Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 20/9 19.00 MVP Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
2
0%
Σ.Μαλεζάς
13
2%
Μ.Σνάουτσνερ
3
0%
Φ.Δάρλας
10
2%
Π.Κοντρέρας
92
15%
Σ.Κονσε'ι'σάο
33
5%
Π.Γκαρσία
9
1%
Β.Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
169
27%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
287
46%
Α.Βιε'ι'ρίνια
11
2%
Ι.Μπακαγιόκο
1
0%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 630

Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

gagas έγραψε:φιλε σεβαστα οσα λες αλλα εγω δεν εγινα μπασκετικος ουτε λογω αντιπαλοτητας με το σκωλικα ουτε με τον γαυρο.εγω ειμαι το ιδιο παοκ και στο μπασκετ κ στο ποδοσφαιρο..κ αυτο που θυμαμαι απο παιδι μικρο ειναι νικες-ευρωπαικες και εγχωριες-και τροπαια στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο..

STA ARXIDIA MOY TON GRAFO TON SKOLIKA..K DEN ME APASXOLEI NA EIMAI PANO APO AYTON..TO MONO POY ME APASXOLEI EINAI...
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ,ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..

φιλε κι εγώ δεν παραγνωρίζω καθόλου το γεγονός ότι πραγματικά το μπάσκετ έθρεψε μια νεότερη γενιά παοκτσήδων που γεννήθηκαν στα πέτρινα χρονιατου ποδοσφαιρικού παοκ. μονο και μονο γι αυτό θα έχω κι εγώ για πάντα βαθιά το μπάσκετ στην καρδια μου. και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε όλοι στο παλατάκι κάποια στιγμή, παοκ είσαι!
:)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ξερω φιλε μου οτι θα πας στο παλατακικ οτι θα βοηθησεις την ομαδα μας..απλα ξερεις τι με πειραζει(οχι σε εσενα αλλα στη λογικη πολλων φιλαθλων μας)?οτι ολα κινουνται γυρω απο τον αρη κ πρεπει να ειμαστε πιο ψηλα απο αυτους..για μενα αυτη η ομαδα δεν υπαρχει καν,κ οπως καποιες φορες με περναει ο πανιωνιος ετσι τυχαινει να με περασει κ αυτη..ο στοχος μας θα πρεπει να ειναι να γιγαντωσουμε τις ομαδες μας ωστε ναμπορουν να περασουν βαθμολογικα τους κατω..για αυτο η παρουσια των φιλαθλων μας μονο σε ματς παοκ αρη,εμενα δεν μου λεει τπτ κ δεν αποτελει στηριξη αλλα κομπλεξισμο..αν χασω απο τον αρη κ κερδισω ολους τους αλλους θα τον περασω στη βαθμολογια και τον αρη και τον ολυμπιακο και τον παο..αυτο πρεπει να μας γινει βιωμα γιατι ειμαστε παοκ και οχι ομαδα μικροτερου βεληνεκους..
ο αρης δεν ειναι μεγεθος συγκρισιμο με τον ΠΑΟΚ.πρεπει να μπει μεσα μας αυτο..γιατι στο τελος θα καταντησουμε να ανταγωνιζομαστε στα χαμηλα αυτους..δεν ειναι τυχαιο οτι οι παλιοι βλεπανε ως αντιπαλο μονο τον ολυμπιακο..
Άβαταρ μέλους
Kardasi

Δημοσίευση από Kardasi »

gagas έγραψε:φιλε σεβαστα οσα λες αλλα εγω δεν εγινα μπασκετικος ουτε λογω αντιπαλοτητας με το σκωλικα ουτε με τον γαυρο.εγω ειμαι το ιδιο παοκ και στο μπασκετ κ στο ποδοσφαιρο..κ αυτο που θυμαμαι απο παιδι μικρο ειναι νικες-ευρωπαικες και εγχωριες-και τροπαια στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο..

STA ARXIDIA MOY TON GRAFO TON SKOLIKA..K DEN ME APASXOLEI NA EIMAI PANO APO AYTON..TO MONO POY ME APASXOLEI EINAI...
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ,ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..

+1

ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Πολυ σωστα τα λετε παιδια!Ποιος αρουλης?Ειναι καταντια να μας ενδιαφερει αυτη η ομαδιτσα!!ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΚ!!Ειδικα για παοκτσηδες οπως ειμαι εγω που δεν μεγαλωσα θεσσαλονικη αλλα ηρθα εδω σε μεγαλυτερη ηλικια πραγματικα ουτε καν με νοιαζουν τι κανει ο αρης.Γενικα πιστευω οτι αν θες να γινεσαι καλυτερος πρεπει να κοιτας μονο τους πρωτους.
Δυστυχως η πληγη στο μπασκετ ειναι οτι ο καλυτερος στοχος που μπορει να εχεις σαν ομαδα ειναι μια 3η θεση το πολυ και ετσι χανει αρκετα το ενδιαφερων του το αθλημα!Αν και για την προσπαθεια που γινεται φετος αξιζει να βοηθησουμε ολοι την ομαδα! :x
paok se eipa

Δημοσίευση από paok se eipa »

καποια πραγματα μου φενεται οτι τα ξεχναμε ευκολα.
ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος θρυλος που προκαλει θαυμασμο σοκ και τρομο.ζωντανος θρυλος δεν εγινε ομως μονο επειδη πηγαινουν 30.000
κοσμος και φωναζουν ουτε μονο για τα 19000 χιλιαδες διαρκειασ ουτε για τον κοσμο που περιμενει απο τις 5 το πρωι να παρει εισητηριο εγινε περισσοτερο για τουσ 10,000 που πηγαν στο οακα για τουσ 5000 που κανανε πορεια ομονοια-σεφ μεσα στην αθηνα γιαυτους που μπηκαν φιλαδελφεια χωρις εισητηρια για αυτους που ειναι 200 και κανουν ντου σε 1000 για αυτους για αυτους που εχουν οργωσει ολη την ελλαδα και η προταση δεν περνετε εισητηρια δεν τους λεει τιποτα για αυτους που με τα κατορθωματα τους εκαναν να δημιουργηθει ενας μυθος γυρω απο την εννοια λαος του ΠΑΟΚ.
ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ
ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Περιμενω με αγωνια την ανακοινωση Σκορδα μετα το κλαρινο που θακανουνε την Κυριακη τα ερπετα για να δω επιτελους να σταματατε να ποσταρετε σε αυτο το προσβλητικο για το μεγεθος του ΠΑΟΚ τοπικ..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

paok se eipa έγραψε:καποια πραγματα μου φενεται οτι τα ξεχναμε ευκολα.
ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ζωντανος θρυλος που προκαλει θαυμασμο σοκ και τρομο.ζωντανος θρυλος δεν εγινε ομως μονο επειδη πηγαινουν 30.000
κοσμος και φωναζουν ουτε μονο για τα 19000 χιλιαδες διαρκειασ ουτε για τον κοσμο που περιμενει απο τις 5 το πρωι να παρει εισητηριο εγινε περισσοτερο για τουσ 10,000 που πηγαν στο οακα για τουσ 5000 που κανανε πορεια ομονοια-σεφ μεσα στην αθηνα γιαυτους που μπηκαν φιλαδελφεια χωρις εισητηρια για αυτους που ειναι 200 και κανουν ντου σε 1000 για αυτους για αυτους που εχουν οργωσει ολη την ελλαδα και η προταση δεν περνετε εισητηρια δεν τους λεει τιποτα για αυτους που με τα κατορθωματα τους εκαναν να δημιουργηθει ενας μυθος γυρω απο την εννοια λαος του ΠΑΟΚ.
ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ
ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

+1000
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ το τόπικ δεν το ξανακλείνω .. το έκλεισα και είπα ότι πολύ ασχοληθήκαμε με θέμα πραγματικά ανύπαρκτο και έφαγα κράξιμο από δύο άτομα για το με πιο σκεπτικό κλείνω το θέμα κλπ .. Οπότε σας αφήνω να μιλήσετε και να ασχοληθείτε όσο θέλετε .. Ας το κλείσει άλλος αν θέλει. Και μόνο που ποστάρω σ' αυτό το τόπικ πλέον συγχίζομαι ..
Σας εύχομαι να φτάσετε να συζητάτε και για ανακοίνωση της Προοδευτικής και του Πανελευσινιακού κατά του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

+1
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash042 έγραψε:Σας περιμένω να κάνουμε ΝΤΟΥ στο Καραισκάκη με Γαύρο.
Ο Κρόκος δεν θα δώσει εισητήρια σύμφωνα με πληροφορίες.

Εδώ να μας δω.. Κλείστε θέση για μένα, κατεβαίνω!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Dimi τώρα που σε είδα .. θυμήθηκα ότι είχες ανοίξει πρόωρα τόπικ για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και σου υποσχέθηκα ότι όταν έρθει η ώρα θα το ανοίξω για να τα πούμε εκεί .. Αλλά δυστυχώς δεν ήμουν στον υπολογιστή και ανοίχθηκε νέο τόπικ (δε θυμάμαι από ποιόν) και χάλασε το γούρι και φέραμε Χ.
Αν και δεν μπορούσα να κάνω κάτι όταν γύρισα στον υπολογιστή σου ζητώ συγγνώμη που δεν πρόλαβα να το ανοίξω εγκαίρως και συγγνώμη από όλο τον Παοκτσήδικο λαό που φέραμε Χ με ΑΕΚ!

Υγ: Μη με κράξετε .. μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω.
Υγ: Γκασούλη δεν υπονοώ εσένα .. εσύ παίξε μπάλα .. αλλά εγώ το τόπικ δεν το κλειδώνω!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Χαχαχα έλα ρε Καρινίδη .. χαβαλέ κάνω ..
Πάντως δύο φορές που ήρθες στο καφέ στην 6 και είδαμε ΠΑΟΚ διπλά κάναμε! :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”