Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
απο κατι βραζιλιανακια περιεργα που εχουν ακουστει προτιμω τον ολισε παντως.
του ολισε σημερα δεν ηταν τυχαιο λογικα και μαλλον βρεθηκε λογος να μην κανουμε βιαστικη κινηση με φορ....ισως...Γνωμη μου είναι να παρουμε αλλα οντως καλο..και όχι μετριοτητα....
του τρελο ολισε του ταιριαζει η θεση , σε σχεση με τους αλλους περιφερειακούς μας είναι μακραν ο πιο δυνατος...
του τρελο ολισε του ταιριαζει η θεση , σε σχεση με τους αλλους περιφερειακούς μας είναι μακραν ο πιο δυνατος...
- PaokPatraG4
Και εγω αυτο καταλαβα.....παιζει και να μην παρουμε CF με αυτο που ειδα σημερα.....εκτος και εαν οπως ειπες παρουμε κατι πολυ καλοMANIAKOS έγραψε:του ολισε σημερα δεν ηταν τυχαιο λογικα και μαλλον βρεθηκε λογος να μην κανουμε βιαστικη κινηση με φορ....ισως...Γνωμη μου είναι να παρουμε αλλα οντως καλο..και όχι μετριοτητα....
πίστευα οτι βγαίνει η χρονιά και χωρίς αλλη προσθήκη αμυντικού...αλλα τα τελευταία ματς μου έδειξαν οτι ειναι απαραίτητη μια κίνηση για εκεί και η μεταφορά του τζαβέλα στην φυσική του θέση..
θέλω να πιστεύω θα γίνουν άλλες δυο κινήσεις..πράγμα που θα είναι ιδανικό.
θέλω να πιστεύω θα γίνουν άλλες δυο κινήσεις..πράγμα που θα είναι ιδανικό.
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
CENTER BACK ΧΘΕΣ
-
Όταν δεν παίζει ο Κατσούρ δεν υπάρχει ηρεμία για να βγει η μπάλα από πίσω και είναι δύσκολο να βρεις μπακ με τέτοια στοιχεία.
Πάντως ο Τζόννης ο Χαϊτίνγκας δεν παίζει καθόλου στην Έβερτον και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.
Πάντως ο Τζόννης ο Χαϊτίνγκας δεν παίζει καθόλου στην Έβερτον και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.
- thanos-xanthi
αλλο ο Ολισε σε ενα ματς οπως το σημερινο, που απο καποια στιγμη και μετα ηταν χαλαρο και ροντεο
δεν ειναι σεντερ φορ, χρειαζομαστε οπωσδηποτε
οπως και σεντερ μπακ
ο Βιτορ με θλαση
και οι Κατσουρανης και Τζαβελλας πολλα λαθη, δεν ειναι σεντερ μπακ
δεν ειναι σεντερ φορ, χρειαζομαστε οπωσδηποτε
οπως και σεντερ μπακ
ο Βιτορ με θλαση
και οι Κατσουρανης και Τζαβελλας πολλα λαθη, δεν ειναι σεντερ μπακ
Burdisso που τον διώχνει η Ρόμα , η οποία θα πάρει το Heitinga..
Γράφτηκε και για το γαύρο..
Φέρτε τον χθες να τελειώνει αυτή η γελοιότητα στην άμυνα.
Γράφτηκε και για το γαύρο..
Φέρτε τον χθες να τελειώνει αυτή η γελοιότητα στην άμυνα.
Φανταζομαι οτι αμα πουμε κατι για τον Στεφενς και την εμμονη γιατι περι εμμονης προκειται πλεον να μην αποκτηθει αμυντικος θα ειμαστε γκρινιαριδες,μιζεροι,μιρλες και και και
http://juzztfootball.nl/en/spelers
δεστε λιγο αυτη τη σελιδα....ειναι αυτη που εκανε τη διαφημιση με το μαντουρο απες....
εταιρια με παικτες απο τους οποιους εχουμε ενδιαφερθει για παμπολλους.....οποτε ειναι και πηγη πιθανων στοχων...
απο που να ξεκινησω...λ;αζοβιτς ελια μαντουο κατσουρ μπακαλ καστελεν....
μπεστε και διαλεξτε...
δεστε λιγο αυτη τη σελιδα....ειναι αυτη που εκανε τη διαφημιση με το μαντουρο απες....
εταιρια με παικτες απο τους οποιους εχουμε ενδιαφερθει για παμπολλους.....οποτε ειναι και πηγη πιθανων στοχων...
απο που να ξεκινησω...λ;αζοβιτς ελια μαντουο κατσουρ μπακαλ καστελεν....
μπεστε και διαλεξτε...
Ακόμα δίνετε σημασία στο τί λέει ο Στέφενς στις συνεντεύξεις μετά τον αγώνα??? Απαντάει για τους παίκτες.
- efthimis_paok