Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

mpafos4 έγραψε:και η Τουμπα βγαζει πολυ αρρωστια,φιλε!...

αυτο δεν ειναι τωρινο... τελευταιο ματς που ειδα απο κοντα ηταν με την Καρπατυ... ακομα και τοτε, 2 χρονια πισω, υπηρχε γκρινια... στην 5 ειχα παει γιατι ειχα παει με συγγενεις.... γκρινια σε καθε λαθος πασα απο αρκετους...

μα καμια σχεση με το τωρινο... ακομα και στο ματς με την καλλονη, κατι σωστο να εκαναν οι δικοι μας παλι γκρινιαζαμε! με τον Πανιωνιο πηγα στους Πανθηρες με τον κολλητο και ηρεμησα, ειλικρινα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτοί οι οπαδοί που περιγράφετε, εδώ μέσα είναι ΕΥΤΥΧΩΣ μειονότις, ΑΚΟΜΗ.
Εγώ έχω κάνει like την Π.Α.Ε. στο Facebook και καναδυό σελίδες (για κάτι διαρκείας και φούτερ που κληρώνουν).
Αυτά που διαβάζω με προκαλούν εμετό, πραγματικά. Ο άλλος στα 40+ έβριζε μάνα συνοπαδού, σε σχόλια σε άρθρο ότι ψάχνουμε επιθετικό...

Δεν πάω Τούμπα λόγω οικονομικών..φαντάζομαι τι χάνω... Μήπως είμαι καλά εδώ που είμαι, ο ΠΑΟΚτσής του "κανένα-link-ρε-αδέρφια";;;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

εσυ να σηκωθεις να πας βολει ρε!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είδα ότι είναι δωρεάν, αλλά έχω μάθημα εκείνην την ώρα και παράλληλα δίνει ο αδερφός μου εξετάσεις για ζώνη... Πού να πρωτοπάω; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

εισαι ΠΑΟΚ εσυ ρε;;;;; Στο βολει :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα καλά τους λόγια.
Ευχαριστώ Σουρμε, για την εξήγηση σου και μάλιστα δις. Αν θυμάσαι είπα ότι μπορεί να κάνω λάθος. Σε ευχαριστώ να είσαι καλά. Ντίνο, δεν κατάλαβες. Δεν είναι το θέμα της διαφωνίας. Αλλά το ότι με στεναχωρεί πλέον. Όταν λες παράδειγμα... Υπομονή γιατί να κάνω σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Και ότι δεν χρειάζεσαι να έχεις 5 κλασεις πιο πανω απο τους άλλους. Όχι μόνο δεν απάντησε κανείς σε αυτό. Που δεν πειράζει αλλά φτάσανε να πουν στον Κωστή... Δεν θα κάνουμε τους ψυχολόγους. Μην ασχολείσαι μέχρι να δω αυτό που θέλω. Και το φοβερό. Έκαναν ποστ, το ποστ μου... Με χωρίς σχόλια με μόνο την υπογραφή από κάτω να μιλάει για Δούρειος ίππους και έξω κλπ. Εγώ δηλαδή θέλω το κακό της ομάδας. Εγώ δεν θέλω τον Στεφενς. Και μάλιστα συν οπαδοί μου συνεχίζουν να μιλάνε να γίνουν ασπίδα στον Στεφενς.

Ο καθένας βέβαια και έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή.

Φωνές που βγάζουν γκρίνια ακούγονται κάπου κάπου ως εδώ και στεναχωρεί.

Ξέρεις τι δεν ακούω άλλο? Τον παλμό της Τούμπας. Μάλλον θα είμαι πολύ μακριά.

Δεν είμαι μικρό παιδάκι.

Τέλος πάντων.

K_geo , δεν είμαι τόσο χριστιανός όσο με παρουσιάζεις η φαίνομαι. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλά πιστεύω στην άλλη ζωή. Και να μην ξεχάσω τον δημιουργό μου... Έχω το μήνυμα αυτό και τον Ιησού.
Να είστε καλά. Υγεία πάνω απ όλα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας.

ΥΣ. Σε αυτήν την έρμη ξενιτιά καθόμαστε με φίλους πότε πότε και μιλάμε για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ μας. Η νοσταλγία είναι τεράστια. Από τα τελευταία 10 Χρόνια μόνο τα τελευταία 3 μπόρεσα και ήρθα. Αγαπώ την χώρα μου και τον ΠΑΟΚ. Μια μέρα ίσως να τα πούμε από κοντά.

Να είστε καλά!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Στεναχωριεμαι που βλεπω 3-4 πολυ καλους σχολιαστες του Φορουμ να αποχωρουν σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα απο τοτε που ανοιξαν οι εγγραφες κ ειλικρινα ισως να ηταν καλυτερα αν δεν ανοιγαν,θα θυσιαζα το "πλεονεκτημα" να εκφρασω τις αποψεις μου κ τις αντιθεσεις μου αν αυτο προκαλεσε την φυγη των παιδιων,οι πιο πολλοι που μπηκαμε εδω μεσα σαν νεα μελη πιστευω οτι εγινε λογω καποιων μελων σαν τον Κατ τον Ντεσπε τον Ριαλ κ πολλων ακομα,ελπιζω να ειναι ενα μικρο διαλλειμα κ να επιστρεψετε συντομα (μαζι με πολλους αλλους που σταματησαν εδω κ καιρο)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε περιμένουμε.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

To forum αυτο ειναι προσκειμενο στον φιλαθλο. Γι αυτο σοκαρεται με οπαδικες αποψεις κατα καιρους.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η καφρίλα σοκάρει,όχι ο οπαδισμός.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

Ποια καφριλα; Τοσο ησυχος και απαθης ο κοσμος δεν παιζει να ξαναυπηρξε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Προφανως αστειευεσαι!...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Την απάθειά τους στο ή ακόμα και την αποχή τους από το γήπεδο την αντισταθμίζουν με προεόρτια ή μεθεόρτια καφρίλα αρκετοί.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

μπαφος ,οχι δεν αστειευομαι.

τι σοι προ η μεθεορτια καφριλικια εννοεις; γιατι δεν σε πιανω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς το τι κάνει αυτό το forum ή οχι, δεν θα το κρίνει ένα μέλος και κυρίως δεν θα το κρίνει κατ αυτό τον τρόπο.

Κατά δεύτερον, τα ΠΟΛΛΑ προβλήματα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου μεταφέρονται ΚΑΙ εδώ μέσα πολλές φορές. Δεν μεταφέρονται ΑΠΟ εδώ μέσα προς τα έξω. Επομένως αν στο σύνολο μεταξύ μας ως ΠΑΟΚτσήδες δεν μπορούμε να συννενοηθούμε και να βρούμε τα πατήματά μας, δεν φταίει ένα διαδικτυακό site ή φόρουμ όσο μεγάλο κι αν είναι.

Προσωπικά χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναγνωρίζεται απο τον πολύ κόσμο οτι υπάρχει θέμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι ένα βήμα προς την προσπάθεια επίλυσής τους. Αντίθετα με οτι γινόταν εδώ και πολλά χρόνια δηλαδή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”