ηταν μεγαλη παιχτουρα
- PaokPatraG4
4 μηνες ανενεργος τουλαχιστον.....χωρις ομαδα απο το καλοκαιρι....και οχι μονο 4 μηνες παραπανω δηλαδη λογω καλοκαιριου.....καποτε ηταν καλο ονομα...πλεον κανει διακοπες.....SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο μποζινοφ? Παλια που τον θυμάμαι ηταν μεγαλη παιχτουρα
Δεν με χαλούσε να έρθει μέχρι καλοκαιρι δοκιμαστικά με λίγα χρήματα κ αν ικανοποιήσει να επεκταθεί το συμβόλαιο του.. Ανεξάρτητα απο το με το φορ που θα πάρουμε.. Αλλα βουλγαρικός Πάπας ειναι μάλλον...PaokPatraG4 έγραψε:4 μηνες ανενεργος τουλαχιστον.....χωρις ομαδα απο το καλοκαιρι....και οχι μονο 4 μηνες παραπανω δηλαδη λογω καλοκαιριου.....καποτε ηταν καλο ονομα...πλεον κανει διακοπες.....SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο μποζινοφ? Παλια που τον θυμάμαι ηταν μεγαλη παιχτουρα
- pisakaipoupoula
Πριν 10 χρόνια θεωρούταν δίκαια μέσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης κ τεράστιο πουλέν στο μάνατζερ....του 2005...Γιουβε, Μιλαν, Τσελσι κάποτε δώσαν μάχη γι αυτόν...SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ξερουμε σε τι κατασταση ειναι ο μποζινοφ? Παλια που τον θυμάμαι ηταν μεγαλη παιχτουρα
Πλέον όμως δεν είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αν ο Νίνης θυμίζει παλαίμαχο στα 23 του αυτός θυμίζει πρώην παλαίμαχο χ 10 στα 28 του.