Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από maceio »

καλα, ο λινο δεν εχει κανενα φιλαρακο να μας συστησει? :D
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικά μάλλον και μπαρτσελόνα θέλει επιθετικό αφού δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον βυντρα και στον καράμπελα .

υγ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ , ελπίζω όταν θα τα ξαναπούμε να είναι καλύτερα τα πράματα.
σας ευχαριστώ όλους
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν είναι δυνατόν σε ένα σχόλιο τα μισά από τα γραφόμενα να είναι ύβρεις. Επίσης, στο επόμενο "κοσμητικό" επίθετο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν θα περιοριστούμε σε συστάσεις.

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτο παλι με τη μοδα των τελευταιων ποστ τι ειναι; δηλαδη μονο εδω μεσα υπαρχουν πολλοι γκρινιαρηδες; ή θα σταματηστε τελειως να μιλατε για τον ΠΑΟΚ;
dtown

Δημοσίευση από dtown »

markos4 έγραψε:...
ΑΛΛΑ οταν εχω το δευτερο μεγαλυτερο μπατσετ στο πρωταθμημα με διαφορα απο το τριτο
και με εναν προπονητη να τσεπωνει χρονια και εκατομμυριο (αληθεια,ποσα περνει ο Αναστασιου; )
ε τοτε εχω την απαιτηση δω λιγη μπαλιτσα και ας μην εχω στην επιθεση τον Μπερμπαντοφ.

Ποιο το νοημα του συγκεκριμενου ποστ?Πας να βγαλεις λαδι τους επιθετικους μας?Ναι η ομαδα εχει πολλες αδυναμιες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα δυο καμαρια μας μπροστα κανουν καλα τη δουλεια τους.Για την ακριβια ειναι τραγικοι και οι δυο και δεν μπορω να κατηγορησω τον Στεφενς,τον Στοχ η τον αναδρομο Ερμη που ο ενας κρυβεται πισω απο τα μπακ και ο αλλος δεν μπορει να κανει κοντρολ χωρις να του φυγει η μπαλα δεκα μετρα μακρια.Η που ο Βιτορ εχει περισσοτερα γκολ απο αυτους. Για μενα σε εναν ΠΑΟΚ που θα κανει πραγματικα πρωταθλητισμο και οχι στα λογια δεν εχει θεση κανενας απο τους δυο στο ροστερ ουτε σαν τριτη επιλογη.Οποτε ναι,ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

τελικα χωρις φραγκα ειχαμε λιγοτερη γκρινια...αρα εχουν δικιο οσοι λενε οτι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια... :D
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Dtown ειδικα σε μενα μην λες οτι βγαζω λαδι τους επιθετικους
γιατι εχω φαει κανα δυο μπαν επειδη τους λεω αμπαλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Κυρ 19 Ιαν 2014, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Fs06 έγραψε:Ας πουμε αληθειες και μονο αληθειες!
Το βασικό πρόβλημα της ομάδας μας ειναι το ρόστερ της.Ειναι ένα ρόστερ που υστερεί σε ποιότητα και αθλητικά χαρακτηριστικά και συνάμα δεν έχει το απαιτούμενο ποιοτικό βάθος το οποίο χρειάζεται να έχει.Εχει μόνο ποσοτικό βάθος.!!!!!
1) Δεν έχω καταλάβει ακόμη με ποια λογική επιλέχθηκε ο Ολισε έναντι του Σισοκο η αν θέλετε γιατί δεν επιλέχθηκε και ο Σισοκο.Τον Ολισε τον είχαν κάθε μέρα μπροστά τους,στα πόδια τους,τον βλέπανε! Μια μετριότητα και τίποτα περισσότερο.Ο άλλος δε λέω ότι ειναι Η παιχτουρα. Αλλά σίγουρα θα βοηθούσε σε πολύ περισσότερα ματς,θα ήταν δικός μας παίκτης και ήταν μόλις 22-23 χρόνων.Ειχε πολύ καλή τεχνική ,καλη ταχύτητα και κυρίως προοπτική.Θεωρω πως ήταν και πολύ σοβαρός.Δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα πέρυσι στην ομάδα του.Τελος πάντων!
2) Με όλο το σεβασμό παιδιά,αλλά ποδοσφαιριστής Σαλπιγγιδης ΔΕΝ υπάρχει! Μου ειναι ιδιαίτερα συμπαθής σαν άνθρωπος,ειναι ένα πολύ σεμνό και χαμηλών τόνων παιδί,που πράγματι αγαπάει την ομάδα,ειναι φιλότιμος,αλλά δυστυχώς με αυτά τα χαρακτηριστικά και μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίξεις!Πρεπει να ξέρεις να κανεις κοντρόλ,να πασσαρεις,να ξέρεις να σεντραρεις,να ξέρεις να πλασάρεις,να χεις φαντασία και φυσικά για τις θέσεις που παίζεις να βάζεις και Γκολ!!Νομιζω ότι δεν πρέπει να έχει θέση πλέον στο ρόστερ της Ομάδας που όλοι ονειρευόμαστε!Χρειαζονται και γενναίες αποφάσεις συν όλων των άλλων για να φτιάξεις Ομάδα!Πιστευω πως ήρθε η ώρα αυτή.
3)Γεωργιαδης,Ολισε,Λώρενς πιστεύω πως έπρεπε από το καλοκαίρι να είχαν αποχωρήσει!Εγω προσωπικά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από τους συγκεκριμένους.Στις αποχωρήσεις αυτές θα πρόσθετα και τον Σαλπιγγιδη.Με 1.400.000 περιπου(+η-) επαιρνες ένα πολύ καλό παίκτη( ο Τσβιτανιτς λόγου χάρη όταν πήγε στη Νίς πήγε με 1.500.000).Αν υπάρχει πλάνο και σχέδιο παίκτες βρίσκεις.(Οι μεταγραφές δεν ειναι κάτι που αρχίζει και τελειώνει το Γενάρη η πολύ περισσότερο το καλοκαίρι.Ειναι μια αέναη διαδικασία που χρειάζεται να είσαι πάντα σε αναζήτηση και εγρήγορση είτε η ομάδα χρειάζεται σε μια σεζόν παίκτες είτε όχι.)
Αν πάλι θέλεις και ποσοτικά να καλύψεις το ρόστερ τότε παίρνεις δυο καλούς παίκτες η πάρε τρεις Ελληνες νεαρούς άσχετα αν σου βγουν ή όχι.Από τη βεβαιότητα της μετριότητας αγοράζεις ελπίδα και προσδοκεις.Ξερω, μπορεί να φας τα μούτρα σου και να μην έχεις ούτε τη μετριότητα.Δεν γίνεται όμως αλλιώς παιδιά.Χρειαζεται τόλμη ,ρίσκο,αποφασιστικότητα.Αν το καλοκαίρι τολμούσαμε και φέρναμε όχι ένα, αλλά μισό Στόχ (Στόχ του καλοκαιριού όμως) η Παοκαρα μας θα έπαιζε C.l..Εκεινη τη Σαλκε με ένα κλικ πιο ποιοτικό ρόστερ την αποκλείαμε!Δεν ρισκαραμε όμως.Αν παιρνουσαμε Θα ερχότανε ο Πιατι και κάθε Πιατι! To be continued :)

Φίλε μου συμφωνώ αλλά όχι σε όλα. Το ρίσκο περνεται όταν τα χρήματα τα έχεις. Μιλούσα τις προάλλες με ένα παλιό μέλος της διοίκησης Ζαγοράκη (και μάλιστα σε οικονομικό πόστο) και μου είπε το πιο απλό. Η ομάδα αν δεν ξοδέψει όσα έχει και ξοδέψει παραπάνω (27 έναντι 33 τη χρονιά μετά τον Σάντος), αν δεν βγει Ευρώπη (που δεν βγήκε εκεί που ήθελε γιατί αποκλείστηκε από τον Άγιαξ) θα καταστραφεί. Λάθη μεταγγραφικά θα γίνουν. Παντού γίνονται. Αλλά όταν ζητάς ανηλεώς μεταγγραφές για μια ομάδα που ΧΤΙΖΕΤΑΙ μου φαίνεται μαθηματικά βέβαιη η πτώχευση. Παίχτες του βεληνεκούς του Στοχ (ναι αυτού με τη μοικάνα που τελειώνει τα κολλύριά μας) ή του Πιάτι δεν θα έρθουν στην Ελλάδα αν δεν πάρουν πολλά χρήματα. Και αυτά τα χρήματα δεν τα έχουμε... Θα πόνταρες εσύ σε πρόκριση με την Άρσεναλ ή με τη Μίλαν ή με τη Σοσιεδάδ? Δε νομίζω... Ναι θα είχαμε πιθανότητες, αλλά δεν χτίζεις ομάδα πάνω σε μια ενδεχόμενη πρόκριση. Δεν είναι επιχειρηματικά συνετό. Είναι σα να κλείνεις κηπουρό πριν πας να μιλήσεις για δουλειά. Ε δεν γίνεται. Αν δεν την πάρεις θα χρωστάς, έτσι δεν είναι???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

desperando έγραψε:τελικά μάλλον και μπαρτσελόνα θέλει επιθετικό αφού δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον βυντρα και στον καράμπελα .

υγ αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ , ελπίζω όταν θα τα ξαναπούμε να είναι καλύτερα τα πράματα.
σας ευχαριστώ όλους
Αδερφε γιατι?για μια γα.....νη γκρινια ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε εδω μεσα ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

markos4 έγραψε:Σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν είναι δυνατόν σε ένα σχόλιο τα μισά από τα γραφόμενα να είναι ύβρεις. Επίσης, στο επόμενο "κοσμητικό" επίθετο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν θα περιοριστούμε σε συστάσεις.

Ντίνος
Ποιο ειναι ειναι το κοσμητικο επιθετο που χρησιμοποιησα;
Οσο για τις υβρις αν εβαζα @@@ θα ηταν καλα;
Οκ sorry επανεφερε το ποστ και θα βαλω @@@.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

ace79grpaok έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Γιατι εγω βλεπω να γινετε η οποια μεταγραφη γινει πλεον στης 31/1/2014;;;;;
Δανεικος κλασικα απο Ρωσία
To κραταω αυτο που πιστευεις
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

john4serres έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Γιατι εγω βλεπω να γινετε η οποια μεταγραφη γινει πλεον στης 31/1/2014;;;;;
Δανεικος κλασικα απο Ρωσία
δανεικο σαπάκι απο ρωσία θες να πεις
Ξεχασες να αναφερεις και οτι θα ειναι και σακατης και με προβλημα στυτικης δυσλειτουργειας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικά, έναντι του Σισοκό αποκτήθηκε ο Λουκάς. όχι ο Ολίσε.

μέχρι σήμερα έχει παίξει 5 παιχνίδια στην Σεντ-Εττιέν. όλα ως αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Sera4 έγραψε:ας ελπισουμε απλα τσιστιακωφ και βρυζας να μην βαλουν το χερακι τους... :ugeek:
Και ποιος θελεις δηλαδη να βαλει το χερι του ο μυρτσος?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Asimos έγραψε:Υπομονή κι αν οι ερασιτεχνισμοί συνεχίσουν μπορούμε όλοι μαζί να τους γυρίσουμε την πλάτη. Έχουν 11-12 μέρες να σώσουν τα προσχήματα αφού η παρτίδα χάθηκε.
Αντε επιτελους η διορια μετραει απο σημερα το βραδι η απο αυριο το πρωι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”