το ξέρω. διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτό εγώ.alex ntepo έγραψε:K_geo, αν θες να σχολιάσεις, διάβασε τουλάχιστον προσεκτικά! Είπα ότι "κανείς δεν κράζει ούτε τους παίχτες, ούτε τον προπονητή, ούτε την ομάδα γενικότερα εξαιτίας του χθεσινού παιχνιδιού"!
Μανιακέ, για να στρώσεις άμυνα που θα παίζει σχεδόν στο κέντρο θέλει χρόνο. πολύ χρόνο. και είναι φυσιολογικό να δεχτείς φάσεις. αν εγώ έχω να προσάψω κάτι στο θέμα της άμυνας είναι η μέχρι τώρα αδυναμία να μένουν συγκεντρωμένοι 24/7 που λέει. όταν παίζεις ψηλά κάθε λάθος μετράει. αλλά η σταθερότητα χρειάζεται χρόνο. μόνο.
Πάντως χθές εκτός απο κάτι αναίτις γιόμες (3-4) κυρίως του Τζαβέλλα, δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. και τα 3-4 ΗΛΙΘΙΑ φάουλ που σωστά τόνισε ο Προπονητής. χθές είχα τεράστιο πρόβλημα με την επίθεση μου. αλλά το ματς και η εικόνα του μας μπερδεύουν πιστεύω.
ας κάναμε το 1-1 ή το 1-2 και μετά μιλάγαμε ξανά. αλλά όταν χάνεις 4 φάσεις στο Α΄μέσα απο τη μικρή περιοχή τι να πεί κανείς......αλλά είπαμε, στον ένα πάει δοκάρι και μέσα και στον άλλο δοκάρι και έξω......πουτ@ν@ μπάλα που σε γ@μούν οι "τρόμπες".
real αρρώστια είναι. δύσκολα κόβεται.