31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
δεν μπορω αλλο με εχει κουρασει αυτη η κατασταση σε μεγαλο βαθμο...η συνεχης γιομα ιδιως εχει καταντησει κατι παραπανω απο εκνευριστικη...κατα τα αλλα δεν ειναι σεντερ μπακ και το διεχνει για ακομα μια φορα...χανει τον αραβιδη στο γκολ ενω σε ολο το ματς οταν τον παιζουν πλατη δεν εχει απαντησεις...
-
Φαινεσαι ρε Γιωργαρε οτι εισαι εξω απο τα νερα σου σε αυτη την θεση,αλλα και σαν αριστερο μπακ δεν βλεπω να εχεις τα χαρίσματα που χρειαζομαστε
- desperando
- Επικοινωνία:
ο σπυρο μου φαινεται τον ειχε τον αραβιδη.Sera4 έγραψε:δεν μπορω αλλο με εχει κουρασει αυτη η κατασταση σε μεγαλο βαθμο...η συνεχης γιομα ιδιως εχει καταντησει κατι παραπανω απο εκνευριστικη...κατα τα αλλα δεν ειναι σεντερ μπακ και το διεχνει για ακομα μια φορα...χανει τον αραβιδη στο γκολ ενω σε ολο το ματς οταν τον παιζουν πλατη δεν εχει απαντησεις...
σε μια φαση βεβαια που ειναι καθαρο οφ σαιντ
θυμομουν ποιοτητα που δεν τη βλεπω, ακομα και ο βτορ σαν κλασσικο σεντερμπακ κανει πολύ κ αλυτερα παιχνιδι από πισω..προσπαθει κλπ αλλα για Σαβινι δε θα τον ηθελα
εχω την αισθηση οτι ηταν αρμοδιοτητα του τζαβελα(παρατηρωντας αργοτερα και αλλα στημενα του νιονιου) ασχετα αν βρεθηκε στη φαση του γκολ ο ποντιος...μπορει και να κανω λαθος... :ugeek:desperando έγραψε:ο σπυρο μου φαινεται τον ειχε τον αραβιδη.Sera4 έγραψε:δεν μπορω αλλο με εχει κουρασει αυτη η κατασταση σε μεγαλο βαθμο...η συνεχης γιομα ιδιως εχει καταντησει κατι παραπανω απο εκνευριστικη...κατα τα αλλα δεν ειναι σεντερ μπακ και το διεχνει για ακομα μια φορα...χανει τον αραβιδη στο γκολ ενω σε ολο το ματς οταν τον παιζουν πλατη δεν εχει απαντησεις...
σε μια φαση βεβαια που ειναι καθαρο οφ σαιντ
- desperando
- Επικοινωνία:
η μπαλα περναει 5 ποντους απο τον γιαννου που κανει κινηση προς την μπαλα,ειναι καθαρο οφ σαιντ
- desperando
- Επικοινωνία:
- DarkBishop
Μόνο εγώ σκέφτομαι ότι ΔΕ θα πάρουμε center back σ'αυτή τη μεταγραφική περίοδο; Εσύ δεν ήσουν ρε Τζαβέλλα ο "ένας από τους καλύτερους παίχτες που έχουμε" σύμφωνα με τον Stevens? (γιατί ο Κατσικάς δεν νομίζω να ήταν) Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως από σένα και μ'αρέσει το δίδυμο Τζαβέλλας-Βίτορ. Λάθη εννοείται ότι θα κάνεις αλλά εγώ θα σε χειροκροτήσω όπως και όλους τους παίκτες της ομάδας που λατρεύω.
- Ekatnetworkltd
Δεν νομίζω ότι ο Τζαβέλλας θα παίξει ποτέ αριστερό μπάκ στον ΠΑΟΚ!Τελείωσε,έγινε CB,σάν τον Κατσουράνη και αυτός!Και όταν αναγκαστικά θα πηγαίνει σε αυτή τη θέση δεν θα μας αρέσει καθόλου γιατί έχουμε σύγκριση στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον Λίνο!Είναι ο πιό σταθερός παίχτης του ΠΑΟΚ!
Έχει ταβάνι το 7,όπου πολλές φορές το πλησιάζει!Σήμερα ήταν του 4!Δικαιούτε και αυτός μια κακή εμφάνιση!Το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ θέλει για αυτή την θέση κάποιον που να παίζει από 7 και πάνω!Στο cl σίγουρα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Έχει ταβάνι το 7,όπου πολλές φορές το πλησιάζει!Σήμερα ήταν του 4!Δικαιούτε και αυτός μια κακή εμφάνιση!Το θέμα είναι αν ο ΠΑΟΚ θέλει για αυτή την θέση κάποιον που να παίζει από 7 και πάνω!Στο cl σίγουρα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
πολλες φορες θα ελεγα εγω, οτι θολωνει το μυαλο του.. ισως γιατι δεν ειναι και η θεση του ετσι? σαν αριστερο μπακ δεν νομιζω να εχει κανει τετοια τραγικα λαθη. και μου την ψιλο-δινει η συνεχής διαθεση για τσαμπουκαδες. οκ να εισαι σκληρος παικτης με πυγμη αλλα οχι σε καθε φαση να ψαχενσαι για μαπες.. ελεος
- ΑποστόληςΑ
Δεν παίζει την Κυριακή με Βέροια (λόγω 4 κίτρινων καρτών) και δεν παίζει και την Τετάρτη (ή Πέμπτη), στο κύπελλο, με τον Απόλλωνα, λόγω της αποβολής.
Επανέρχεται την Κυριακή 2 Φλεβάρη στα Χανιά, με Πλατανιά.
Επανέρχεται την Κυριακή 2 Φλεβάρη στα Χανιά, με Πλατανιά.