Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από eorptol »

Το ΞΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ειναι ποιο γλυκο :):)
Η οτι παίρνουν οι άλλοι ειναι παντα καλλιτερο απο το δικό μας ακόμη και της καλλονης της μεταγραφες ζηλεύουμε :):)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και γω ρε συ στεναχωριεμαι ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ,αν συζηταμε για αυτο λεφτα του ειναι οτι θελει ας τα κανει μπορει να θελει να τα πεταξει στον Ροσενμπεργκ που αν καταλαβαινω καλα σε καποιους δεν αρεσει,μπορει να θελει να τα πεταξει στον μπερμπατοφ,μπορει να θελει να τα πεταξει στον ορλαντο τι να κανουμε τωρα,πως γιναμε ετσι ρε γαμωτο δηλαδη μονο αυτο μας νοιαζει πια αν θα γινει μεταγραφη?να αν γινει να και αν δεν γινει αντε πια με την γκρινια δεν αντεχω αλλο κανεναν Ιβαν τ ακους κανεναν,και βγες και δηλωσε οτι αυτοι ειμαστε και οποιος γουσταρει ακολουθει οποιος δεν γουσταρει να παρει playstation να παιξει και εκεινο το παιχνιδη του σατανα το football manager και να μας αφησει ησυχους,φτανει πια
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Πολλά +1926 στο ποστ σου μαύρε θάνατε γιατί πραγματικά σκεφτόμουν και εγώ να κάτσω να γράψω μια αξιολογηση για το τι έχουμε και τι δεν έχουμε δει ακόμα από την ομάδα ως τώρα αντί να συζητάμε ότι θα αλλάξω την κατάσταση με μαγικό ραβδάκι με την έλευση ενός παίκτη. Εκεί και (παρότι ασφαλώς όταν τον πρότεινα είπα το αυτονόητο ότι θα χρειαστούν 3 χρόνια χάρης για το πρωτάθλημα) θα τον περιλάβω τον Χουμπ για τη συνολική απόδοση σε πολλούς τομείς του ομαδικού αθλήματος μας. Έλα όμως που είναι εποχή μεταγραφών και για 10 μέρες ακόμα είναι λογικό να συζητάμε για την αξιολόγηση των παικτών που προτείνονται,εκείνων που διαπραγματευόμαστε, εκείνων που θέλουμε αλλά είναι δύσκολο λόγω χρονικής στιγμής και λαλα ή εκείνων που θα θέλαμε κατά την άποψη μας.
Τζούνιορ και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες και όπως και ο τρομοκράτης θα ήταν φαβορί για πρώτοι σκόρερ όπως απαιτείται από τον φορ του πρωταθλητή αλλά είναι σχεδόν αδύνατες περιπτώσεις στην πράξη καθώς στην Τουρκία έχουν κινηθεί έξυπνα με τη χαμηλή φορολογία στα συμβόλαια των αθλητών και έτσι προσελκύουν με πολύ μεγαλύτερα καθαρά ποσά τους παίκτες πράγμα που οι δικοί μας κόπανοι δε θα έκαναν ποτέ ως φορολογική κίνηση ανάπτυξης της πατρίδος μας.
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Διάβαζα πριν από λιγο την συνέντευξη του τεράστιου Γιάννη Δαμανακη!! Πόσο δίκιο έχει ρε παιδιά!
Βέβαια τότε η Παοκαρα είχε τον πρύτανη τον Ελλήνων παραγόντων,τον κορυφαίο όλων,τον Γιώργο Παντελακη που ήξερα κανταρια μπάλα.Αετισιο μάτι και μυαλό ξυράφι.Ηγετης με τα όλα του και σε ολα!
Αν είχε τα λεφτά του γουλανδρη θα έπαιρνε ευρωπαϊκό ο Παντελακης!!
Για να θυμόμαστε οι παλαιότεροι και για να μαθαίνουν οι πιο νέοι....
.............γιατί ομολογώ ότι η αντιφατικότητα λόγων και πράξεων του Σαββιδη με έχει κουράσει.Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια πράγματα....
.....δε βλέπω σχέδιο, πλάνο, τι επιδιώκουν να κάνουν .....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Fs06 έγραψε:Διάβαζα πριν από λιγο την συνέντευξη του τεράστιου Γιάννη Δαμανακη!! Πόσο δίκιο έχει ρε παιδιά!
Βέβαια τότε η Παοκαρα είχε τον πρύτανη τον Ελλήνων παραγόντων,τον κορυφαίο όλων,τον Γιώργο Παντελακη που ήξερα κανταρια μπάλα.Αετισιο μάτι και μυαλό ξυράφι.Ηγετης με τα όλα του και σε ολα!
Αν είχε τα λεφτά του γουλανδρη θα έπαιρνε ευρωπαϊκό ο Παντελακης!!
Για να θυμόμαστε οι παλαιότεροι και για να μαθαίνουν οι πιο νέοι....
.............γιατί ομολογώ ότι η αντιφατικότητα λόγων και πράξεων του Σαββιδη με έχει κουράσει.Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια πράγματα....
.....δε βλέπω σχέδιο, πλάνο, τι επιδιώκουν να κάνουν .....
Ακομα τρεχει να ισοφαριση το παλληκαρι το αυτογκολ του σε εκεινο τον τελικο,τεραστιο παθος αλλα δυστυχως αυτος δεν εριξε μπουνια σε κανεναν και ξεχαστηκε,μαζι με λεοντιαδη οι πιο παθιασμενοι παιχτες ever για να ξερουμε και τι λεμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

olivares έγραψε:Πολλά +1926 στο ποστ σου μαύρε θάνατε γιατί πραγματικά σκεφτόμουν και εγώ να κάτσω να γράψω μια αξιολογηση για το τι έχουμε και τι δεν έχουμε δει ακόμα από την ομάδα ως τώρα αντί να συζητάμε ότι θα αλλάξω την κατάσταση με μαγικό ραβδάκι με την έλευση ενός παίκτη. Εκεί και (παρότι ασφαλώς όταν τον πρότεινα είπα το αυτονόητο ότι θα χρειαστούν 3 χρόνια χάρης για το πρωτάθλημα) θα τον περιλάβω τον Χουμπ για τη συνολική απόδοση σε πολλούς τομείς του ομαδικού αθλήματος μας. Έλα όμως που είναι εποχή μεταγραφών και για 10 μέρες ακόμα είναι λογικό να συζητάμε για την αξιολόγηση των παικτών που προτείνονται,εκείνων που διαπραγματευόμαστε, εκείνων που θέλουμε αλλά είναι δύσκολο λόγω χρονικής στιγμής και λαλα ή εκείνων που θα θέλαμε κατά την άποψη μας.
Τζούνιορ και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες και όπως και ο τρομοκράτης θα ήταν φαβορί για πρώτοι σκόρερ όπως απαιτείται από τον φορ του πρωταθλητή αλλά είναι σχεδόν αδύνατες περιπτώσεις στην πράξη καθώς στην Τουρκία έχουν κινηθεί έξυπνα με τη χαμηλή φορολογία στα συμβόλαια των αθλητών και έτσι προσελκύουν με πολύ μεγαλύτερα καθαρά ποσά τους παίκτες πράγμα που οι δικοί μας κόπανοι δε θα έκαναν ποτέ ως φορολογική κίνηση ανάπτυξης της πατρίδος μας.

Έχω χάσει τίποτα;Σε ποιά συζήτηση αναφεσαι,Ολιβάρες;Δεν νομίζω πως αυτό,που βιώνουμε εδώ και μήνες,μπορεί να αποκληθεί συζήτηση.Ειδικά,όταν επιφυλάσσουμε δια εαυτούς το ρόλο του ποδοσφαιρικού παντογνώστη,που επιχειρεί να προστατέψει τον μεγαλομέτοχο σε οποιοδήποτε ζήτημα!Πραγματικά δηλαδή ο τρόπος,που περνιούνται στα ψιλά τα όσα,έστω και λίγα,θετικά κάνουν κάποιοι για τον ΠΑΟΚ,προσωπικά μου προξενεί αποστροφή.
"Ψιλοσυμπαθής ο Μάρτενς αλλά τι γίνεται ξέρω 'γω με τον πλεχτοφονιά,ρε παρεάκι,που 'δε σέβεστε το χέρι,που σας ταϊζει και τον βάζετε να πετάει λεφτά στο βρόντο;"
Θαρρείς και συμμετέχουμε σε κάποιο παιχνίδι με έπαθλο ποιος θα χλευάσει όσους βρίσκονται στην ομάδα εγκαιρότερα και αυστηρότερα,αρκούμενοι σε όποια πληροφορία βγαίνει προς τα έξω,έστω και από αποδεδειγμένα ανυπόληπτες πηγές.

Ο Βούτσινιτς υφίσταται στον ποδοσφαιρικό χάρτη;Μεγάλη μου καψούρα ανέκαθεν.
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

Αυτός ο Λαριβέι Φιλομένο με θυμίζει και με πιάνει το στομάχι μου.Με τίποτα..
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

@Ναvi
Τον δίνει η Γιουβε στην Ιντερ για να της πάρει τον Γκουαρίν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν τον δίνει σε εμάς να πάρει τον Μήτσο;Δεχόμαστε και χωρίς έξτρα φράγκα,που αναμενόμενα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε γιατο συγκεκριμένο ντίλ!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παντως και με την αποστολ που εβγαλε για το παιχνιδι με τα καπη αυριο ο χουμπ , μαλλον ειναι σαν να φωναζει να κλείσει αμεσα ο φορ , μονο ο κλαους και μετα το χαος .ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ να τελειωνουμε γισ αλλιως βλεπω τον βρυζα να βαζει φορμα και να κανει ζεσταμα για να μπει :lol: :lol: :lol: , παντως και εγω πιστευω οτι μαλλον ο ροσσενμπεργκ θα κλεισει για δανεικος και μετα νσ προσπαθήσουν να κλείσουν ονομα για το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

sourmenetes έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Δυσκολεύονται για φορ

Στον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση επιθετικού. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ερχομός ενός ικανού φορ στην Τούμπα δυσκολεύει και το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή είναι ανοιχτό.
Δεν χρειαζεται να παραθεσω και το υπολοιπο του αρθρου πιστευω....!!!!! :cry: :cry: :cry:
Ο πολεμος ειναι απ'εξω και εμεις τρωγομαστε με τα ρουχα μας...
Παρτε το χαμπαρι..
Τοσο απλα.. +++1926
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να κλεισει δανεικος μεχρι το καλοκαιρι για ποιον λογο δεν καταλαβαινω παλι...ο παιχτης ειναι χωρις παιχνιδια μεχρι να ενσωματωθει κλπ πανε παλι πισω θα ειναι η δουλεια...ποσο μαλλον απο τη στιγμη που οι "στοχοι" που μενουν ειναι σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα που σημαινει οτι δυσκολα θα παρουμε το "πικ" του...αν ειναι για να εξασφαλισουμε τη δευτερη θεση οκ...

για τον παιχτη συμφωνω με την αναλυση του ολι δηλαδη ειναι "ναι μεν αλλα"...

επισης συμφωνω και με τα λεγομενα του τζοσουα...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Sera4 έγραψε:
K_geo έγραψε:δεν νομίζω να είναι τόσο κακοί παίχτες όπως λέτε παιδιά. και οι δύο. απλά ναι, δεν είναι ΤΟ όνομα και ΟΙ παιχταράδες. αλλά είναι αρκετά αξιόλογοι παίχτες. μην είμαστε μηδενιστές. οκ, το όνομα και τη χάρη του Μπερμπάτοφ ή του Βραζιλιάνου της Μέταλιστ δεν την έχουν, αλλά είναι καλοί παίχτες. ούτε μέτριοι, ούτε κακοί. Εννοείται ότι αντί για Λαριβέι θα ήθελα τον Βούλγαρο ή τον Φόσεν πχ, αλλά αν τα $$$ είναι μεγάλη η διαφορά, δεν με χαλάει......

Joshua για το ποιός του κάνει ή όχι θα καταλάβουμε απο την κίνηση, γιατί ακόμα ας είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ ξέρουμε τι χαρακτηριστικά παίχτη ψάχνουν στην ΠΑΕ. Ποιος ξέρει, μπορεί να πιστεύει ότι με τον όγκο και τη δύναμη του Αργεντίνου καλύπτεται, ή αντίστοιχα απο την ικανότητα του Ρόσενμπεργκ να παίζει και στα άκρα.....δεν ξέρω.....τι να πω.... :? :?
ρε συ γκεο μεταξυ μας τωρα και θεωρητικα μιλωντας παντα αν θες να παρεις λαριβει υπαρχει και πιο φτηνος και ετοιμος παιχτης...αθανασιος παπαζογλου η επιστροφη και υποδοχη αποστολη στο αεροδρομιο με δυο πυρσους στο καθε χερι...8-)

ασε εσυ μην μιλας για αεροδρομιο και υποδοχες.....γιατι ακομα σε περιμενω στην υποδοχη του...
μεγαλου...
του τεραστειου...του ανεπαναληπτου...

....Σαμπεγκου.Μπαγκουρα. :mrgreen: :lol: :opaokara: :opaokara:
...που τηντελευταια στιγμη μας τον αρπαξαν μεσα απο τα χερια μας και την αγκαλια μας :( :( :lol: :lol:
μεγαλος σαμπεγκου...καλη ωρα σαν τωρα ψαχναμε τοσο καιρο για σεντερ φορ και ξαφνικα σκαει μυτη αυτη η μορφη...τον εφαγαν τα κυκλωματα και δεν δεχομαι κουβεντα...σαμπεγκου-σακης μπροστα και να αναστεναζει το διχτυ...οι αγωνες μας θα δικαιωθουν.. :ugeek: :ugeek:

υγ ακομα θυμαμαι πως προσπαθουσαν να μας τον πλασαρουν και αυτον...κλαμα :lol: :lol:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

παντως αυτο για τον Βελλιο ισχυει.
μου το επιβεβαιωσε στο καφενειο μια γρια..τι γρια... σατανογρια :mrgreen: ....αφου μου τακανε τσουρεκια για το αυριανο ματς...θα σας κανουμε..θα σας δειξουμε....''θα φατε μια πο@τσα και θα στανιαρετε'' ηταν η απαντηση του Ταγμα :mrgreen: και το ρεζουμε στο τελος της ευχαριστης κουβεντας μας ;)
τελος παντων...στο θεμα μας...
Ο πατερας του λοιπον, ειναι θετικος να ερθει,μπας και προλαβει Μουντιαλ,και αυτος θελει να παιξει μπαλλα,γιατι τελευταια, ειναι χαμενος στο πουθενα...δανεικος με οψιον αγορας και τα ρεστα...
αυτα...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:παντως αυτο για τον Βελλιο ισχυει.
μου το επιβεβαιωσε στο καφενειο μια γρια..τι γρια... σατανογρια :mrgreen: ....αφου μου τακανε τσουρεκια για το αυριανο ματς...θα σας κανουμε..θα σας δειξουμε....''θα φατε μια πο@τσα και θα στανιαρετε'' ηταν η απαντηση του Ταγμα :mrgreen: και το ρεζουμε στο τελος της ευχαριστης κουβεντας μας ;)
Ο πατερας του λοιπον, ειναι θετικος να ερθει,μπας και προλαβει Μουντιαλ,και αυτος θελει να παιξει μπαλλα,γιατι τελευταια, ειναι χαμενος στο πουθενα...δανεικος με οψιον αγορας και τα ρεστα...
αυτα...
σε προσκυνω.χααχχαχαχ ετσι απλα!!LIKE A BOSS! :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:παντως αυτο για τον Βελλιο ισχυει.
αυτα...

Μάλλον η γριά πουλούσε παραμύθι για τον πατέρα. Τι πατέρας είναι αυτός που δεν ξέρει ότι το συμβόλαιο του γιού του λήγει το καλοκαίρι; Τι οψιον λοιπόν σου τσαμπουνά; :x

Πάντως Βέλλιος πολύ καλύτερη επιλογή από Lavver, Rozenberg.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”