13.Íñigo López Montaña
- ΑποστόληςΑ
Re: 13.Íñigo López Montaña
Parolos έγραψε:Έτσι λες εσύ προφανώς..
Το καλοκαίρι διαφώνησα με 3 αποκτήματα, +τον Σκόνδρα για τη χειρονομία και μόνο όχι ποδοσφαιρικά!
είσαι σίγουρος για αυτό;
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο Λόπεζ πήρε τις λιγότερες ευκαιρίες απ' όλους. Δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Ήρθε και πηγαίνει σε ομάδα Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κάτι δε μου κολλάει στην περίπτωσή του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνία στο πρόσωπό του; Πότε προλάβαμε να τον κρίνουμε παικτικά; Δηλαδή προτιμάμε Κατσικά ή Τζαβέλλα;
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ειρωνία στο πρόσωπό του; Πότε προλάβαμε να τον κρίνουμε παικτικά; Δηλαδή προτιμάμε Κατσικά ή Τζαβέλλα;
Parolos έγραψε:Εσύ είσαι σίγουρος οτι ζήτησα τα ρέστα ποτέ?
όχι

εγώ να δεις τι μαραγαριτάρια έχω γράψει κατα καιρούς......

Όσο και να ψάξεις δε ζήτησα ποτέ..
Ποια μαργαριτάρια έγραψες βρε?
Το οτι ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος, ο Λόπεζ, ο Σκόνδρας κι ο Νίνης συμβάλλουν για ένα καλύτερο ρόστερ από το γαύρο?
Όχι ρε μια χαρά τα λεγες..
Απλά ο Στέφενς έχει άλλη άποψη.. κι αυτός γκρινιάρης και θέλει το κακό του ΠΑΟΚ.
Ποια μαργαριτάρια έγραψες βρε?
Το οτι ο Τζιόλης, ο Σπυρόπουλος, ο Λόπεζ, ο Σκόνδρας κι ο Νίνης συμβάλλουν για ένα καλύτερο ρόστερ από το γαύρο?
Όχι ρε μια χαρά τα λεγες..
Απλά ο Στέφενς έχει άλλη άποψη.. κι αυτός γκρινιάρης και θέλει το κακό του ΠΑΟΚ.
για Σπυρόπουλο κάνεις μεγα λάθος.
για Τζιώλη, Σκόνδρα είχα και έχω θετική άποψη για το οικονομικό τους επίπεδο
για Νίνη τον περίμενα καλύτερο,
για Λόπεθ είπαμε...
τώρα με κάνεις να κάνω ctrl+v βέβαια, αλλά επιγραμματικά αναφέρω τα αμαν που βρήκαμε το Βίτορ και το τεράστιο ρίσκο του Λουκά....
εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οκ, όλα καλά, αλλά συγνώμη για το σας τα λεγα ρε Πάρολε;;;

για Τζιώλη, Σκόνδρα είχα και έχω θετική άποψη για το οικονομικό τους επίπεδο
για Νίνη τον περίμενα καλύτερο,
για Λόπεθ είπαμε...
τώρα με κάνεις να κάνω ctrl+v βέβαια, αλλά επιγραμματικά αναφέρω τα αμαν που βρήκαμε το Βίτορ και το τεράστιο ρίσκο του Λουκά....

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οκ, όλα καλά, αλλά συγνώμη για το σας τα λεγα ρε Πάρολε;;;

Όχι , αλλά νομίζω έχω δείξει πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα βλέπουν όλα αρνητικά, ούτε λέω την άποψή μου με σκοπό το "σαςταλεγα".
Για Μάρτενς και Μαντούρο μόνο θετικά έχω να πω για παράδειγμα.
Ναι για Βίτορ είχα αμφιβολίες, και για Λούκας διαφώνησα με το ρίσκο των 700χιλιάδων για μεταγραφή, μου φάνηκε μεγάλο το ποσό. Όσο για τους υπόλοιπους έδειξαν οι ίδιοι οτι δεν είναι για τον 2ο ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Γενικά τώρα πλέον που οι μεταγραφές είναι επιλογές του προπονητή έχω το κεφάλι μου ήσυχο να το πω έτσι..
Για Μάρτενς και Μαντούρο μόνο θετικά έχω να πω για παράδειγμα.
Ναι για Βίτορ είχα αμφιβολίες, και για Λούκας διαφώνησα με το ρίσκο των 700χιλιάδων για μεταγραφή, μου φάνηκε μεγάλο το ποσό. Όσο για τους υπόλοιπους έδειξαν οι ίδιοι οτι δεν είναι για τον 2ο ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Γενικά τώρα πλέον που οι μεταγραφές είναι επιλογές του προπονητή έχω το κεφάλι μου ήσυχο να το πω έτσι..
Στο καλό, ψηλέ. Κατατάσσεσαι στην κατηγορία των "Βιβιανοειδών". Ήρθες, μας έβγαλες τα μάτια, φεύγεις. Καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου.
Parolos έγραψε:Εγώ που είμαι ο συγκεκριμένος αυτός που αναφέρει ο Sick στο ποστ που παρέθεσες Στέφανε γιατί δε ζήτησα το βραβείο "σαςταλεγα" ΠΟΤΕ?
Το έκανες μόλις τώρα.
Parolos έγραψε:Τελικά αυτό ήθελα να πετύχω ή έλεγα την άποψή μου που αποδείχτηκε σωστή για το καλό αγωνιστικό της ομάδας??
Αυτό που παραδέχτηκα είναι το σκεπτικό του Sick: «Πώς μπορείς να γράφεις άποψη για ποδοσφαιριστή που δεν έχεις δει να αγωνίζεται»; Ο Sick το ενίσχυσε «που δεν έχεις δει να αγωνίζεται στην ομάδα σου». Ασχέτως αν αυτή αποδειχτεί σωστή ή λάθος, αυτή πλέον βασίζεται σε ελλειπή κριτήρια (την - ομοίως διαμορφωμένη - «άποψη» των ΑΡΔ, το «βιογραφικό», το ένστικτο

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι έσβησα το όνομά σου από την παράθεση, ακριβώς για να μήν σε προσβάλλω προσωπικά, αφού το ζητούμενο είναι να κρίνουμε συμπεριφορές, όχι ανθρώπους.
Και το «σαςτάλεγα» είναι βραβείο όταν στο απονέμουν οι άλλοι. Όταν το απονέμεις στον εαυτό σου το αποκαλώ, μεταξύ σοβαρού και αστείου, «αμάρτημα». Ειδικά για τον συμπαθή Ινίγκο, σε ποιόν να το πρωτοαπονείμεις; Θα έπρεπε να φτιάξουμε όχι βάθρο, εξέδρα, για να χωρέσουν όλοι όσοι θεωρούσαν (ασχέτως πώς) τον παίκτη μή ικανό για βασικό στον ΠΑΟΚ.
- theodorsalonika
potamda έγραψε:Ο Λόπεζ πήρε τις λιγότερες ευκαιρίες απ' όλους. Δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην ομάδα. Ήρθε και πηγαίνει σε ομάδα Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κάτι δε μου κολλάει στην περίπτωσή του.
συμφωνω....επρεπε να δωθουν ευκαιριες...