Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Mpoz »

ραπτοπουλος θεος μιλαμε.τρομερος!!!χαχαχααχαχαχ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ace79grpaok έγραψε:Ο ραπτοπουλος είπε οτι είμαστε κοντά σε τζιμπουρ
pgetsos έγραψε:Κρίμα, και θα τον ήθελα....

:mrgreen:

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Βιερίνια: “Ο Βιερίνια ήταν πιο τεχνίτης από εμένα, εγώ ήμουν πιο μαχητής και πιο αποτελεσματικός ίσως στην περιοχή. Το παιδί πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και ήταν και είναι πολύ αγαπητός. Ο ΠΑΟΚ μαθαίνω ότι ψάχνει για φορ. Είμαι διαθέσιμος για τους επόμενους μήνες, έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟΚ…”.

γιαννακης οκκας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: βρυζα παρτον σιγα μη σπας το κεφαλι σου με ξενους που μας κανουν τους δυσκολους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τσε νομίζω θα γινόσουν ωραίος γελοιογράφος, τα λες ωραία :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

che4 έγραψε:Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Βιερίνια: “Ο Βιερίνια ήταν πιο τεχνίτης από εμένα, εγώ ήμουν πιο μαχητής και πιο αποτελεσματικός ίσως στην περιοχή. Το παιδί πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και ήταν και είναι πολύ αγαπητός. Ο ΠΑΟΚ μαθαίνω ότι ψάχνει για φορ. Είμαι διαθέσιμος για τους επόμενους μήνες, έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟΚ…”.

γιαννακης οκκας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: βρυζα παρτον σιγα μη σπας το κεφαλι σου με ξενους που μας κανουν τους δυσκολους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μεταφορά εδώ: http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 10#p787510
:ugeek:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Sera4 έγραψε:
K_geo έγραψε:δεν νομίζω να είναι τόσο κακοί παίχτες όπως λέτε παιδιά. και οι δύο. απλά ναι, δεν είναι ΤΟ όνομα και ΟΙ παιχταράδες. αλλά είναι αρκετά αξιόλογοι παίχτες. μην είμαστε μηδενιστές. οκ, το όνομα και τη χάρη του Μπερμπάτοφ ή του Βραζιλιάνου της Μέταλιστ δεν την έχουν, αλλά είναι καλοί παίχτες. ούτε μέτριοι, ούτε κακοί. Εννοείται ότι αντί για Λαριβέι θα ήθελα τον Βούλγαρο ή τον Φόσεν πχ, αλλά αν τα $$$ είναι μεγάλη η διαφορά, δεν με χαλάει......

Joshua για το ποιός του κάνει ή όχι θα καταλάβουμε απο την κίνηση, γιατί ακόμα ας είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ ξέρουμε τι χαρακτηριστικά παίχτη ψάχνουν στην ΠΑΕ. Ποιος ξέρει, μπορεί να πιστεύει ότι με τον όγκο και τη δύναμη του Αργεντίνου καλύπτεται, ή αντίστοιχα απο την ικανότητα του Ρόσενμπεργκ να παίζει και στα άκρα.....δεν ξέρω.....τι να πω.... :? :?
ρε συ γκεο μεταξυ μας τωρα και θεωρητικα μιλωντας παντα αν θες να παρεις λαριβει υπαρχει και πιο φτηνος και ετοιμος παιχτης...αθανασιος παπαζογλου η επιστροφη και υποδοχη αποστολη στο αεροδρομιο με δυο πυρσους στο καθε χερι...8-)

ασε εσυ μην μιλας για αεροδρομιο και υποδοχες.....γιατι ακομα σε περιμενω στην υποδοχη του...
μεγαλου...
του τεραστειου...του ανεπαναληπτου...

....Σαμπεγκου.Μπαγκουρα. :mrgreen: :lol: :opaokara: :opaokara:
...που τηντελευταια στιγμη μας τον αρπαξαν μεσα απο τα χερια μας και την αγκαλια μας :( :( :lol: :lol:
LUCAS

Δημοσίευση από LUCAS »

Larrivey - Ρόζενμπεργκ- Παπαζογλου! θα γελάει ο Κλάους....άρε Βρύζα... Τελικά θσ το φάνε τον Στεφενς έτσι όπως πάνε... Το φαντασμα του Σαντος τριγυρνάει ακόμα πάνω από την Τούμπα... :lol:
[youtube]hdD0QRVd6T4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Τον Γκέκα θα πάρουμε τον Γκέκα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ale έγραψε:
che4 έγραψε:Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Βιερίνια: “Ο Βιερίνια ήταν πιο τεχνίτης από εμένα, εγώ ήμουν πιο μαχητής και πιο αποτελεσματικός ίσως στην περιοχή. Το παιδί πρόσφερε στον ΠΑΟΚ και ήταν και είναι πολύ αγαπητός. Ο ΠΑΟΚ μαθαίνω ότι ψάχνει για φορ. Είμαι διαθέσιμος για τους επόμενους μήνες, έρχομαι και αύριο στον ΠΑΟΚ…”.

Μεταφορά εδώ: http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 10#p787510
:ugeek:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

nikolasf έγραψε:Τον Γκέκα θα πάρουμε τον Γκέκα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εδώ που φτάσαμε ,για ένα εξάμηνο μια χαρά ήταν... Αλλα πήγε Ελβετία....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Χούτος παίζει ακόμα ποδόσφαιρο;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μπα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

RoMaN έγραψε:Ο Χούτος παίζει ακόμα ποδόσφαιρο;
Καλά καλά κορόιδευετε , θα σκάσει κανά μπαμ με γκεκα κ μετά να δώ...
Υ.γ τελικά ακόμα Τουρκία ειναι..δεν πήγε Γκρασχόπερς ... Ωχ ωχ
maceio

Δημοσίευση από maceio »

LUCAS έγραψε:Larrivey - Ρόζενμπεργκ- Παπαζογλου! θα γελάει ο Κλάους....άρε Βρύζα... Τελικά θσ το φάνε τον Στεφενς έτσι όπως πάνε... Το φαντασμα του Σαντος τριγυρνάει ακόμα πάνω από την Τούμπα... :lol:
[youtube]hdD0QRVd6T4[/youtube]
πολυ πετυχημενο αυτο του αλε!
παντως ο ροζενμπεργκ δεν ειναι καθολου ασχημος…στη βερντερ ζωγραφιζε
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εχω την εντύπωση οτι δεν είναι φορ περιοχής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”