Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:απο τα αριστερά οι Λουκάς εξαφανίζεται, όπως και ο Στόχ απο τα δεξιά. το αντίθετο πόδι επίσης βοηθάει στο overlap που παίζουμε αρκετά καλά.
Ναι, αλλά τότε γιατί πήραμε τα εξτρέμ; Για να μας κάνουν τη δουλειά αυτή οι Λίνο και Κίτσιου; Και μετά να δημιουργούνται μαύρες τρύπες στην άμυνα; Αμ' έτσι παίζω κι εγώ εξτρέμ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αποστολέ, έτσι βγάζεις περισσότερους παίχτες στην επίθεση. ο ένας μας κεντρώος παίζει half back καθώς γίνεται και 3ο σεντερ μπακ.

Επίσης δίνεις τη δυνατότητα στα χαφ σου να σουτάρουν απο πιο ανοιχτή γωνία με το καλό του πόδι αλλά και αποκτούν μεγαλύτερη δυνατότητα στο να πατήσουν περιοχή (άσχετα αν πχ ο Στόχ το κάνει αυτό μια στις 10 :twisted: , χαρακτηριστική φαση χθες ένα γυρισμα του Κίτσιου στο β' δοκάρι όπου είναι 2 μέτρα πίσω...)....

Ειδικά, αν έχεις επιθετικογενή μπακ, είναι πανάκεια, αν όχι αμαρτία να μην παίζεις με του ακραίους να συγκλίνουν και να δημιουργούν χώρο για το μπακ. δές πόσες φάσεις βγήκαν χθες με συρτο γύρισμα στην περιοχή απο το μπακ που ήταν ελεύθερο εντός της περιοχής. αλλά τελειώματα 0......

με δυο wingers όπώς πέρυσι πχ θα πηγαίνει η σέντρα (γιόμα απο τα πλαγια) σύννεφο......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ό,τι και να με πεις είμαι ενάντια στη θεωρία του ανάποδου ποδιού και γενικά σε κάθε τι ανάποδο!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Huub......τα πραγματα,μαλλον,πηγαινουν καλα!

Κατι βλεπουν σε σενα που τους τρομαζει!

Εχουν αρχισει εκει...χαμω...τα αρθρα εναντιον σου!...Η κριτικη απο τη χολη...απεχει παρα πολυ και φαινεται!...

Συνεχισε και μην φοβασαι τιποτα...φετος δεν μπαινουν...του χρονου θα μπουν και για τις δυο χρονιες!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για μισό παιδιά, γιατί κάπου χάνεται το νόημα. Το να κάνεις κριτική στον Στέφενς, δεν σημαίνει ότι κάποιος ξέρει καλύτερα από τον ίδιο. Για να μην μιλάω αόριστα. Η κριτική μου στον Στέφενς, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω ότι τα καλά έρχονται γιατί πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Στα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει ήταν αυτός σε πολλά που έλεγες δουλειά Στέφενς. Σε άλλα ικανότητα των ποδοσφαιριστών. Αυτά που χάσαμε, δεν τον είχα ότι ήταν αυτός το 100% της αποτυχίας. Αλλά έχει μερίδιο ευθύνης. Το μπράβο μου, που είναι το λιγότερο βέβαια δεν είμαι κάποιος για να το περιμένει. Αλλά συγνώμη δεν μπορεί η ομάδα να έχει την ίδια σχεδόν συμπεριφορά. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι παίκτες και ο Στέφενς, να είναι ο μόνος που δεν κανει λάθος. Μιλάω για της απόψεις εδώ. Δεν σημαίνει δηλαδή παιδιά ότι μειώνω την αξία του. Για όνομα του Θεού.
Να ξεχωρίσουμε την κριτική από την κριτική!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

paokovios1974 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
K_geo έγραψε:εγώ ξέρω ότι μέχρι στιγμής έχει καλύτερα αποτελέσματα απο τον Σάντος.

Επίσης ξέρω ότι έκανα 11 φάσεις στην εστία και ο αντίπαλος 4 :? ..

Τέλος, ξέρω ότι είμαστε ότι πιο τραγικό κυκλοφορεί. μια ματιά στα σχόλια εδω μέσα απο χθές θα το επιβεβαιώσει.....

ίσως ο καταραμένος έπραξε σωστά....
Στηριζεις τον προπονητη σχεδον αυτιστικα.το να κανεις κριτικη σε ενα κακο παιχνιδι η ενα κακο κοουτσαρισμα ουτε την καταστραοφη φερνει ουτε σημαινει οτι δε στηριζεις τον προπονητη ,η αξια του οποιου ειναι αδιαμφισβητητη κ δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε εμας.
Αλλα κ λιγο να δωσει βαση στην αμυνα δεν ειναι κακο.14-15 παιχνιδια εχει συμβει ακριβως το ιδιο ειτε παιζουμε καλα ειτε οχι.αλλωστε για να παιξεις φουλ επιθεση νομιζω οτι προυποθεση ειναι να εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στην αμυνα.κ δεν εχει η ομαδα ακομα μια αρτια αμυνα ,κατι για το οποιο δεν ευθυνεται ο προπονητης.
Υγ.η συγκριση με το σαντος αδικει το στεφενς.απορω που τη συνεχιζεις.
Κανεις λαθος σε εμας πρεπει να αποδειξει και οτι ειναι προπονητης να μας δειξει το διπλωμα ειναι δυνατον να μην βλεπει αυτα που βλεπουμε εμεις στο κατω κατω αυτος δεν ειναι ΠΑΟΚ δεν ξερει τι συστημα πρεπει να παιζουμε ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει φουλ επιθεση ναουμε να τον πνιγει τον αντιπαλο να ριχνει και καμια μπουνια ναουμε στην αμυνα πισω να μην περναει κανενας ναουμε να τρεχουν συνεχεια πανω κατω να αλλαζουν θεσεις τα εχτρεμ ναουμε να εχουν παθος ηθος και εθος,και μακρια απο ξενυχτια ποτα τσιγαρα γυναικες κτλ
Τα είπες όλα. ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

@ Κ_geo
Άστα τα χαζά αν έκανε καλά ο kataramenos5. Ξεκουράζεται. Θα είναι πίσω σε λίγο.
Άντε τωρα σύνελθε.
Απόψεις λέμε. Μην τα πάρω και πάρω το πρώτο αεροπλάνο και θα πρέπει να κεράσεις το εισιτήριο και εγώ πουτίγκα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/ ... 02016.html

κοουτς σε ριχνουν πολυ λασπη..και δυστυχως συμφωνουν και πολλοι δικοι μας... μακαρι να μη σε φανε μονο..υπομονη! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε real, δεν διαφωνώ, σωστό και υγιές το να γίνεται κριτική. αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος θέλει να κάνει κριτική ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, μπορεί να το κάνει για προηγούμενα ματς στο 2014.

χθες δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτο και εξηγούμαι:

1. η ομάδα έκανε ώς όφειλε το παιχνίδι της δημιουργόντας κινδύνους.
2. τη στιγμή που πάει να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα με τον ΒελγοΚύπριο, έρχεται η μλκια με το γκολ-φαουλ και έχουμε ένα 5λεπτο που είμαστε στα χαμένα.
3. βάζει το Σάλπι που καπάκι κάνει μια κεφαλιά - TexasOil και ένα τσαφ αλλά σίγουρα πάτησε περισσότερο περιοχή απο ότι ο Στόχ
4. βάζει Λίνο στον Σπυρόπουλο που επιθετικά δεν...
5. βάζει Μάρτενς στο Λαζάρ που αμέσως είδαμε καλύτερη ανάπτυξη.

δεν βλέπω κάτι μεμπτό. δλδ τι άλλο να έκανε χθές; πλαγιοκοπήσεις είχαμε, περιοχή πατήσαμε, κινδύνους (εκτός απο 3 φάσεις) δεν νιώσαμε......εντάξει, άλλες φορές έχεις τύχη, άλλες όχι. μπάλα είναι. ζωή είναι.

και έρχεται το πρωί ο τσιμπίκος και μου λέει για δωνηδες....

ε μετά τι να πεί κανείς.....
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

K_geo έγραψε:και με ποδόσφαιρο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κατα διαστήματα, με πλαγιοκοπήσεις με συρτές σέντρες μέσα απο την περιοχή, με υπομονή, με σωστά ανοίγματα στα πλάγια, με 1-2. γενικά είχαμε πολύ καλά διαστήματα ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ.
Σοβαρά τώρα, μιλάμε για το ίδιο ματς; Επιμένετε ορισμένοι να μας πείσετε ότι ο ΠΑΟΚ χτες έπαιξε από καλά ως πολύ καλά; Και σ'ένα τόσο καλό παιχνίδι καταφέραμε να χάσουμε 2-0 από ΑΥΤΟΝ τον Πανιώνιο των απλήρωτων και άγνωστων στο ποδοσφαιρικό στερέωμα παιχτών;
K_geo έγραψε: ναι,. κράξτε για τα προηγούμενα 3 ματς που ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με μβπ το Γλύκο, αλλά όχι για χθές. είναι λίγο τι άδικο πιστεύω......
Νομίζω ότι κανείς δεν κράζει ούτε τους παίχτες, ούτε τον προπονητή, ούτε την ομάδα γενικότερα εξαιτίας του χθεσινού παιχνιδιού! Τουλάχιστον εγώ προσωπικά απλώς χθες έσκασα! Τόσο καιρό φέτος δεν είχα γράψει τίποτα, κι ας βλέπουμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, το ίδιο άνοστο, άνευρο, ανούσιο, ξενερωτικό, κουραστικό και θλιβερό θέαμα. Μια ομάδα που δέχεται γκολ από ΟΛΟΥΣ! ΟΛΟΥΣ!!! Ακόμα και ο Αρούλης μες την Τούμπα πήγε να μας κάνει ζημιά! Άδικο είναι να λέτε ότι αντιδρούμε για το χτεσινό! Όχι, αντιδρούμε για τη συνολική εικόνα μας φέτος, μια εικόνα για την οποία δε μπορεί ο προπονητής να μένει στο απυρόβλητο! Δε θα κρίνω τον Στέφενς για το παρελθόν του. Ούτε τον απαξιώνω ως προπονητή! Αλλά γι' αυτό που βλέπουμε φέτος έχει ευθύνη, ανεξάρτητα από το αν επέλεξε τους παίχτες ο ίδιος και λοιπές δικαιολογίες. Διαλέγω εγώ τους μουσικούς και φέρνω 2 διευθυντές ορχήστρας. Άλλη ορχήστρα θα φτιάξει ο ένας, άλλη ο άλλος και θα είναι αποκλειστικά δικό τους έργο. Ο προπονητής κρίνεται από το πώς αξιοποιεί ένα ρόστερ, σε ποιο βαθμό αξιοποιεί το δυναμικό του, αν παίρνει το 100%, το 70, το 30 και πάει λέγοντας. Ο Στέφενς ήρθε στην ομάδα και βρήκε το δεδομένο ρόστερ, ΤΙ έχει δώσει σ'αυτό το ρόστερ ο ίδιος; Εσείς που βλέπετε να έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα και είστε ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπετε, επιτρέψτε και σε κάποιους άλλους να έχουμε διαφορετική άποψη!

ΥΓ: Η επιλογή του να βάλει τον Μάρτενς μέσα με μισή προπόνηση και χωρίς να ξέρει ούτε το μικρό των συμπαιχτών του, ούτε τι θέση παίζουν, ούτε το πώς κινούνται στο χώρο κλπ, την ώρα που η μπάλα καίει, ο χρόνος περνάει και πρέπει να γυρίσουμε το ματς, εσένα σου φαντάζει λογική και σωστή; Και πολύ περισσότερο, σου φαίνεται ότι του βγήκε κιόλας; Βλέπουμε άλλο πράγμα μάλλον, εγώ είδα ότι ο Μάρτενς αφού του πήρε λιγο χρόνο να ξεπεράσει την πρώτη κρυάδα, μετά την τούμπα που έφαγε, πηρε σιγα σιγά τα πάνω του και απλώς έδειξε μια άνεση στην κατοχή της μπάλας χωρίς βιαστικές επιλογές και ότι βλέπει γήπεδο. Αλλά αυτά είναι απλώς πρώτα δείγματα ένός πολύ φρέσκου στην ομάδα παίχτη που ΔΕΝ είχαμε καμία κάψα να τα δούμε χτες την ώρα που χάναμε και παλεύαμε να το γυρίσουμε. Κατά τα άλλα η προσφορά του στην προσπάθεια ανατροπής του σκορ ήταν η αναμενόμενη: 0 !
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αφού κανένας δεν κράζει τη διοίκηση τους παίχτες και το Προπονητή, εγώ πάω πάσο. μάλλον η γραμματοσειρά που χρησιμοποιώ στο pc βγάζει τα γράμματα διαφορετικά..........

με το Μάρτενς που μπήκε ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡ, ήθελε να δώσει μεγαλύτερη δημιουργική ώθηση στην ομάδα, κάτι που φάνηκε. αν υπάρχει κάτι που μπορώ να προσάψω ΓΙΑ ΧΘΕΣ, είναι η αλλαγή του Στόχ λογικά επειδή ο Σάλπι πατάει καλύτερα περιοχή...αλλά και πάλι, ο Στόχ έπαιξε σοβαρά για 10 λεπτά πριν γίνει αλλαγή./..........
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

K_geo, αν θες να σχολιάσεις, διάβασε τουλάχιστον προσεκτικά! Είπα ότι "κανείς δεν κράζει ούτε τους παίχτες, ούτε τον προπονητή, ούτε την ομάδα γενικότερα εξαιτίας του χθεσινού παιχνιδιού"!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ Γεο σε αυτο που διαφωνω μονο σε αυτα που λες ειναι οτι αμυντικα ημασταν το ιδιο κακοι και δε μιλαω απαραιτητα για τα γκολ που φαγαμε...αλλα για τα κυματα επιθεσεων τοσο απο τον αξονα οσο και απο τα πλαγια...εειδικα αυτο που γινεται μετα απο κορνερ ειναι αξιοθαυμαστο :evil: ... :shock: :shock:

ΥΓ Κγεο καθκα λεω σε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 19 Ιαν 2014, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αυτά που έγραψες να πεις. Με λίγες γραμμές τα είπες όλα. Επειδή εγώ δεν ξύπνησα καλά και τα έχω με τον Στεφενς, δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να φύγεις. Την μπάλα όλοι μας την βλέπουμε διαφορετικά. φωνές που δίνουν ηρεμία λίγες. Ε είσαι μια από αυτές. Δεν χτίζεται τίποτε καλά όταν υπάρχουν 10 μηχανικοι και 3 εργάτες. Έτσι είναι. Είσαι από τα παιδιά που ξεχωρίζεις με τον τρόπο που γράφεις και με τον τρόπο που θα προστατεψεις το φορουμ που μας φιλοξενεί όλους μας. Ηρέμησε φίλε μου. Όλοι μας έχουμε αδυναμίες. Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμό.
Να είσαι καλά!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”