Oli γερά πάρε μας τα μυαλά!Asimos έγραψε:Ο Ολι έτσι όπως το παει θα φάει ξύλο. Απο ποιον δεν ξέρω!
Πλάκα κανω...
Συνέχισε το έργο σου...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oli γερά πάρε μας τα μυαλά!Asimos έγραψε:Ο Ολι έτσι όπως το παει θα φάει ξύλο. Απο ποιον δεν ξέρω!
Πλάκα κανω...
Συνέχισε το έργο σου...
Καλυτερα ΜΟΡΑΕΣ.Ακουγεται οτι ειναι καλυτερος.olivares έγραψε:Καταθέσαμε ταβανάτη προσφορά για Φόσεν με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και αν τη φτύσουν κι αυτή τότε θα στραφούμε στην παράλληλη διαλεχτή περίπτωση του Μοράες σε αντίστοιχα μεγέθη η οποία δεν είναι καθόλου απλή με τον Σέλουκ να διευθύνει τον πλειστηριασμό.
Επίσης πληθαίνουν τα δημοσιέυματα από Αμέρικα ότι αν ο Jones δεν βρεί σύντομα ομάδα ξεχνάει την κλήση στην εθνική ΟΥ.ΕΣ.Α.!olivares έγραψε:Καταθέσαμε ταβανάτη προσφορά για Φόσεν με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και αν τη φτύσουν κι αυτή τότε θα στραφούμε στην παράλληλη διαλεχτή περίπτωση του Μοράες σε αντίστοιχα μεγέθη η οποία δεν είναι καθόλου απλή με τον Σέλουκ να διευθύνει τον πλειστηριασμό.
μεχρι ποτε θα ξερουμε?για στοικοβιτς γιατι δεν παμε?λογω γλυκου?olivares έγραψε:Καταθέσαμε ταβανάτη προσφορά για Φόσεν με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και αν τη φτύσουν κι αυτή τότε θα στραφούμε στην παράλληλη διαλεχτή περίπτωση του Μοράες σε αντίστοιχα μεγέθη η οποία δεν είναι καθόλου απλή με τον Σέλουκ να διευθύνει τον πλειστηριασμό.
Εμένα μου θυμίζει το συμπατριώτη του το Βίλμοτς. Αν είναι τόσο @@δάτος, μας κάνει...K_geo έγραψε:Φόσεν - Χούντελαρ