Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Αδερφια το ονομα Markus Rosenberg απο που προερχεται....;;;;Ποιος ειπε οτι ενδιαφερομαστε για τον συγκεκριμενο παιχτη....;;;;Τον θυμαμαι απο Werder ειναι περισσοτερο περιφερειακος επιθετικος....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι ρε συ γκεο δε νομιζω να θυμαμαι τοσο λαθος...το σιγουρο ειναι οτι περασε 2 μακροχρονιους τραυματισμους...τελευταια φορα που επαιξε μπαλα ηταν στη χοφενχαιμ...στη σαλκε δεν εχει παιξει τα τελευταια 2 χρονια...

τελος παντων προσωπικα σαν επιλογη με ξυνιζει...ιδιως για δανεικος απο τη στιγμη που εχει να παιξει 2 χρονια...δεν καταλαβαινω το σκεπτικο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

olivares έγραψε:Sera έχει ληθεί η απόφαση απόκτησης περιφερειακού επιθετικού πολλαπλών χρήσεων και όχι κλασσικού φορ περιοχής και εκεί θα επενδυθεί όλο το υπόλοιπο κεφάλαιο με λίγα ψίχουλα να μένουν για τη συμφωνία με τον τερματοφύλακα, ενώ προς και δική μου λύπη δεν θα κινηθούμε για στόπερ παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Δε ξερω ποιο ειναι το υπολοιπο διαθεσιμο κεφαλαιο φανταζομαι ομως οτι με δεδομενο τα 3 διαθεσιμα μυρια να εχουν μειωθει κατα 250+εφορια για μαντουρο και 300 αγορα +350 συμβολαιο+εφορια για μαρτενς τοτε μενουν αρκετα για τον επιθετικο.
Δε νομιζω οτι ο νιγηριανος να θελει πανω απο 300+εφορια για το υπολοιπο της σεζον,κανω λαθος?
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

εε ναι ενταξει , χτιζεις ομαδα και παιρνεις εναν που εχει ενα παιξει 2 χρονια και
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:οχι ρε συ γκεο δε νομιζω να θυμαμαι τοσο λαθος...το σιγουρο ειναι οτι περασε 2 μακροχρονιους τραυματισμους...τελευταια φορα που επαιξε μπαλα ηταν στη χοφενχαιμ...στη σαλκε δεν εχει παιξει τα τελευταια 2 χρονια...

τελος παντων προσωπικα σαν επιλογη με ξυνιζει...ιδιως για δανεικος απο τη στιγμη που εχει να παιξει 2 χρονια...δεν καταλαβαινω το σκεπτικο...
και όμως, όποτε αγωνίστηκε στη Σάλκε το έκανε ώς 2ο φορ. ;)

εντάξει, το να λέμε δεν έχει παίξει είναι ψέμα. το να λέμε έχει παίξει ελάχιστα είναι πραγματικότητα.

στα άλλα δεν διαφωνώ. αλλά βάζω την παράμετρο στο σκεπτικό σου ότι είναι και παίχτης που ο Προπονητής τον ξέρει και στο παρελθόν τον είχε ξαναπροτιμήσει.................................................................................
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Να προσθέσω ότι στη λογική του Huub, που είναι σχετικά χαλαρή για τη συγκεκριμένη θέση που ήταν και η θέση του και θεωρεί ότι μπορούν να την παίξουν οι περισσότεροι λόγω του ότι επιτρέπει ακόμη και μέτρια τεχνική,
έχουμε 5 σένδερ βακ δηλ.Βίτορ, Κατσουράνη, Τζαβέλα, Κατσικά και Μαντούρο ενώ πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη και ο Τζιόλης. Για το Μαντούρο να πω ότι στην ουσία δεξιό σένδερ βακ είναι αλλά η αξιοπρεπή του τεχνική μαζί με την απλή και σωστή μεταβίβαση του κάνει τον Huub να θέλει να τον αξιοποιήσει ως αμυντικό χαφ για 2 χρόνια ακόμα για να ξεκουράζει μαζί του και με τον Κάτσε τον Τζιόλη και τον Λάζαρ που λιώσανε στον πρώτο γύρο, πριν τον επιστρέψει οριστικά πίσω όπου έδρεψε δάφνες χάρη και στην καλή του κεφαλιά φτάνοντας να παίζει ως στόπερ και στις Neverlands που μετονομάστηκαν από την κατάρα να χάνουν πάντα σε τελικό παγκοσμίου κυπέλου.

Σωστά τα λες ασμ του Λούπου στην ουσία υπάρχει διαθέσιμο ενάμισι καθαρό χαρτί για δύο ή τρεις κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ωραια χαιρομαι,θα εχουμε πολλα τις τελευταιες μερες οπως ειχα προβλεψει.

Υ.Γ Και Λουπου και Οκονσκι αλλα και φουκο Δημοπουλο με Πολυζο και Παπαπαναγη,ομαδαρα τοτε η μπαρτσα του βαρδινογιαννη. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Θεωρω οτι με 1,5 χαρτι,οπως λεει οτι διαθετουμε ακομα ο ολι κ με το γεγονος οτι παμε για δανεικους,τοτε μπορουμε ανετα να παμε κ για ροζενμπεργκ-ομπασι και για 2ο τερματοφυλακα..θα ηθελα κ σεντερ μπακ αλλα αφου ο χουμπ λεει οχι περιμενω το καλοκαίρι..
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Φίλε Oli έχω μια χρόνια απορία όσον αφορά τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ κ θα ήθελα μου απαντήσεις αν θέλεις..
Η διαδικασία απόκτησης παικτών γίνεται από ότι καταλαβαίνω κυρίως μέσω προτάσεων μάνατζερ..
Η ερώτηση μου είναι: Τμήμα scouting διαθέτει η ΠΑΕ ? κ κατά πόσο παίζει ενεργό ρόλο?

επίσης αν γνωρίζεις θα κάνουμε κίνηση για Λαγό ή θα τον αφήσουμε για την ξαδερφούλα??
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τί έγινε ρε παιδιά βλέπουν κι άλλοι οτι θέλουμε σεντερ μπακ?
Κι ο Όλι? Κι ο obanebane?
Και νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος άμπαλος εδώ μέσα που δε βλέπει τις άριστες τοποθετήσεις Κατσουράνη-Τζαβέλα..
Που δε χάνουν ποτέ παίχτη στο μαρκάρισμα..

ΥΓ: Έχετε κι εσείς υπερχρεωμένες κάρτες και πιστωτικές και θέλετε σέντερ μπακ?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι Πάρολε. αυτό είναι. :mrgreen:

πές μου ποιος σου είπε ότι ΔΕΝ θέλουμε σεντερ μπακ. Επίσης πες μου πόσοι σου είπανε ότι θέλουμε πρώτα ΦΟΡ (μεταξύ αυτών και ο Προπονητής μας). ;)

και που ξέρεις εσυ (και εγώ φυσικά) ότι δεν υπάρχει σεντερ μπακ κλεισμένο για το καλοκαίρι, ή με συνομιλίες για την απόχτηση του τότε...... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 23 Ιαν 2014, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

analog έγραψε:Φίλε Oli έχω μια χρόνια απορία όσον αφορά τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ κ θα ήθελα μου απαντήσεις αν θέλεις..
Η διαδικασία απόκτησης παικτών γίνεται από ότι καταλαβαίνω κυρίως μέσω προτάσεων μάνατζερ..
Η ερώτηση μου είναι: Τμήμα scouting διαθέτει η ΠΑΕ ? κ κατά πόσο παίζει ενεργό ρόλο?

επίσης αν γνωρίζεις θα κάνουμε κίνηση για Λαγό ή θα τον αφήσουμε για την ξαδερφούλα??

Το εχω γραψει και θα το ξαναγραψω για μενα ο Λαγος ειναι ιδανικος αντι Λαζαρ.
Εχει ενα αρνητικο ομως ειναι βαζελος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με το 1,5 χαρτί θα πληρώσουμε τα συμβόλαια των παικτών για το δεύτερο μισό της σεζόν και το κόστος κτήσης τους από την ομάδα τους. Επειδή το τελευταίο μπορεί να παίζει σε μεγάλο εύρος δεν είναι εύκολο να καταλήξουμε γρήγορα κάπου. Γι' αυτό πιθανόν περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή που το κόστος θα πέσει (λογικά).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο το....πληκτρολόγιο μου το πήρες τρελοαρχηγέ!

ΥΓ: πάντως να θέσουμε και το ερώτημα, ποια γραμμή μπορεί να δέσει πιο γρήγορα. η αμυντική ή η επιθετική; γιατί εγώ πιστεύω ότι για να στρώσεις σωστή επίθεση χρειάζεσαι αρκετά περισσότερο χρόνο...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 23 Ιαν 2014, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κ_Geo
Θες κι εσύ σέντερ μπακ ?
Πιστωτικό υπόλοιπο στην τράπεζα αρνητικό έχεις? Γιατί αλλιώς δε θα θελες σεντερ μπακ.. :lol: :lol:

Πήγαινε πιο πίσω να δεις ποιος-οι δε θέλουν σέντερ μπακ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”