14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Η απόδοση του Δημητράκη και η πεντάρα έχουν σχέση αίτιου-αιτιατού θεωρώ. Και ναι, την απόλαυσα την πεντάρα και την κερκίδα και την ενδεκάδα μας.
Μην τρελαίνεσαι, πλακίτσα κάνουμε.

σημερ α περαν των γκολ ηταν και θετικότατος και κινητικος, ισως βοηθησε η ξεκουραση....
- PAOK_Antarctica
"Κοντέ" εγώ σε πιστεύω!!! Συνέχισε!!! Δεν είσαι το κάτι ιδιάιτερο αλλά το γκολ το έχεις όταν τρυπώνεις, έχεις κέφια και είσαι ξεκούραστος!!!
Πάντα όμως τα δίνεις όλα και αυτό μου αρκέι!!!
Πάντα όμως τα δίνεις όλα και αυτό μου αρκέι!!!
το γκολ που εβαλε στην 4 μπροστα ειχαν προλαβει να μπουν οι οπαδοι??? 
μπραβο για σημερα MVP!!

μπραβο για σημερα MVP!!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Ekatnetworkltd
Σήμερα φάνηκε ότι ήσουν ξεκούραστος με τα δυο γκολάκια που έβαλες!Να σου πω την αλήθεια Μήτσο δεν τρελένομαι και για την πάρτη σου πλέον!Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και ξεφεύγει και εσύ μένεις στάσιμος!Απλά πιστεύω οτι σίγουρα είσαι ΠΑΟΚΞΑΚΗ απο τα λίγα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Μακεδνός έγραψε:Η απόδοση του Δημητράκη και η τεσσάρα έχουν σχέση αίτιου-αιτιατού θεωρώ. Και ναι, την απόλαυσα την τεσσάρα και την κερκίδα και την ενδεκάδα μας.

Πλεον ο ψυχιατρος ειναι απαραιτητος
http://inpaok.com/159223/%CE%B5%CF%80%C ... %BF%CE%BA/
Επίθεση-ντροπή για τον ΠΑΟΚ!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες του ΙΝΡΑΟΚ. Ένα περιστατικό που καταδεικνύει ότι έχουν παρεξηγηθεί… ρόλοι μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οπαδός του ΠΑΟΚ πήδηξε τα κάγκελα μεταξύ των θυρών 4 και 5 (προερχόμενος από τη θύρα 4 ) και χτύπησε φίλαθλο που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τη θύρα 5.
Ξέρετε γιατί; Διότι ο φίλαθλος στη θύρα 5 αποδοκίμασε όσους αποδοκίμαζαν τον Σαλπιγγίδη όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.
Η ιστορία έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες (κάποιοι εκ των οποίων επικοινώνησαν με το ΙΝΡΑΟΚ) ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση ήταν τυφλός!!!
Φίλαθλοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προστάτεψαν τον τυφλό ουρλιάζοντας στον επιτιθέμενο ότι δεν μπορεί να αμυνθεί επειδή είναι τυφλός, για να λάβουν την εξής απάντηση… «και που να το ξέρω εγώ ότι είναι τυφλός;» Αμέσως μετά συνοδευόμενος από 4 – 5 ακόμα που τον ακολούθησαν με πρόθεση να επιτεθούν (δεν πρόλαβαν να το κάνουν) στον συνοπαδό τους που δεν επιθυμεί αν ακούει αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, επέστρεψε στη θύρα 4.
Θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται σχόλια. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όσοι νομίζουν ότι η Τούμπα είναι τσιφλίκι τους, ότι οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί για τον ΠΑΟΚ. Όλες οι γνώμες αποδεκτές μέσα στα επιτρεπτά όρια. Κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από κανέναν.
http://inpaok.com/159223/%CE%B5%CF%80%C ... %BF%CE%BA/
Επίθεση-ντροπή για τον ΠΑΟΚ!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο πριν το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βέροια όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες του ΙΝΡΑΟΚ. Ένα περιστατικό που καταδεικνύει ότι έχουν παρεξηγηθεί… ρόλοι μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οπαδός του ΠΑΟΚ πήδηξε τα κάγκελα μεταξύ των θυρών 4 και 5 (προερχόμενος από τη θύρα 4 ) και χτύπησε φίλαθλο που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τη θύρα 5.
Ξέρετε γιατί; Διότι ο φίλαθλος στη θύρα 5 αποδοκίμασε όσους αποδοκίμαζαν τον Σαλπιγγίδη όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.
Η ιστορία έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες (κάποιοι εκ των οποίων επικοινώνησαν με το ΙΝΡΑΟΚ) ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που δέχθηκε την επίθεση ήταν τυφλός!!!
Φίλαθλοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό προστάτεψαν τον τυφλό ουρλιάζοντας στον επιτιθέμενο ότι δεν μπορεί να αμυνθεί επειδή είναι τυφλός, για να λάβουν την εξής απάντηση… «και που να το ξέρω εγώ ότι είναι τυφλός;» Αμέσως μετά συνοδευόμενος από 4 – 5 ακόμα που τον ακολούθησαν με πρόθεση να επιτεθούν (δεν πρόλαβαν να το κάνουν) στον συνοπαδό τους που δεν επιθυμεί αν ακούει αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, επέστρεψε στη θύρα 4.
Θεωρούμε ότι δεν χρειάζονται σχόλια. Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όσοι νομίζουν ότι η Τούμπα είναι τσιφλίκι τους, ότι οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί για τον ΠΑΟΚ. Όλες οι γνώμες αποδεκτές μέσα στα επιτρεπτά όρια. Κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ από κανέναν.
καταπληκτικός με ομάδες Β' Εθνικής, όπως και ο αλβανός. για εκεί είναι το επίπεδό τους.