Αντανακλαστικά γαρ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάλλιο αργά παρά ποτέ!eorptol έγραψε:Αποστολη περίμενα πρώτος να τσιμπησεις ,αλλα τρίτος σχολιασες:):):)
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Larrivey,θυμίζει αρκετά το Αλάνι....
δυνατός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος και τεχνικός, αλλά με καλές τοποθετήσεις και γεμίζει την περιοχή και δυνατό πόδι με καλό κεφάλι.
οκ, δεν είναι ΤΟ όνομα, ή Ο παιχταράς, αλλά είναι μια επιλογή που :
α) ΔΕΝ καπελώνει τον Κλάους, που θέλουν δεν θέλουν μερικοί ΕΙΝΑΙ ο παίχτης μας με τη μεγαλύτερη μεταπολιτική αξία ασχέτως των φετινών του επιδόσεων.
β) ΔΕΝ είναι ο παίχτης που θα χτίσεις γύρω του μια ομάδα
αλλά
γ) είναι ο παίχτης που θα σου γεμίσει την περιοχή αλλά και θα μπορεί να παίξει βασικός μόνος του στην κορυφή.
και
δ) έχει χρόνια καριέρα στο Ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι και θα προσαρμοστεί πιο εύκολα στο μεσογειακό Ελλ. πρωτάθλημα αλλά και στις κλειστές (κατενάτσιο) άμυνες που προτάσσουν πολλοί αντίπαλοι μας.....
ε) έχει μια "τρέλα¨ που μπορεί να τον κάνει να δέσει καλύτερα στη Τούμπα....
Γενικά, πιστεύω ότι είναι μια επιλογή που μπορεί να μην κάνει το μπαμ ή ντόρο (στην παρούσα, γιατί με άλλα δεδομένα θα ήταν μεταγραφή έκπληξη), αλλά θεωρώ ότι θα μπορεί να έχει ουσιαστικότατη προσφορά στην "προβληματική" επιθετική μας γραμμή......
πιστεύω ότι μπορεί να μπεί στην κατηγορία pas mal....
δυνατός, όχι ιδιαίτερα γρήγορος και τεχνικός, αλλά με καλές τοποθετήσεις και γεμίζει την περιοχή και δυνατό πόδι με καλό κεφάλι.
οκ, δεν είναι ΤΟ όνομα, ή Ο παιχταράς, αλλά είναι μια επιλογή που :
α) ΔΕΝ καπελώνει τον Κλάους, που θέλουν δεν θέλουν μερικοί ΕΙΝΑΙ ο παίχτης μας με τη μεγαλύτερη μεταπολιτική αξία ασχέτως των φετινών του επιδόσεων.
β) ΔΕΝ είναι ο παίχτης που θα χτίσεις γύρω του μια ομάδα
αλλά
γ) είναι ο παίχτης που θα σου γεμίσει την περιοχή αλλά και θα μπορεί να παίξει βασικός μόνος του στην κορυφή.
και
δ) έχει χρόνια καριέρα στο Ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι και θα προσαρμοστεί πιο εύκολα στο μεσογειακό Ελλ. πρωτάθλημα αλλά και στις κλειστές (κατενάτσιο) άμυνες που προτάσσουν πολλοί αντίπαλοι μας.....
ε) έχει μια "τρέλα¨ που μπορεί να τον κάνει να δέσει καλύτερα στη Τούμπα....

Γενικά, πιστεύω ότι είναι μια επιλογή που μπορεί να μην κάνει το μπαμ ή ντόρο (στην παρούσα, γιατί με άλλα δεδομένα θα ήταν μεταγραφή έκπληξη), αλλά θεωρώ ότι θα μπορεί να έχει ουσιαστικότατη προσφορά στην "προβληματική" επιθετική μας γραμμή......
πιστεύω ότι μπορεί να μπεί στην κατηγορία pas mal....

- ace79grpaok
ροζενμπεργκ δεν με τρελαίνει για φορ. εκτός αν τον "θέλουμε"
για να παίξει αριστερα ή πιο περιφερειακός. ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ, είναι τεχνικός και γρήγορος, δεν είναι σεντερ φορ.

- john4serres
στην βερντερ καλα επαιζε , τωρα στην μπρομ πιστευω εχει χαθει
εδιτ: 28 συμμετοχες στην πρεμιερ , για γκολ μην ρωτατε
εδιτ: 28 συμμετοχες στην πρεμιερ , για γκολ μην ρωτατε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τρί 21 Ιαν 2014, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στη Βέρντερ έπαιζε είτε άκρα είτε Περιφερειακό φόρ. 
τον θυμάμαι αρκετά καλά, είναι καλός παίχτης, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνουμε. εκτός αν ψάχνουμε κάποιον που να μπορεί να παίξει και άκρα.
επίσης έχει ένα στοιχείο που μέχρι στιγμής μόνο ο Λουκάς, ο Βούκαρος και ίσως ο ΜΜ40 έχουν, παίζει κάθετα........ακόμα και όταν τριπλάρει προσπαθεί να παίξει κατα μέτωπο στην εστία.
Δεν ξέρω, όπως είναι ο Στόχ μέχρι στιγμής, δεν θα με χαλούσε στα αριστερά αυτός, καθώς πατάει καλύτερα περιοχή. μπορεί να μην έχει τόσο δυνατά πόδια, αλλά είναι καλός παίχτης αν δεν ψάχνεις φορ κίλλερ. πχ αντι - Σαλπιγγίδης.....

τον θυμάμαι αρκετά καλά, είναι καλός παίχτης, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνουμε. εκτός αν ψάχνουμε κάποιον που να μπορεί να παίξει και άκρα.
επίσης έχει ένα στοιχείο που μέχρι στιγμής μόνο ο Λουκάς, ο Βούκαρος και ίσως ο ΜΜ40 έχουν, παίζει κάθετα........ακόμα και όταν τριπλάρει προσπαθεί να παίξει κατα μέτωπο στην εστία.
Δεν ξέρω, όπως είναι ο Στόχ μέχρι στιγμής, δεν θα με χαλούσε στα αριστερά αυτός, καθώς πατάει καλύτερα περιοχή. μπορεί να μην έχει τόσο δυνατά πόδια, αλλά είναι καλός παίχτης αν δεν ψάχνεις φορ κίλλερ. πχ αντι - Σαλπιγγίδης.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 21 Ιαν 2014, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει αν ψαχνουμε να βρουμς ελαφρυντικα σε επιλογες τυπου Λαριβει να το κλεισουμε το φορουμ και να καταπινουμε τα παντα αμασητα.Ελπιζω μονο οτι οπως οι πρωτες 2 επιλογες ειχαν προφανως την εγκριση Στεφενς το ιδιο θα γινει και με αυτη και δεν μπορω να πιστεψω οτι του κανει ο Αργεντινος.
καλυτερα με αυτους που εχουμε παρα με αλλες μετριοτητες με πιθανοτητες επιτυχιας 10-20%... :ugeek:
δεν νομίζω να είναι τόσο κακοί παίχτες όπως λέτε παιδιά. και οι δύο. απλά ναι, δεν είναι ΤΟ όνομα και ΟΙ παιχταράδες. αλλά είναι αρκετά αξιόλογοι παίχτες. μην είμαστε μηδενιστές. οκ, το όνομα και τη χάρη του Μπερμπάτοφ ή του Βραζιλιάνου της Μέταλιστ δεν την έχουν, αλλά είναι καλοί παίχτες. ούτε μέτριοι, ούτε κακοί. Εννοείται ότι αντί για Λαριβέι θα ήθελα τον Βούλγαρο ή τον Φόσεν πχ, αλλά αν τα $$$ είναι μεγάλη η διαφορά, δεν με χαλάει......
Joshua για το ποιός του κάνει ή όχι θα καταλάβουμε απο την κίνηση, γιατί ακόμα ας είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ ξέρουμε τι χαρακτηριστικά παίχτη ψάχνουν στην ΠΑΕ. Ποιος ξέρει, μπορεί να πιστεύει ότι με τον όγκο και τη δύναμη του Αργεντίνου καλύπτεται, ή αντίστοιχα απο την ικανότητα του Ρόσενμπεργκ να παίζει και στα άκρα.....δεν ξέρω.....τι να πω....

Joshua για το ποιός του κάνει ή όχι θα καταλάβουμε απο την κίνηση, γιατί ακόμα ας είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ ξέρουμε τι χαρακτηριστικά παίχτη ψάχνουν στην ΠΑΕ. Ποιος ξέρει, μπορεί να πιστεύει ότι με τον όγκο και τη δύναμη του Αργεντίνου καλύπτεται, ή αντίστοιχα απο την ικανότητα του Ρόσενμπεργκ να παίζει και στα άκρα.....δεν ξέρω.....τι να πω....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 21 Ιαν 2014, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ace79grpaok έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=WlKmMhU1GV0
λαριβει εγω βλεπω εναν φορ τανκ να μπαινει στην αντυπαλη περιοχη
με τετοια μουσικη υποκρουση ,μας κανει!!!
άσε που το πιο πιθανό είναι κανένα απο αυτά τα ονόματα να μην παίζουν καν, αλλά τεσπα....

δεκτη φιλε και συγνωμη και απο τη μερια μου τοτε...paokovios1974 έγραψε:Προσπαθω εδω και τρεις μερες να μιλησω στο φιλοτιμο του ΠΑΟΚση και βλεπω οτι οχι μονο φιλοτιμο δεν υπαρχει αλλα πηγαινουμε στα ορια του μισους,τι ειναι αυτα που λετε ρε αδερφια καταλαβενετε οταν ο βρυζας εφερνε Γκαρσια Κοντρερας, Κονσεισαο,μπακαγιοκο,μουσλιμοβιτς ηταν καλος και βαλε τα σκουλικια μες την μπριζα και τωρα φοβομαστε μην βαλει το χερι του στις μεταγραφες? Τι δηλητηριο εχουν ποτισει στα κεφαλακια σας ρε καρντασια δηλαδη δεν καταλαβενετε οτι υπαρχει στοχευμενη παραφιλολογια με σκοπο την οριστικη διχοτομηση του ΠΑΟΚ δεν το καταλαβενετε?Ο Σαβιδης ειναι βλακας που τον διατηρει στο ποστο του η νομιζετε πως δεν μπορει αν θελει να τοποθετηση καποιον αλλο στην θεση του.Συγνωμη για το προηγουμενο μου ποστ σερα γραψε ακυρο οκ?
ο βρυζας εχει δοκιμαστει σε πολλες μεταγραφικες περιοδους...τα ποσοστα επιτυχιας του ειναι κατι παραπανω απο ασχημα πιστευω δεν ξεπερνουν το 20-30%...ο δε μεταγραφικος σχεδιασμος του καλοκαιριου για τον οποιο ειχε πληρη ευθυνη αποδειχτηκε ενας απο τους χειροτερους που θα μπορουσαν να γινουν...για να μην αναφερθω σε ενα απο τα μεγαλυτερα φιασκα την περιπτωση δωνη(αληθεια ποσο κοστισε τελικα η ολη ιστορια αποζημιωση μπολονι,συμβολαιο δωνη-συνεργατων,αποζημιωσεις δωνη-συνεργατων)...
για τον δε τσιστιακοφ δεν μπαινω καν σε διαδικασια κρισης μπασκετανθρωπος ειναι ετσι και αλλιως...μπορει στην οργανωση μιας εταιρειας να ειναι καλος αλλα με μπαλα ο ανθρωπος δεν φαινεται να εχει και ιδιαιτερη σχεση...
για το σαββιδη εγραψα και αλλου πιστευω ακομα ψαχνεται και δεν εχει δειξει το πραγματικο του προσωπο...οι βαθιες τομες δεν εχουν ερθει ακομα...
ο μονος στον οποιο μπορουμε να εχουμε μια εμπιστοσυνη ειναι ο στεφενς και κανενας αλλος...
Μωρε ποιο ΤΟ ονομα και ΟΙ παικταραδες ρε παιδια;Ο μπατιροβαζελος να φαιρνει Μπεργκ,Πετριτς και Φιγκεροα και εγω με διπλασιο και τριπλασιο μπατζετ τον Λαριβει; Τα παιδια εδω μεσα ποσταραν καμια 20ρια ονοματα με καλυτερα στοιχεια και δεν μιλαμε για Ιμπραιμοβιτς και Ροναλντο μια χαρα προσγειωμενες καταστασεις και καποιοι που πληρωνονται αδρα γιαυτο δεν μπορουν να βρουν εναν παικτη της προκοπης;Ολο το καλοκαιρι ψαχναμε δεκαρι και μας εφεραν δανεικο τον Νινη,τωρα ψαχνουμε εδω και ποσο καιρο φορ να δω τι θα μας φερουν τελικα.Στεφενς παρτο πανω σου επειγοντως!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 21 Ιαν 2014, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε συ γκεο μεταξυ μας τωρα και θεωρητικα μιλωντας παντα αν θες να παρεις λαριβει υπαρχει και πιο φτηνος και ετοιμος παιχτης...αθανασιος παπαζογλου η επιστροφη και υποδοχη αποστολη στο αεροδρομιο με δυο πυρσους στο καθε χερι...K_geo έγραψε:δεν νομίζω να είναι τόσο κακοί παίχτες όπως λέτε παιδιά. και οι δύο. απλά ναι, δεν είναι ΤΟ όνομα και ΟΙ παιχταράδες. αλλά είναι αρκετά αξιόλογοι παίχτες. μην είμαστε μηδενιστές. οκ, το όνομα και τη χάρη του Μπερμπάτοφ ή του Βραζιλιάνου της Μέταλιστ δεν την έχουν, αλλά είναι καλοί παίχτες. ούτε μέτριοι, ούτε κακοί. Εννοείται ότι αντί για Λαριβέι θα ήθελα τον Βούλγαρο ή τον Φόσεν πχ, αλλά αν τα $$$ είναι μεγάλη η διαφορά, δεν με χαλάει......
Joshua για το ποιός του κάνει ή όχι θα καταλάβουμε απο την κίνηση, γιατί ακόμα ας είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ ξέρουμε τι χαρακτηριστικά παίχτη ψάχνουν στην ΠΑΕ. Ποιος ξέρει, μπορεί να πιστεύει ότι με τον όγκο και τη δύναμη του Αργεντίνου καλύπτεται, ή αντίστοιχα απο την ικανότητα του Ρόσενμπεργκ να παίζει και στα άκρα.....δεν ξέρω.....τι να πω....![]()